Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Under GAVER finder du et bredt udsnit af de produkter, der egner sig godt til gaver. Det være sig lækre vine, spændende specialøl, mousserende vine/champagner, spændende gavekasser og andre lækkerier. Her kan du både få kvalitetsrødvin, bobler og rosé til fornuftige priser, og hvis du leder efter noget i den anden ende af prisskalaen, har vi eksklusive champagner og blød, smagfuld rom.

Der er mange gaveidéer og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette gave til én du holder af - et familiemedlem, en værdsat kunde eller en medarbejder. Og hvis du ikke kan bestemme dig, sælger vi også gavekort, så modtageren selv kan vælge imellem de mange varer på vores hjemmeside og i butikken.

Køb i vores butik i Køge eller bestil online og få gaven leveret direkte.

Sorter resultater:

Ginologist - I love you - Gin - Syd Afrika

Duftende aromaer af rosenblade og frisk rose geranium på næsen transporterer dig ind i dine drømmes rosenhave.

En lækker intens smag af Turkish Delight svulmer, før de dybe noter af mørk chokolade bliver ved med at blive hængende på tungen. Smagen bryder frem og minder umiskendeligt om en tyrkisk delight-dessert.

En speciel gin, der er lavet til en speciel person. Uanset om det er for at forkæle en du er nær og kær, eller fordi du nogle gange bare skal forkæle dig selv, er denne søde gave med en Turkish Delight-smag i gin, den perfekte måde at sige "Jeg elsker dig".

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

 

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Krenkerup Bryggeri - gaveæske med 3 specialøl

Alle Krenkerup Bryggeri's kvalitetsøl fra findes på 50 cl flasker, hvor de også gjort noget særligt ud af flaske og etiketter, præcis som indholdet i flasken. Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

En gavekasse indeholder 3 flasker á 50 cl.
Prisen er inkl. pant 3x kr. 1,50

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

38,33 DKK

Krenkerup Bryggeri - gaveæske med 6 flasker specialøl

6 fremragende Krenkerup kvalitetsøl i flaske á 50 cl i en flot designet 6-pakning, lige til at tage med hjem og nyde i en stille stund eller give væk i gave.

Såfremt du har specielle ønsker til gaveæskens indhold, bedes du notere dem i kommentarfeltet, når du gennemfører ordrer, ellers sammensætter vi gaveæsken for dig.

En gavekasse indeholder 6 flasker á 50 cl.
Prisen er inkl. pant. på 6x kr. 1,-

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

38,33 DKK

Geranium Gin med 4x20 cl. Fever Tree tonic i gaveæske

Flot gaveæske med 1 flaske Geranium er en Premium London Dry Gin samt 4 spændende flasker tonic. Ginen indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium. Geranium Gin er udviklet og produceret i et unikt samarbejde mellem danske og engelske gineksperter.
I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store mærker på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, der var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes på fagsprog.

1 flaske indeholde 70 cl. - 44% alkohol.

 

 

379,00 DKK 429,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Drinkssæt - Gin Hass

En af de aktuelt allermest populære drinks i Danmark hedder Gin Hass og indeholder udover gin også mangosirup og lemonade.

Blandingen har en god balance mellem syre fra citronerne i lemonaden og sødme fra mangosiruppen. Sættet indeholder:

1 stk. Level gin 44% 70 cl.
1 stk. Teichenne mango sirup 50 cl.
4 stk. Folkingtons lemonade 15 cl.

Sådan laves den:

5 cl. Level gin
15 cl. Folkington lemonade
2 cl. Teichenne mangosirup

Bland alle ingredienser og tilsæt masser af is.

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Vista Alegre - port - Tawny - Teak kasse - Portugal

En flotte Teak kasse, med tilsammen 100 års Vista Alegre port i 4 x 37,5 cl fin port fra forskellige år, nemlig 10, 20, 30 & 40 år.

  Disse lækre og sjældne tawny portvine er et ekstraordinært udvalg med personlighed og subtilitet.

  En dessertvin, der går godt sammen med chokolade, kaffe og mandler eller en cigar.

  Den ideelle gave til den der nyder port.

 

1.375,00 DKK 1.450,00 DKK (spar 75,00 DKK)

Fanø Skibsrom - Havfruen - gavekasse - Dansk rom

Destilleret på Jamaica og efterfølgende forædlet på Fanø. Forædlingen består af en to-trins-lagring. Først lagres rommen med naturlige smagsgivere (bl.a. Fanø Lynghonning, havtorn og Madagaskar vanilje). Herefter efterlagres den på portvinsfade.

Leveres i trækasse med 2 glas på trykt logo.

1 flaske indeholder 35 cl.  41,5% alkohol.

 

299,00 DKK

Teichenné - Rhubarb - Gin - Gaveæske

Du får prisvindende gin, Teichenne rabarber sirup og de fantastiske Folkingston’s lemonader i en smart og praktisk æske.

Med opskrift og beskrivelser på æsken, går det let at lave den helt perfekte drink.

Drinkssættet indeholder:

  • Level Premium Gin, 70 cl
  • Teichenne Rabarber sirup, 50 cl
  • 4 dåser Folkington’s Sicilian Lemonade, 15 cl pr. dåse
  • Opskrift og beskrivelse af produkterne på bagsiden

Med dette sæt går du ikke galt i byen. Level Premium Gin er en fantastisk London Dry Gin, som har vundet adskillige priser de seneste år. Teichenné rabarber sirup er en yderst smagfuld sirup, som bare smager helt fantastisk.

Sættet giver dig de ingredienser (ud over is), du skal bruge til at lave en ny og anderledes version af Gin Hass (som er med mango sirup).  Festligt og elegant.

399,00 DKK

Norliq - Likør - Cerise - Noix - Surreau - 3 flasker af 20 cl. - Gaveæske - Dansk

De 3 Likør er

  • Creme De Surau som er lavet på hyldeblomst der er et af de sundeste og mest vitaminrige bær. Likøren fremstår fyldig og cremet men et godt mix mellem sødme og et let bid af alkohol. 
  • Creme De Noix er lavet på håndplukket valnød men en tilpas sødme med et let bid af alkohol.
  • Creme De Cerise er lavet på den velsmagende og populære kirsebær. Likøren har en god fyldighed og cremet med den velkendte sømdme fra kirsebæret da stadig med et let bid af alkohol. 

1 gaveæske indeholder 3 flasker af 20 cl. - 25% alkohol

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

L'Arbre - Gin og Tonic - Gavepakke - Fransk Gin

Gavepakke med 25 cl. gin og Tonic (2 dåser af 250 ml. Hyldeblomst og 2 dåer af 150 ml. Indian Tonic, begge fra Folkigton's)

Ginen har bl.a. noter af enebær, koriander, citron, rosmarin, angelikarod, kardemomme, timian, basilikum og lavendel.

Denne gin er fremstillet af middelhavet ingredienser. En gin i særklasse, med en udsøgt duft og smag.
Som Kældermestren siger:
"I dybden af vores kontrastrige lande, fra Pyrenæernes høje toppe til Middelhavet er der et generøst, frugtbart og unikt landskab. Essensen af vores land og sporene der er tilbage i dens civilisationer, er afspejlet i Gin L'Arbre. En middelhavsgin lavet efter en kunstnerisk destillationsproces i kobberfade, efter en gammel familie tradition."

L’arbre gin’en har en fin og delikat aroma. I duften fremkommer dufte af middelhavsaromatiske planter som bla. timian, rosmarin, basilikum og lavendel. Disse duftstoffer passer perfekt sammen med subtile citrus- og destillerede enebærnoter. Smagen er elegant, blød og glat i munden. Passer perfekt sammen med citrusfrugter.


Folkington’s blev stiftet i 2012 af Poul Bendit, som har 18 års erfaring i at udvikle luksusdrinks i forskellige firmaer.
Fra starten var det tanken, at der KUN skulle anvendes naturlige ingredienser af den bedste kvalitet i Folkington’s. Idéen til Folkington’s kom faktisk fra vindistrikter, hvor man gerne vil afspejle det ”terroir” vinen dyrkes i. Samme forhold har Folkington’s til sine råvarer, som næsten alle dyrkes lokalt – faktisk har Folkington’s de samme faste leverandører som var med til at starte hele eventyret, idet det er vigtigt at opretholde den ultimative kvalitet samtidig med at have et godt forhold til de mennesker der leverer de bedste råvarer.
Derfor kommer de friske æbler, pærer, rabarber, solbær, hindbær, jordbær, agurker, mynte, rosmarin og hyldeblomst alle fra lokale engelske bønder.

 

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

RON ESCLAVO - Gaveæske med 2 glas - Rom - Dominicanske Republik

Duft: Saftig abrikoser med en let surlig note, der omdannes til brunt sukker, mælkechokolade og ahornsirup.

Smag: Behagelig sødme med antydninger af frisk vanilje. En let krop med subtile aromaer af kaffe og mørk chokolade tilføjer dybde og kompleksitet.

Ron Esclavo Gran Reserva er en premium rom fremstillet af frisk sukkerrørsaft, der modnes i det tropiske klima i den Dominikanske Republik. I en periode på fem år ligger denne rom på både amerikansk og fransk egetræsfade.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Hos Køge Vinkompagni finder du et bredt udvalg af gaveløsninger, gaveæsker til vin og gavekort. Vi har masser af gaver – der gør lykke – og inkluderer noget for enhver smag. Søger du en gave udelukkende med vin eller øl, eller en blanding af vin/øl/spiritus og spændende sødt/delikatesser, eller sågar gavekasser uden alkohol, så finder du her en masse spændende forslag.

Vi laver gerne gaveløsninger tilrettet DINE ønsker. Der er mange muligheder og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning, der dækker dine behov. Du er meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores store flotte forretning i Køge.

Vi anbefaler