Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Spansk vin har en lang historien bag sig og er kendt og elsket over hele verden, og den behøver ikke kun være rød. Spanien leverer mange gode kvalitets hvidvine. De spanske hvidvine fremstilles primært af druesorter som: Sauvignon Blanc, Viura, Albariño, Godello, Chardonnay og Verdejo.

Det spanske klima er betydelig varmere end det franske, så vinene her kommer ikke til at mangle sol og varme. Derfor anlægges mange vinmarker oppe i højden, på skråninger eller ved kysten, for at kompensere for netop solen og varmen. Spanske vine har altid være kendt for at være rustikke og præget af fadladring – også hvidvinene.

Vi har søgt efter spansk hvidvin i høj kvalitet og det er lykkedes med blandt andet Montespina Sauvignon Blanc , Montespina Verdejo og Circe Verdejo. Alle tre vine kommer fra vores spanske vinhus, Avelino Vegas, der har vinmarker i det populære område Rueda.

Endvidere fører vi pragtfulde hvidvine fra bl.a. Galicien og Rioja.

Sorter resultater:

CIRCE Verdejo - Avelino Vegas - Spanien 2019

Denne vin er en super dejlig, frugtig hvidvin, der kan lidt det samme som vine på Sauvignon Blanc.

Circe Verdejo er strågul med duft af eksotiske frugter og hvide blomster. I munden fornemmes den silkeagtig med masser af moden frugt, som holdes oppe af en fin syre, som giver vinen sin friskhedVinen bør serveres ved en temperatur på 8-10 grader til fisk og skaldyr - f.eks. paella, spansk tapas, eller lyst fjerkræ. 
Avelino Vegas SA kontrollerer mere end 475 hektar vinmarker, primært i Segovia, hvor vingården er placeret. Omkring 90 ha. af dem er næsten hundrede år gamle vinstokke plantet på små vinmarker på mellem 1 og 3 ha. Den mest dyrkede sort hér er Verdejo, og vinstokkenes høje alder bidrager til vin med komplekse aromaer god struktur.
En kasse indeholder 6 flaske af 75 cl. - 13% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK 119,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Montespina - Verdejo - Rueda Avelino Vegas - Ribera del Duero - Spanien 2018

Et af Spaniens bedste hvidvinsområde Rueda. Beliggende lidt syd for Ribera del Duero og øst for Toro er Rueda et hvidvinsområde i en sandwich mellem 2 af Spaniens store rødvinsområder.

Montespina Verdejo er producerett af 100% Verdejo druer fra vinstokke op imod 100 år gamle. I duft og smag er der intense æble, tropiske noter, fennikel og et strejf af nødder. Vinen er medium fyldig med livgivende syre og en dejlig, lang finish. Nyd vinen ved en temperatur på 8-10 grader til lyse fisk, skaldyr, spansk tapas, paella og ikke alt for kraftfulde retter. En elegant vin til elegant mad.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13% Alkohol.

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Montespina - Sauvignon Blanc - Rueda - Avelino Vegas 2018 

Vinen fremstår medium gul i glasset med intense, florale noter samt tropiske frugter og lime i såvel duft som smag og egner sig godt til fisk og skaldyr, sushi, pateer, spansk tapas og til en god paella. Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på 8-10 grader.

Avelino Vegas SA kontrollerer 45 hektar vinmarker med Sauvignon Blanc druer, overvejende i La Seca, Villaverde de Medina og Rueda, alle i hjertet af DO Rueda. De afstilkede druer undergår en fermenteres ved lave temperaturer for at bibeholde vinens friske, primære frugtaromaer.

En kasse indeholder 6 flaske af 75 cl. - 13% alkohol.

 

 

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 98,00 DKK (spar 28,05 DKK)

Viña Gravonio - Crianza blanco - R López de Hezedia Viña Tondonia - Haro - Rioja - Spanien 2013

Viña Gravonia kan drikkes straks eller opbevares ved en god temperatur og luftfugtighed i op til 10 år. Viña Gravonia er en helt speciel hvidvin. Det virker som en rød vin med sin krop og rigdom, men bevarer al friskheden af ​​en hvid. Noter af tørret æble, citronskal, valnød, praline, tørret kaprifolier og nelliker på næsen. Balancerer de rige, voksagtige lag af tørret frugt og krydderier. Saltholdige undertoner. Lidt nougat og yoghurt også. Lang.

Viña Gravonia Crianza blanco er en hvidvin fremstillet på Bodega R. Lopez Heredia Viña Tondonia, en af ​​de historiske vingårde i DO Rioja. La Bodega Viña Tondonia ligger i Barrio de la Estación i Haro, et historisk område. Et af de områder i verden med den højeste koncentration af vingårde per kvadratmeter. Viña Gravonia er lavet på 100 % Viura.

Druerne kommer fra Viña Zaconia ejendom, en ejendom ejet af vingården, beliggende ved bredden af ​​floden Ebro med 50 år gamle vinmarker. De er plantet i en højde af 200 meter over havets overflade med jord, der indeholder en masse sten. Høsten sker manuelt, idet man tager sig af hver klase, så druen ikke går i stykker og starter for tidlig gæring. Druerne overføres til vingården i omkring 100 kilos beholdere af poppeltræ lavet i bødkeriet i vingården. Druerne knækkes for at frigive mosten, denne gæres uden skaller i store egetræskar. Viña Gravonia Crianza blanco gennemgår fire års lagring på egetræsfade og udsættes for to omstikninger hvert år. Når lagringen er færdig, klares den med friske æggehvider og aftappes uden at blive filtreret.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12,5 alkohol.

499,00 DKK 699,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences