Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Køb rødvin fra det meste af verden. Du finder her et bredt sortiment af rødvine, både når det gælder geografi, druer, smag og pris. Her er helt sikkert noget for din smag. Direkte import af rødvine fra førende og små vinproducenter og dermed direkte salg, gør at vi kan sælge en stor del af vinene direkte til dig uden fordyrende mellemled.

Du finder altid gode tilbud på rødvine både her og under TILBUD. Køb i vores butik i Køge eller bestil online og få vinen leveret lige til din dør. Herunder finder du vores store rødvinsudvalg. Ønsker du en mere detaljeret søgning kan du gå direkte til den udvidede søgning i venstre side.

Sorter resultater:

Darkny Syrah - AVA Columbia Valley, Washington State

***** Kvindevin.dk

En kvælende vin taget dens vin i betragtning. Virkelig sympatisk, let sødme, rund og behagelig. Smukt farvet, det er næsten som mørkerøde fløjlsgardiner på ganen. Et rigtig godt valg til de kommende grillaftener. Modne brombær og vanilje; det bedste knus af en rødvin i evigheder

Førstehåndsindtrykket i glasset byder på en dyb blå-violet farve som giver forventninger om en vin med masser af saft og kraft.

Bouqueten er domineret af mørke bær og frugter som f.eks. brombær, blåbær og modne blommer, fulgt op af et strejf af peber og tobak.

I smagen genkendes nogle af de samme bær og frugter som i bouqueten, som bliver fulgt op af en læskende mundfylde og en blid tanninstruktur.

Darkny Syrah er et fantastisk valg til madretter med okse, lam og grillet svinekød samt diverse faste oste.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 14,5% alkohol.

29,95 DKK 79,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Governo Gerone  All'Uso Toscano 2021 

Topanmeldt italiensk rødvin produceret med rødder i mere end 700 års gamle toskanske traditioner. 

Kender Du ikke til Governo All'Uso Toscano og er Du fan af Valpolicellas Ripasso vine, er det hér muligvis lige en vin for dig! Gerone's Governo er fremstillet på Toscana's store drue, Sangiovese, tilsat andre lokale druesorter, som får lov at tørre en tid under Toscana's varme sol, hvorved mosten opkoncentreres og således opnås større fylde i vinen. Sangiovese med dens ret markante syreniveau tager rigtig godt imod denne tørring, da den forøgede sødme i mosten går rigtig godt i hånd med Sangioveses friske udtryk.

Vinen er medium rubinrød og med noter af modne skovbær, kirsebær, nelliker, lidt vanilje og tørrede urter i både duft og smag. Vinen er rigtig fint afstemt med balance mellem blød og fyldig vin på den ene side og friskhed på den anden. Governo er en glimrende ledsager til grillet eller stegt oksekød - f.eks. en cuvettesteg - til fjerkræ og lys kød eller kødbaserede pastaretter. Vinen bør serveres ved 16-18 grader.

5 x 5 stjerner i Vinavisen uge 50/2021. 

 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13,5% Alkohol.

69,95 DKK 129,00 DKK (spar 59,05 DKK)

MIREA - PRIMITIVO DI MANDURIA - MASSERIA BORGO DEI TRULLI - DOP - Italien 2022

TILDELT IMPONERENDE 3 GLAS I GAMBERRO ROSSO & 4,4 PÅ VIVINO

Vinen har en dyb, intens blækrød farve og viser aromaer af modne, sorte kirsebær, tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber, mørk chokolade og sandeltræ. Mundfølelsen er stor og intens. Munden fyldes med komplekse lag af bløde, elegante tanniner, vanilje, rosiner, svesker, honning og kaffe. Finishen synes bare at blive ved og ved med et sødmefuldt touch fra fadlagringen.

MIREA er formidabel til de helt store bøffer fra slagteren, vildt, modne oste eller som ren og skær meditationsvin. Serveres ved 15-16 grader.

Primitivo druerne er omhyggeligt udvalgt og håndplukket fra særdeles lavtydende (Kun 600 gram druer pr. stok!) vinstokke, fra Maruggio i Puglia. MIREA lagres på en blanding af nye og brugte franske barriques i 10 måneder.

MIREA kommer i en potent, tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en vin med stor fylde at gøre.

 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  - 17,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 219,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sand Point Cabernet Sauvignon LangeTwins Family Winery - Californien, USA

Sand Point, familie ejet og dobbelt bæredygtigt

Familien Lange kom til Lodi i Californien allerede i 1870, og etablerede deres første vinmarker i 1912. det store løft i kvalitet kom dog først i 1973, da Brag og Randall Lange overtog The River Ranch. Siden da har Lange familien været pionerer, både ved etableringen af the Lodi Winegrape Commission og siden ved gennemførelsen af de strenge Lodi Rules for Sustainable Winegrowing, efter selv at have været førende i bæredygtig vindyrkning i mange år. Vinejendommen og alle 73 vinmarker er stadig i Lange familiens eje og alle druerne til Sand Point serien kommer fra disse egne vinmarker fordelt over AVA’erne Clarksburg, Clements Hills, Alta Mesa, Mokelumne River & Jahant, som alle er dobbelt certificeret bæredygtigt. Både California Certified Sustainable og Lodi Rules Certified Green, Sustainable Winegrowing.

Sand Point – Californisk velsmag og value-for-money

Lange familiens flagskib er samtidig deres value-for-money serie. Det hedder Sand Point, og vinene er produceret kernesunde, appetitlige og tilgængelige, og er så oveni dette nogle af de allerbedste køb i Californisk vin. Brad og Randall har i dag overladt ledelsen til deres tilsammen 5 ”børn” Marissa, Kendra, Joe, Philip og Aaron. Sand Point er også et kystnært område ved Mokelumne River og familien Lange bruger en god del af indtægten fra salget af Sand Point vinene til for eksempel at plante oprindelige træer, sætte bistader og fuglekasser op, etablere stryg i floden. Alt medvirkende til at øge biodiversiteten til alles glæde. Vinmager er Karen Birmingham, der er uddannet i Mondavi gruppen, og været hos familien Lange siden 2008.

Sand Point Cabernet Sauvignon

Druerne til denne populære californiske Cabernet Sauvignon kommer fra udvalgte parceller blandt familiens vinmarker (se ovenfor). Vinstokkene er i gennemsnit godt 25 år gamle og vinen lagres overvejende på amerikansk egetræ (brugt 1-2 gange). På næsen får du en ekspressiv Cabernet Sauvignon med sort peber, eucalyptus og figen og smagen er umiskendeligt Californian Cab. med tæt pakket frugt og bløde modne tanniner. Her er ganske enkelt godt nok meget vin for pengene.

1 kolli indeholder 12 flasker á 75 cl. – 14% alkohol

 

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery, Rosso & Bianco, Cabernet Sauvignon

Denne saftige Cabernet Sauvignon af præget af Californisk sol og charme. Vinen består primært af Cabernet Sauvignon, dog krydret med en lille smule Petite Sirah og andre lokale druer. Vinene er delvis lagret i 12 måneder i en kombination af fransk og amerikanske egetræsfade, hvilket tilfører kompleksitet og en anelse ristede fadnoter.

Rosso & Bianco vinen er en hyldest til vinhusets italienske arv og inspireret af familiens egen kærlighed for den ukomplicerede og gode vin. Rosso & Bianco serien er skabt ud fra den filosofi, at god vin skabes via dygtigt håndværk og fokus på at druens naturlige egenskaber skinner igennem. Rosso & Bianco byder på imponerende værdi for pengene.

Duften udfolder sig med varme toner af vanilje, sort kirsebær og peber. Smagen byder på rige noter af cassis, anis og en snert af karamel. Vinen er mellemfyldig med en afbalancerede syre og behagelige tanniner, der giver vinen en lækker struktur.
En let drikkelig rødvin, der passer perfekt til grillet oksekød, varmende simreretter, samt cremede pastaretter. Vi anbefaler vinen serveret ved 14 °.

 

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Passo Vero Appassimento Organic Passione Natura - Puglia, Italien

 Passione Natura Det succesfulde vinhus Passione Natura er skabt af Leonardo Pizzolo og Davide Quintili, der ønskede at tilbyde vine af høj kvalitet ved at stille de højeste krav til arbejdet i vinmarken og kælderen. Men det vigtigste var at satse på økologi og biodynamisk dyrkning. For kun herigennem kan de skabe ekstra sunde druer, og de gør det i samarbejde med vinbønder, der har passion for miljøet og som nøje lever op til de strenge krav, Leonardo og Davide stiller for, at de kan få lov til at levere druer til Passione Natura.

Alle vine fra Passione Natura er økologiske og/eller biodynamiske og kommer de fra de bedste områder i Puglia eller Abruzzo, alt afhængigt af årgang og kvalitet. Appassimento Appassimento er en ældgammel metode og går helt tilbage til før Romerne, og selvom metoden er mest kendt fra Italien, blev den også brugt i Frankrig og Grækenland. Den klassiske måde er at fremelske rigdom ved at tørre druerne i solen under sydens sol.

Passo Vero Økologisk Appassimento Denne Passo Vero er skabt af et spændende blend af Sangiovese, Negroamaro og Montepulciano druer. Normalt sources langt det meste fra Abruzzo, men i 2021 årgangen præsterede vinmarkerne i Puglia bedst. Det sunde, tørre klima gør det muligt at lade druerne tørre ind på vinstokken. Dette er meget bedre end den gamle metode med udtørring på stråmåtter og sikrer at kun kernesunde, perfekt udtørrede druer går videre til vinifikationen.

Du har her en kompleks, fløjlsblød vin med stor volumen og storhed og en super struktur med gode tanniner nede bagved. Farven er dybt mørk og duften er modne brombær, vilde kirsebær og tørrede blommer. Er der lidt mørk chokolade? Det hele piftet op ved lidt spice.

Det siger vist sig selv at denne vin kræver madmæssigt modspil. Lad bare din tallerken udfordre denne store vin

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. – 14% alkohol

79,95 DKK 149,00 DKK (spar 69,05 DKK)

Château Chanteloup - Cuvée du Moulin - Bordeaux - Kassekøb - Frankrig

I ORIGINAL TRÆKASSE DIREKTE FRA SLOTTET

Château Chanteloup produceres af én af Bordeaux´s helt store og mest respekterede winemakere, ingen ringere end Stéphane Derenoncourt. Vinen er produceret på 100% Merlot fra helt op til 100 år gamle vinstokke, og vinen har hele 15% alkohol. Et muskelbundt af rang…!

Château Chanteloup Slottet, som ligger i landsbyen Haux, er ejet af familien Pion, der har generationers tradition for vinproduktion.

Slottet har hele 170 hektar vinmarker, og producerer både hvidevine og rødevine af god stabil kvalitet.
Imidlertid havde familien en ambition om at gøre tingene endnu bedre, og skabe en vin der i højere grad udtrykker markernes terroir. Derfor hyrede familien den berømte winemaker Stéhane Derenoncourt til at producere en vin på druer fra en lille speciel udvalgt parcel.

Kasse med 6 flasker af 75 cl. - 15% Alkohol.

 

300,00 DKK 894,00 DKK (spar 594,00 DKK)

Ulisse Montepulciano d´Abruzzo Tenuta Ulisse - Montepulciano d´Abruzzo, Abruzzo, Italien

VIVINO FAVORIT 4,1

Guldmedalje: Mundus Vini  –  Guldmedalje: New Zealand Int. Wine Show

Abruzzo og Montepulciano-druen

Midtitaliens Abruzzo-region er vidt berømt for sine rødvine på Montepulciano-druen. Tidligere troede man at druen var identisk med Sangiovese fra Toscana, idet begge druesorter giver vine med en uimodståelig saftig bærfrugt. Siden har man fastslået at druerne er vidt forskellige, bl.a. fordi Sangiovese-vine formår at bevare deres frugt med alderen, mens Montepulciano-vine har en tendens til at falme.

Beskyttet mod varme og ilt

På Tenuta Ulisse har man opfundet en banebrydende vinificeringsmetode, hvormed man kan bevare Montepulciano-druens spektakulære frugt uspoleret i den endelige vin. Metoden går i al enkelhed ud på at beskytte druen mod ilt og varme fra det sekund, den forlader vinstokken. Vingården anvender ikke kemiske hjælpemidler såsom enzymer, kunstgær og syre, og brugen af svovl er reduceret til et absolut minimum.

Høst om natten

Druerne høstes om natten, når temperaturen er lavest. Høsten fragtes i små portioner med lynhast til vingården, hvor druerne håndsorteres nøje. Herpå afstilkes druerne og nedkøles på få minutter til omkring frysepunktet. Når mosten har trukket farve og kraft af drueskindene, presses druerne i en vacuum-presse, som presser mosten ud ved hjælp af undertryk. Efterfølgende gæres vinen ud ved lav temperatur.

Ulisse Montepulciano d’Abruzzo

Ulisse er fremstillet uden fadlagring på træ, så den dufter og smager ene og alene af Montepulciano-druen, når den får lov til at udfolde sin fulde pragt. Duften er eksplosivt frugtig med noter af solmodne kirsebær, solbær og krydderier. Smagen er rig og fyldig, pakket til bristepunktet med den skønneste bærfrugt. Nydes af rummelige glas op til otte år fra høståret, gerne som ledsager til retter med kalve- og oksekød eller fjerkræ.

1 kolli indeholder 6 fl. á 75 cl.

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Maison Louis Jadot Bourgogne Rouge Couvent des Jacobins 2021

Selve produktionsområdet for denne vin er sådan set hele Bourgogne. Cuvéen kommer fra et afbalanceret blend fra Côte d'Or, inklusiv Hautes Côtes de Beaune og Hautes Côtes de Nuits, Côtes Chalonnaise (Mercurey) og Auxerrois ( Irancy). Vinen fremstår ret kompleks, netop pga. af blendet fra de mange forskellige områder. Fra Côte de Nuits vil den typisk have sin ranke struktur og tannin, fra Hautes Côtes får den rig frugt og friskhed. Vinen er lagret delvist på ståltank - delvist på egetræsfade i 9-16 måneder, alt afhængig af årgang.

Det er meget typisk Pinot Noir, i stilen masser af rød frugt (hindbær, jordbær, ribs) i vinens ungdom, som vil udvikle sig til mere komplekse og sekundære aromaer over tid.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. 

 

199,00 DKK 229,00 DKK (spar 30,00 DKK)

2022 ULISSE Premium Montepulciano Tenuta Ulisse - Montepulciano d´Abruzzo, Abruzzo, Italien

Abruzzo og Montepulciano-druen

Midtitaliens Abruzzo-region er vidt berømt for sine rødvine på Montepulciano-druen. Tidligere troede man, at druen var identisk med Sangiovese fra Toscana, idet begge druesorter giver vine med en uimodståelig saftig bærfrugt. Siden har man fastslået, at druerne er vidt forskellige, bl.a. fordi Sangiovese-vine formår at bevare deres frugt med alderen, mens Montepulciano-vine holder knapt så godt, men har en lækker umiddelbarhed. 

Beskyttet mod varme og ilt

På Tenuta Ulisse har man opfundet en banebrydende vinificeringsmetode, hvormed man kan bevare Montepulciano-druens spektakulære frugt uspoleret i den endelige vin. Metoden går i al enkelhed ud på at beskytte druen mod ilt og varme fra det sekund, den forlader vinstokken. Vingården anvender ikke kemiske hjælpemidler såsom enzymer, kunstgær og syre, og brugen af svovl er reduceret til et absolut minimum.

Høst om natten

Druerne høstes om natten, når temperaturen er lavest. Høsten fragtes i små portioner med lynhast til vingården, hvor druerne håndsorteres nøje. Herpå afstilkes druerne og nedkøles på få minutter til omkring frysepunktet. Når mosten har trukket farve og kraft af drueskindene, presses druerne i en vacuum-presse, som presser mosten ud ved hjælp af undertryk. Efterfølgende gæres vinen ud ved lav temperatur.

Ulisse PREMIUM Montepulciano d’Abruzzo

Også Premium Montepulciano d’Abruzzo fra Ulisse er fremstillet uden fadlagring på træ, så den dufter og smager ene og alene af Montepulciano-druen, når den får lov til at udfolde sin fulde pragt. Der er blot anvendt det allerbedste druemateriale fra marker med et væsentligt lavere høstudbytte. Duften er eksplosivt frugtig med noter af solmodne blåbær og (danske) jordbær, godt støttes af rose og viol. Smagen er imponerende og fortryllende rig og fyldig, pakket til bristepunktet med den skønneste bærfrugt. Nydes af rummelige glas op til fem år fra høståret. Server ved 16-18 grader og i store glas kun kvart fyldt.

 

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. – 14% alkohol

129,00 DKK 149,00 DKK (spar 20,00 DKK)

La Tirela Amarone della Valpolicella Classico DOCG 2020

La Tirela Amarone della Valpolicella Classico er seriøs, men stadig betalbar amarone, der bider skeer med selv halvdyre modeller.

 

Valpolicella-distriktet ligger i det nordlige opland til Verona,  hvor en af Italiens kendis-vine, amarone della valpolicella, bliver til. La Tirela er lavet på druer fra den oprindelige classico-zone, hvor de bedste vine traditionelt bliver til.

Druerne corvina, corvinone og rondinella dyrkes lavproduktivt med et beskedent men potent udbytte.

 

Modsat normal rødvinsproduktion presses druerne dog ikke lige efter høsten. I stedet lægges de til tørre i velventilerede rum, hvor de dehydrerer og derved taber omkring 1/3 af deres vægt.

Omkring februar året efter vinificeres de nu let indtørrede druer, hvis opkoncentrerede most giver en rig og dybtfarvet vin med en lille, besnærende sødme.
Efter vinifikationen lagres der først 18 måneder på store egefade, der nænsomt modner og ilter vinen, hvorefter den tappes på flaske og igen hviler godt ½ år før frigivelse.

 

La Tirela er en ung, potent vin med tætte, mørke bærnuancer af især sylte-kirsebær med en krydret, svesket profil, der leder tankerne hen på julebag. Smagen har stor intensitet og fylde, der kalder på de voldsomme stege- og gryderetter.

Nyd også vinen til julens fede og sødlige mad, hvor vinens profil passer maden særdeles godt.

 

Vinen kan snildt nydes nu, hvis den iltes grundigt, men vil uden tvivl lagre godt i adskillige år frem.

Skænkes i rummelige glas ved en serveringstemperatur på 16-18°.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 15,5% alkohol

225,00 DKK 275,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery,Diamond Collection - Appellation Series,Pinot Noir, Santa Barbara County

Francis Ford Coppola Winery

Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford

Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

Vinen

Coppolas elegante Pinot Noir vibrerer med livlige duftnoter af bær og subtilt fadpræg. Et pragteksempel på hvorfor Santa Barbara er blandt USA fornemste adresser for Pinot Noir. Appellation Series er de eksklusive vine fra Diamond Collection serien, skabt på druer fra udvalgte AVAs (vindistrikter) i Californien.

Appellation Series er skabt ud fra den filosofi, at forskellige druesorter udtrykker sig bedst i specifikke terroirs. I hver flaske kan du forvente en kvalitetsvin, der

udviser druesortens karakteristiske dyder i et unikt terroir-tro udtryk. Det kystnære og bjergrige Santa Barbara er verdenskendt for Pinot Noir.

Det kølige klima, samt mange solskinstimer er som skabt til den lidt kræsne drue.

Især morgentågen er vigtig, da den kølende effekt forlænger vækstsæsonen og hjælper med at bibeholde druens naturlige syre, der er essentiel for kvalitets Pinot Noir.

Vinen gennemgår lagring i en blanding af franske og amerikanske egetræsfade, hvilket tilfører ekstra smag og struktur til vinen. Denne saftige Pinot Noir byder

på en overflod af aromatiske dufte af modne jordbær, kirsebær, vanilje og en ristede fadtoner.

Smagen er præget af et læskende og friskt bærpræg af hindbærsyltetøj og ristede mokkabønner.

Denne vin er en exceptionel partner til mange vildtretter med svampe, tournedos af oksemørbrad eller til mørkt og lyst fjerkræ.

En elegant og let vin,der også sagtens kan nydes helt for sig selv. Vinen smager bedst når den er lettere afkølet til omkring 14 grader.

1 kolli indeholder 12 flasker á 75 cl. - 13,5% alkohol

199,00 DKK 259,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Antico Monastero - Piemonte Rosso - Italien

Antico Monastero ejes af Bosio Family Estates, som siden 1967 har produceret vin i Piemonte. I dag er det 3. og 4. generation i skikkelse af Valter Bosio, som sammen med sin kone, Rosella, og sønnen Luca har det overordnede ansvar for bedriften. Med udgangspunkt i Santo Stefano Belbo ejer de 200 hektar med vinmarker i Langhe området og køber desuden druer fra mange andre producenter i regionen. Familiens filosofi er at være ”glocal”, dvs. at de værner om deres piemontesiske arv og kobler den med et internationalt udsyn.  

Antico Monastero

Vinene i Antico Monastero serien er en hyldest til de benediktinermunke, som fra det lokale kloster i Santo Stefano Belbo dyrkede afgrøder, herunder druer, i middelalderen. De sikrede, at landbrugskendskab og de lokale traditioner blev holdt i hævd og videregivet til lokalbefolkningen. Deres utrættelige arbejde og hengivenhed reddede området fra at miste en rig arv. Det er derfor, de pragtfulde vine fra Piemonte lavet på de lokale druer Arneis, Dolcetto, Barbera og Nebbiolo i dag står på lystavlen hos alverdens vinelskere.

Piemonte Rosso – Frugtig og silkeblød

Denne indsmigrende Piemonte Rosso er lavet på 60 % Barbera, 20 % Nebbiolo (fra unge vinstokke i Barberesco), 10 % Shiraz og 10 % Albarossa, hovedsageligt høstet i Langhe og i den sydlige del af Asti-området. Druerne presses og gærer efterfølgende på rustfri ståltanke for herefter at lagre 3 måneder på franske barriques.  

I næsen finder du aromaer af mørke frugter som sorte kirsebær og brombær samt noter af krydderier og urter. Piemonte Rosso har en medium fyldig krop og en silkeblød struktur, med masser af koncentreret frugt i smagen. Men også en let frisk syrlighed og et skønt lille karakteristisk strejf af tørhed på grund af tanninerne i Nebbiolo-druen. Et vidunderligt allround glas Piemonte vin til prisen!

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. – 13,5% alkohol

89,00 DKK 109,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Weingut Knab Spätburgunder 'Grosses Holzfass' Endinger Engelsberg - Tyskland

91 point & BEDSTE KØB - Renelangdahl.com

”Spitze Spätburgunder mit mehr”

Weingut Knab har hjemsted i middelalderbyen Endingen, som ligger på den nordøstlige flanke af den legendariske, udslukte vulkan, Kaiserstuhl, i Baden. Kaiserstuhl er et af Tysklands mest berømmede områder til vindyrkning. De forvitrede vulkanske sten og kalkholdige aflejringer af løss giver saftige vine med udpræget mineralitet. Der dyrkes en bred variation af druesorter, men især Pinot-druerne stortrives, og Spätburgunder, Weissburgunder og Grauburgunder høster stor anerkendelse i ind- og udland.

Kvalitet og nænsomhed i mark og kælder

Thomas og Regina Rinker overtog Weingut Knab i 1994. Siden 2015 har sønnen, Johannes, deltaget i den daglige drift efter ønologi-studier i Geisenheim og praktikophold under fjerne himmelstrøg. Familien plejer vinmarkerne med nænsom hånd og høster med lavt udbytte for at fremme vinenes kvalitet og koncentration. Hjemme på vingården er kælderen indrettet til moderne vinfremstilling med temperaturstyret gæring i rustfri ståltanke. Alt efter druesort og ønsket stil modnes vinen efterfølgende på enten rustfri ståltanke, nye barriques eller 60 år gamle, ovale egetræsfade. 

Spätburgunder "Grosses Holzfass"

Druerne til "Grosses Holzfass" høstes fra marker på den udslukte vulkan Kaiserstuhl. De perfekt modne druer gæres, og lagres efterfølgende 6 måneder på de 60 år, for området klassiske,  store gamle træfade. Og deraf navnet "Grosses Holzfass" 

En ukompliceret Spätburgunder med forførende aromaer af kirsebær, røgtoner og ristet kaffe. Vinen har en frisk syre og en saftig mundfornemmelse. En let vin med finesse.

1 kolli indeholder 6 flaske á 75 cl. – 13% alkohol

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Amaranta Montepulciano d`Abruzzo - Tenuta Ulisse, Italien

STOR VIN - 4,2 på Vivino

Guldmedalje - Mundus Vini

Guldmedalje - New Zealand International Wine Show

Abruzzo og Montepulciano-druen

Midtitaliens Abruzzo-region er vidt berømt for sine rødvine på Montepulciano-druen. Tidligere troede man at druen var identisk med Sangiovese fra Toscana, idet begge druesorter giver vine med en uimodståelig saftig bærfrugt. Siden har man fastslået at druerne er vidt forskellige, bl.a. fordi Sangiovese-vine formår at bevare deres frugt med alderen, mens Montepulciano-vine har en tendens til at falme.

Beskyttet mod varme og ilt

På Tenuta Ulisse har man opfundet en banebrydende vinificeringsmetode, hvormed man kan bevare Montepulciano-druens spektakulære frugt uspoleret i den endelige vin. Metoden går i al enkelhed ud på at beskytte druen mod ilt og varme fra det sekund, den forlader vinstokken. Vingården anvender ikke kemiske hjælpemidler såsom enzymer, kunstgær og syre, og brugen af svovl er reduceret til et absolut minimum.

Høst om natten

Druerne høstes om natten, når temperaturen er lavest. Høsten fragtes i små portioner med lynhast til vingården, hvor druerne håndsorteres nøje. Herpå afstilkes druerne og nedkøles på få minutter til omkring frysepunktet. Når mosten har trukket farve og kraft af drueskindene, presses druerne i en pneumatisk-presse, som blidt presser mosten ud ved et lavt tryk på blot 0,7 bar. Efterfølgende gæres vinen ud ved lav temperatur.

Amaranta Montepulciano d’Abruzzo - "Turbo"

Topvinen hos Tenuta Ulisse er fra og med 2012-årgangen endnu mere TOP, men hedder stadig Amaranta. Den fremstilles af druer fra gamle vinstokke nær Lanciano, og en stor del af druerne får nu lov til at blive hængende til ind i november og praktisk talt blive udtørrede og meget koncentrerede.

Efter manuel høst, gærer druerne in 15-20 dage og den unge vin lagres i 10-12 måneder i medium toastede fade af fransk og amerikansk eg. Intens og nærmest eksplosivt frugtig med lag på lag af solmodne kirsebær, solbær og krydderier. Smagen er opulent, rig og næsten cremet, pakket til bristepunktet med den skønneste bærfrugt, der sættes i relief af fine noter af ny eg. En fantastisk Montepulciano på allerhøjeste niveau. Ideel til det "store" køkken.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. – 14 % alkohol

179,00 DKK 229,00 DKK (spar 50,00 DKK)

THE AMERICAN REDWOOD OAK AGED ZINFANDEL - CALIFORNIEN - KASSEKØB (6 flasker til kr. 399,-)

4,0 PÅ VIVINO

NY TOPÅRGANG 2021 - VALUE FOR MONEY

Vinen laves af Zinfandel fra Lodi-området, som rummer Californiens ældste vinstokke af netop Zinfandel, der stortrives i områdets tørre, varme klima.

The American Redwood Zinfandel er indbydende både i duft og smag, som består af solmodne brombær, lidt hindbær, krydderier og vanilje, der flot afbalanceres af brugervenlige, silkebløde tanniner.

Her får man en vin med stor fylde og der er skruet op for volumen på alle parametre. Er man efter finesse og sarte nuancer, bør man kikke en anden vej, men er man til hårdtpumpet power, SÅ PRØV DENNE VIN!

Vi anbefaler at nyde vinen til kraftige retter, grillet rødt kød, barbeque, eller bare til en stor voldsom burger.

Serveres ved 16 - 18 grader i store rummelige glas.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl - 14,5% alkohol.

399,00 DKK 774,00 DKK (spar 375,00 DKK)

Bodegas Lan Xtreme Crianza Organic - Spanien

4.0 Stjerner Vivino

91 Point James Suckling

93 Point Flaskehalsen

Bodegas Lan er i dag et af de mest dynamiske vinerier i Rioja DOC området og er nok det vineri, der inden for de seneste år har modtaget flest medaljer, anerkendelser og flotte anmeldelser fra vineksperter i såvel ind- som udland. Hos Bodegas Lan kombineres de gamle traditioner med de moderne tendenser og på den måde har man formået at producere fremragende vine, mens man samtidig beskytter druerne og bibeholder den gode kvalitet. Resultatet er en serie meget flotte vine, som altid er af den højeste kvalitet og som uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet.

LAN Xtrème er den ekstreme manifestation af LAN-filosofien med hensyn til respekt for råvarerne. For at bevare essensen fra terroiret er der lige fra starten minimal indgriben, og sådan fortsætter det hele vejen igennem vinfremstillingen, som foregår så respektfuldt som muligt, uden at tilsætte tilsætningsstoffer til hverken mosten eller vinen – lige pånær en lille mængde svovl, som er nødvendig for at undgå oxidering og udvikling af uønskede mikroorganismer.

Vinen er produceret af 100% Tempranillo-druer, der er organisk dyrket i 400 meters højde på en fem hektar stor vinmark på ejendommen Viña Lanciano Estate i Rioja-området i Spanien. Denne vin har været lagret på nye franske egetræsfade i 15 måneder. Det er en utrolig flot rødvin med dyb granatrød farve og intens duft af blåbær, brombær og modne, røde frugter samt et strejf af lakrids, kanel og sort peber. Smagen er kraftig og utrolig lækker med god friskhed samt masser af frugt efterfulgt af en lang og behagelig eftersmag.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 14% alkohol

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Kendall-Jackson - Vintner's Reserve - Pinot Noir - Californien 2020

Vinen er flot granatrød med duft af jordbær, hindbær og mørke kirsebær, med en let cola note samt milde krydderier. En fyldig og intens Pinot Noir er fyldig og intens og som bevarer et friskt udtryk i den bløde og runde frugtsmag, som understøttes af et touch af krydderier og vanilje. Vinen har fløjlsbløde tanniner og en lang, blød eftersmag.
100% Pinot Noir fra to californiske områder, Monterey County (85%) og Santa Barbara County (15%). Vinen har fået  7 måneder på fransk eg hvoraf 15% udgår nye fade.

Server denne vin ved 12 til 14 grader til fjervildt, ikke for kraftigt dyrevildt, kalv, krydrede pastaretter eller lettere oste.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  13,5% alkohol

169,00 DKK 249,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Top lækker Prøve kasse, hvor du kan smage på vores nye Rhone vine fra Cave de Cairanne

     VIRKELIG LÆKKERT KØB! 

Kassen indeholder indeholder følgende vine:

2 flasker Cotes du Rhone Villages Cairanne C - Cru Chantecotes
2 flasker Cotes du Rhone Villages Jardin Secret de CAMILLE
2 flaske Cotes du Rhone Villages Metamorphose Cairanne

6 Flasker samlet I en kasse!

 

Cave de Cairanne er et kooperativ i den lille landsby Cairanne i Cru Cairanne, Rhône, Frankrig.
Kooperativet blev grundlagt i 1929 af 3 pionerer i regionen, som også delvis var bag AOC-appellationen på Rhône-vinene.
Cave de Cairanne er drevet af 12 vinproducenter, der producerer 85% af det volumen, vi flasker. Hver vinbonde arbejder på markerne fra deres forfædre - de kender deres vinstokke og håndværk af hjertet, og der ønskes løbende at producere højkvalitets håndværksvine på deres egenskaber, der afspejler jordens og familiens natur i hver lille ejendom.
Kooperativet er vores styrke: Sammen forener vi vores talenter og «terroirs» som et fodboldhold, og alt fungerer efter instruktioner fra den meget talentfulde Denis Crespo, vores kælder og winemaster.
Alene ville ingen nå eksportmarkederne på grund af et for lille tilbud, mangel på tid, knowhow i forretningsmekanismer: Sammen tilbyder vi et komplet udvalg af vine fra Rhône, der ledsages af administrationens og eksportserviceens knowhow.

599,00 DKK 914,00 DKK (spar 315,00 DKK)

Château L'Argenteyre Cru Bourgeois, Médoc 2019

90 point -  Roger Voss, Wine Enthusiast: "A classic Médoc blend of Cabernet Sauvignon, Merlot and Petit Verdot, this wine shows its ripe, smooth texture well. Blackcurrant fruits and tannins to match give the wine balance and attractive freshness..."

Médoc – klassisk og berømt

Médoc er en berømt vinregion beliggende i Bordeaux, Frankrig. Den er kendt for at producere nogle af verdens fineste rødvine, primært baseret på Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot druesorter. Medoc er opdelt i flere underregioner, herunder Médoc, Haut-Médoc, og Graves. Médoc er især kendt for sine klassificerede slotte, som omfatter de berømte 1855 klassificeringer, der rangerer slotte som Château Lafite Rothschild, Château Latour og Château Margaux som nogle af de bedste.

Cru Bourgeois er en klassifikation inden for Médoc-regionen, der omfatter slotte, der ikke er inkluderet i de officielle klassificeringer fra 1855, men stadig producerer kvalitetsvine. Cru Bourgeois-klassifikationen blev etableret i 1932, og i dag inkluderer den over 200 vinslotte, der opretholder strenge standarder for kvalitet og produktionsmetoder. Disse vine tilbyder ofte et fantastisk pris-kvalitetsforhold og repræsenterer Médoc-regionens mangfoldighed og arv inden for vinproduktion.

Château l'Argenteyre – ærketypisk harmonisk Médoc

2019-årgangen er et blend af 35% Cabernet Sauvignon, 55% Merlot, 10% Petit Verdot, høstet fra slottes bare 27 hektar vinmarker. Arbejdet i vinmarken er traditionelt som i Bordeaux, med grøn høst, udtyndning af blade i slutningen af juni og starten af juli. Druerne høstes manuelt med hånd og sorteres ved ankomsten til vingården. Gæringen foregår i beton – og rustfrie ståltanke, herefter lagres vinen 12 måneder på egetræsfade.

Vinen er smukt rubinrød med purpurfarvede refleksioner og forfører med sin bouquet af solbær og hindbær samt noter af vanilje. Smagen er koncentreret, men afbalanceret og med en lang fyldig afrundet smag af perfekt modne druer. Lang, aromatisk afslutning - en typisk, harmonisk Médoc.

1 kolli indeholder 6 flasker - 14% alkohol

119,00 DKK 159,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Zeni FZ Ripasso Superiore Valpolicella er en lækker Ripasso fra vinhuset ZENI. Vinen fremstår super flot med sin dybt rubinrøde farve med duft af modne sorte kirsebær frugt, som generelt er skønt moden. Vinen er fløjlsagtig, fyldig og med god længde. 

Vinen er fremstillet på Corvina, Rondinella og Molinara og kun de bedste druer fra de bakkede vinmarker håndhøstes og indgår i denne vin. Vinen har fået 10-12 måneder på egefade, afhængig af den enkelte årgang, efterfulgt af kort tid på rustfri stål.

Her kan vi virkelig tale om seriøs Ripasso, som fortjener at blive nydt ved en temperatur på 15-16 grader til grillet eller braiseret oksekød, mørkt fugle- og dyrevildt, til f.eks. en risotto med græskar eller ikke alt for intenst modnede oste.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl 14% Alkohol

99,95 DKK 169,00 DKK (spar 69,05 DKK)

CASA VALDUGA TERROIR CABERNET FRANC CAMPANHA BRASILIEN

Familien Valdugas forståelse af at en vins sjæl er forbundet med klima, jordbund, topografi og igangværende vindændringer fik dem til at skabe vinserien Terroir, hvor potentialet i hver enkelt druesort, der er dyrket i det bedst egnede vinområde for lige netop denne druesort, bliver dyrket og værdsat.

Denne vin er produceret af 100% Cabernet Franc, der er dyrket ved byen Campanha i delstaten Minas Gerais, som ligger i det sydøstlige Brasilien.

Vinen har været lagret 8 måneder på franske egetræsfade samt 12 måneder på flasken i Casa Valdugas kælder, inden den er frigivet.

Det er en flot rødvin med intens rubinrød farve med et smukt violet skær. Duften bærer tydeligt præg af fadlagringen med noter af kaffe og chokolade, men der er også intense nuancer af modne frugter som f.eks. blommer. Smagen er karakteristisk for Cabernet Franc-druen med elegant struktur, perfekt balance mellem syre, tanniner og alkohol samt en intens og lang eftersmag med noter fra de franske egetræsfade.

Denne harmoniske rødvin er særdeles velegnet til krydrede kød- og pastaretter samt oste.

Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu og 6-8 år frem.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 13,5% alkohol

199,00 DKK

THE AMERICAN REDWOOD OAK AGED ZINFANDEL - CALIFORNIA – KASSEKØB (6 FLASKER)

3,9 på Vivino

NY TOPÅRGANG 2021 - VALUE FOR MONEY

Vinen laves af Zinfandel fra Lodi-området, som rummer Californiens ældste vinstokke af netop Zinfandel, der stortrives i områdets tørre, varme klima.

The American Redwood Zinfandel er indbydende både i duft og smag, som består af solmodne brombær, lidt hindbær, krydderier og vanilje, der flot afbalanceres af brugervenlige, silkebløde tanniner.

Her får man en vin med stor fylde og der er skruet op for volumen på alle parametre. Er man efter finesse og sarte nuancer, bør man kikke en anden vej, men er man til hårdtpumpet power, SÅ PRØV DENNE VIN!

Vi anbefaler at nyde vinen til kraftige retter, grillet rødt kød, barbeque, eller bare til en stor voldsom burger.

Serveres ved 16 - 18 grader i store rummelige glas.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl - 14,5% alkohol.

399,00 DKK 774,00 DKK (spar 375,00 DKK)

SON PRIM ESNEGRE BLEND - Mallorca - Spanien

NYHED - Mallorcavin i TOPKLASSE!

Son Prim Esnegre er en skønt ung og frisk rødvin, men med kraft og fylde og et drueblend på Cabernet Sauvignon og Merlot. Smuk rød farve med nogle granatnoter.

Dens aroma er meget harmonisk og hovedsagelig frugtagtig Kirsebær, jordbær og hindbær. Den har en krydret finish. I munden er den medium fyldigt, men omsluttende. God balance mellem sine unge taniner, vinens syre og i begyndelsens søde fornemmelse.

En vin der klæder næsten et hvert måltid mad. Prøv den til tapas, risretter, kylling. Passer også fint til Sushi der har en vis krydret smag samt stegt lys fisk.

Son Prim

Vinhuset ligger i Sencelles på Mallorca.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  14,5 % Alkohol

 

139,00 DKK 149,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Wien Wagentristl - Kreideberg Pinot Noir - Østrig

Weingut Wagentristl blev af Guida Austria i 2024 kåret som BEDSTE RØDVINSPRODUCENT I ØSTRIG.

Burgenland

Østrig’s signaturdrue er med rette den alsidige og appetitlige Grüner Veltliner, men de seneste år er de spændende røde vine kommet i manges søgelys. Og det gælder specielt de røde vine der kommer fra Burgenland, det østligste vinområde i Østrig. Helt oppe mod Ungarn.

Modsat alle andre vinområder i Østrig, produceres her mere rød end hvid. Den vigtigste drue er Blaufränkisch, som her hos Weingut Wagentristl leverer sit fulde potentiale. Andre efterspurgte vine fra Burgenland er Pinot Noir, som dog kun udgør ca. 2 % af arealet. Chardonnay og Weisserburgunder er de vigtigste hvide druer. De vigtigste vinmarker er Kreideberg, Leithaberg og Reisbühl.

Weingut Wagentristl

Weingut Wagentristl ligger i den nordligste del af Burgenland, lige vest for Neusiedler See og har været i familiens eje siden 1888, hvor Johann og Julianna Wagentristl lagde grundstenen til en af de bedste producenter i området. Siden 2014 er det Emma og Rudolf (Rudi) Wagentristl der står i spidsen og de producerer i alt kun ca. 35.000 flasker til hele verden. Alle fra egne marker. Rudi er til rene linjer og klar tale og det skinner igennem i vinene fra Wagentristl, hvilket skinner igennem i vinene der alle er karakterfulde, usminkede og utroligt velbyggede og balancerede. Rudi’s motte er:  ”You should only make something new, when you can make it better”.

Ried Kreideberg Pinot Noir, Burgenland

Druerne til denne storslåede Pinot Noir er fra den del af marker Ried Kreideberg der kaldes Müllendorfer der er anerkendt for at være det ypperste sted at skabe sublim Pinot Noir. Her er læ for vinden, masser af kalksten i jorden samt kølige nætter og dage med temperaturer der modner den følsomme Pinot Noir drue til perfektion. Vinstokkene er 20-30 år gamle og står i 250 – 300 meter over havet på sydvestvendte skråninger op ad Leithaberg. Ved den spontane gæring med den vilde gær, anvendes 15-20 % hele klaser sammen med afstiklede druer og svagt knuste druer. Denne gæring sker ved cca. 30grader med pump-over 3 gange dagligt i 2-3 uger. Vinen udvikler sig herefter videre i 18 måneder på små egefade, hvoraf 33 % er nye. Næsen er med lokkende med modne kirsebær, tranebær og en smule spændende tobak. Smagen er forførende elegant og utroligt velafbalanceret med en sublim balance. Længden er langt over middel for Pinot Noir på dette rimelige prispunkt. Måske dette er verdens bedste Pinot Noir til prisen? Ærgerligt at der kun produceres knap 2.000 flasker. Brug endelig et Bourgogneglas og server vinen ved 16-17 grader.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. -  13,5% alkohol

229,00 DKK 249,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Italienske Favoritter - Smagekasse 6 fl.

Vi har her sammensat en smagsfuld kasse med vores italienske favoritter, som vi vil få jeres italienske vinhjerte til at banke.

Kassen indeholder :

1 flaske -  Governo Gerone  All'Uso Toscano 

1 flaske - Ulisse Montepulciano d´Abruzzo Tenuta Ulisse - Montepulciano d´Abruzzo, Abruzzo

1 flaske - Primitivo Masseria Borgo dei Trulli IGP

1 flaske - Salice Salentino DOP Masseria Borgo dei Trulli  

1 flaske - Passo Vero - Appassimento - Organic - Puglia 

1 flaske - Tenuta Fenice Nero D´ Avola La Fenice Risorge DOC

1 kasse indeholder 6 flasker á 75 cl.

 

499,00 DKK 750,00 DKK (spar 251,00 DKK)

LIALA - NEGROAMARO - SALENTO - MASSERIA BORGO DEI TRULLI - IGP - Italien 2020

Dyb og intens purpurrød i glasset og med rig duft med aromaer af ribs og modne røde såvel som sorte kirsebær. I munden mødes frugten med krydrede noter af kanel, kaffe og vanilje, der gør, at vinen i ekstra grad fylder hele munden. Og så finder jeg en note a la kirsebærsten. Liala ér en meget fyldig vin, men den er harmonisk, fløjlsblød og bevarer sin elegance. Imponerende lang finish!

Server denne vin ved 15-16 grader til vildt eller grillet oksekød.

LIALA er fremstillet på 100% Negroamaro fra ca. 80 år gamle vinstokke fra Guagnano i Lecce-provinsen. Super lavtydende stokke, der kun leverer 7-800 gram frugt pr. vinstok! Dette bevirker, at vinen bliver enormt intens og sprængfyldt med frugt.

LAILA kommer i en potent, tung flaske, der virkeligt understreger, at vi har med en vin med stor fylde at gøre.

I den sydlige region Puglia i Italien har Masseria Borgo Dei Trulli fundet de ideelle betingelser for at udvikle og praktisere sin hovedfilosofi 
- at producere interessante og fremragende vine, der kan gøres tilgængelige for et stort publikum af forbrugere. 

Masseria Borgo dei Trulli har vinmarker i de bedste vindistrikter. Specifikt i områderne Sava, Manduria og Maruggio - i provinsen Taranto - hvor de primære druer, der dyrkes, er Primitivo, Negroamaro, Vermentino, Malvasia Bianca, Fiano og Sauvignon Blanc og i distriktet Guagnago i provinsen Lecce, hvor Negroamaro og Malvasia Nera dyrkes til produktion af Salice Salentino.

Spredt mellem vinmarker og olivenlunde, kan du finde mange gamle tørre stenhuse (hytter) kaldet Trulli (italiensk flertal for Trullo). “Trulli” i dette område er bedre kendt som Saracen Trulli, da de adskiller sig fra den mere traditionelle Trulli, der findes i Itria-dalen (nord for hvor Masseria ligger), da de har et kuppelformet snarere end kegletag.

Det er her Masseria Borgo dei Trulli får sit navn.

Anmeldelser:

* 97 Point Luca Maroni

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 16,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

179,00 DKK 219,00 DKK (spar 40,00 DKK)

THE EYE OF RA SHIRAZ 2018 GLAETZER WINES, BAROSSA VALLEY

98 point Robert Parker

The Eye of Ra anno 2016 er den første vin frigivet af Ben Glaetzer som han selv beskriver som ”beyond exceptional”! – Her er den nu i den formidable årgang 2018.

Det har altid været Bens ønske og lave den perfekte vin og I 2018 hvor alt gik op i en højere enhed besluttede Ben at nu skulle det være.The Eye of Ra er hånd høstet fra nøje udvalgte vinstokke i nogle af de bedste marker fra det berømte Ebenezer område i Barossa Valley. Under fermentering holdte man temperaturen nede på 18 grader for at mosten skulle udvikle så friske aromatiske nuancer som muligt. Vinen blev modnet i 16 måneder på nye fade af fransk egetræ. Fadene var lavet specifikt til lige netop denne vin med henblik på at kunne fremme smag og duft så optimalt som overhovedet muligt!

I duften har vi en intens fylde af vilde urter, blomme og en cascade af brombær med en elegant finale af ceder. Smagen har en så enorm fylde som kun kan findes i vine af højeste klasse og med en elegance / balance i smagsnuancerne som kun kan frembringe de største smil hos dem der får lov at smage denne vin. Vi taler om mørke blommer, sød lakrids, krydderurter med en frisk frugtig eftersmag så varer i så lang tid at man får svært ved at stille glasset fra sig…

Vi vil klart anbefale at lade vinen ligge yderligere  5-10 år, endda 20 år.

 

1 flaske indeholder 75 cl.

2.799,00 DKK 2.999,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Trulli Value Kasse 6 fl. Primitivo di Manduria + 1 Primitivo U/B

Vi er glade for, at jeres favorit også er vores favorit - 4,1 på VIVINO

Foruden den gode tilbudspris tilbydes ved køb af 6 flasker, at få 1 flaske af dens " lillebror " Primitivo oveni.

PRIMITIVO DI MANDURIA, DOP MASSERIA BORGO DEI TRULLI, Puglia, 2021, er en fuldblods Primitivo, som er produceret på druer fra særligt lavtydende vinstokke i Avetrana og Manduria  kommunerne i det sydlige Puglia.

Vinen er dyb rubinrød med mørk duft af blommer og modne brombær med et svagt animalsk strejf og et touch af eg. I munden oplever man en eksplosiv, solmættet såvel som tørret frugt blandet med lette grønne urter. Finishen på denne vin er lang med noter af blomme og krydderier.

Citat: "Til prisen et rent KUP! Her har vi at gøre med en ualmindelig aromatisk og indtagende rødvin, hvor tilbudsprisen er et rent kup. Duften har friske mørke bær - blandt andet aroniabær - og strejf af korender, mens smagen er åben, rund og blød, fuld af modne bær og med en lang eftersmag, der slutter behageligt tørt og med en tilpas syre."

"Lillebror" Primitivo

Primitivo Trulli er intenst rubinrød  og udviser koncentrerede aromaer af sorte kirsebær, svesker og varme krydderie. Mundfølelsen er fyldig og koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men stadig faste tanniner samt en lang eftersmag.

Denne Primitivo egner sig perfekt sammen med tomatbaserede retter, oksekød, lam, vildt, krydret svinekød eller kylling samt medium faste oste. Vinen nydes bedst ved en temperatur på 15-16 grader. 

1 kasse indeholder 7 flasker á 75 cl.

594,00 DKK 993,00 DKK (spar 399,00 DKK)

Altaya Garnacha Agustín Cubero Calatayud 2022 – KASSEKØB 6 FLASKER - SPAR 50 %...

"Spænd sikkerhedsselen - Splitte Mine Bramsejl" - HER ER DER VIRELIG TALE OM VALUE FOR MONEY! 

En elegant, frugtrig og guddommelig lækker intens spansk rødvin.. lavet på 100% Garnacha-druer fra de højbeliggende marker i Calatayud.

Vi har købt stort ind

Altaya Garnacha fra Agustín Cubero byder på en vidunderlig kombination af frugtige og krydrede nuancer. Med en rig smag af mørke bær som kirsebær, brombær, hindbær.. samt subtile noter af peber og lakrids, er denne vin et oplagt valg til dig, der elsker intensitet og kompleksitet i din rødvin.

De gamle Garnacha-vinstokke, som vokser på stenede skråninger, giver vinen en flot struktur, hvor syren og de bløde tanniner spiller flot sammen.

Velegnet til: Perfekt til koteletter, grillet kød, tapas, krydrede retter, buffet eller som en nydelse for sig selv til hyggelige aftener.

Køb en kasse med 6 flasker af denne fantastiske Garnacha.. og få vinen til denne esktraordinære skarpe pris...

Drue: 100% Garnacha
Område: Calatayud, Spanien
Alkohol: 14 %
Serveringstemperatur: 14-15°C
1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 14% alkohol

 

299,00 DKK 600,00 DKK (spar 301,00 DKK)

Rosso di Montalcino - Fornacina - Bio/Økologisk - DOC - Italien 2019 

Rosso di Montalcino betragtes af mange og det er med god grundsom en "lille Brunello". Når talen falder på Fornacina. Vinen er udelukkende produceret på Brunello (Sangiovese). Efter gæringen har vinen tilbragt 12 måneder på egefade. Farven er brilliant dybrød. Duften er vinøs, intens med lækker frugttoner.

Fornacina Rosso di Montalcino har en harmonisk smag, med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner. En fuldkommen og lækker oplevelse!

Serveringstemperaturen bør ikke overstige 18 grader. Vinen er meget velegnet til krydrede og kraftige kødretter, eksempelvis lammekølle med masser af hvidløg, eller en god krydret sammenkogt ret.

Vingården Fornacina, ligger lige udenfor byen Montalcino og drives af brødrene Simone og Mauro Biliorsi, der har overtaget vingården efter deres far Ruggero, der producerede første årgang af sin helt egen Brunello di Montalcino i 1981. På Fornacina produceres der i dag Brunello, Brunello Riserva og Rosso di Montalcino. Druerne der dyrkes på de i alt kun 5 ha. vinmarker er udelukkende Sangiovese. Dyrkningen er meget miljøvenlig, og foregår efter særlige regler for økologisk landbrug. Årsproduktionen er på kun 20.000 og 25.000 flasker fordelt på de tre vintyper.

Denne meget beskedne årlige produktion kunne nemt sælges i et snuptag til én enkelt importør i eksempelvis USA. Det ønsker familien Biliorsi imidlertid ikke. Derfor fordeles vinen hvert år til et netværk af vinimportører i forskellige lande. I Danmark sælges årligt 10-15% af den samlede produktion.

Det er en forholdsvis høj andel, der sendes til Danmark, men det skyldes formentlig familiens forkærlighed for Danmark. Simone er nemlig dansk gift med Janne, der kommer fra Svendborg. Vinene fra Fornacina høster altid meget flotte anmeldelser.

En kasse indeholder 6 fl. af 75 cl. - 14% Alkohol

 

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

LA Cetto Zinfandel 2020

De charmerende vine fra Mexico vil overraske de fleste. Kvaliteten er høj og priserne er mere end rimelige. Druerne til denne Zinfandel kommer fra El Escondido vingården i Tecate-provinsen. Vinen har fået 6 måneder på fad fulgt af 6 måneder på flaske. Dyb rubinrød med et næsten violet skær. Aromaer af søde frugter, ristede krydderier og læder - noter, der går igen i den lange, vedvarende smag. Medium niveauer af modne tanniner giver en tør men samtidig rund vin - karakteristisk for Zinfandel. Zinfandel er per definition yderst velegnet til grillvin (BBQ) og prøv ellers denne til vildt, pastaretter med smagsintens, kødbaseret sauce, til krydrede gryderetter (f.eks. Chili Con Carne) samt kraftige oste. Bør nydes ved 15-16 grader.

* LA Cetto blev kåret som "Winery of The Year 2014" v/ New York Int. Wine Competition 2014 og i 2006 blev de kåret som Årets Winemakers i Sydamerika”.

Mexico er nok et nyt vinland for de fleste danskere, men nybegyndere er de bestemt ikke! I 1525 dikterede den spanske Guvernør af Mexico, at der skulle plantes vinstokke i denne nyerobrede koloni. Det blev så stor en succes, at Kongen af Spanien i 1595 måtte stoppe nyplantninger, da han frygtede landet ville blive selvforsynende med vin! Dette forbud eksisterede i mere end 150 år og hæmmede de indtjeningsmuligheder, der lå for mexicanerne i produktionen af vin. Mexico var spansk koloni i 300 år mellem 1521-1821.

Rent faktisk ligger de ældste vingårde i hele det ”amerikanske” område (gældende for både Nord-, Syd- og Mellemamerika) i Mexico. De bedste mexicanske distrikter ligger i Baja i California - i forlængelse af det amerikanske Californien. Her ligger da også vinhuset L. A. Cetto. Firmaet blev etableret i 1926 af den italienske immigrant, Angelo Cetto. I dag er det 3. generation, der driver det prestigefyldte vinhus, som i dag har status som Mexicos i særklasse bedste producent.

En kasse indeholder 6 flasker. - 75 cl. 14% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

89,00 DKK 99,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Châteauneuf-du Pape - Mas de Boislauzon - Cuvée du Quet - Rhone 2016 Druerne kommer fra mere end 80 år gamle udvalgte vinstokke fra 3 unikke lieu dits. Som herfra giver nærmest hysterisk lave udbytter og følgelig super koncentreret vin til den helt lange bane. I 2016 udgøres blendet af 80% Grenache og 20% Mourvèdre. Druerne afstilkes, gæres ved hjælp af naturgær, gennemgår en lang maceration lagrer efterfølgende 1½ år på en blanding af beton og barriques.

Cuvée d Quet er duftmæssigt tætpakket med dyb, mørk frugt med Mourvèdre's 'non-fruity' indspark fra 'the dark side'. Smagen har enorm intensitet og fylde med tydelige mørke kirsebær, blommer, garrigue og mineralske noter. Eftersmagen har enorm længde, men mangler endnu den modne vins dybe kompleksitet. Vinen virker således endnu meget ung, men kompositionen er aldeles fremragende med moden og supersund frugt, fast syre og præsente, men modne tanniner. Med ekstra år på bagen vil Grenache's sødmefuldhed dominere mere og Mourvèdre's strukturelle komponent vil opleves mindre fast.

Skal vinen nydes i dens ungdom, bør den iltes ekstremt godt. Nydes sammen med et godt stykke oksekød eller lammekød, gerne grillet.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 15,5% Alkohol.

795,00 DKK 999,00 DKK (spar 204,00 DKK)

Brunello di Montalcino - Fornacina - DOCG - Italien 2017 Top Vin!

Klassisk Brunello er dyrt - ofte for dyrt. Men der findes undtagelser. Fornacinas Brunello er en af disse undtagelser, hvor du virkelig får "value for money". Der udelukkende produceres på Brunello (Sangiovese) med en fadlagring på 24 måneder, og yderligere en flaskelagring på endnu 24 måneder, inden vinen forlader kælderen. Farven er rubinrød. Duften er intens med moden lækker frugt og krydrede undertoner. Smagen er harmonisk med en lang dvælende eftersmag og med modne bløde tanniner.

Vingården Fornacina, ligger lige udenfor byen Montalcino og drives af brødrene Simone og Mauro Biliorsi, der har overtaget vingården efter deres far Ruggero, der producerede første årgang af sin helt egen Brunello di Montalcino i 1981. På Fornacina produceres der i dag Brunello, Brunello Riserva og Rosso di Montalcino. Druerne der dyrkes på de i alt kun 5 ha. vinmarker er udelukkende Sangiovese. Dyrkningen er meget miljøvenlig, og foregår efter særlige regler for økologisk landbrug. Årsproduktionen er på kun 20.000 og 25.000 flasker fordelt på de tre vintyper.

Denne meget beskedne årlige produktion kunne nemt sælges i et snuptag til én enkelt importør i eksempelvis USA. Det ønsker familien Biliorsi imidlertid ikke. Derfor fordeles vinen hvert år til et netværk af vinimportører i forskellige lande. I Danmark sælges årligt 10-15% af den samlede produktion.

Det er en forholdsvis høj andel, der sendes til Danmark, men det skyldes formentlig familiens forkærlighed for Danmark. Simone er nemlig dansk gift med Janne, der kommer fra Svendborg. Vinene fra Fornacina høster altid meget flotte anmeldelser.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14% Alkohol.



399,00 DKK

PSI - Domino de Pingus - Ribera del Duero- - Peter Sisseck - Spanien 2022

PSI er vinen fra Danske Peter Sisseck er opkaldt efter det 23. bogstav i det græske alfabet og er det seneste resultat af hans dybe engagement i Ribera del Duero.

Vinen er skabt på langt overvejende Tempranillo (normalt tilsat en smule Garnacha), købt fra en række vinbønder, som indtil for få år siden blev betalt for at levere kvantitet, men som nu har indledt et samarbejde med Peter Sisseck og hans partner Pablo Rubio, der i første omgang går ud på at efterstræbe kvalitet frem for kvantitet.

Projektet er markant forskelligt fra Pingus og Flor de Pingus, for med PSI handler det mere om at afsøge de muligheder, der ligger gemt i de rodfæstede traditioner, end om at præstere voldsomme vine, der slår benene væk under verdenspressen.

PSI er en charmerende oplevelse. Den er mørk i glasset og så byder den sig til med herlig, moden frugt i duften, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af brombærlikør. Vinen er intens med en underliggende, pulserende friskhed, som giver vinen kant og kalder smilet frem.

Smuk vin fra en legelysten Peter Sisseck, og et smukt eksempel på, at behersket anvendelse af større og ældre fade kan være svært vanedannende.

Denne vin er skabt til grillet bøf, lam, vildt, spansk tapas og serveres bedst i store glas og med store armbevægelser ved en temperatur på 15 til 17 grader.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  14% Alkohol

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

VITO Negroamaro/Zinfandel, Puglia 3 liter Bag-in-Box

Italiensk charmør, der med sin saftspændte sti,l er vinen, man kan nyde til en veltilsmagt kødret, men som via sit tilgængelige væsen også er aldeles glimrende "hyggevin". VITO er lavet på de velkendte Zinfandel og Negroamaro druer, der giver et saftigt, fyldigt fundament med moden, mørk frugt og en svesket, letkrydret helhed. Den er endnu et bevis på, at det sydlige Italien kan give fremragende vin for pengene. De senere års teknologiske landvindinger har kun forstærket denne tendens, idet vinene nu udviser endnu bedre koncentration og friskhed.

Duft og smag byder på fuldmoden bærfrugt samt lidt sveske. Stilen er fyldig og imødekommende og VITO lander i munden på blid og behagelig vis. Eftersmagen udviser god harmoni og en smule frugtsødme med en silkeblød, vedvarende finish.

Nyd vinen under stuetemperatur, ved 16-17 grader, til et bredt spektrum af kødretter, men også til tomatbaserede pastaretter.

Vinen holder sig frisk flere uger efter åbning – hvilket dog må siges at være en teoretisk betragtning, da den ofte er væk længe inden da :-).

En kasse indeholder 4 x 3 Ltr. Box - 13,5 % Alkohol.

159,00 DKK 179,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Zeni - Amarone - Classico - FZ GENERAZIONE - DOCG - Italien 2021

Vinen står flot og dyb rubinrød i glasset med en frugtdrevet næse, der byder på såvel røde som mørke frugter samt krydderier. Smagen er fløjlsagtig og perfekt afrundet. Vi anbefaler at servere vinen ved 16-18 grader og sammen med kraftige retter, så som vildt, grillet oksebøffer, lam, samt fede kraftige oste.

Vinen er fremstillet på druesorterne: 60% Corvina, 30% Rondinella og 10% Molinara fra hjertet af Valpolicella i det bakkede område nord for Verona. Efter den lange tørring af druerne og den efterfølgende gæring har vinen fået yderligere 3-4 ugers maceration og 2 års lagring på store 5000 liter egetræsfade.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 15% Alkohol

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Dievole - Novecento -Chianti Classico - Riserva - DOCG - Italien 2018

Novecento er fremstillet på 95% Sangiovese, 3% Canaiolo og 2% Colorino fra syd/sydvest orienterede og økologisk dyrkede vinmarker med en beplantningstæthed på 5.000 stokke pr. ha., hvorfor det samlede hektarudbytte på 70 hl. dækker et lavt udbytte på 1,4 kg. pr. vinstok. Efter gæring på cementtanke har vinen fået 17 måneder på franske, uristede 4.100 liter egefade.

Vinen er medium rubinrød med granatrøde reflekser. Duften er intens med modne kirsebær og morbær, friske laurbærblade og viol. Vinen er fyldig og velafbalanceret med udtalt mineralitet, elegante tanniner og Sangioveses karakteristiske syre. Vinen slutter i en lang, elegant eftersmag.

Vinen anbefales sammen med grillet eller braiseret kød, pasta med traditionelle saucer og ost.

Dievole Novecento repræsenterer 900 års historie. En historie, der begyndte tilbage i 1090 og Novecento blev skabt netop for at hylde den lange, lange historie.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14% Alkohol.

Anmeldelse:

* 5 x ***** Stjerner i Vinavisen - Saft og kraft, tørhed og fad - en fin lidt kantet Chianti, der åbner sig, hvis den bliver plasket over i en karaffel et par timer før måltidet.

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Podere BRIZIO - Rosso di Montalcino - DOC - Italien 2019 er fremstillet 100% på Toscanas store drue, Sangiovese, som efter spontan gæring har fået 12 måneder på 400 liter uristet, fransk eg.

Næsen er intens og frugtig med modne, frugter og røde bær. Kirsebær og røde blommer, ikke mindst. Vinen er frisk, elegant og medium fyldig med noter af kirsebær, ribs og blommer. Vinens fine balance mellem moden frugt, syre og tanniner giver en vin, der giver lyst til et glas mere.

Vinen passer perfekt sammen med braiserede kødretter og til tomat- og kødbaserede pastaretter. 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5% Alkohol.

169,00 DKK

Podere BRIZIO - BRUNELLO di Montalcino - DOCG - Italien 2016

Femstjernet årgang - 96 point WineSpectator

Vinen dufter skønt af moden rød og sort frugt, som ledsages af tydelige noter af viol og lakrids. I munden er der en flot balance mellem syre og moden frugt og vinen drikker fortrinligt nu, omend den vil udvikle yderligere komplekse, tertiære noter, som årene skrider frem.

Denne vi er, som Brunello skal være det, fremstillet 100% på Sangiovese fra marker, der fra og med 2016 er certificeret økologiske. Gæringen er sket uden tilsætning af kulturgæring og efter endt gæring har vinen fået godt og vel 36 måneder på 5.400 liter franske fade af uristet eg. Uristet eg ser man ikke ofte, men her er idéen, at fadet ikke må dominere frugten. Det gør Brizio Brunello til en elegant og forførende vin snarere end stor og volumniøs.

Nyd Brizio Brunello med kalvekød, eller til såvel fjer- som hårvildt - og der må gerne følge en kraftig, fondbaseret sauce med.

En kasse indeholder 6 flasker 75 cl. 14% Alkohol.

349,00 DKK

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon fra Vina Tinajas i Maule Valley er et rigtig behageligt glas vin fra Villa Alegre ved Andesbjergene, hvor den mærkbare temperaturforskel mellem nat og dag giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer. 

Da etiketten viser en grim mand, "Viejo Feo", der står ved siden af et spejl, der afslører, at det - ganske rigtigt - er skønheden indeni, der tæller. Viejo Feo Cabernet Sauvignon er intens rubinrød med aromaer af blommer brombær, solbær, vanilje og sort peber. Vinen opleves silkeblød med meget blide tannin. Vinens struktur bidrager til en frugtig, vedholdende finish. En vin, der er let at drikke og let at holde af og som derfor kan nydes både alene eller sammen med både lettere kødretter som svinekød og kødbaserede pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13,5% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Venta del Puerto No. 12 Selection Especial - Spanien -  er en kraftig, cremet og fed spanier, som er fremstillet på Tempranillo, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Dyb rubin, næsten sort i kernen. Duften er intens, kompleks og fint udviklet med blommer og sorte kirsebær samt toner af honning, grønne blade, en smule læder og med let røget fadkarakter.

Smagen er rig med fløjlsbløde tanniner og i flot balance. Kompleks og pænt udviklet med moden frugt og en lang eftersmag, med elegante antydninger af ristet eg.

Vinen har fået 12 måneder på ny, amerikansk eg.

Vinen passer perfekt til lidt mere elegante retter med lam, oksekød, vildt ,gerne grillet, smagfulde tapas samt kraftige oste. Lad gerne kødets karakter træde tydeligt frem, sådan at vinen kan fungerer som eksklusivt krydderi. Vinen har rigtig godt af dekantering før servering.

* SUPER FLOT GAVELØSNING - leveres i elegant gaveæske med 2 flasker og en flot informationsbrochure.

Sælges også uden gaveæske

En kasse indeholder 2 flasker af 75 cl. 14% Alkohol.

269,00 DKK

Agustin Cubero Stylo 8 Unico Garnacha 

Augstin  Cubero har leveret en rigtig flot rødvin fra det spanske vinområde, Calatayud. I glasset fremstår Stylo 8 flot dyb rubinrød. I duften finder man masser sorte bær som brombær, solbær og mørke kirsebær, som spiller smukt sammen med en destinkt chokoladenote og krydrede fadtoner. Vinen er potent med masser af saft og kraft og bliver smukt afrundet af chokolade og krydderier fra 8 måneder på fad. Her kan man virkelig passende bruge udtrykket cremet om vinens tekstur. Tanninerne er lægger sig kun som en fløjlshandske rundt om vinen og giver derved vinen struktur.

Bodegas Agustin Cubero har været i familiens eje i fire generationer, og at den nuværende ejer Jesús Javier Cubero Eguita, ved hvad han har med at gøre, behøver man bare smage vinen i glasset for at bliver overbevist om. Præcis som sin kendte navnebroder behersker han kunsten at forvandle vand til vin af høj kvalitet.

Garnacha, der er det spanske navn for Rhône's Grenache drue, stortrives med varme og sol, og det stærke, ultraviolette lys i højderne fremmer dannelsen af tætte, mørke farvetoner i drueskallen, hvorfor vinen fremstår ganske mørk og dyb. Trods en høj alkoholstyrke på 14,5% har vi med en vin i super fin balance at gøre. En vin, som er meget velegnet til spansk tapas, vildt, lam, en grillet bøf, krydrede spanske gryderetter eller blot til ren nydelse.

Serveringstemperatur: 15-16 grader


En kasse indeholder 6 flasker - 14,5% Alkohol

99,00 DKK 149,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Kendall-Jackson - Vintner's Reserve - Zinfandel - Californien 2020

Kendell-Jackson's Zinfandel står flot medium rubin rød i glasset og er en elegant og fyldig vin med en intens frugtig bouquet og smag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af cedertræ. Vinen er i perfekt balance mellem fad og frugt i den lange let krydrede eftersmag. 

Er produceret på 90% Zinfandel, som får følge af 8% Petite Sirah, 1% Barbera og 1% andre druer - fra hovedsageligt (95%) Mendocino County i Californien.

Vinen er specielt velegnet til vildt, rødt kød, til BBQ, oste og så til krydrede retter. Såvel pasta- som risbaserede. 

Kendall Jackson Winery

Vingården blev i 1974 købt af familien Jackson. Den består af 35 ha. og er beliggende i Lakeport i det nordlige Californien. Da familien købte den, var det en frugtplantage, men i 1982 blev den omdannet til vingård. Hos Kendall-Jackson er man stolte over at få druer fra nogle af de bedste og fineste vingårde i Californien. 

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% Alkohol.

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)
Rasteau Cotes du Rhone Villages - Domaine Saint Gayan 2018  Fås ikke bedre fra Rasteau. Domaine Saint Gayans Rasteau Ilex er sammensat af 65 % Grenache, 10 % Syrah og 25 % Mourvedre druer. Vinen vinificeres på traditionelle store fade og lagres efterfølgende i cementkar.
     GODT KØB!
Rasteau har en flot, dyb rød farve, er velstruktureret og med stor aldrende potentiale. Den er krydret i smagen og har en dyb kompleksitet. I øjeblikket rangerer vinen som en navngiven Cotes du Rhone Villages, men Rasteau står i kø for at blive en "Grand Southern Rhone Cru" ligesom Gigondas og Chateauneuf du Pape. 
 
Historie og kvalitet går hånd i hånd hos Domaine Saint Gayan, hvor den vinkulturelle historie går hele 11 generationer tilbage i lige linie. De har altså et helt unikt erfaringsgrundlag. Mere en halvdelen af vingårdens 37 hektarer er beplantet med vinstokke, der er mere end 80 år gamle. 
I bogen over Rhônedalens 90 bedste vinproducenter af James Turnball finder man selvfølgelig også Domaine Saint Gayan. I Robert Parkers vurdering af, hvem der er dygtigst til at producere Gigondas, nævnes Domaine Saint Gayan naturligvis. Der er ingen tvivl om at denne historiske vingård er blandt de allerbedste i den sydlige Rhônedal.
 
En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 14,5 % alkohol.
139,00 DKK 169,00 DKK (spar 30,00 DKK)

CMC Rosso Veronese 2019

Vinen har en dejlig fylde med masser af saftig frugt. Aromaer og smag inkluderer meget modne blommer, mørke bær og rosiner, krydderurter, ristede noter og vanilje fra fadet. Giv vinen lidt luft, før servering og noter af hvid peber, mokka og bitter chokolade blander sig i indtrykkene.

Serveret ved en temperatur på ca. 16 grader, anbefales CMC til f.eks. andesteg, bøffer på grillen, oksemørbrad, flæskesteg eller til kraftige oste.

CMC er en dejlig Rosso Veronese fra den velrenommerede Amarone producent, Zeni. CMC er fremstillet på tørrede Corvina druer og delvist tørrede Merlot og Cabernet Sauvignon druer. Den færdigblendede vin har fået 6 måneder på fransk eg. Vi

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14% Alkohol.

5 x ***** i Vinavisen: To glas til denne lækre rødvin i den italienske vinguide Gambero Rosso. Og fem stjerner ubetinget her - og så til en pris af 80 kr. (ved 6 flasker). Vinen er lavet på druerne Corvina, Merlot og Cabernet Sauvignon efter Ripasso-metoden med de tørrede druer, og den fremtræder med stor frugtfylde, bløde tanniner og en fin krydring. Lang eftersmag.

79,00 DKK 119,95 DKK (spar 40,95 DKK)

PRIMITIVO MASSERIA BORGO DEI TRULLI IGP 2020 

Den innovative og lovende vinmager Alessandro Michelon fra vinhuset Masseria Borgo dei Trulli producerer Primitivo på højt niveau fra Salento i den syditalienske Puglia region. Hos Trulli har man fokus på produktion af oprindelige druesorter af højeste kvalitet.

Primitivo Trulli er intenst rubinrød  og udviser koncentrerede aromaer af sorte kirsebær, svesker og varme krydderie. Mundfølelsen er fyldig og koncentreret, fløjlsagtig og elegant med bløde, men stadig faste tanniner samt en lang eftersmag.

Denne Primitivo egner sig perfekt sammen med tomatbaserede retter, oksekød, lam, vildt, krydret svinekød eller kylling samt medium faste oste. Vinen nydes bedst ved en temperatur på 15-16 grader. 

Masseria Borgo dei Trulli dækker over i alt 45 ha jord, inklusive 25 ha vinmarker. Vinhuset producerer vine af mørke, tykskallede druesorter, hvor der er fokus på oprindelige druesorter og interessante produktionsmetoder. Der er 20 ha Primitivo, inklusive den 10 ha store 'Saracena' vingård, der er plantet i det gamle Albarello-system (med fritvoksende busktræer).

Masseria Borgo dei Trulli vingården henter sit navn fra det traditionelle Puglia med tørstenshytter med kegleformede tage. Tagene kaldes Trulli og hytterne blev hovedsageligt brugt som lagerrum af Saracen-befolkningen for hundreder af år siden.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  14% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 119,95 DKK (spar 50,00 DKK)

PRIMITIVO - SALENTO SARACENA - MASSERIA BORGO DEI TRULLI - IGP - Italien 2021 

Vinen er dyb granatrød med intense aromaer af tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber og chokolade. Mundfølelsen er rund og intens med lag på lag af vanilje, svesker, kaffe og kirsebær og det hele får struktur af bløde, modne fadtanniner. Eftersmagen er lang og frugtmættet.

Primitivo Saracena serveres bedst ved 15-16 grader til vildt, oksekød, tomatbaserede retter og hårde oste. Eller snup et glas som meditationsvin.

Primitivo druerne høstes fra omhyggeligt udvalgte, lavtydende vinmarker i Maruggio i et område kaldet ”Saracena” i provinsen Taranto i det sydlige Puglia. Vinmarkerne er beplantet efter ”Albarello Pugliese” systemet med omkring  5.500 planter pr. ha. og et gennemsnitligt udbytte på 1 kg pr. vinstok fra de i gennemsnit 60 år gamle vinstokke.

Druerne håndplukkes omhyggeligt i begyndelsen eller midten af ​​september. Ca. 14 dage før høst, "klemmes" hver stilk, så tilførslen af vand mv. stoppes og en tørringsproces påbegyndes allerede på vinstokken! Resultat bliver lufttørrede druer, som giver Saracena dens fyldige og intense smag. Saracena! Vinen får 10 måneder på franske barriques og yderligere 4 måneder i kælderen, inden den frigives.

Anmeldelser:

* 97 point - Luca Maroni
* GULDMEDALJE ved Mundus Vini
* DECANTER - Kået i stor test, som en af de 18 bedste Italienske rødvine under kr. 180,-

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 15% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

149,00 DKK 199,00 DKK (spar 50,00 DKK)

* KØB 6 FLASKER FOR 399,- OG SPAR 48%

THE GODFATHER - IL PADRINO ROSSO GRANDE 2018 15 % Alkohol.

Som alle verdens Godfather´s besidder denne vin både tyngde og pondus! En virkelig saftfuld, blød og også powerfuld vin, meget fint kombinerer et drueblend af 3 forskellige druer: Negroamaro, Sangiovese samt Montepulciano.

* Vores kunder udtaler: Masser Value for Money!

THE GODFATHER ROSSO GRANDE er intenst mørk rubinrød med en duft af kirsebær, skovbær og modne frugter. Vinen er på alle måder intens og velafstemt og udtrykker meget godt de midt- og syditalienske solmættede druer.

Vi anbefaler at servere The Godfather ved en temperatur på 15-16 grader til rødt grillet kød, vildt, kalvekød, svinekød, buffet, pastaretter, danske retter og stærkere oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15% Alkohol.

Flaske vægt 1,2 kg.

 

IL PADRINO Conquista

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,00 DKK 129,00 DKK (spar 60,00 DKK)

BODEGAS PINEA 17 Ribera del Duero Crianza Spanien 2020 er en vin, som anmelderne står i kø for at rose helt til skyerne!

4,4 på Vivino - " GIVER FLOR DE PINGUS BUKSEVAND "

17 by Pinea er 100% Tempranillo.

I glasset fremstår vinen nærmest dyb rubinrød til det uendelig. Duften er berusende med parfumerede aromaer af mørke skovbær, blåbær og blomme, mens diskrete strejf af kakao, vanilje og cedertræ fra 18 måneder på 70% fransk og 30% amerikansk eg, komplementerer smukt i baggrunden. Vinen er på en gang bredskuldret og med kød på kroppen. Potent og med masser af smag, som ender ud i en lang koncentreret eftersmag.

17 by Pinea passer godt til oksekød generelt, til lam eller vildt. Vinen serveres bedst ved en temperatur på 15-16 grader.

Et af Spaniens bedste vinområder!

For 40 år siden blev der mest af alt fremstillet billig rosévin i bulk i Ribera del Duero, der fik sin egen appellation, DO (Denominación de Origen), i 1982.
I dag er distriktet kendt som et af Spaniens førende rødvins-områder med vine, der let kan konkurrere i kvalitet med dem fra den ikoniske nabo.. Rioja.
Der er i dag cirka 300 vinhuse i Ribera del Duero, hvoraf enkelte er blandt verdens mest berømte. Det gælder blandt andet Vega Sicilia og Dominio de Pingus, der ejes af danske Peter Sisseck.
Ribera betyder flodbred og henviser til floden Duero, der løber gennem distriktet og sørger for vand til de 23.360 hektar vinmarker, hvorefter den fortsætter ind i Portugal og tager navneforandring til Douro.
Ribera del Dueros marker ligger i en højde af 700 til 800 meter over havets overflade og er dermed nogle af de højest beliggende på den nordlige halvkugle. Men man fornemmer ikke højden, når man går rundt blandt vinstokkene, for det er et forholdsvis fladt højland, floden skærer igennem.

En kasse indeholder 6 flasker i flot gaveæske af 75 cl. 15% Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

349,00 DKK 450,00 DKK (spar 101,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler