Hahn - GSM - Grenache/Syrah/Mourvédre - Californien

149,00 DKK

Hahn - GSM - Grenache/Syrah/Mourvédre - Californien 2019

Hahn  Winery GSM byder på en generøs, god og let forståelig vinoplevelse med intens, silkeblød frugt. Mørke bær aromaer suppleres af røde bær i form af forfriskende jordbær og hindbær samt krydrede nuancer.

Vinen er fyldig og bredskuldret men også luftig og fremstår afrundet med en lang eftersmag, der omfavnes af sødmefulde, silkebløde tanniner, så mundtøjet efterlades i god ro og orden.

Dejlig vin til grillet kød og maskuline kødretter, herunder de rustikke simreretter, hvor både kræves tyngde og friskhed fra vinsiden.

Dette klassiske Rhône blend af Grenache, Syrah og Mourvèdre har en sympatisk kombination af afrundet californisk fylde parret med en europæisk tilgang til brugen af fadlagring, så helheden fremstår yderst harmonisk. 

1 kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

Familieejede Hahn Winery har siden 1970erne produceret vin på Rhône varianterne Grenache, Syrah og Mourvèdre. Druerne hentes fra forskellige californiske områder: foretinsvis fra Central Coasts underområder,  Arroyo Seco og Santa Lucia Highlands i Salinas-dalen, der skærer ind i landet ved Monterey samt i Paso Robles længere mod syd. Her trives især Mourvèdre i varmen, som den også gør i det sydligste Frankrig. 

Druerne inddeles ved vinifikationen både i sorter og oprindelse og lagres også hver for sig, før vinmageren Paul Clifton beslutter sig for den endelige blanding.

Lagringen sker med knapt halvdelen af vinen i ny, fransk eg, mens resten lagres på ældre fade, der ikke bidrager synderligt til vinens aromatiske signatur.

Hahn  Winery GSM byder på en generøs, god og letforståelig vinoplevelse med intens, silkeblød frugt. Mørke bæraromaer suppleres af røde bær i form af forfriskende hindbær og jordbær samt krydrede, ’varme nuancer’.

Vinen er fyldig og bredskuldret men også 'luftig' og fremstår afrundet med en lang eftersmag, der omfavnes af sødmefulde, silkebløde tanniner, så mundtøjet efterlades i god ro og orden.

Dejlig vin til grillet kød og maskuline kødretter, herunder de rustikke simreretter, hvor både kræves tyngde og friskhed fra vinsiden.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk