Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

La Copa - Vermouth - Reserva - Spanien

Tilblivelsen kan vi takke et vigende sherrysalg for, idet González Byass - via egen, gammel opskrift fra 1800-tallet - har anvendt lageret af bedre, vellagret Oloroso-sherry samt lidt Pedro Ximénez. Påtvungen innovation bringer sjældent noget godt med sig, men en genialitet som denne skal man ikke undskylde.

Mens normal vermouth består af en sløj grundvin, der tilsættes et alkoholudtræk af krydderier og urter (eller endnu værre; en dårlig ekstrakt), anvendes til la Copa Reserva alene førsteklasses ingredienser og ingen tilsat alkohol. At prisen for denne high end vermouth ikke er højere, kan kun undre.

La Copa Reserva bliver til vermouth gennem et ekstra års lagring på Olorosofade af sherryer med nelliker, pomerans, kanel, muskatnød, sar, kinabark og en anelse malurt.

Denne mahognifarvede vermouth byder på aromaer af ’varme’ krydderier, der er smagfuldt afstemt med vinens dybde, mens pomerans, kinabark og malurt giver den bitre kant, der tilføjer spændstighed og holder sanser og hjerne stimuleret. Her er stor intensitet men perfekt balance, da kompleksiteten fra sherryen synes intakt og en besnærende sødme afrunder den.

Omtrent ti års lagring fra drue til salgsklar vermouth fornægter sig ikke...

Nydes til eftertænksomme stunder, til hipster-komsammen, så man stilsikkert kan nyde pladsen i solen.

Serveres ved den temperatur, der bedst passer til ens præferencer.
Vi holder selv af den godt afkølet - gerne med isterninger og, om muligt, et par skiver blodappelsin. Og så kan den jo ikke mindst optimere en negroni.

1 flaske indeholder 75 cl. - 18% alkohol.

 

169,00 DKK

Ruby - Rosé - Vermouth

RUBY ROSÉ ORGANIC VERMOUTH ER UDTÆNKT AF 4 DANSKE VERMOUTH-ENTUSIASTER, DER FANDT SAMMEN GENNEM DERES FÆLLES PASSION FOR VERMOUTH.

RUBY ROSÉ ORGANIC VERMOUTH ER EN SMUK KOMPLEKS ØKOLOGISK VERMOUTH, PRODUCERET VED FODEN AF DOLOMITTERNE I DET NORDLIGE ITALIEN. DEN ER BASERET PÅ FRISK DEJLIG ROSÉVIN FRA BARDOLINO, SYDØST FOR GARDASØEN. VINEN ER NØJE KOMBINERET MED 21 KRYDDERIER OG KRYDDERURTER, PRIMÆRT FRA LOKALOMRÅDET. DE MEST FREMHERSKENDE SMAGSVARIANTER ER ROSÉ, VILDE JORDBÆR, HIBISCUS OG SELVFØLGELIG HJØRNESTENEN I VERMOUTH, MALURTEN.

1 flaske indeholder 75 cl. - 15,5% alkohol. 

199,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler