Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Chile er verdens 8. største vinland. Det er primært billige hverdagsvine, som vi kender fra Chile. Vinene er bløde og fyldige med smag af moden frugt. Vin fra Chile er dog langt mere end billige og modne vine, og man får da også generelt en god vinoplevelse med chilenske vine. Mange europæiske vinmagere har bidraget med konsultation for at opnå vine, der falder i Europæeres smag. Den bedste vinregion i Chile er Valle del Maipo. Der er primært tale om Bordeaux-sorter i de chilenske vine så som Cabernet, Syrah, Carmenere, Malbec og Pinot Noir.

Vores populære Chilenske vinhus Morandé er flere gange blevet udnævnt til ”Winery of the Year” af det prestigefyldte amerikanske Magasin, Wine & Spirits.

Sorter resultater:

Morandé Carmenere ESTATE Reserve 2018 Maipo Valley er på én gang kraftig og elegant - og den bedste Carmenère, huset har fremstillet til dato. En dyb purpur rød vin med skær af violette toner. Næsen byder på lidt ristet fad, et strejf kirsebær, peber, vanilje samt krydderier. I munden opleves vinen som frisk og kraftig men samtidig silkeblød vin, der er rig på frugt, og et klassisk grøntkrydret Carmenère-strejf i eftersmagen.

 

Serveres gerne til pasta, and, vildt, oksekød, samt medium stærke oste - og gerne ved en temperatur på 16-18 grader.

Tidligere anmeldelser:

 

 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. alkohol 13,5 %.

 

79,00 DKK 99,95 DKK (spar 20,95 DKK)

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon fra Vina Tinajas i Maule Valley er et rigtig behageligt glas vin fra Villa Alegre ved Andesbjergene, hvor den mærkbare temperaturforskel mellem nat og dag giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer. 

Da etiketten viser en grim mand, "Viejo Feo", der står ved siden af et spejl, der afslører, at det - ganske rigtigt - er skønheden indeni, der tæller. Viejo Feo Cabernet Sauvignon er intens rubinrød med aromaer af blommer brombær, solbær, vanilje og sort peber. Vinen opleves silkeblød med meget blide tannin. Vinens struktur bidrager til en frugtig, vedholdende finish. En vin, der er let at drikke og let at holde af og som derfor kan nydes både alene eller sammen med både lettere kødretter som svinekød og kødbaserede pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13,5% alkohol.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler