Populær
-34%

Piaugier Sablet - Rouge - Côtes du Rhône Villages - Frankrig

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Piaugier Sablet Rouge - Côtes du Rhône Villages 2021

Vinen er fra årgang 2021 certificeret økologisk, og er klassisk fremstillet på druerne 80% Grenache og 20% Syrah. Efter høst afstilkes druerne og macerationen/gæringen foregår seperat for de to druer på beton. Efter endt gæring og maceration lagrer Grenache 18 måneder på beton, mens Syrah ligger på brugte barriques, inden de til sidst blendes til den færdige vin.

Citat: "Det er en fortræffelig vin, der har alle de egenskaber, man kan forvente af en top-vin fra Rhône. Den har krydrede noter, som udfolder sig i duft og smag med blandt andet anis og rosmarin men lige nedenunder lurer frugten, som dukker op i den utrolige lange eftersmag."

Vinen har et rent udtryk med Grenache's saftige, røde frugt i front. De modne tanniner er allerede nu flot integreret i vinen og giver vinen potentiale til op mod et årtis lagring - hvis man kan holde sig fra den, for den smager skønt allerede nu!

Vinen anbefales til rødt kød og vildt, braiseret eller grillet, til godt krydret lammekød eller til juleanden og vi anbefaler, nu hvor vinen stadig er ung, at nyde den ved 15-16 grader for virkelig at få vinens frugtighed frem.

En kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. 14% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk