Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

USA er verdens 4. største vinland (efter henholdsvis Frankrig, Spanien og Italien), og det er stort set alle stater, der producerer vin. Når det er sagt, så står Californien for omkring 95% af produktionen, mens Washington og New York står for 4%, der er altså ikke meget tilbage til resten af staterne.

Klimaet i Californien er varierer enormt og en tilsvarende klimamæssig alsidighed finder man næppe i andre oversøiske lande. Mange amerikanernes egen foretrukne drue er Zinfandel, der deler DNA med den Italienske Primitivo. Foruden Zinfandel fremstiller USA også rødvin på franske druesorter som Cabernet Sauvignon og Merlot. Prisniveauet er i den højere ende (svært at finde en flaske under 100 kr.), men kvaliteten er til gengæld matchende høj.

Zinfandel druen leverer mange flotte vine og den falder rigtig godt i danskernes smag. Der er tale om frugtrige, kraftfulde vine uden for mange tanniner og med en sødmefuld frugtsmag. To meget populære vine fra Californien er vores egne Zin Fan Del og Heavy Zin. Dertil kommer de efterspurgte Kendall-Jackson vine, og "14 Hands" fra Washington State og "Boneshaker" fra Lodi.

Sorter resultater:

SUPERSKARP PRIS PÅ DETTE KASSEKØB

ZIN FAN DEL - Zinfandel Lodi - Limited Edition No 1. - 3,7 på VIVINO

Det er meget svært og finde en flot Zinfandel til de rigtige penge - det er hermed gjort. En fyldig, frugtrig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druer fra Lodi området i Californien. Den har en flot, dyb farve og aromaer af brombær og ribs med en antydning af krydderi. Masser af saftige bær, sødme i smagen og sort peber løfter vinen til en lang, lækker finish.

Nyd denne vin ved en temperatur på 16 - 17 grader sammen med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, kinesisk eller thairetter, krydrede retter og ost.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. -  14,5% Alkohol.

300,00 DKK 599,70 DKK (spar 299,70 DKK)

Stimson Estate - Merlot - Washington - USA 

Klassisk Merlot med noter af fine hindbær, kirsebær og modne blommer, et charmerende vaniljepræg og en dejlig flot blød finish. En klar dansker-favorit.

Washington State danner generelt ramme om et utal af prisbelønnede Merlot-vine. Med Stimson Estate Cellars får du høj kvalitet til prisen og alle de dejlige smags- og duftnuancer, druen kendes så godt for. En flot og blød vin, som de oversøiske Merlot-vine er så gode til, hvilket gør denne til en overdådig pleaser-vin, velegnet til f.eks. grillet laks og gode pastaretter med svampe og røget pancetta.

 

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5% alkohol.

79,95 DKK 115,00 DKK (spar 35,05 DKK)

ZIN FAN DEL - Zinfandel - Lodi - Limited Edition No 1. - Californien. 

Vinen er en vellavet, californisk solskinsvin. En medium fyldig, frugtig og smagfuld vin lavet på Zinfandel druen fra Lodi området i Californien. Den har en dyb og flot farve og aromaer af brombær, ribs og mørke kirsebær med en antydning af krydderi. I munden er der masser af saftige, sødmefulde bær og sort peber, som løfter vinen til det næste niveau.

Nyd denne vin ved en temperatur på 15-16 grader sammen med rødt grillet kød, kalvekød, svinekød, pastaretter, kinesisk eller thairetter, krydrede retter som f.eks. Chili Con Carne eller til ost.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% Alkohol.

59,95 DKK 99,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Kendall-Jackson - Vintner's Reserve - Zinfandel - Californien 2019 

Kendell-Jackson's Zinfandel står flot medium rubin rød i glasset og er en elegant og fyldig vin med en intens frugtig bouquet og smag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af cedertræ. Vinen er i perfekt balance mellem fad og frugt i den lange let krydrede eftersmag. 

Er produceret på 90% Zinfandel, som får følge af 8% Petite Sirah, 1% Barbera og 1% andre druer - fra hovedsageligt (95%) Mendocino County i Californien.

Vinen er specielt velegnet til vildt, rødt kød, til BBQ, oste og så til krydrede retter. Såvel pasta- som risbaserede. 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% Alkohol.

Kendell Jackson Winery
Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Kendall-Jackson - Vintner's Reserve - Pinot Noir - Californien 2020

Vinen er flot granatrød med duft af jordbær, hindbær og mørke kirsebær, med en let cola note samt milde krydderier. En fyldig og intens Pinot Noir er fyldig og intens og som bevarer et friskt udtryk i den bløde og runde frugtsmag, som understøttes af et touch af krydderier og vanilje. Vinen har fløjlsbløde tanniner og en lang, blød eftersmag.
100% Pinot Noir fra to californiske områder, Monterey County (85%) og Santa Barbara County (15%). Vinen har fået  7 måneder på fransk eg hvoraf 15% udgår nye fade.

Server denne vin ved 12 til 14 grader til fjervildt, ikke for kraftigt dyrevildt, kalv, krydrede pastaretter eller lettere oste.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  13,5% alkohol

149,00 DKK 249,00 DKK (spar 100,00 DKK)

California Zin - Zinfandel - Californien - STORKØB 6 flasker

Rigtig lækker californier sprængfyldt med moden frugt. og maser af fylde. California Zin Blend giver virkelig smæk for hver en skilling.

California Zin er produceret af druer fra områder i det solrige Californien, der netop gennem deres varme, solrige klima giver topmodne druer. Pakket med frugtige brombær og rosin samt et strejf af chokolade. Fint afrundet med en blød tanninstruktur.

Nyd vinen ved ca. 16 grader til ikke mindst retter med oksekød eller prøv California Zin til godt krydrede retter som f.eks. en Chili con Carne.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 14,5% alkohol.

249,95 DKK 594,00 DKK (spar 344,05 DKK)

Brickmason Blend - Klinker Brick Winery - Lodi - Californien 2017

Kraftig fyldig intens og blød med ristede toner og forførende vanilje.

Fantastisk til grill.

1 kasse indeholder 12 flasker af 75 cl.- 14,9% alkohol.

129,00 DKK 185,00 DKK (spar 56,00 DKK)

HEAVY ZIN Zinfandel Premium Lodi Old Vine er en kraftig og saftfuld ZINFANDEL. Vinen imponerer med masser af fed frugt og blide krydderier. En virkelig vellavet, kraftig og saftig rødvin med en bred smag, der fylder munden godt ud.

Heavy Zin er rig på mørke kirsebær, brombær og skovbær, lidt lakrids, peber, lidt sød tobak samt krydrede fadnoter fra nye amerikanske egetræsfade. Flot balance mellem frisk frugt og modenhed giver oplevelsen af en californisk varmblods-Zinfandel med masser af sol i glasset. Vinen kommer fra Lodi i Californien. Lodi betragter sig selv som hovedstaden for Zinfandel.
Og Zinfandel har en super lang historie netop hér, da nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880'erne. Druerne til Heavy Zin kommer udelukkende fra vingården Lange Twins.

Nyd denne fyldige vin til f.eks. den store fest buffet, til en klassisk BBQ eller en rød saftig grillbøf, vildt, stege med sauce på rødvin og krydderurter, stærke eller krydrede retter som f.eks. kinesisk, thai eller mexicansk eller et frækt bud til blåskimmeloste. Nyd vinen bedst ved ca. 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 15% Alkohol.


Prøv også deres Zin Fan Del Lodi Limited Edition No 1.

69,95 DKK 129,95 DKK (spar 60,00 DKK)

Cycles Gladiator - Pinot Noir - Californien 2018

Selv om dette er i den kølige ende af californisk vin, så smager denne Pinot Noir ikke af bourgogne. Men befriende nok anvendes Bourgogne heller ikke længere i samme grad som målestok for god Pinot Noir som førhen; Californien står glimrende på egne ben og har sin egen identitet og fanskare.

Efter gæringen lagres knap halvdelen af vinen ca. 9 måneder på ny fransk eg, mens den resterende del ligger på neutrale fade af ældre dato. Den malolaktiskegæring, som i denne del af verden dog er ret begrænset, sker også i fadene. 

Cycles Gladiator Pinot Noir leverer solide smæk for skillingen til en pris, hvor californierne normalt slet ikke kan være med. Vinen er umiddelbar og letforståelig men ikke desto mindre en nydelse at stifte bekendtskab med. Duft og smag har fløjlsbløde aromaer af hindbær, kirsebær, jordbær og en anelse sødme fra sol og fadet. Garvesyren er helt fraværende, som den nu engang er i rigtig Pinot Noir, så dette er vin, der kan drikkes i store slurke. Nyd vinen både til fugl og fisk. Amerikanerne spiser ofte laks til deres Pinot Noir, hvilket også er en god kombination, men også de lyse kødretter samt retter fra de oversøiske, krydrede køkkener er et godt valg, hvis man insisterer på rødvin. Endelig er Pinot Noir fremragende på helt egen hånd. Husk at nyde vinen let afkølet, ved 14-17°

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14% alkohol.

99,00 DKK

14 Hands Vineyards - Columbia Valley - Washington - USA

Det er en elegant vin med en flot rød farve, samt en delikat duft af modne kirsebær og røde bær.. Vinen har en blød og rund frugtsmag af blåbær, solbær og hindbær, der smelter sammen til en fløjlsblød finish.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til grillet kød, bøffer, stegt vildt samt oste. Det er en vin, der er drikkemoden nu og de næste par år.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5% Alkohol.

14 Hands Vineyards ligger i Columbia Valley i Staten Washington i USA.

14 Hands vinene er inspireret af de vilde heste, der engang vandrede frit omkring i det smukke bakkelandskab i det østlige Washington. Etiketterne er ligeledes inspireret af de vilde heste, der var ret små – populært sagde man at de var knap 14 hænder høje - deraf navnet på vinene (en hånd var bredden på en mands hånd = ca. 4 tommer = ca. 10 cm, så hestene målte ca. 140 cm). Motivet på etiketterne er malet af den pris-vindende kunstner Cynthia Sampson, der har specialiseret sig i malerier med stærke farver.

119,00 DKK

HEAVY ZIN Zinfandel Premium Lodi Old Vine er en kraftig og saftfuld ZINFANDEL. Vinen imponerer med masser af fed frugt og blide krydderier. En virkelig vellavet, kraftig og saftig rødvin med en bred smag, der fylder munden godt ud.

Heavy Zin er rig på mørke kirsebær, brombær og skovbær, lidt lakrids, peber, lidt sød tobak samt krydrede fadnoter fra nye amerikanske egetræsfade. Flot balance mellem frisk frugt og modenhed giver oplevelsen af en californisk varmblods-Zinfandel med masser af sol i glasset. Vinen kommer fra Lodi i Californien. Lodi betragter sig selv som hovedstaden for Zinfandel.
Og Zinfandel har en super lang historie netop hér, da nogle af vinstokkene i regionen kan dateres helt tilbage til 1880'erne. Druerne til Heavy Zin kommer udelukkende fra vingården Lange Twins.

Nyd denne fyldige vin til f.eks. den store fest buffet, til en klassisk BBQ eller en rød saftig grillbøf, vildt, stege med sauce på rødvin og krydderurter, stærke eller krydrede retter som f.eks. kinesisk, thai eller mexicansk eller et frækt bud til blåskimmeloste. Nyd vinen bedst ved ca. 16 grader.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 15% Alkohol.


Prøv også deres Zin Fan Del Lodi Limited Edition No 1.

399,95 DKK

Darkny Syrah - AVA Columbia Valley, Washington State

***** Kvindevin.dk

En kvælende vin taget dens vin i betragtning. Virkelig sympatisk, let sødme, rund og behagelig. Smukt farvet, det er næsten som mørkerøde fløjlsgardiner på ganen. Et rigtig godt valg til de kommende grillaftener. Modne brombær og vanilje; det bedste knus af en rødvin i evigheder

Førstehåndsindtrykket i glasset byder på en dyb blå-violet farve som giver forventninger om en vin med masser af saft og kraft.

Bouqueten er domineret af mørke bær og frugter som f.eks. brombær, blåbær og modne blommer, fulgt op af et strejf af peber og tobak.

I smagen genkendes nogle af de samme bær og frugter som i bouqueten, som bliver fulgt op af en læskende mundfylde og en blid tanninstruktur.

Darkny Syrah er et fantastisk valg til madretter med okse, lam og grillet svinekød samt diverse faste oste.

300,00 DKK 500,00 DKK (spar 200,00 DKK)

HAHN - Pinot Noir - Nicky Hahn Monterey - Californien 2021 giver virkelig meget Pinot Noir for pengene! Flotte ungdommelige toner af rubinrød farver. Indsmigrende, flot og intens frugt præget af røde bær og let krydrede toner fylder næsen. På én gang intens og samtidig yderst elegant i munden. Indledningsvis noter af hindbær, kirsebær og skovbær, som følges op af julekrydderier, et hint af vanilje og ristede fadnoter. Fadet er særdeles fint integreret, syren frisk og sammen med frugtkoncentrationen skaber det en vin i smuk balance.

Passer perfekt til stegt fjerkræ (Prøv den til juleanden!), kalv, grillet oksekød og alt, hvor man kan matche svampe til. Eller prøv den til skindstegt fisk eller endda til moderat krydrede asiatiske retter. Server gerne vinen ved en temperatur på 15-16 grader.

En kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. 14,5% alkohol.

159,00 DKK 175,00 DKK (spar 16,00 DKK)

Hahn SLH Estates - Pinot Noir - Californien fra tre topmarker i Santa Lucia Highlands er en fyldig sag. Her tænker man måske Bourgogne, men heldigvis skal man i dag ikke partout til Bourgogne for at finde stor Pinot Noir! Stor frugtkoncentration balanceres af en livgivende syre, som giver vinen stor friskhed og giver én stor umiddelbar drikkeglæde. Fadenes høj kvalitet har givet meget fint kornene tanniner og en silkeblød eftersmag, hvor mørke kirsebær dominerer. Lækker og læskende, som kun Pinot Noir kan være, er det fristende at drikke denne vin uden mad til, men den egner sig altså godt til både fjerkræ og ikke for kraftige kødretter. Med alderen, når skovbundsaromaer sætter ind, så prøv vinen med mørkt fuglevildt og efterårets svampe – det spiller!
Det anbefales at nyde vinen af gode Bourgogneglas ved ca. 17 grader.

Hahn SLH Estate drikker smukt i sin ungdom, men kan også henlægges 8-10 år fra årgang.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 14,5% Alkohol.

Pinot Noir vin er altid garant for elegance og frugtighed. Hahn er specialister i Pinot Noir, og de laver ubetinget nogle af de bedste vine til prisen på denne ekstremt skrøbelige drue, som flertallet af verdens vinmagere drømmer om at perfektionere. Druerne stammer fra kølige Pinot Noir-marker i Santa Lucia Highlands, der som navnet antyder, ligger tilpas højt og tempereret til, at druerne bevarer den syre, der er imperativ for at lave god Pinot Noir, og den lange vækstsæson giver druerne ekstra kompleksitet; hastværk er lastværk!

I forhold til Hahns "almindelige" Pinot Noir stammer druerne til denne cuvée udelukkende fra tre topmarker i Santa Lucia Highlands, nemlig Doctor’s (65 %), Smith’s (22 %) og Lone Oak Vineyard (13 %), hvor en bred vifte af Pinot Noir-kloner giver en helhed, der er større end summen af de enkelte bestanddele. Her har vinmageren, Paul Clifton, foretaget en hård udvælgelse for at få de optimale druer i gæringstanken. Vinen lagres efter en lang maceration på en blanding af nye og gamle barriques.

Selv om denne vin er i den kølige ende af californisk vin, så smager denne Pinot Noir ikke af Bourgogne. Men befriende nok anvendes Bourgogne heller ikke længere i samme grad som målestok for god Pinot Noir som førhen. Californisk Pinot Noir står glimrende på egne ben og har i dén grad oparbejdet sin egen identitet og fanskare.

225,00 DKK 275,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Boneshaker - Zinfandel - Lodi - Californien 2019

Nærmest bombastisk kraftig Zinfandel fra Hahn Winery en højt respekterede californiske producent.

Boneshaker Zinfandel er en meget fyldig vin med stor stoflighed og power, men samtidig en vin med bløde tanniner og et uhøjtideligt glimt i øjet. Duft og smag har tætpakkede elementer af blåbær, sveske, kirsebær, hindbær, BBQ-krydderi, røg og espresso.

Prøv Boneshaker af et stort vinglas til en brutal stegeret eller til en kærlig burger, hvor andre rødvine ellers kan have det særdeles svært! Bør serveres ved en temperatur på ca. 16-18 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 15% alkohol.

 

189,00 DKK 225,00 DKK (spar 36,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Diamond Collection - Pinot Noir - Californien 2019

Elegant californisk på 100% Pinot Noir druer fra marker øst for Santa Lucia Highlands, der er beliggende ud til kysten i Californien. Kølige vinde fra havet giver mulighed for en længere vækstsæson for Pinot Noir, der har behov for en langsom modning for at opnå koncentration i druen.

Farven er lys rubinrød og duften præget af friske røde bær, som jordbær og hindbær. Der er en god frugt i vinen, men på den friske måde. Smagen er til den elegante side og byder først på friske bærnoter, inden lidt tungere mørke frugter tager over sammen med et let fadpræg, fra de få måneder vinen lagrer på franske fade, inden den frigives. 

Vi anbefaler at nyde vinen ved 12-14 grader og gerne til et stykke and, fjerkræ eller lam. 

En kasse indeholder 12 flasker af 14% Alkohol.

 

199,00 DKK 225,00 DKK (spar 26,00 DKK)
Francis Ford Coppola Winery - Director's Cut - Cabernet Sauvignon - Californien 2018
 
Serien Director's Cut, er et af de højere niveauer fra Coppola og winemaken Corey Beck. Druerne høstes fra de bedst beliggende marker, typisk højereliggende og bedre eksponeret for solen. Director's Cut serien ser også mere fad.
 
Til denne vin er anvendt omtrent 90% Cabernet Sauvignon og de resterende procenter udgøres af Cabernet Franc og Merlot.  Druerne kommer fra højtbeliggende marker i Alexander Valley og særligt Merlot høstes fra højderne. De små mængder Merlot bidrager med fylde og frugt til vinen, mens Cabernet Franc tilfører et krydret eller urtet præg. Vinen har ligget 14 måneder på fransk eg, heraf 50% nye. 
 

Dyb rubinrød og klassisk Cabernet vin. Duften præges af solbær, skovbund og sød røg. Den intense smag lokker med mørke bær, lakrids og læder fra fadet, samt en masse tannin, der er med til at give vinen struktur. En virkelig fyldig vin, hvor den tætte frugt og robuste struktur giver en vin i flot harmoni. Stor vin, der kan sagtens kan sammenlignes med klassisk Napa Cabernet. 

Vi kan f.eks. anbefale til et stykke grillet oksekød eller vildt. Bør drikkes ved en temperatur på 15-17 grader. 

En kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. 14,5% Alkohol

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

American Wings - Pinot Noir - Californien 2020

Dejlig, let drikkelig Pinot Noir fra Californien med masser af modne røde bær som jordbær og kirsebær med en rigtig fin balance mellem frugtigheden og vinens strukturelle komponenter (en forfriskende syre og meget milde tanniner). Nyd et glas af American Wings Pinot Noir til f.eks. Charcuterie, fjerkræ eller krydrede retter på f.eks. svin og and - eller prøv den til din pizza.

Vinen er vegansk.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13,5% Alkohol

 

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Diamond Collection - Zinfandel - Californien 2018

Til denne Diamond Collection høstes Zinfandel druerne i flere forskellige områder af Californien. De kølige zoner i Paso Robles giver friskhed og struktur til vinen, Monterey giver varme og fylde i vinen. Ved at kombinere områdernes forskellige frugt får Coppola en Zinfandel med god kompleksitet og dybde i både duft og smag. Ekspressiv duft af sorte kirsebær, blommer og finsk lakrids. Smagen af fyldig og frugt fylder hvert hjørne af mundhulen med sorte bær og krydrede noter fra 12 måneder på fransk eg.

Den fyldige frugt balanceres smukt af en frisk syre og kombinationen gør vinen perfekt sammen med rødt kød meget gerne grillet.

1 kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. 13,5% Alkohol

159,00 DKK

Francis Ford Coppola Winery - Diamond Collection - Cabernet Sauvignon - Californien 2018

Imødekommende og super flot Cabernet Sauvignon, der så smukt viser Californiens kæmpe potential med denne drue.

Druerne høstes fra marker i både det nordlige og det sydlige Californien. De forskellige klimaer tilfører vinen forskellige karakterer og resultatet er en kompleks Cabernet Sauvignon med både stor dybde og personlighed. Vinen får 11 måneder på en kombination af fransk og amerikansk eg.

Typisk for Cabernet Sauvignon oser vinen af solbær, kirsebær og tydeligt krydret element fra fadlagringen. I munden opleves en dejlig kombination mellem den store frugtfylde, bløde og modne tanniner samt livgivende syre. Perfekt sammen med oksekød.

1 kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. 13,5% Alkohol

199,00 DKK

Kendall-Jackson - Estates Collection - Outland Ridge - Anderson Valley - Pinot Noir - Californien 2019

Denne flaske er produceret udelukkende på Pinot Noir fra Anderson Valley i det nordligste Californien, hvor morgentågen er en stor faktor på, hvorfor Pinot Noir stor trives i dette område. Grundet tågen er der køligere over længere perioder her i denne dal, hvilket Pinot Noir's tynde skind har rigtig godt af. Vinmarkerne er beliggende i 500 meters højde, hvilket er perfekt for Pinot. 

Vinen lagres i 10 måneder på franske fade, hvilket giver struktur og syrer til vinen. En stor vin som kan henlægges i mange år endnu. 

Servere denne vin til grillet kalv, svin eller fjerkræ. Bør serveres lidt køligt. 

Kendall-Jackson blec etableret i 1974 af familien Jackson. Vingården består af 35 ha jord og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Tidligere en frugtplantage, men i 1982 valgte Jackson-Familien at omdanne den til vingård. Og derfra har de ikke set sig tilbage. Store priser, høje ratings og masser af hæder har deres vine opnået. 

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 15% alkohol.

379,00 DKK

Hahn - GSM - Grenache/Syrah/Mourvédre - Californien 2019

Hahn  Winery GSM byder på en generøs, god og let forståelig vinoplevelse med intens, silkeblød frugt. Mørke bær aromaer suppleres af røde bær i form af forfriskende jordbær og hindbær samt krydrede nuancer.

Vinen er fyldig og bredskuldret men også luftig og fremstår afrundet med en lang eftersmag, der omfavnes af sødmefulde, silkebløde tanniner, så mundtøjet efterlades i god ro og orden.

Dejlig vin til grillet kød og maskuline kødretter, herunder de rustikke simreretter, hvor både kræves tyngde og friskhed fra vinsiden.

Dette klassiske Rhône blend af Grenache, Syrah og Mourvèdre har en sympatisk kombination af afrundet californisk fylde parret med en europæisk tilgang til brugen af fadlagring, så helheden fremstår yderst harmonisk. 

1 kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

Familieejede Hahn Winery har siden 1970erne produceret vin på Rhône varianterne Grenache, Syrah og Mourvèdre. Druerne hentes fra forskellige californiske områder: foretinsvis fra Central Coasts underområder,  Arroyo Seco og Santa Lucia Highlands i Salinas-dalen, der skærer ind i landet ved Monterey samt i Paso Robles længere mod syd. Her trives især Mourvèdre i varmen, som den også gør i det sydligste Frankrig. 

Druerne inddeles ved vinifikationen både i sorter og oprindelse og lagres også hver for sig, før vinmageren Paul Clifton beslutter sig for den endelige blanding.

Lagringen sker med knapt halvdelen af vinen i ny, fransk eg, mens resten lagres på ældre fade, der ikke bidrager synderligt til vinens aromatiske signatur.

Hahn  Winery GSM byder på en generøs, god og letforståelig vinoplevelse med intens, silkeblød frugt. Mørke bæraromaer suppleres af røde bær i form af forfriskende hindbær og jordbær samt krydrede, ’varme nuancer’.

Vinen er fyldig og bredskuldret men også 'luftig' og fremstår afrundet med en lang eftersmag, der omfavnes af sødmefulde, silkebløde tanniner, så mundtøjet efterlades i god ro og orden.

Dejlig vin til grillet kød og maskuline kødretter, herunder de rustikke simreretter, hvor både kræves tyngde og friskhed fra vinsiden.

149,00 DKK

Seghesio - Family Vineyards - Zinfandel - Sonoma - Californien 2020

Duften er pakket med intens, rød bærfrugt og nuancer af mokka, mineraler og vanilje. Smagen er stor og magtfyld og selv om alkohol % er på 15%, bibeholdes elegancen og harmonien.

Druerne kommer fra områderne: Sonoma, Russian River, Alexander Valley og Dry Creek Valley udover Zinfandel er der ca. 12% Petite Sirah i vinen.

1 kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. - 15% alkohol.

239,00 DKK
Køb 6 eller flere til 199,00 DKK pr stk. spar i alt 40,00 DKK pr stk.

Château Ste. Michelle - Cabernet Sauvignon - Washington State - USA 2019

Med denne tiltalende Columbia Valley Cabernet bliver der sat fokus på Washington State’s koncentrerede frugt på en enormt imødekommende måde. Det er en rødvin på de blå druers konge, Cabernet Sauvignon, når den fremstår indbydende og drikkeklar med fløjlsbløde tanniner, varieret og sammensat af mange fine smagsnuancer og med Cabernet’s altid så flotte struktur. Vinen består hovedsageligt af Cabernet Sauvignon, men indeholder også Syrah, Merlot, Mourvedre, Petit Verdot, Malbec og Grenache.

Denne vellavede og harmoniske Cabernet Sauvignon fra Chateau Ste. Michelle er fantastisk afbalanceret med søde, røde frugter og silkebløde tanniner. Vinen har et modent præg og et næsten grafitagtigt krydret præg, som man kender det fra Bordeaux-vinene fra vestbredden. Vinen vandt 97 imponerende point og titel af Master for sin årgang 2015 i Drinks Business Magazines prestigefyldte Global Cabernet Sauvignon Masters-smagning i 2018.

Chateau Ste. Michelle er Washington States ældste vinhus og er tidligere blevet kåret som Årets Vinproducent i USA.

Chateau Ste. Michelles Cabernet Sauvignon er en meget alsidig vin, der passer til et stort repertoire af mad. Den gør sig godt til andesteg, kalvekød, skimmeloste og mørk chokolade.

1 flaske indeholder 75 cl. - 14% alkohol.

129,00 DKK

Ch. Ste Michelle - Cabernet Sauvignon - Columbia Valley - Washington - USA 2019

Denne vellavede og harmoniske Cabernet Sauvignon fra Chateau Ste. Michelle er fantastisk afbalanceret med søde, røde frugter og silkebløde tanniner. Vinen har et modent præg og et næsten grafitagtigt krydret præg, som man kender det fra Bordeaux-vinene fra vestbredden.

Chateau Ste. Michelle er Washington States ældste vinhus og er tidligere blevet kåret som Årets Vinproducent i USA.

Med denne tiltalende Columbia Valley Cabernet bliver der sat fokus på Washington State’s koncentrerede frugt på en enormt imødekommende måde. Det er en rødvin på de blå druers konge, Cabernet Sauvignon, når den fremstår indbydende og drikkeklar med fløjlsbløde tanniner, varieret og sammensat af mange fine smagsnuancer og med Cabernet’s altid så flotte struktur. Vinen består hovedsageligt af Cabernet Sauvignon, men indeholder også Syrah, Merlot, Mourvedre, Petit Verdot, Malbec og Grenache.

Chateau Ste. Michelles Cabernet Sauvignon er en meget alsidig vin, der passer til et stort repertoire af mad. Den gør sig godt til andesteg, kalvekød, skimmeloste og mørk chokolade – også som ingrediens i mad.

1 flaske indeholder 75 cl. - 13,5%

199,00 DKK

Stag´s Leap Wine Cellars, Hands of Time - Californien, Napa Valley

Hands of Time: går man langs med gangstien rundt om bygningerne på Stag’s Leap Wine Cellars, passerer man en helt enestående væg, der er dekoreret med en lang række kalkstenstavler, der hver især bærer et aftryk af en hånd. Disse aftryk er en samling af håndaftryk, der som en tidslinje hylder de mange Winemakere, som i bogstaveligste forstand har sat deres aftryk og bidraget til vinhusets historie helt tilbage til grundlæggelsen i 1970. Vinens druesammensætning er 59 % Cabernet Sauvignon, 37 % Merlot, 4 % Petit Verdot (samt ganske lidt Syrah og Malbec). Vinen lagrer 14 til 15 måneder på franske egetræsfade.Bouquet af mørke bær, søde aromaer af egetræ og krydderier, med et strejf af tørrede krydderurter. Smagen har nuancer af modne blåbær, mørke kirsebær og noter af kaffe og chokolade. En struktureret mundfuld med bløde tanniner og en lang eftersmag. Prøv den f.eks. til grillet lam, oksebøffer, kyllingespyd eller pulled pork sandwich med cole slaw.

Alkohol : 14,9% - 75 cl. - kolli : 12 fl.

349,00 DKK 379,00 DKK (spar 30,00 DKK)

D2 Red Wine - Columbia Valley - DeLille Cellars, Washington State

94 point WineSpectator

DeLille Cellars betragtes som en top amerikansk producent af Bordeaux-blends, der viser en tradition for kvalitet og ekspertise gennem sin 30-årige historie. DeLille har fortsat en væsentlig indflydelse på etableringen af Washington State som en førende vindyrkningsregion med fokus på Red Mountain AVA og andre prestigefyldte vingårde i hele Columbia Valley.

DeLille Cellars, der er grundlagt på konceptet om at fremstille vin i verdensklasse fra staten Washington, blev grundlagt af Chris Upchurch, Jay A. Soloff, Greg Lill og hans far Charles Lill. De fire grundlæggere mente, at alle gode blandinger overskrider summen af deres individuelle dele, og dette princip og virksomhedsfilosofi om "altid at søge" styrer vingårdens forpligtelse til konstant forbedring, kontinuerlig opdagelse i kælderen og i sidste ende skabelsen af exceptionelle vine og oplevelser .

DeLille var en af de første fem vingårde i Washington, der modtog Robert Parkers 5-stjernede bedømmelse. Vingårdens arv af ensartet kvalitet og anerkendelse inkluderer over 800 individuelle 90+ vurderinger fra top internationale kritikere, adskillige placeringer på Top 100-lister og fem Wine & Spirits Top 100 Wineries of the World-udmærkelser (2017-2020 & 2022).


589,00 DKK

Four Flags Cabernet - Columbia Valley - DeLille Cellars, Washington State

94 point Jeb Dunnuck

93 point Winespectator

93 point James Suckling

2019 Four Flags er fyldt med sine kendetegnende røde og mørke frugtaromaer. Sammen med levende frugt tilbyder denne årgang en unik smagfuld kvalitet. Oliventapenade, stjerneanis og enebær spiller med aromaer af vilde blåbær, rød lakrids og Bing-kirsebær. Mundfornemmelsen er delikat tekstureret med fine, støvede Red Mountain tanniner.

80 % ny fransk eg understøtter blidt den komplekse matrix af frugt, krydderier, urter og umami smag. Drik trygt nu eller læg den i kælderen så længe som muligt for at opleve den lovende fremtid, denne skønhed besidder.

Vinen er lavet på 100% Cabernet Sauvignon og har ligget 20 måneder på fransk eg.

Om DeLille Cellars

DeLille Cellars betragtes som en top amerikansk producent af Bordeaux-blends, der viser en tradition for kvalitet og ekspertise gennem sin 30-årige historie. DeLille har fortsat en væsentlig indflydelse på etableringen af Washington State som en førende vindyrkningsregion med fokus på Red Mountain AVA og andre prestigefyldte vingårde i hele Columbia Valley.

DeLille Cellars, der er grundlagt på konceptet om at fremstille vin i verdensklasse fra staten Washington, blev grundlagt af Chris Upchurch, Jay A. Soloff, Greg Lill og hans far Charles Lill. De fire grundlæggere mente, at alle gode blandinger overskrider summen af deres individuelle dele, og dette princip og virksomhedsfilosofi om "altid at søge" styrer vingårdens forpligtelse til konstant forbedring, kontinuerlig opdagelse i kælderen og i sidste ende skabelsen af exceptionelle vine og oplevelser .

DeLille var en af de første fem vingårde i Washington, der modtog Robert Parkers 5-stjernede bedømmelse. Vingårdens arv af ensartet kvalitet og anerkendelse inkluderer over 800 individuelle 90+ vurderinger fra top internationale kritikere, adskillige placeringer på Top 100-lister og fem Wine & Spirits Top 100 Wineries of the World-udmærkelser (2017-2020 & 2022).

845,00 DKK

Chaleur Estate Red Blend - Columbia Valley - DeLille Cellars, Washington State, USA

95 Points af Jeb Dunnuck
93 Point i Winespectator
93 Points af James Suckling

Dyb og ekstrem rig vin. Den har en smuk rubinrød farve. Meget aromatisk i næsen. Her er Creme de cassis, solbær, cedertræ og læder, suppleret med mørk chokolade og krydderier.
Som modspil til den elegante næse er ganen koncentreret med noter af kirsebær og brombær. Flot, frisk og lang eftersmag.
Vinen er lavet på 64% Cabernet Sauvignon, 24% Merlot, 10% Cabernet Franc og 2% Petit Verdot.
Den har ligget 20 måneder på franske fade og 8 måneder på flaske inden frigivelse.

Om DeLille Cellars

DeLille Cellars betragtes som en top amerikansk producent af Bordeaux-blends, der viser en tradition for kvalitet og ekspertise gennem sin 30-årige historie. DeLille har fortsat en væsentlig indflydelse på etableringen af Washington State som en førende vindyrkningsregion med fokus på Red Mountain AVA og andre prestigefyldte vingårde i hele Columbia Valley.

DeLille Cellars, der er grundlagt på konceptet om at fremstille vin i verdensklasse fra staten Washington, blev grundlagt af Chris Upchurch, Jay A. Soloff, Greg Lill og hans far Charles Lill. De fire grundlæggere mente, at alle gode blandinger overskrider summen af deres individuelle dele, og dette princip og virksomhedsfilosofi om "altid at søge" styrer vingårdens forpligtelse til konstant forbedring, kontinuerlig opdagelse i kælderen og i sidste ende skabelsen af exceptionelle vine og oplevelser .

DeLille var en af de første fem vingårde i Washington, der modtog Robert Parkers 5-stjernede bedømmelse. Vingårdens arv af ensartet kvalitet og anerkendelse inkluderer over 800 individuelle 90+ vurderinger fra top internationale kritikere, adskillige placeringer på Top 100-lister og fem Wine & Spirits Top 100 Wineries of the World-udmærkelser (2017-2020 & 2022).

989,00 DKK

Sand Point Zinfandel LangeTwins Family Winery - Californien, USA

Sand Point, familie ejet og dobbelt bæredygtigt

Familien Lange kom til Lodi i Californien allerede i 1870, og etablerede deres første vinmarker i 1912. det store løft i kvalitet kom dog først i 1973, da Brag og Randall Lange overtog The River Ranch. Siden da har Lange familien været pionerer, både ved etableringen af the Lodi Winegrape Commission og siden ved gennemførelsen af de strenge Lodi Rules for Sustainable Winegrowing, efter selv at have været førende i bæredygtig vindyrkning i mange år. Vinejendommen og alle 73 vinmarker er stadig i Lange familiens eje og alle druerne til Sand Point serien kommer fra disse egne vinmarker fordelt over AVA’erne Clarksburg, Clements Hills, Alta Mesa, Mokelumne River & Jahant, som alle er dobbelt certificeret bæredygtigt. Både California Certified Sustainable og Lodi Rules Certified Green, Sustainable Winegrowing.

Sand Point – Californisk velsmag og value-for-money

Lange familiens flagskib er samtidig deres value-for-money serie. Det hedder Sand Point, og vinene er produceret kernesunde, appetitlige og tilgængelige, og er så oveni dette nogle af de allerbedste køb i Californisk vin. Brad og Randall har i dag overladt ledelsen til deres tilsammen 5 ”børn” Marissa, Kendra, Joe, Philip og Aaron. Sand Point er også et kystnært område ved Mokelumne River og familien Lange bruger en god del af indtægten fra salget af Sand Point vinene til for eksempel at plante oprindelige træer, sætte bistader og fuglekasser op, etablere stryg i floden. Alt medvirkende til at øge biodiversiteten til alles glæde. Vinmager er Karen Birmingham, der er uddannet i Mondavi gruppen, og været hos familien Lange siden 2008.

Sand Point Zinfandel

Druerne til denne meget velbyggede value Zinfandel kommer fra udvalgte parceller blandt familiens vinmarker. Vinstokkene er i gennemsnit godt 30 år og vinen lagres delvist og overvejende på amerikansk egetræ (brugt 1-2 gange) og medvirker til at du får Zinfandels geniale frugt ”unplugged”. Bouqueten kommer flot med lækkert modne og spicy bær og balanceret flot med en appetitlig syre der løfter vinen. Denne Zinfandel overleverer til prisen og er en hamrende god repræsentant for populær Californisk Zinfandel.

1 kolli indeholder 12 flasker á 75 cl. – 15% alkohol

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sand Point Cabernet Sauvignon LangeTwins Family Winery - Californien, USA

Sand Point, familie ejet og dobbelt bæredygtigt

Familien Lange kom til Lodi i Californien allerede i 1870, og etablerede deres første vinmarker i 1912. det store løft i kvalitet kom dog først i 1973, da Brag og Randall Lange overtog The River Ranch. Siden da har Lange familien været pionerer, både ved etableringen af the Lodi Winegrape Commission og siden ved gennemførelsen af de strenge Lodi Rules for Sustainable Winegrowing, efter selv at have været førende i bæredygtig vindyrkning i mange år. Vinejendommen og alle 73 vinmarker er stadig i Lange familiens eje og alle druerne til Sand Point serien kommer fra disse egne vinmarker fordelt over AVA’erne Clarksburg, Clements Hills, Alta Mesa, Mokelumne River & Jahant, som alle er dobbelt certificeret bæredygtigt. Både California Certified Sustainable og Lodi Rules Certified Green, Sustainable Winegrowing.

Sand Point – Californisk velsmag og value-for-money

Lange familiens flagskib er samtidig deres value-for-money serie. Det hedder Sand Point, og vinene er produceret kernesunde, appetitlige og tilgængelige, og er så oveni dette nogle af de allerbedste køb i Californisk vin. Brad og Randall har i dag overladt ledelsen til deres tilsammen 5 ”børn” Marissa, Kendra, Joe, Philip og Aaron. Sand Point er også et kystnært område ved Mokelumne River og familien Lange bruger en god del af indtægten fra salget af Sand Point vinene til for eksempel at plante oprindelige træer, sætte bistader og fuglekasser op, etablere stryg i floden. Alt medvirkende til at øge biodiversiteten til alles glæde. Vinmager er Karen Birmingham, der er uddannet i Mondavi gruppen, og været hos familien Lange siden 2008.

Sand Point Cabernet Sauvignon

Druerne til denne populære californiske Cabernet Sauvignon kommer fra udvalgte parceller blandt familiens vinmarker (se ovenfor). Vinstokkene er i gennemsnit godt 25 år gamle og vinen lagres overvejende på amerikansk egetræ (brugt 1-2 gange). På næsen får du en ekspressiv Cabernet Sauvignon med sort peber, eucalyptus og figen og smagen er umiskendeligt Californian Cab. med tæt pakket frugt og bløde modne tanniner. Her er ganske enkelt godt nok meget vin for pengene.

1 kolli indeholder 12 flasker á 75 cl. – 14% alkohol

 

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences