Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin er blevet enormt populært i Danmark i de seneste år, hvilket også afspejles i vores udvalg af kvalitetsgin – glem alt om gransmag!

Gin vil altid være tilsat enebær, men derudover fremstilles gin med mange forskellige urter og frugter.

Bare på duften fornemmer man tydeligt de mange forskellige smagsindtryk, man får ved en rigtig god gin.

Gin kan nydes med en god tonic, som vi også har et godt udvalg af hos Køge Vinkompagni, men smager også dejligt kun med isterninger og en skive lime, agurk eller måske æble alt efter den specifikke gins ingredienser, ligesom gin er en uundværlig ingrediens i en lang række af de skønne cocktails, du kan få serveret på barer rundt omkring i verden.

Du kan bestille online, eller vi kan vejlede dig i butikken, hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en ny gin – måske som en gave eller til hylden med gin hjemme hos dig selv.

Sorter resultater:

Triangle Gin - Rhubarb - 46 % Alkohol - 70 cl.

That boutiquy-y gin company i England har produceret denne Rhubarb Triangle Gin. Ginnen byder på skarpe friske rabarber noter med citrus og enebær som de sekundære komponenter. Smagen starter med en voluminøs rabarber, kompleks og frisk med et touch af citron og krydderier. Efterfølgende fornemmes den klassiske ginsmag af enebær tydeligt. Alt i alt en lækker gin med et spændende twist af rabarber.

That Boutique-y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublime gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende mennesker. Etiketterne, på deres gin, er meget originale og håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Denne Rhubarb Triangle Gin er lavet udelukkende med rabarber fra “rabarber trianglen” der
består af byerne Leeds, Bradford og Wakefield.

En flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Exotic Citrus Gin - Hayman's

Hayman’s Exotic Citrus Gin er en lækker og elegant gin, lavet naturligt med friske eksotiske frugter som kumquat, pomelo, mandarin og lime, Ginnen byder på skønne, aromatiske noter af sødmefyldt citrussaft og skal samt klassisk enebær. Ginnen er frisk og saftspændt - den giver næsten én lyst til en ekstra tår.

The Perfect Serve

 • Fyld et highball-glas med is
 • 50 ml Hayman’s Exotic Citrus Gin
 • Fever Tree Indian Tonic
 • Pynt med en appelsinskive
 
 

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,1% Alkohol

269,00 DKK 295,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Mad Owl Gin - Gin likør - Thornæs Distilleri - Dansk

Small batch ginlikør med let sødme. Duft af brombær og vanilje fornemmes tydeligt sammen med smag af enebær og koriander.

Kompleks og indbydende med noter af citrus og mild peber i bunden.

1 flaske indeholder 50 cl. - 32% alkohol.

275,00 DKK 399,00 DKK (spar 124,00 DKK)

Mad Owl Gin - London Dry - Gin - Dansk

Denne gin er en fantastisk klassisk dry gin. Den har en god sødme med et strejf af krydderurter. En gin med masser af karakter.

1 flaske indeholder 50 cl. - 46% alkohol.

275,00 DKK 349,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Rammstein - Sloe Gin - Limited Edition - Gin - Tyskland

Denne limited edition gin, destilleret på gamle stills på Onder de Boompjes distillery i Holland.

Denne gin er baseret på traditionelle botaniske ingredienser som enebær, koriander, angelikarod, citrongræs og kardemomme, som giver den en frugtig og sød smag.

For at opnå den unikke Slåen Gin-smag bliver ginnen efter destilleringen tilsat slåenbær gennem en periode på 6-8 uger. Efter udblødning af bærrene får ginnen tilført smag af røde skovbær. Rammstein Sloe Gin er bl.a. perfekt til en G&T i de mørke vintermåneder.

1 flaske indeholder 70 cl. - 27% alkohol.

250,00 DKK 319,00 DKK (spar 69,00 DKK)

Goat Gin - Økologisk - Dansk Gin

Vi, hos Bornholm Spirits, har glæden af at kunne præsentere vores helt egen danske økologisk producerede gin, The GOAT Gin.

Vores nye Ged i klassen er vores helt nye klassiske gin i et urbansk gennemført univers. En klar vinder med en tonic og masser af is.

The GOAT er produceret på samme måde som en klassisk London dry gin, og indbyder med smagsnoter af salvie, vilde enebær og hyldeblomst. Selvom den er økologisk og dansk produceret, ser vi ikke nogen grund til at du skal frem med den helt store tegnebog for at nyde en god Gin & Tonic.

1 flaske indeholder 70 cl. - 37,5% alkohol.

199,00 DKK

Scapegrace Blood Orange Gin - New Zealand

Her er nyeste skud på stammen fra Scapegrace - en fanstastisk ny premium gin infuseret med blodappelsen.

Perfekt sammen Fingers Crossed tonic eller Three Cents Pink Grapefruit Soda.

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,6% i alkohol.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Geranium Gin - 44 % alkohol - Dansk gin

Geranium er en Premium London Dry Gin, som indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium.

I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store aktører på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, som var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige botanicals.

En kasse indeholder 6 flasker af 70 cl. 44% Alkohol. 

Uden at sætte traditionen over styr ønskede folkene bag den nye gin at skabe et nyt og friskere udtryk "hvor vi fra starten vidste, at en særlig art af geranium kunne give den specielle smagsnuance som vi eftersøgte" fortæller Henrik. "Min far vidste alt om hvordan man udvinder æteriske olier fra planter, og mange gode aftener i hans køkken arbejdede vi med at destillere og udtrække de smagsgivende olier fra geraniumplanten, indtil vi til sidst havde den perfekte opskrift".

Resultatet er en højpotent gin på 44%, der alligevel er blød og aromatisk. Henrik beskriver smagen som "tør og sprød med duft og smag af enebær og citrus, en krydret og eksotisk undertone fra "hemmelige" ingredienser, og et unikt strejf af geranium, der omfavner og afrunder det hele på sin helt egen facon". Henrik kalder Geranium Gin for "den nye generation af gin", og henviser til at der inden for de sidste år er kommet flere nye gins med spændende særpræg, og som er med til at udbrede et bedre kendskab og en mere bevidst anvendelse af gin.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Old English Gin 44 % 70 cl.

Old English Gin er baseret på en opskrift fra 1783 og er i dag et produkt af netop denne gamle tradition. Ifølge skaberen af Old English gin, danske Henrik Hammer, så indeholdt den oprindelige opskrift fra 1783 faktisk tvivlsomme ingredienser. Den nuværende opskrift stammer fra et pengeskab hos det engelske destilleri Langley Distillery. Den er renset for farlige stoffer og indeholder i dag 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Alle ingredienser på nær en bliver destilleret i den ældste engelske fungerende pot still hos Langley Distillery i Birmingham. Henrik Hammer destillerer selv kardemomme separat hjemme i København, da den ifølge ham er en særlig uhåndterlig ingrediens. Derefter sender han det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering og tilsætning af kardemommedestillatet og vand, tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en "Distilled Gin" frem for en "London Dry Gin"), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker, der bliver forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som dengang i 1783.

1 kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 44 % alkohol.

369,00 DKK

Bathtub Sloe Gin - 33,8 % alkohol, 50 cl. * Bathtub slåen gin af høj kvalitet. Dette er den fineste Sloe (slåen) Gin fra Ableforths. De benytter kun de bedste råvarer, herunder enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet. En Slåen Gin, der er pakket med karakter. Vi anbefaler at servere den med en god kvalitets tonicvand.

Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin, der kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre Gin ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus i stedet for at destillere dem sammen.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 33,8 % Alkohol.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Bathtub Gin Old Tom - 42,4 % alkohol, 50 cl.

* Guldmedalje ved The Gin Masters 2017 (The Spirits Business).

Bathtub Gin Old Tom er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Den produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, koriander, kanel, nelliker og kardemomme.

Det giver en let blomsteragtig gin med smagsnoter af kardemomme, citron og enebær samt fornemmelsen af lidt sirupsmag hen imod slutningen. Bathub Gin Old Tom egner sig godt til en kvalitets Gin & Tonic samt i søde Gin cocktails.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 42,4 % Alkohol.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Prøv denne lækre gin med smag af friskpressede appelsiner , enebær og kardemomme. Barrister Blue Gin er en traditionel blanding af mange lækre urter og krydderier, der er destilleret hver for sig. Blandingen er sat sammen af spiritus smagt til med enebær, kardemomme, frisk appelsinskal, koriander og angelik. Barrister Blue Gin blå farve kommer fra blendet af den grønne farve fra kardemomme og den orange farve fra appelsin.

Den største smag i denne gin, findes i kardemomme og særligt appelsinerne. Barrister Blue Gin er et perfekt match med Fevertrees Mediterranean Tonic Water og en god portion is.

Smid lidt frisk citron i din gin/tonic for et ekstra pift af frisked. 

En flaske indeholder 70 cl. 40 % Alkohol.

149,00 DKK 289,00 DKK (spar 140,00 DKK)

Canaïma er fremstillet på botanicals fra Amazonas i Venezuela, af ingredienser, som er aldeles ukendte for folk herhjemme.

Når du smager Canaïma, mødes du først af frisk citrus og urtede noter fra seje. Merey kommer med flere frugtige og bitre toner og suppleres af aromatisk og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, acai, og túpiro.
Canaïma produceres på DUSA's destilleri ved foden af Andesbjergene, La Miel i den venezuelanske delstat, Lara. Det er også her, det internationalt anerkendte rombrand, Diplomático, produceres.

47% alkohol. - Flasken indeholder 70 cl.

349,00 DKK

Geranium Gin 55% blev i 2014 introduceret i forbindelse med Geranium Gins 5 års jubilæum.

Som en hyldest til en af de mest populære gins i nyere tid, og vinder af "Bedste Gin&Tonic", er denne 55% en mere krydret og skarpere udgave.

Perfekt til cocktails og drinks hvor man virkelig ønsker at forstærke alle smagstonerne som; enebær, citrus og selvfølgelig geranium!

Nok er denne udgave 11% stærkere i alkoholen, men blødheden og dybden er godt bevaret - resultatet er tæt på perfekt!

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Økologisk dry gin fra The Illusionist

Illusionist Dry Gin bliver destilleret i et hjemmebygget destillationsapparat lavet af kobber og laboratorieglas.
Dens blå farve kommer fra en blomst fra Fjernøsten bliver tilsat under destillationen.
Både basisdestillat og botanicals er af høj kvalitet og ginnen er ufiltreret. Illusionist Dry Gin er velbalanceret og
multidimensional med en langvarig aroma.

Den dybe blå farve vil man opleve skifter til en flot lilla farve, når man topper med tonic. Den er et hit blandt gæster & smager rigtig friskt.

Smagsnoter:
16 botanicals giver Illustionist varme aromaer af enebær, muskatblomme og lakrids der bliver afrundet af
blomster noter af lavendel og rosmarin. Den har en frugtig finish med hints af citron og appelsin.

299,00 DKK 359,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Moonshot Gin er lavet af de kreative producenter fra That Boutique-y Gin Company. Ethvert gram af de botanicals i denne gin, har været en tur på 24 km ud i rummet og deroppe udsat for et lufttryk på min. 1/100 af lufttrykket. Moonshot Gin er lavet på enebær. kamille, koriander, kardemomme, frisk citronskal, tørret bitter appelsinskal, kanel, cubepeber, rod af angelik og lakrids. Hernede på jorden er de destilleret under vakuum, for at sikre en friskhed og elegance. Næse: Koriander. sød citron kage og let peber noter. Smag: Enebær,  oleo-saccharum citrus og balanceret krydret, som ender let bitter og mandarin.

Flaskestørrelse: 70 cl. - 46% alkohol.

250,00 DKK 349,00 DKK (spar 99,00 DKK)

Sloe gin fra Old english.
Denne nye gin fra Henrik Hammer er baseret på den klassiske "Old english gin" men denne er tilsat slåenbær fra Kirke Såby. Bærrene bliver plukket om efteråret, når de er tilpas modne og lige inden fuglene tager dem, og inden vinterkulden ankommer. Slåenbærerne trækker i ginen i 6 måneder på Vintre Møller destilleriet i Kirke Såby, derfor får ginnen den flotte røde farve. Bærrene ligger i ginnen og afgiver smag i 6 måneder på selv samme sted. Umiddelbart inden aftapning tilsættes sukker, hvilket gør det til en ginlikør.

Perfekt ledsager til sommerens lune aftener. Server den køligt og eventuelt sammen med en sjat Fever Tree Indian Tonic. 

Henrik Hammer har i mange år produceret knaldgod gin i form af Geranium og Old English Gin, som mange kender. 

1 kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 30 % alkohol.

369,00 DKK 399,00 DKK (spar 30,00 DKK)

ENE Organic Gin - Orignal Dry - 40%

ENE Original Dry er vores bud på en London Dry gin. London Dry refererer til produktionsmetoden. Den er lavet med naturlige ingredienser og en neutral finsprit. Der er ikke blevet tilføjet sukker eller andre ingredienser efter destillering udover det gode, bornholmske drikkevand. En London Dry gin skal også have en alkoholstyrke på mindst 37,5%, men vores holder 40% i alkoholstyrke.

Produktionsmetoden er gammel og vores Original Dry er lavet med respekt for århundredes traditioner forbundet med gin destillering, men med vores eget nordiske touch. ENE er ikke bare navnet på vores økologiske gin serie, men også en filosofi i vores produktion der hylder de helt tidlige versioner af gin. Filosofien handler i høj grad om, at finde ind til den klare, rene smag af enebær, som har været nydt i århundreder.

Original Dry er vores bud på en klassisk gin. Den har en fin, ren og klar smag.

Den smager ganske glimrende i en Dry Martini eller som en klassisk Gin & Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic.

1 flaske indeholder 70 cl.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ENE Organic Gin - Havtorn - 40%

ENE Sea Buckthorn smager af Bornholm. Den er destilleret med bornholmsk havtorn. Havtornene kommer fra Høstet, en bornholmsk havtornsplantage der ligger uden for Svaneke. Havtorn er et friskt pust til et hvert produkt. Derfor giver det også en gin der er frisk og sommerlig i dens smag. 

Skal man drikke den som en Gin & Tonic, kan vi med fordel anbefale at drikke den med en lille smule honning (gerne bornholmsk), lidt skovsyre og frosne/friske havtorn. På tonic fronten, kan vi anbefale en lidt sødere tonic som Fever Tree Mediterranean. 

1 flaske indeholder 70 cl.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sloe gin (slåengin) er en gammel, traditionel gin-type, som er kendt og elsket over hele verden. Barrister Sloe Gin er resultatet af Barrister Dry Gin tilsat slåenbær tappet ved 26 % alkohol. Slåenbærrene plukkes omhyggeligt og macereres i lang tid i Barrister Dry Gin – denne proces trækker smag og farve ud af bærrene, og giver en meget velsmagende og blød slåengin. Barrister Sloe Gin har en rig, mørk rubinfarve. Dens delikate søde aroma er fuld af mandel-, nellike-, og kryddernoter. Smagen er intensiv men behagelig, præget af frugt og så har den en let og blød eftersmag.

Man kan nyde Barrister Sloe Gin let afkølet, men den fungerer også rigtig godt sammen med tonic.Ginnen er født i hjertet af et hus, der i århundreder har destilleret de bedste vodkaer, og Barrister Gin har på den måde arvet en af ​​de bedste neutrale alkoholer til sin base. Denne alkohol bliver destilleret med højkvalitets botanicals såsom kvan, citronskal, korianderfrø, karvefrø, anis, enebær og kanel. 

En flaske indeholder 70 cl. 26% Alkohol.

249,00 DKK 289,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Warner's - Apple & Pear - Gin - Engelsk

I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington nær Coventry i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laver Tom og hans team en række lækre, aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Apple & Pear har Warner's lanceret for at fejre deres venner og kære naboer fra Joules tøj fabrik's 30-års jubilæum og resultatet er en gin der er inspireret af det britiske landskab. Den livlige flaske er en hyldest til begge mærkers fælles kærlighed til det britiske landskab og er klædt i blomsterprint fra Joules Jubilæum i Cambridge.

En tredjedel af hver flaske Apple & Pear er ren æble- og pæresaft, der sammen med lokale, håndplukkede hyldeblomst fra de vilde ”hedgerows” giver en gin med duft af pære og frisk hyldeblomst med sort peber og Macadamia. I smage suppleres noterne af kardemomme, litchi og enebær.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

379,00 DKK 409,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Citadelle Jardin d'Été

’’Jardin d’été er inspireret af at vandre gennem den smukke sommerhave, som Debbie planter hvert år,” siger Alexandre Gabriel. ”Denne have sprænges med utrolige blomster, grøntsager og frugter, og duften er altid så berusende’’ og Alexandre Gabriel's nyeste gin, Citadelle Jardin d'Été, inviterer dig da også på det nærmeste med på en spadseretur gennem en duftende, sydfransk sommerhave: Haven på Château de Bonbonnet, dyrket af Debbie Gabriel - hans hustru.

Jardin d’été er lavet med Cantaloupe melon, citron, yuzu og appelsin ud over hele 19 yderligere botanicals og den utrolige citron-friskhed, der pirrer smagsløgene, er resultatet af Alexandre Gabriel's  beslutning om at destillere ikke kun citronskal, som er sædvanen, men hele citronen. Kød, juice og skal.

Nyd Jardin d’été i din Martini, i en mere elaboreret cocktail eller slet og ret i en vidunderlig G&T.

En flaske indeholder 70 cl. - 41,5% Alkohol

289,00 DKK 329,00 DKK (spar 40,00 DKK)

London Dry Gin fra Warner's

I Harrington den idylliske landsby, i Midtengland finder man Falls Farm. I en 200 år gammel lade finder du her et fantastisk lille gin-destilleri, hvor der fremstilles en perlerække af fantastisk aromatiske gin. Alle botanicals, som de selv kan dyrke på gården og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's klassiske London Dry Gin er destilleret med Fall Farm's eget kildevand og elleve botanicals: Naturligvis enebær og ellers korianderfrø, hyldeblomst, kardemomme, sort peber, muskatnød, kanel, angelica rod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens...
Warner's London Dry vandt Double Gold ved San Francisco World Spirits Competition før lanceringen i juni 2019.

Umiskendeligt London Dry men med en blid, let sødmefuld kant. 

The Perfect Negroni

Negroni daterer sig tilbage til Italien i 1919 og var en variation af den klassiske Americano cocktail (Campari, Martini Rosso og Soda). Grev Camillo Negroni bad sin bartender, Fosco Scarselli, om at gøre drikken stærkere, og han tilføjede derfor Gin. Den blev hurtigt kendt som Negroni. Det er en af vores foretrukne aperitiffer.

25ml Warners London Dry Gin
25 ml Campari
25 ml sød Vermouth
Appelsinskal

Hæld alt i et højt glas fyldt med is
Rør i 30 sekunder
Garnér med appelsinskal
Læn dig tilbage, slap af og nyd livet!

The Perfect Serve:

Et højt glas fyldes med is
5 cl Warner's London Dry Gin
Toppes med f.eks. Fever Tree Indian Tonic
Garnér med friske appelsinskiver 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

289,00 DKK 329,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Warner's - Rhubarb - Gin - Engelsk

I en 200 år gammel lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington nær Coventry i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laver Tom og hans team en række lækre, aromatiske gin. De dyrker i videst mulig udstrækning selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's Rhubarb har noget af en historie. Lavet med ægte royale rabarber – samme rabarber, som oprindeligt blev dyrket i køkkenhaverne ved Buckingham Palace under dronning Victoria regeringstid. Rabarbersaften bliver udvundet ved hjælp af en traditionel frugtpresse og blandes herefter helt frisk med Warner's Dry Gin og hver flaske indholder omtrent en tredjedel rabarbersaft. Autentisk britisk håndværk når det er som bedst!

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

Her er et par serveringsforslag:

Rhubarb & Juliet

 • Isterninger i et glas
 • 1 del Warner's Rhurbarb Gin
 • 2 dele Rhubarb Tonic, Indian Tonic eller Ginger Ale
 • Garnér med f.eks. appelsin eller jordbær

The Loved One

 • 2 dele Warner's Rhurbarb Gin
 • 1 del citronsaft
 • 1/2 del sukkersirup
 • tilsæt bobler, f.eks. Prosecco, i passende mængde
 • Garnér med et rabarberbånd

Velbekomme!

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

369,00 DKK 399,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Anholt Gin - Classic - Dansk

Anholt Gin bliver produceret på Nordisk Brænderi. Det gør den af flere årsager. Dels er der intet destilleri på Anholt og dels er Anders Bilgram, der er Masterdestiller på og ejer af Nordisk Brænderi, en verdensklasse destillatør. Valget er faldet på Anders på grund af hans ualmindeligt rare væsen og hans helt igennem professionelle tilgang. Anders har vundet et utal af internationale priser og stor anerkendelse i udlandet for sit håndværk.

Vi fragter Anholt-enebær og Anholt-vand med til Fjerritslev, hvor vi sammen med Anders og hans hold, fremtryller Anholt Gin.

1 flaske indeholder 50 cl. - 45,3% alkohol.

349,00 DKK

Anholt - Kattegat - Gin - Dansk

Fyldig og enebærsmag med en afbalanceret citrus. Enebær fra Anholt har en markant anderledes smag end de traditionelle enebær. De er mere runde og bløde i smagen, hvilket afspejles tydeligt i det færdige produkt. Ved kun at nedvande denne gin til Navy Strength (57,2%) bliver smagen mere intens og massiv. Du kan smage hvad du drikker og du forføres af- og henføres til en verden af rå natur og renhed.

1 flaske indeholder 50 cl. - 57,2% alkohol.

449,00 DKK

Scapegrace Classic Dry Gin er en fantastisk blød og velbalanceret gin, som har vundet et hav af priser ved store internationale smagninger. Fra de sydlige Alper i New Zealand kommer det rene gletsjervand giver ginnen den unikke blødlighed, som går perfekt til en kold frisk lækker Gin & Tonic.

399,00 DKK

Scapegrace Gold Premium Dry Gin er en dejlig frugtig gin, der går exceptionelt i en Gin & Tonic. Det anbefales at den tonic der bruges er sukkerfattig, der giver den fantastisk gin mulighed for at udbrede sig med sine vidunderlige frugtige smagsnoter.

499,00 DKK

Scapegrace - Black - New Zealand

Scapegrace Black er en revolutionerende gin, både hvad angår farve og smag. Den prisvindende gin har en frisk smag og den flotte sorte farve, der magisk forvandler sig til en smuk pink nuance, når ginnen mixes med tonic, vil uden tvivl få dine gæster til at måbe. I sandhed en fantastisk gin med x-faktor.

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,6% alkohol.

399,00 DKK

Tranquebar - Colonial - Gin - Dansk

Få en gin der emmer af historie med TRANQUEBAR COLONIAL GIN. Udover at have en fantastisk smag, indeholder den også et lille stykke danmarkshistorie. Ginnen er nemlig baseret på en privat opskrift, som Jan de Willum opfandt i 1616. Den er baseret på 9 botanicals fra den danske koloni Trankebar og er et lille stykke drikkeligt danmarkshistorie. Hver flaske er individuelt nummeret med årgang og batchnummer.

Jan de Willum, en hollandsk købmand, var en af stifterne af Dansk Ostindisk Kompagni og derved også en af årsagerne til at Danmark i 1619 erhvervede den indiske koloni Trankebar.

Jan de Willum var inspireret af de mange spændende og eksotiske krydderier som handelsskibene bragte hjem fra Trankebar. Det gav ham ideen til at kombinere de nye smage og krydderier med sit hjemlands klassiske gin. Resultatet blev TRANQUEBAR COLONIAL GIN, som dengang blev fremstillet i Amsterdam.

I dag har efterkommere af Jan de Willum genskabt forfaderens unikke gin. Den gamle opskrift var bevaret i et familie arkiv og derfor er dette en helt autentisk Colonial Gin.

Produktionen af TRANQUEBAR GIN foregår i Schiedam i Holland på Royal Dirkzwager Destilleriet, som blev grundlagt i 1879. Schiedam er den absolutte ginhovedstad i Holland og har været det lige siden Jan de Willums tid.

1 flaske indeholder 70 cl. - 45% alkohol.

269,00 DKK

Tranquebar - Gin - Royal Danish Navy - Dansk

Denne gin er i overensstemmelse med den ældgamle dyder, rig på både smag og alkohol. Denne lille batch Premium Gin leveres med 52% alkohol, helt i overensstemmelse med historien, som altid har dikteret et højt alkohol niveau for de søfarende. På trods af det høje indhold af alkohol, er Tranquebar Royal Danish Navy Gin en vidunderlig blød og mild én af slagsen, som godt kan nydes ren.

Alkoholstærk Gin er en robust og smagsgivende ingrediens i mange cocktails.

Tranquebar Royal Danish Navy Gin er en Premium Small Batch Gin, som kun produceres i et par tusinde flasker ad gangen. Det faktum at du kan smage små forskelle fra batch til batch er en del af charmen og gør denne gin genkendelig samtidig med at der tilføjes en ny vinkel til den velkendte smag.

Duft: Enebær og citrus blandet med et strejf honning

Smag: Først en intens sødme og varme, efterfulgt af enebær og citrusfrugter, muskat, kardemomme og koriander

Eftersmag: Dybe varme krydderier og en blød, aromatisk hint af citrusfrugter

1 flaske indeholder 70 cl. - 52% alkohol.

299,00 DKK

The Testament - Gin - Dansk

Ginen indeholder 9 botanicals: Grani Juniperi (enebær), Archangelica (angelica), Iris Germanica (geranium), Cypressus (nåletræ), Taraxacum (mælkebøtter), Urtica (nælder), Serpentina, Artemesia Vulgaris (bynke) og Cydoneum (kvæde). Det er en velbalanceret London Dry Gin, med fremtrædende enebær og subtile noter af citrus, der bliver fulgt af urter og parfumerede te-noter med et hint af lakrids.

Når du skal nyde The Testament Gin, anbefaler Bent fra Sprit & Co, at du mixer den med mediterranian eller indian tonic og pynter med en skive æble. Prøv dig frem og find din favoritkombination!

Dr. Henrik Harpestreng (1164-1244) fra Roskilde var den danske konge Erik Plovpennings læge. Harpenstreng serverede blandinger af enebær, anglika, nælder, serpentina, mælkebøtter og andre gin botanicals. Ved at bruge den orginale opskrift fra Harpenstrengs bog “Liber Herbarum” er denne gin en hyldest til ham. Det er sandsynligvis den første gin, der er lavet, og den fuldender cirklen om ginnens historie, myter, produktion og indtagelse.

Vintre Møller Destilleri er placeret i et gammelt bryggeri på Midtsjælland. Ved bryggeriet af der en gammel vandmølle, der har produceret mel, garn, øl og andre dejlige produkter sinde 1374. Hos Hammer & Son høster de grynene og botanicals fra grundene omkring destilleriet. Området er naturbeskyttet og målet er at være så bæredygtig som overhoved muligt. Det betyder ingen pesticider eller gødning. Alt sammen uden at gå på kompromis med naturen. In Concordia Cum Natura!

Brønden taper grundvand i mellem lagene 10 meter under destilleriet. Det naturlige tryk , der opstår under disse forhold tillader vandet at flyde frit op gennem brønden. Vandet er en vigtig faktor i deres produktion. Med over 40.000 liter vand til rådighed, er de ikke bare selvforsynende, men har også nok til at dele med naboerne.

1 flaske indeholder 70 cl. - 44% alkohol.

349,00 DKK

Jin JIJI - Darjeeling - dry - gin - Indien

Denne Indiske dry gin er fremstillet i små Batch, med Dajjeeling te og vild fødder fra Himalaya bjergende og er gennem århundreder være brugt til medicin og skulle give ro i hjerte og sjæl.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

 

249,00 DKK 299,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Denne gin er en helt speciel lille diamant i udvalget af danske gin. Hvert år inviterer Anholt Gin til enebærplukning, hvor man kan komme og være med til at sikre årets høst. Høsten foregår på den lille ø Anholt, som ginnen har taget navn efter. Man får hurtigt et indtryk af, at enebærrene fra Anholt giver en markant anerledes smag end traditionelle enebær. Desuden er deres gin også lavet på vand fra Anholts ørken, hvilket giver dig en gin, der er generelt mere rund i smagen.

Efter flere års forsøg på gin med friske eller tørrede enebær, har det vist sig, at de fleste kvinder foretrækker gin med friske enebær, mens mænd foretrækker gin på tørrede bær. Derfor er Double Female lavet på friske, lokale enebær.

Anholt traditionen tilskriver, at deres gin skal laves på fire botanicals – smagsgivere – så det gør denne gin selvfølgelig også. De følgende fire botanicals er brugt i Anholt Double Female Gin:

 • Friske enebær fra Anholt
 • Koriander
 • Kvanrod
 • Citronskal

Anholt Double Female Gin er super lækker for sig selv i et glas med isterninger. Ginnen er også helt fantastisk i en gin og tonic – vil du have dette, anbefaler vi, at du bruger en mediterranean tonic for at fremhæve smagen af citronskallen. Garner med noget citronskal.

1 flaske indeholder 50 cl. - 45,3% alkohol.

399,00 DKK

Abild - Rabarber - Solrød - Gin - Dansk

Ginen er gylden som morgenlyset på en smuk sommerdag. Næsen er fuld af rabarber, hasselnød, æble og dyb fugtig skov. På tungen inviterer den søde rabarber dig op til dans, mens nødder, æbler og grantræer kærtegner dine smagsløg.

1 flaske indeholder 50 cl. - 57% alkohol.

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Mad Owl Gin - Lavender - Gin Likør - Thornæs Distilleri - Dansk

Mad Owl Gin - Lavender sender dig på rundtur gennem sommerens blomsterflor med milde noter af lavendel, en herlig afrunding af dansk blomsterhonning og et delikat, strejf af sommerfugleblomst.

Den florale smag kræver en gavmild mængde tonic, men lægger samtidig op til garnish med spændende indslag af blomster, friske bær og citrusfrugt.

Botanicals: Enebær, koriander, angelika rod, frisk lemon skal, ingefær, lavendel, blomsterhonning, kornblomst og orris rod.

Mad Owl Gin er en hyldest til uglen, som plejede at bo på loftet i vores bygning, men som flyttede, fordi vi larmede for meget. Undskyld!

Vi destillerer ginen på traditionel vis med urter direkte i kobberkedlen og i urtekurven, som er monteret på svanehalsen. Resultatet er en række velsmagende og meget karakteristiske ginvarianter, som er tydelige i deres profil og nemme at mikse.

Alle vores Mad Owl Gin er destilleret på vores destilleri i Kagerup i Nordsjælland og er baseret på økologisk kornsprit.

1 flaske indeholder 50 cl. 43% alkohol.

275,00 DKK 399,00 DKK (spar 124,00 DKK)

KI NO BI - Kyoto - dry Gin - Japansk Gin

Japansk gin lavet i Kyoto. Listen over botaniske ingredienser har nogle tydelige japanske dele, såsom bambus, gul yuzu, hinoki flis, gyokuro te og grønne sanshō (japansk peberkorn) bær. Denne gin er resultatet af 6 separate destillationer. Ved hver destillation har de destilleret en af deres 6 kategorier af botaniske ingredienser. De 6 kategorier er: base, te, citrus, urte, blomster og krydderi.

KI NO BI, der betyder “årstidernes skønhed”.

1 flaske indeholder 70 cl. - 45,7% alkohol.

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Abild - Æble - Gin - Solrød - Dansk

Modsat mange andre gin, bliver Gefjun Abild Gin, destilleret på æbler i stedet for korn, som er normalen. Dette betyder af der kan opnås en lidt finere smag og blødere spiritus.

1 flaske indeholder 50 cl. - 43% alkohol.

299,00 DKK 399,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Mad Owl Gin - Herbal - Thornæs Distilleri - Gin - Dansk

Denne gin er fyldt med dejlige grønne krydderurter, aromatiske peber og sød appelsin i afslutningen til at afrunde en skøn smagsoplevelse.

Den er perfekt til alle dem, der foretrækker en fyldig gin.

Ønsker du at pifte denne gin op, så tilsæt nogen oliven, røde peberkorn eller jordbær.

1 flaske indeholder 50 cl. - 46% alkohol.

275,00 DKK 349,00 DKK (spar 74,00 DKK)

Boatyard Boat Gin - Sloe - Gin - Irland

Boatyard Sloe Boat Gin er en dejlig Sloe Gin, som vi anbefaler enten at nyde rent i de kolde vintermåneder, eller i en god gammeldags Charlie Chaplin Cocktail. Sloe Ginnen er lavet på Boatyards klassiske Double Gin, hvilket igen underbygger den høje kvalitet. 

Denne Sloe Boat Gin er lavet af vildthøstede slåenbær der efterfølgende lægges i blød i 6 måneder destilleriets gin reserver, som er fremstillet og destilleret til netop dette formål.

Der anvendes 420 gram slåenbær til at lave væsken i hver flaske, som forsigtigt sødes med bæredygtigt sukker. Disse naturlige frugtnoter bringer harmoni til ginens ånd.

1 flaske indeholder 70 cl. - 29,8% alkohol.

349,00 DKK

Boatyard Gin - Old Tom Gin - Px Sherry fade - Irland

Denne gin er lidt sødere med en mere afrundet mundfølelse end en London Dry Gin. Ginnen ligger på Pedro Ximenze-fade i 120 dage, og efter end lagring bliver der tilsat yderligere Pedro Ximenze. Det får alkoholprocenten til at ende på 41%. Den smager helt fantastisk rent.

oatyard Old Tom gin er lavet med en ginbase, der er destilleret i Boatyards Copper Alembic Pot Still, kaldet ‘Érainn’. Den indsamlede spiritus hviler i håndplukkede Pedro Ximénez sherry-fade, hvor sherryens naturlige sødme og rigdom absorberes i ginnen. For at afslutte processen tilsættes en lille mængde PX sherry for at give ginnen en fløjlsblød finish.

Der anvendes 7 forskellige botanicals, til produceringen af Boatyard Old Tom:

 • Enebær 83%
 • Koriander 9%
 • P. Ximénez Sherry 5%
 • Lakrids 1,65%
 • Angelica 0,45%
 • Citron 0,45%
 • Porse 0,45%

Porsen høstes fra familiens egen gård op a vejen fra destilleriet, citronskallen der anvendes tages fra uvoksede citroner den dag de skal bruges for at opnå ultimativ friskhed. Til sidst tilsættes spiritussen rent vand, før den sættes til at hvile i minimum 2 uger, inden der flaskes og mærkes.

Old Tom er en gin-stil, som nogle mener stammer fra en ulovlig metode til dispensering af gin i det 18. århundrede. Et skilt blev rejst uden for kaptajn Bradstreet’s lokaler i London med billedet af en kat. Her ville tørstige forbipasserende deponerede nogle øre i en rille for så at modtage en snegle gin fra et blyrør under kattens pote. Heraf menes det, at navnet Old Tom gin stammer fra.

Destilleriet drives af Joe McGirr og ligger på de maleriske bredder af Lough Erne, Fermanagh, hvilket er en kort køretur fra Enniskillen eller en kort rejse over søen via nogle af de lokale vandtaxitjenester. Destilleriet ligger på en marina inde i et gammelt bådeværft.

1 flaske indeholde 70 cl. - 41% alkohol.

 

 

349,00 DKK

Boatyard Gin - Double Gin - Økologisk - Irland

Boatyard Double Gin er det første af flere produkter fra det Nordirske destilleri, som har vundet priser ved store internationale konkurrencer. Ginnen er glat med tydelig smag af enebær, samt noter af citron og floralsk sødme. 

Boatyard Double Gin er en økologisk produceret hvede-spiritus, der lægges is blød med 8 forskellige botanicals:

 • Enebær 86%
 • Koriander 11%
 • Lakridsrod 0,45%
 • Angelica 0,45%
 • Orris 0,23%
 • Citron 0,45%
 • Paradisfrø 0,45%
 • Porse 0,45%

Der anvendes 1kg økoligske ingredienser til hver færdig flaske.

Alle ingredienser er økologiske, og porsen høstes endda fra familiens gård der ligger et stykke nede af vejen for destilleriet. Derudover bruger Boatyard Destillery også citronskal som plukkes fra uvoksede citroner den dag de er skal bruges for ultimativ friskhed. Efter spiritussen har lægget i blød med de 8 botanicals introduceres en unik enebærfiltreringsproces, som hollandsk gin spiritus destillatorer kalder ‘dubbel gebeide genever’. Denne dobbelt-kontakt-metode resulterer i en tydeligere enebærsmag. Til sidst tilsættes rent vand, inden den hviler i mindst 2 uger, inden der flaskes og mærkes.

Destilleriet drives af Joe McGirr og ligger på de maleriske bredder af Lough Erne, Fermanagh, hvilket er en kort køretur fra Enniskillen eller en kort rejse over søen via nogle af de lokale vandtaxitjenester. Destilleriet ligger på en marina inde i et gammelt bådeværft.

1 flaske indeholder 70 cl. - 46% alkohol.

299,00 DKK

Bathtub Gin - Ableforth´s - Gin - Endland

Bathtub Gin produceres stadig på traditionel vis, altså ved at lade ingredienserne infuseres i spiritus, som man gjorde det tilbage i det gamle England. Denne gin destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterfølgende med blandt andet enebær og appelsinskal.

Ud over enebær og appelsinskal er der også koriander, kanel, nelliker og kardemomme i. Det giver en let blomsteragtig gin, hvor Bathtub Gin & Fever Tree Tonic med f.eks. appelsinskal vil fungere som den perfekte ”after-work-GT”. Friske og fremtrædende enebær leder vejen over til en duft af citrus og kardemomme med noter af appelsinskal og kanel. I smagen viser enebær igen vejen, men der kommer meget mere til. Fornemmelsen i munden er tyk og cremet, mens nelliker, koriander og kardemomme giver dybde. I eftersmagen kommer kardemomme og appelsinskal virkelig til udtryk.

Ginnen bliver produceret i ultra small batch, som kun bliver produceret i meget små mængder. Derfor er de ret eksklusive. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, da man har udblødet ingredienserne i spiritus i stedet for at destillere dem sammen. Navner refererer til en gammel forbudstid, hvor mange producerede gin der hjemme.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43,3% alkohol.

399,00 DKK

Kimerud - Botanisk - Gin - Norsk

Denne gin er destilleret på 28 nøje udvalgte krydderier med oregano, timian, basilikum, mynte og
Havemalurt som de bærende elementer. Resultatet er et en frisk sommerlig krydret smag, med en lang og
kompleks finish.

Kimerud Botanisk Gin er et omhyggeligt udvalg af middelhavs- og skandinaviske urter - hvoraf de fleste er plukket
i Kimerud gårdens urtehave. Nogle af de specielt udvalgte urter, der udgør de vigtigste varianter af denne gin er:
absinthium, timian, oregano, basilikum og fem myntearter. Ginnen er destilleret fem gange, og der tilsættes kun rent
bjergvand efter destillation. Kimerud Botanisk Gin kan nydes rent, eller som Gin & Tonic eller cocktails.

1 flaske indeholder 70 cl. - 42,2% alkohol.

250,00 DKK 329,00 DKK (spar 79,00 DKK)

Kimerud - Wild Grade Gin - Gin - Norsk

Kimerud Wild Grade Gin er lavet på de urter, der vokser i naturen i det nordlige Norge. En super kompleks og glat gin. Perfekte i coctails som Dry Martini, Negroni eller Gin Tonic. Ginnen destilleres 5 gange og der tilføres kun rent bjergvand efter destillation. 22 håndplukkede botanicals anvendes, herunder Juniper, koriander, Ginger Root, Walnød, Mint, Angelica, Orange og Citron skræl. En aroma af havet kan bemærkes i denne gin, da de bruger urten "Golden Root" plukket på klipperne i Arktis norske hav.

1 flaske indeholder 70 cl. - 47% alkohol.

250,00 DKK 359,00 DKK (spar 109,00 DKK)

Baron D Gin - Gin - Frankrig

Denne friske gin, hvor pærer, solbær og hindbær giver den et frugtigt snert. Macademianødder giver en lækker afrundet fornemmelse i munden. Appelsin og yuzu giver gin'en den lækre og friske smag som kendetegner Baron D. 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40,4% alkohol.

299,00 DKK

Source Gin - Dry Gin - Gin - Frankrig

Denne gin er skabt af manden bag den verdensberømte grey goose vodka.

Source gin er baseret på udvalgte botanicals - med fokus på enebær og med en dejlig frisk tone af frugt og krydrede noter.

Reduktionen sker i flere steps, som er med til at sikre den runde let søde smag, som kendetegner denne gin.

Botanicles: Enebær, fersken og ingefær mm.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

275,00 DKK

Teichenné - Rhubarb - Gin - Gaveæske

Du får prisvindende gin, Teichenne rabarber sirup og de fantastiske Folkingston’s lemonader i en smart og praktisk æske.

Med opskrift og beskrivelser på æsken, går det let at lave den helt perfekte drink.

Drinkssættet indeholder:

 • Level Premium Gin, 70 cl
 • Teichenne Rabarber sirup, 50 cl
 • 4 dåser Folkington’s Sicilian Lemonade, 15 cl pr. dåse
 • Opskrift og beskrivelse af produkterne på bagsiden

Med dette sæt går du ikke galt i byen. Level Premium Gin er en fantastisk London Dry Gin, som har vundet adskillige priser de seneste år. Teichenné rabarber sirup er en yderst smagfuld sirup, som bare smager helt fantastisk.

Sættet giver dig de ingredienser (ud over is), du skal bruge til at lave en ny og anderledes version af Gin Hass (som er med mango sirup).  Festligt og elegant.

399,00 DKK

Kaleido - Gin - Honning og Hyldeblomst - Syd Afrika

Denne gin er en elegant gin, der udover mere klassiske ingredienser, indeholder honning og hyldeblomst.

Den er frisk, semiklassisk og med en let floral sødme over sig.

En både velsmagende og let drikkelig, sydafrikansk gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

 

329,00 DKK 359,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Kaliedo - Gin - Shimmer - Syd Afrika

Gin med glimmer

Selvom den er med rose og hibiskus, så kan man stadig smage enebær.

Den er frisk, let floral og semiklassisk.

En både velsmagende og flot, sydafrikansk gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

329,00 DKK 359,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences