Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin er blevet enormt populært i Danmark i de seneste år, hvilket også afspejles i vores udvalg af kvalitetsgin – glem alt om gransmag!

Gin vil altid være tilsat enebær, men derudover fremstilles gin med mange forskellige urter og frugter.

Bare på duften fornemmer man tydeligt de mange forskellige smagsindtryk, man får ved en rigtig god gin.

Gin kan nydes med en god tonic, som vi også har et godt udvalg af hos Køge Vinkompagni, men smager også dejligt kun med isterninger og en skive lime, agurk eller måske æble alt efter den specifikke gins ingredienser, ligesom gin er en uundværlig ingrediens i en lang række af de skønne cocktails, du kan få serveret på barer rundt omkring i verden.

Du kan bestille online, eller vi kan vejlede dig i butikken, hvis du har brug for mere hjælp til at vælge en ny gin – måske som en gave eller til hylden med gin hjemme hos dig selv.

Sorter resultater:

Carthy & Black Espresso Gin Cream Liqueur

Til dig der gerne vil prøve noget andet end Baileys, så er chancen virkelig her

Lækker creamlikør der er lavet på rigtig gin, men får den lækre sødme og fedme en god creamlikør har - uden at være syntetisk. 

Prøv i en cocktail i en cocktail : The White Englishman ( Four Jiggers Ginlime & Carthy & Black Espresso Gin Cream Liqueur )

Det allerbedste af hvad Yorkshire kan byde på, men med et lille uventet twist. Carthy & Black bruger den fineste Yorkshire creme og selvfølgelig Harrogates helt egen Slingsby Gin.

Carthy & Black ønsker at skabe noget ud over det normale for at give kræsne forbruger en smag af, hvad deres glorværdige hjemland kan tilbyde. ”Yorkshire og Dales er hjemstedet for nogle af verdens mest spektakulære landskaber,” siger Marcus Black, medstifter og administrerende direktør.

”Den rige og mangfoldige jord giver de interessante og usædvanlige ingredienser. Inspireret af succesen med Spirit of Harrogates Slingsby Gin, ønskede vi at skabe et udvalg af drikkevarer, der fremviser alt, hvad Yorkshire har at tilbyde. Vi kan lide at skubbe grænserne med innovation og eksperimentere med nye måder at give den klassiske creme likør et uventet twist.” tilføjer Mick Carthy medstifter.

1 flaske indeholder 50 cl. - 17% alkohol.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

WARNER'S BOTANIC GARDEN SPIRIT PINK BERRY - ALKOHOLFRI

BEMÆRK DER KAN FARVENUANCER, DA DET ER NATURLIGE INGREDIENSER 

Pink Berry

0% Pink Berry er duftende og syrlig, en kombination af hindbær og solbær, salvie med en lille smule chili, ingefær og Szechuan peber.

0% Pink Berry er lavet af 100% naturlige botaniske ingredienser, og er et perfekt alternativ til personer, der ikke vil drikke alkohol eller gerne vil drikke mindre.

90% af ingredienserne hentet direkte fra Warner’s Falls Farm; en bæragtig smag af det engelske landskab, der bringer mennesker sammen ...

Smagsnotater

Duft

Bærnoter eksploderer i næsen, tæt fulgt af Szechuan peber og antydning af candyfloss, citrus og kamille

Smag

En fed frugtig, blomstret og sød profil med syrlig hindbær-, jordbær- og solbærsmag

Eftersmag

Slutter af med sødt krydderi og ingefær

50 ml Warners 0% Pink Berry over is med Franklins Mallorcan Tonic eller Ginger Ale. Pynt med mynte og hindbær.

1 flaske indeholder 50 cl. - 0% alkohol

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Triangle Gin - Rhubarb - 46 % Alkohol - 70 cl.

That boutiquy-y gin company i England har produceret denne Rhubarb Triangle Gin. Ginnen byder på skarpe friske rabarber noter med citrus og enebær som de sekundære komponenter. Smagen starter med en voluminøs rabarber, kompleks og frisk med et touch af citron og krydderier. Efterfølgende fornemmes den klassiske ginsmag af enebær tydeligt. Alt i alt en lækker gin med et spændende twist af rabarber.

That Boutique-y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublime gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende mennesker. Etiketterne, på deres gin, er meget originale og håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Denne Rhubarb Triangle Gin er lavet udelukkende med rabarber fra “rabarber trianglen” der
består af byerne Leeds, Bradford og Wakefield.

En flaske indeholder 70 cl. 46 % Alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Scapegrace - Black - New Zealand

Scapegrace Black er en revolutionerende gin, både hvad angår farve og smag. Den prisvindende gin har en frisk smag og den flotte sorte farve, der magisk forvandler sig til en smuk pink nuance, når ginnen mixes med tonic, vil uden tvivl få dine gæster til at måbe. I sandhed en fantastisk gin med x-faktor.

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,6% alkohol.

399,00 DKK

Geranium Gin - 44 % alkohol - Dansk gin

Geranium er en Premium London Dry Gin, som indeholder 10 ingredienser, herunder enebær og geranium.

I sommeren 2008 fandt Hans og Henrik Hammer på at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de helt store aktører på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat, og faderen Hans, som var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige botanicals.

En kasse indeholder 6 flasker af 70 cl. 44% Alkohol. 

Uden at sætte traditionen over styr ønskede folkene bag den nye gin at skabe et nyt og friskere udtryk "hvor vi fra starten vidste, at en særlig art af geranium kunne give den specielle smagsnuance som vi eftersøgte" fortæller Henrik. "Min far vidste alt om hvordan man udvinder æteriske olier fra planter, og mange gode aftener i hans køkken arbejdede vi med at destillere og udtrække de smagsgivende olier fra geraniumplanten, indtil vi til sidst havde den perfekte opskrift".

Resultatet er en højpotent gin på 44%, der alligevel er blød og aromatisk. Henrik beskriver smagen som "tør og sprød med duft og smag af enebær og citrus, en krydret og eksotisk undertone fra "hemmelige" ingredienser, og et unikt strejf af geranium, der omfavner og afrunder det hele på sin helt egen facon". Henrik kalder Geranium Gin for "den nye generation af gin", og henviser til at der inden for de sidste år er kommet flere nye gins med spændende særpræg, og som er med til at udbrede et bedre kendskab og en mere bevidst anvendelse af gin.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Old English Gin 44 % 70 cl.

Old English Gin er baseret på en opskrift fra 1783 og er i dag et produkt af netop denne gamle tradition. Ifølge skaberen af Old English gin, danske Henrik Hammer, så indeholdt den oprindelige opskrift fra 1783 faktisk tvivlsomme ingredienser. Den nuværende opskrift stammer fra et pengeskab hos det engelske destilleri Langley Distillery. Den er renset for farlige stoffer og indeholder i dag 11 ingredienser: enebær, citronskal, koriander, cassia, orris rod, angelikarod, lakridsrod, appelsin, muskatnød, kanel og kardemomme. Alle ingredienser på nær en bliver destilleret i den ældste engelske fungerende pot still hos Langley Distillery i Birmingham. Henrik Hammer destillerer selv kardemomme separat hjemme i København, da den ifølge ham er en særlig uhåndterlig ingrediens. Derefter sender han det efterfølgende til Langley Distillery.

Efter destillering og tilsætning af kardemommedestillatet og vand, tilsættes 4 gram sukker per liter gin (hvilket gør den til en "Distilled Gin" frem for en "London Dry Gin"), hvorefter ginnen sendes til Thames Distillers i London for tapning på særligt udvalgte franske champagneflasker, der bliver forseglet med korkprop og økologisk voks. Præcis som dengang i 1783.

1 kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 44 % alkohol.

369,00 DKK

Bathtub Sloe Gin - 33,8 % alkohol, 50 cl. * Bathtub slåen gin af høj kvalitet. Dette er den fineste Sloe (slåen) Gin fra Ableforths. De benytter kun de bedste råvarer, herunder enebær, kanel, koriander, appelsinskal, alt sammen kombineret og kørt igennem deres kvalitets kobber-pot-still for at opnå et fabelagtigt resultatet. En Slåen Gin, der er pakket med karakter. Vi anbefaler at servere den med en god kvalitets tonicvand.

Bathtub Gin er en såkaldt ultra smallbatch Gin, der kun bliver produceret i meget små mængder. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre Gin ved produktionsmetoden, hvor man udbløder ingredienserne i Spiritus i stedet for at destillere dem sammen.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 33,8 % Alkohol.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Bathtub Gin Old Tom - 42,4 % alkohol, 50 cl.

* Guldmedalje ved The Gin Masters 2017 (The Spirits Business).

Bathtub Gin Old Tom er en prisbelønnet gin fra Ableforth´s. Den produceres efter den helt traditionelle metode, som man gjorde tilbage i tiden i England, ved at lade ingredienserne infusere i spiritus. Spiritussen destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterføglende med enebær, appelsinskaller, koriander, kanel, nelliker og kardemomme.

Det giver en let blomsteragtig gin med smagsnoter af kardemomme, citron og enebær samt fornemmelsen af lidt sirupsmag hen imod slutningen. Bathub Gin Old Tom egner sig godt til en kvalitets Gin & Tonic samt i søde Gin cocktails.

Navnet Bathtub refererer til gammel tid, hvor mange producerede Gin af tvivlsom kvalitet derhjemme i blandt andet badekar. Kvaliteten i dag er der dog ikke en finger at sætte på. Bathtub Gin indeholder i alt 6 ingredienser, der er udblødt i spiritus af høj kvalitet. Smagen er meget intens og indeholder masser af enebær, kardemomme og citrus.

En flaske indeholder 50 cl. 42,4 % Alkohol.

349,00 DKK 399,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Canaïma er fremstillet på botanicals fra Amazonas i Venezuela, af ingredienser, som er aldeles ukendte for folk herhjemme.

Når du smager Canaïma, mødes du først af frisk citrus og urtede noter fra seje. Merey kommer med flere frugtige og bitre toner og suppleres af aromatisk og mineralske noter fra copoazú, uva de palma, acai, og túpiro.
Canaïma produceres på DUSA's destilleri ved foden af Andesbjergene, La Miel i den venezuelanske delstat, Lara. Det er også her, det internationalt anerkendte rombrand, Diplomático, produceres.

47% alkohol. - Flasken indeholder 70 cl.

349,00 DKK

Geranium Gin 55% blev i 2014 introduceret i forbindelse med Geranium Gins 5 års jubilæum.

Som en hyldest til en af de mest populære gins i nyere tid, og vinder af "Bedste Gin&Tonic", er denne 55% en mere krydret og skarpere udgave.

Perfekt til cocktails og drinks hvor man virkelig ønsker at forstærke alle smagstonerne som; enebær, citrus og selvfølgelig geranium!

Nok er denne udgave 11% stærkere i alkoholen, men blødheden og dybden er godt bevaret - resultatet er tæt på perfekt!

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sloe gin fra Old english.
Denne nye gin fra Henrik Hammer er baseret på den klassiske "Old english gin" men denne er tilsat slåenbær fra Kirke Såby. Bærrene bliver plukket om efteråret, når de er tilpas modne og lige inden fuglene tager dem, og inden vinterkulden ankommer. Slåenbærerne trækker i ginen i 6 måneder på Vintre Møller destilleriet i Kirke Såby, derfor får ginnen den flotte røde farve. Bærrene ligger i ginnen og afgiver smag i 6 måneder på selv samme sted. Umiddelbart inden aftapning tilsættes sukker, hvilket gør det til en ginlikør.

Perfekt ledsager til sommerens lune aftener. Server den køligt og eventuelt sammen med en sjat Fever Tree Indian Tonic. 

Henrik Hammer har i mange år produceret knaldgod gin i form af Geranium og Old English Gin, som mange kender. 

1 kasse indeholder 6 flasker 70 cl. 30 % alkohol.

369,00 DKK 399,00 DKK (spar 30,00 DKK)

ENE Organic Gin - Orignal Dry - 40%

ENE Original Dry er vores bud på en London Dry gin. London Dry refererer til produktionsmetoden. Den er lavet med naturlige ingredienser og en neutral finsprit. Der er ikke blevet tilføjet sukker eller andre ingredienser efter destillering udover det gode, bornholmske drikkevand. En London Dry gin skal også have en alkoholstyrke på mindst 37,5%, men vores holder 40% i alkoholstyrke.

Produktionsmetoden er gammel og vores Original Dry er lavet med respekt for århundredes traditioner forbundet med gin destillering, men med vores eget nordiske touch. ENE er ikke bare navnet på vores økologiske gin serie, men også en filosofi i vores produktion der hylder de helt tidlige versioner af gin. Filosofien handler i høj grad om, at finde ind til den klare, rene smag af enebær, som har været nydt i århundreder.

Original Dry er vores bud på en klassisk gin. Den har en fin, ren og klar smag.

Den smager ganske glimrende i en Dry Martini eller som en klassisk Gin & Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic.

1 flaske indeholder 70 cl.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

ENE Organic Gin - Havtorn - 40%

ENE Sea Buckthorn smager af Bornholm. Den er destilleret med bornholmsk havtorn. Havtornene kommer fra Høstet, en bornholmsk havtornsplantage der ligger uden for Svaneke. Havtorn er et friskt pust til et hvert produkt. Derfor giver det også en gin der er frisk og sommerlig i dens smag. 

Skal man drikke den som en Gin & Tonic, kan vi med fordel anbefale at drikke den med en lille smule honning (gerne bornholmsk), lidt skovsyre og frosne/friske havtorn. På tonic fronten, kan vi anbefale en lidt sødere tonic som Fever Tree Mediterranean. 

1 flaske indeholder 70 cl.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Drinkssæt - Gin Hass

En af de aktuelt allermest populære drinks i Danmark hedder Gin Hass og indeholder udover gin også mangosirup og lemonade.

Blandingen har en god balance mellem syre fra citronerne i lemonaden og sødme fra mangosiruppen. Sættet indeholder:

1 stk. Kimross gin  70 cl.
1 stk. Teichenne mango sirup 50 cl.
4 stk. Folkingtons lemonade 15 cl.

Sådan laves den:

5 cl. Level gin
15 cl. Folkington lemonade
2 cl. Teichenne mangosirup

Bland alle ingredienser og tilsæt masser af is.

349,00 DKK 450,00 DKK (spar 101,00 DKK)

Warner's - Apple & Pear - Gin - Engelsk

I en 200 år gamle lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington nær Coventry i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laver Tom og hans team en række lækre, aromatiske gin. De dyrker selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Apple & Pear har Warner's lanceret for at fejre deres venner og kære naboer fra Joules tøj fabrik's 30-års jubilæum og resultatet er en gin der er inspireret af det britiske landskab. Den livlige flaske er en hyldest til begge mærkers fælles kærlighed til det britiske landskab og er klædt i blomsterprint fra Joules Jubilæum i Cambridge.

En tredjedel af hver flaske Apple & Pear er ren æble- og pæresaft, der sammen med lokale, håndplukkede hyldeblomst fra de vilde ”hedgerows” giver en gin med duft af pære og frisk hyldeblomst med sort peber og Macadamia. I smage suppleres noterne af kardemomme, litchi og enebær.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

379,00 DKK 409,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Exotic Citrus Gin - Hayman's

Hayman’s Exotic Citrus Gin er en lækker og elegant gin, lavet naturligt med friske eksotiske frugter som kumquat, pomelo, mandarin og lime, Ginnen byder på skønne, aromatiske noter af sødmefyldt citrussaft og skal samt klassisk enebær. Ginnen er frisk og saftspændt - den giver næsten én lyst til en ekstra tår.

The Perfect Serve

 • Fyld et highball-glas med is
 • 50 ml Hayman’s Exotic Citrus Gin
 • Fever Tree Indian Tonic
 • Pynt med en appelsinskive
 
 

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,1% Alkohol

269,00 DKK 295,00 DKK (spar 26,00 DKK)

London Dry Gin fra Warner's

I Harrington den idylliske landsby, i Midtengland finder man Falls Farm. I en 200 år gammel lade finder du her et fantastisk lille gin-destilleri, hvor der fremstilles en perlerække af fantastisk aromatiske gin. Alle botanicals, som de selv kan dyrke på gården og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's klassiske London Dry Gin er destilleret med Fall Farm's eget kildevand og elleve botanicals: Naturligvis enebær og ellers korianderfrø, hyldeblomst, kardemomme, sort peber, muskatnød, kanel, angelica rod, appelsinskal, citronskal, plus en hemmelig ingrediens...
Warner's London Dry vandt Double Gold ved San Francisco World Spirits Competition før lanceringen i juni 2019.

Umiskendeligt London Dry men med en blid, let sødmefuld kant. 

The Perfect Negroni

Negroni daterer sig tilbage til Italien i 1919 og var en variation af den klassiske Americano cocktail (Campari, Martini Rosso og Soda). Grev Camillo Negroni bad sin bartender, Fosco Scarselli, om at gøre drikken stærkere, og han tilføjede derfor Gin. Den blev hurtigt kendt som Negroni. Det er en af vores foretrukne aperitiffer.

25ml Warners London Dry Gin
25 ml Campari
25 ml sød Vermouth
Appelsinskal

Hæld alt i et højt glas fyldt med is
Rør i 30 sekunder
Garnér med appelsinskal
Læn dig tilbage, slap af og nyd livet!

The Perfect Serve:

Et højt glas fyldes med is
5 cl Warner's London Dry Gin
Toppes med f.eks. Fever Tree Indian Tonic
Garnér med friske appelsinskiver 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

289,00 DKK 329,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Warner's - Rhubarb - Gin - Engelsk

I en 200 år gammel lade på Falls Farm i den maleriske landsby Harrington nær Coventry i England, finder du et fantastisk lille gin-destilleri. Her laver Tom og hans team en række lækre, aromatiske gin. De dyrker i videst mulig udstrækning selv alle ingredienserne på gården, og vandet kommer fra gårdens egen naturlige kilde.

Warner's Rhubarb har noget af en historie. Lavet med ægte royale rabarber – samme rabarber, som oprindeligt blev dyrket i køkkenhaverne ved Buckingham Palace under dronning Victoria regeringstid. Rabarbersaften bliver udvundet ved hjælp af en traditionel frugtpresse og blandes herefter helt frisk med Warner's Dry Gin og hver flaske indholder omtrent en tredjedel rabarbersaft. Autentisk britisk håndværk når det er som bedst!

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% Alkohol

Her er et par serveringsforslag:

Rhubarb & Juliet

 • Isterninger i et glas
 • 1 del Warner's Rhurbarb Gin
 • 2 dele Rhubarb Tonic, Indian Tonic eller Ginger Ale
 • Garnér med f.eks. appelsin eller jordbær

The Loved One

 • 2 dele Warner's Rhurbarb Gin
 • 1 del citronsaft
 • 1/2 del sukkersirup
 • tilsæt bobler, f.eks. Prosecco, i passende mængde
 • Garnér med et rabarberbånd

Velbekomme!

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

369,00 DKK 399,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Scapegrace Classic Dry Gin er en fantastisk blød og velbalanceret gin, som har vundet et hav af priser ved store internationale smagninger. Fra de sydlige Alper i New Zealand kommer det rene gletsjervand giver ginnen den unikke blødlighed, som går perfekt til en kold frisk lækker Gin & Tonic.

399,00 DKK

Scapegrace Gold Premium Dry Gin er en dejlig frugtig gin, der går exceptionelt i en Gin & Tonic. Det anbefales at den tonic der bruges er sukkerfattig, der giver den fantastisk gin mulighed for at udbrede sig med sine vidunderlige frugtige smagsnoter.

499,00 DKK

Tranquebar - Colonial - Gin - Dansk

Få en gin der emmer af historie med TRANQUEBAR COLONIAL GIN. Udover at have en fantastisk smag, indeholder den også et lille stykke danmarkshistorie. Ginnen er nemlig baseret på en privat opskrift, som Jan de Willum opfandt i 1616. Den er baseret på 9 botanicals fra den danske koloni Trankebar og er et lille stykke drikkeligt danmarkshistorie. Hver flaske er individuelt nummeret med årgang og batchnummer.

Jan de Willum, en hollandsk købmand, var en af stifterne af Dansk Ostindisk Kompagni og derved også en af årsagerne til at Danmark i 1619 erhvervede den indiske koloni Trankebar.

Jan de Willum var inspireret af de mange spændende og eksotiske krydderier som handelsskibene bragte hjem fra Trankebar. Det gav ham ideen til at kombinere de nye smage og krydderier med sit hjemlands klassiske gin. Resultatet blev TRANQUEBAR COLONIAL GIN, som dengang blev fremstillet i Amsterdam.

I dag har efterkommere af Jan de Willum genskabt forfaderens unikke gin. Den gamle opskrift var bevaret i et familie arkiv og derfor er dette en helt autentisk Colonial Gin.

Produktionen af TRANQUEBAR GIN foregår i Schiedam i Holland på Royal Dirkzwager Destilleriet, som blev grundlagt i 1879. Schiedam er den absolutte ginhovedstad i Holland og har været det lige siden Jan de Willums tid.

1 flaske indeholder 70 cl. - 45% alkohol.

269,00 DKK

Tranquebar - Gin - Royal Danish Navy - Dansk

Denne gin er i overensstemmelse med den ældgamle dyder, rig på både smag og alkohol. Denne lille batch Premium Gin leveres med 52% alkohol, helt i overensstemmelse med historien, som altid har dikteret et højt alkohol niveau for de søfarende. På trods af det høje indhold af alkohol, er Tranquebar Royal Danish Navy Gin en vidunderlig blød og mild én af slagsen, som godt kan nydes ren.

Alkoholstærk Gin er en robust og smagsgivende ingrediens i mange cocktails.

Tranquebar Royal Danish Navy Gin er en Premium Small Batch Gin, som kun produceres i et par tusinde flasker ad gangen. Det faktum at du kan smage små forskelle fra batch til batch er en del af charmen og gør denne gin genkendelig samtidig med at der tilføjes en ny vinkel til den velkendte smag.

Duft: Enebær og citrus blandet med et strejf honning

Smag: Først en intens sødme og varme, efterfulgt af enebær og citrusfrugter, muskat, kardemomme og koriander

Eftersmag: Dybe varme krydderier og en blød, aromatisk hint af citrusfrugter

1 flaske indeholder 70 cl. - 52% alkohol.

299,00 DKK

The Testament - Gin - Dansk

Ginen indeholder 9 botanicals: Grani Juniperi (enebær), Archangelica (angelica), Iris Germanica (geranium), Cypressus (nåletræ), Taraxacum (mælkebøtter), Urtica (nælder), Serpentina, Artemesia Vulgaris (bynke) og Cydoneum (kvæde). Det er en velbalanceret London Dry Gin, med fremtrædende enebær og subtile noter af citrus, der bliver fulgt af urter og parfumerede te-noter med et hint af lakrids.

Når du skal nyde The Testament Gin, anbefaler Bent fra Sprit & Co, at du mixer den med mediterranian eller indian tonic og pynter med en skive æble. Prøv dig frem og find din favoritkombination!

Dr. Henrik Harpestreng (1164-1244) fra Roskilde var den danske konge Erik Plovpennings læge. Harpenstreng serverede blandinger af enebær, anglika, nælder, serpentina, mælkebøtter og andre gin botanicals. Ved at bruge den orginale opskrift fra Harpenstrengs bog “Liber Herbarum” er denne gin en hyldest til ham. Det er sandsynligvis den første gin, der er lavet, og den fuldender cirklen om ginnens historie, myter, produktion og indtagelse.

Vintre Møller Destilleri er placeret i et gammelt bryggeri på Midtsjælland. Ved bryggeriet af der en gammel vandmølle, der har produceret mel, garn, øl og andre dejlige produkter sinde 1374. Hos Hammer & Son høster de grynene og botanicals fra grundene omkring destilleriet. Området er naturbeskyttet og målet er at være så bæredygtig som overhoved muligt. Det betyder ingen pesticider eller gødning. Alt sammen uden at gå på kompromis med naturen. In Concordia Cum Natura!

Brønden taper grundvand i mellem lagene 10 meter under destilleriet. Det naturlige tryk , der opstår under disse forhold tillader vandet at flyde frit op gennem brønden. Vandet er en vigtig faktor i deres produktion. Med over 40.000 liter vand til rådighed, er de ikke bare selvforsynende, men har også nok til at dele med naboerne.

1 flaske indeholder 70 cl. - 44% alkohol.

349,00 DKK

Boatyard Boat Gin - Sloe - Gin - Irland

Boatyard Sloe Boat Gin er en dejlig Sloe Gin, som vi anbefaler enten at nyde rent i de kolde vintermåneder, eller i en god gammeldags Charlie Chaplin Cocktail. Sloe Ginnen er lavet på Boatyards klassiske Double Gin, hvilket igen underbygger den høje kvalitet. 

Denne Sloe Boat Gin er lavet af vildthøstede slåenbær der efterfølgende lægges i blød i 6 måneder destilleriets gin reserver, som er fremstillet og destilleret til netop dette formål.

Der anvendes 420 gram slåenbær til at lave væsken i hver flaske, som forsigtigt sødes med bæredygtigt sukker. Disse naturlige frugtnoter bringer harmoni til ginens ånd.

1 flaske indeholder 70 cl. - 29,8% alkohol.

349,00 DKK

Boatyard Gin - Old Tom Gin - Px Sherry fade - Irland

Denne gin er lidt sødere med en mere afrundet mundfølelse end en London Dry Gin. Ginnen ligger på Pedro Ximenze-fade i 120 dage, og efter end lagring bliver der tilsat yderligere Pedro Ximenze. Det får alkoholprocenten til at ende på 41%. Den smager helt fantastisk rent.

oatyard Old Tom gin er lavet med en ginbase, der er destilleret i Boatyards Copper Alembic Pot Still, kaldet ‘Érainn’. Den indsamlede spiritus hviler i håndplukkede Pedro Ximénez sherry-fade, hvor sherryens naturlige sødme og rigdom absorberes i ginnen. For at afslutte processen tilsættes en lille mængde PX sherry for at give ginnen en fløjlsblød finish.

Der anvendes 7 forskellige botanicals, til produceringen af Boatyard Old Tom:

 • Enebær 83%
 • Koriander 9%
 • P. Ximénez Sherry 5%
 • Lakrids 1,65%
 • Angelica 0,45%
 • Citron 0,45%
 • Porse 0,45%

Porsen høstes fra familiens egen gård op a vejen fra destilleriet, citronskallen der anvendes tages fra uvoksede citroner den dag de skal bruges for at opnå ultimativ friskhed. Til sidst tilsættes spiritussen rent vand, før den sættes til at hvile i minimum 2 uger, inden der flaskes og mærkes.

Old Tom er en gin-stil, som nogle mener stammer fra en ulovlig metode til dispensering af gin i det 18. århundrede. Et skilt blev rejst uden for kaptajn Bradstreet’s lokaler i London med billedet af en kat. Her ville tørstige forbipasserende deponerede nogle øre i en rille for så at modtage en snegle gin fra et blyrør under kattens pote. Heraf menes det, at navnet Old Tom gin stammer fra.

Destilleriet drives af Joe McGirr og ligger på de maleriske bredder af Lough Erne, Fermanagh, hvilket er en kort køretur fra Enniskillen eller en kort rejse over søen via nogle af de lokale vandtaxitjenester. Destilleriet ligger på en marina inde i et gammelt bådeværft.

1 flaske indeholde 70 cl. - 41% alkohol.

 

 

349,00 DKK

Boatyard Gin - Double Gin - Økologisk - Irland

Boatyard Double Gin er det første af flere produkter fra det Nordirske destilleri, som har vundet priser ved store internationale konkurrencer. Ginnen er glat med tydelig smag af enebær, samt noter af citron og floralsk sødme. 

Boatyard Double Gin er en økologisk produceret hvede-spiritus, der lægges is blød med 8 forskellige botanicals:

 • Enebær 86%
 • Koriander 11%
 • Lakridsrod 0,45%
 • Angelica 0,45%
 • Orris 0,23%
 • Citron 0,45%
 • Paradisfrø 0,45%
 • Porse 0,45%

Der anvendes 1kg økoligske ingredienser til hver færdig flaske.

Alle ingredienser er økologiske, og porsen høstes endda fra familiens gård der ligger et stykke nede af vejen for destilleriet. Derudover bruger Boatyard Destillery også citronskal som plukkes fra uvoksede citroner den dag de er skal bruges for ultimativ friskhed. Efter spiritussen har lægget i blød med de 8 botanicals introduceres en unik enebærfiltreringsproces, som hollandsk gin spiritus destillatorer kalder ‘dubbel gebeide genever’. Denne dobbelt-kontakt-metode resulterer i en tydeligere enebærsmag. Til sidst tilsættes rent vand, inden den hviler i mindst 2 uger, inden der flaskes og mærkes.

Destilleriet drives af Joe McGirr og ligger på de maleriske bredder af Lough Erne, Fermanagh, hvilket er en kort køretur fra Enniskillen eller en kort rejse over søen via nogle af de lokale vandtaxitjenester. Destilleriet ligger på en marina inde i et gammelt bådeværft.

1 flaske indeholder 70 cl. - 46% alkohol.

299,00 DKK

Bathtub Gin - Ableforth´s - Gin - Endland

Bathtub Gin produceres stadig på traditionel vis, altså ved at lade ingredienserne infuseres i spiritus, som man gjorde det tilbage i det gamle England. Denne gin destilleres i kobberpot destillater og infuseres efterfølgende med blandt andet enebær og appelsinskal.

Ud over enebær og appelsinskal er der også koriander, kanel, nelliker og kardemomme i. Det giver en let blomsteragtig gin, hvor Bathtub Gin & Fever Tree Tonic med f.eks. appelsinskal vil fungere som den perfekte ”after-work-GT”. Friske og fremtrædende enebær leder vejen over til en duft af citrus og kardemomme med noter af appelsinskal og kanel. I smagen viser enebær igen vejen, men der kommer meget mere til. Fornemmelsen i munden er tyk og cremet, mens nelliker, koriander og kardemomme giver dybde. I eftersmagen kommer kardemomme og appelsinskal virkelig til udtryk.

Ginnen bliver produceret i ultra small batch, som kun bliver produceret i meget små mængder. Derfor er de ret eksklusive. Bathtub Gin adskiller sig markant fra andre ved produktionsmetoden, da man har udblødet ingredienserne i spiritus i stedet for at destillere dem sammen. Navner refererer til en gammel forbudstid, hvor mange producerede gin der hjemme.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43,3% alkohol.

399,00 DKK

Baron D Gin - Gin - Frankrig

Denne friske gin, hvor pærer, solbær og hindbær giver den et frugtigt snert. Macademianødder giver en lækker afrundet fornemmelse i munden. Appelsin og yuzu giver gin'en den lækre og friske smag som kendetegner Baron D. 

1 flaske indeholder 70 cl. - 40,4% alkohol.

299,00 DKK

Source Gin - Dry Gin - Gin - Frankrig

Denne gin er skabt af manden bag den verdensberømte grey goose vodka.

Source gin er baseret på udvalgte botanicals - med fokus på enebær og med en dejlig frisk tone af frugt og krydrede noter.

Reduktionen sker i flere steps, som er med til at sikre den runde let søde smag, som kendetegner denne gin.

Botanicles: Enebær, fersken og ingefær mm.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

275,00 DKK

Teichenné - Rhubarb - Gin - Gaveæske

Du får prisvindende gin, Teichenne rabarber sirup og de fantastiske Folkingston’s lemonader i en smart og praktisk æske.

Med opskrift og beskrivelser på æsken, går det let at lave den helt perfekte drink.

Drinkssættet indeholder:

 • Level Premium Gin, 70 cl
 • Teichenne Rabarber sirup, 50 cl
 • 4 dåser Folkington’s Sicilian Lemonade, 15 cl pr. dåse
 • Opskrift og beskrivelse af produkterne på bagsiden

Med dette sæt går du ikke galt i byen. Level Premium Gin er en fantastisk London Dry Gin, som har vundet adskillige priser de seneste år. Teichenné rabarber sirup er en yderst smagfuld sirup, som bare smager helt fantastisk.

Sættet giver dig de ingredienser (ud over is), du skal bruge til at lave en ny og anderledes version af Gin Hass (som er med mango sirup).  Festligt og elegant.

399,00 DKK

Kaleido - Gin - Honning og Hyldeblomst - Syd Afrika

Denne gin er en elegant gin, der udover mere klassiske ingredienser, indeholder honning og hyldeblomst.

Den er frisk, semiklassisk og med en let floral sødme over sig.

En både velsmagende og let drikkelig, sydafrikansk gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

 

329,00 DKK 359,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Kaliedo - Gin - Shimmer - Syd Afrika

Gin med glimmer

Selvom den er med rose og hibiskus, så kan man stadig smage enebær.

Den er frisk, let floral og semiklassisk.

En både velsmagende og flot, sydafrikansk gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

329,00 DKK 359,00 DKK (spar 30,00 DKK)

CERO2 - Gin - Chinola og Citrus - Den Dominikanske Republik

Denne gin er en hyldest til passionsfrugten, der anvendes bredt i Den Dominikanske Republik, hvor ginnen produceres. Ud over den delikate smag af enebær og citrus fornemmer du tydeligt passionsfrugtens friske og lette sødme i denne gin. Den egner sig til et hav af cocktails, samt i en god G&T. Ginnen er produceret på en base af sukkerrør som tilfører en afrundet smagsoplevelse. Til dig, der har passion for gin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

299,00 DKK 429,00 DKK (spar 130,00 DKK)

Haymans - Gin - Exotic Citrus - Engelsk

Livlig sødmefyldt citrus, sprødt enebær

Citrus skal, let krydret, smagsfyldt, enebær, afrundet med en delikat sødme

Opfriskende og elegant med en blød afslutning

Hayman’s Exotic Citrus Gin er en elegant og lækker gin, lavet naturligt med friske eksotiske frugter som kumquat, lime, pormelo og mandarin. Ginnen byder på vidunderlige aromatiske noter af sødmefyldt citrus og sprødt klassisk enebær. Ginnen er frisk, stimulerende, og giver en lysten til at tage næste tår.

Som det første London Gin (family) destilleri, til at inkluderes citrus som en key botanical, er vores eksotiske citrus frugter nøje udvalgt, til at komplementere vores prisvindende London Gin. Dyben og livskraften af de forskellige smage er resultatet af den naturlige destillation af de soltørrede citrusfrugtskaller, der har gennemgået den samme unikke 2-dags destillation som vi har brugt i vores nu 150 årige gin familie tradition.

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,1% alkohol.

299,00 DKK 329,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Hayman's - Gin - Old Tom - Engelsk

Denne gin dufter af enebær og citrus, blandet med varme krydderier og lidt skovbund.

Smagen er behagelig og blød med levende citrus og en dejlig mild sødme.

Mange er ikke bekendt med True English Old Tom Gin. En gin-stil, der dateres tilbage til en periode, hvor gin havde langt flere ingredienser, mere smag og fyldt med alt godt fra naturen.

Denne gin-stil har en særlig karaktær og er en nøgleingrediens i klassiske gincocktails. Den underliggende sødme gør den tro overfor den originale stil af engelsk viktoriansk gin, som englænderne nød til fulde i 1800 og 1900-tallet.

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,4% alkohol.

269,00 DKK

Hayman's - Gin - London Dry - Engelsk

Denne g in er lavet ud fra en eftertragtet familie opskrift. Denne lækre Gin er nøje lavet med den rette balance af enebær, koriander, citronskal og appelsinskal samt kvan, orris rod, kanel, Cassia bark, muskatnød og lakrids. Hayman´s London Dry Gin er en klassik Gin, som er frisk, sprød og elegant, med en livlig citrus finish.

1 flaske indeholder 70 cl. - 41,2% alkohol.

 

269,00 DKK

Warner's - Gin - London Dry - Engelsk

Denne London Dry Gin er elegant afbalanceret med en sød duft og en enebærsmag, der umiddelbart er dominerende på ganen.

Historien om Warners starter tilbage i 2012, hvor ægteparret Tom & Tina Warner for første gang kaster sig ud i gin-produktionen. I dag er de det, man på engelsk vil kalde 'real gin farmers'. På den familie drevne farm, Falls Farm i Harrington i England, dyrker de selv alle ingredienserne til deres gin - og gården har tilmed sin egen naturlige kilde, hvorfra al vandet kommer.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

329,00 DKK

Yu Gin - The Yuzu Gin - Frankrig 

 Lad os præsenterer dig for Yu Gin!

En usædvanlig frisk og aromatisk gin, der virkelig slog benene væk under os. Både ved første øjekast, men også med den exceptionelle gode smag. 
Yu Gin er en fransk gin, og lanceret af French Boutique Spirits, hvis formål var at skabe en helt igennem unik gin. De forhørte sig blandt andet hos flere franske stjerne kokke, parfumerier og konditorer om de ville hjælpe med at pejle dem ind på nogle ingredienser (botanicals), som var ekstraordinært friske og som kunne supplere hinanden i en enestående smagsoplevelse.

Valget faldt på Yuzu-frugten, der kommer fra Japan. Yuzu var det perfekte valg, da denne frugt kombinerer friskhed og styrke samt aromatisk elegance. Yuzu-frugten er praktisk talt hellig i Japan, og adskiller sig fra de fleste citrusfrugter på sit ret så grimme udseende.

 Yu Gin kommer i en virkelig flot flaske i allerhøjeste designkvalitet. En pryd på ethvert barbord. 

 Gin & Tonic " Yu Tonic "

5 cl Yu Gin
10 cl Fever-Tree Mediterranian
Garnér med dehydreret eller frisk citron + et skud rosmarin.
En masse is!

1 flaske indeholder 70 Cl. - 43% alkohol.

 

 

299,00 DKK 375,00 DKK (spar 76,00 DKK)

Cape Saint Blaize - Gin - Classic - Syd Afrika

 Det er ikke en sød og heller ikke en traditionel tør bitter gin, der er en vidunderlig gylden mellemvej her. Den stikker helt vildt pikant på tungen og i kinderne, virkeligt lækkert og så har den en lidt underfundig eftersmag af mynte – virkeligt frisk.

Det er en lang eftersmag som driver lidt gæk med dig og åbner sig op som den bliver i munden.

Der er ikke noget at sige til at vi har en stor stor kærlighed til Sydafrikansk Gin, de kan simpelthen noget med deres botanicals,  som ikke er muligt andre steder i verden.

Denne her gin er selvskrevet til en klassisk Gin Tonic, med en lidt tør Indian Tonic, lidt citrus og et par enebær.

Et destilleri der laver alt i hånden, lige fra plukning af botaniclas, til destillering, tapning, påsætning af etiketter og ikke mindst støbningen af deres unikke keramiske flasker.

Cape Saint Blaize Gin er at betragte som et destilleri med en kunstnerisk tilgang til det at producerer unikke velsmagende og utroligt flotte gin. 

Der destilleres i deres historiske bygninger Okkerladen i Mossel Bay i Sydafrika. De sætter en dyd i at benytte velafprøvede og gamle traditioner. alt dette for at sikre at du får en unik og velbalanceret gin – hver gang.

De håndlavede keramiske flasker bygger på ældgamle traditioner fra området og det er tydeligt at der bliver lagt energi og hjerte i, igennem hele produktionen af denne gin.

1 flaske indeholder 70 Cl. - 43% alkohol.

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Haywards - Gin - London Dry - Syd Afrika

Denne gin er destilleret 3 gange. London Dry Gin indeholder citrongræs og frisk Lime og er en perfekt tilføjelse til denne Classic London Dry, der skaber en ren kombination af blød citronmynte fra citrongræsset, parret med den skarpe citrus af lime. Denne forbedrede, men beherskede smagsprofil skaber en mundvandsfølelse. Gin af høj kvalitet, der vil overraske dig positivt.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

179,00 DKK 219,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Haywards - Gin - Pink - Syd Afrika

Bløde og duftende rose aromaer kommer frem med søde antydninger af citrus. Smagen har en blanding af rosenoter med en dyb enebærundertone blander sig elegant for en smuk blød blomstret gin. Hints af citrongræs og grapefrugt tilføjer en kærkommen smule sødme, der hjælper denne dejlige gin til at blive hængende hos dig.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

179,00 DKK 219,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Copper in the Clouds - Hertfordshire - England

Denne gin er fremstillet af et lille tæt sammentømret team der arbejder fra gården Dowsetts Farm i Hertfordshire i England. Deres flasker er ikke bare unikke i smagen men i særdeleshed også i deres indpakning - indbydende på alle måder!

Herfordshire Dry Gin fra Copper in the Clouds er firmaets flagskib. Det er en klassisk London dry-gin med smagen af ’the British countryside’. Ginnen har jordagtige og vegetabilske noter som stammer fra citronmelisse og citronverbena dyrket på destilleriet. Derudover leverer den også et hint af røg og krydderi fra både sort og grøn kardemomme.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

 

369,00 DKK 449,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Copper in the Clouds - Flowerbomb - England

Denne gin er fremstillet i et lille, tæt sammentømret team der arbejder fra gården Dowsetts Farm i Hertfordshire i England. Deres flasker er ikke bare unikke i smagen men i særdeleshed også i deres indpakning - indbydende på alle måder.

Her får du en gin som bombarderer dine sanser med noter af blomster! Det er en klassisk dry-gin inspireret af de store enge med forårsblomster i England. Smagen byder på lavendel, rosenblade og appelsinblomst.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

449,00 DKK

Copper in the Clouds - Mango og Sort peber - England

Denne gin er fremstillet af et lille, tæt sammentømret team der arbejder fra gården Dowsetts Farm i Hertfordshire i England. Deres flasker er ikke bare unikke i smagen men i særdeleshed også i deres indpakning - indbydende på alle måder.

Tilbage i 2014 satte en gruppe af madforskere sig for at finde ud af, hvilken form for garniture der fungerede bedst i en Gin & Tonic. Deres resultat var, yderst overraskende, en kombination af mango og sort peber. Men hvorfor stoppe ved garnituren? Folkene bag Copper in the Clouds besluttede sig for, at infusere og efterfølgende redestillere moden mango og sorte peberkorn direkte i deres gindestillat, hvilket har resulteret i en fantastisk balanceret og mangotung gin med et kick af sort peber på eftersmagen – ganske enkelt en enestående gin der kan få de største ginentusiaster op at flyve.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

369,00 DKK 449,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Copper in the Clouds - Lychee og Raspberry - Gin - England

Denne gin er fremstillet i et lille, tæt sammentømret team der arbejder fra gården Dowsetts Farm i Hertfordshire i England. Deres flasker er ikke bare unikke i smagen men i særdeleshed også i deres indpakning - indbydende på alle måder.

Denne gin fra Copper in the Clouds, destilleret på hindbær og litchi også kendt som kærlighedsfrugten, er en enestående og frisk gin. I ginnen findes i alt otte botanicals bl.a. frisk mynte fra haven og sicilianske citroner. Det er en sødmefuld pink gin, uden tilsat sukker, hvor alt sødme stammer fra den friske frugt.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

369,00 DKK 449,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Foxdenton - Damson - Gin - England

Denne gin er fremstillet af Foxdenton London Dry Gin og kræge (også kaldt havreblomme) fra England samt engelsk sukker. Man får de karakteristiske Damson-blommer fra en lokal dame i Herefordshire, der planter dem langs sine egne markveje. Foxdenton Damson Gin er en formidabel gin-likør, der kan nydes til en god dessert eller i al almindelighed. Med en intens og lidt syrlig smag af Damson-blomme giver den næsten oplevelsen af gammeldags kirsebærbolsjer. Du kan også mikse denne gin-likør med en mousserende vin.

1 flaske indeholder 70 cl. - 18,5% alkohol.

299,00 DKK

Foxdenton - Gin - Christmas - Liqueur - Engelsk

Igen i år udkommer Foxdenton Estate med en likør til julebordet. Foxdenton Gin Christmas Liqueur er fremstillet på base af Winslow-blommer, blandet sammen med traditionelle julekrydderier, herunder ingefær, nelliker, kanel og stjerne anis. Den perfekte vintervarmer.

1 flaske indeholder 50 cl. - 19,5% alkohol.

249,00 DKK

Sincere Pure - Edition - Sydamerikansk - Gin

Med Sincere Pure får du en økologisk, Sydamerikansk gin med et festfyrværkeri af smag. Citrus, lime, appelsiner og enebær er kraftige grundelementer. Derudover tilsættes i 24 timer en ’gin basket’ i destillatet med lokale ingredienser som angelikarod, stjerneanis, orrisrod, nelliker, kanel, lyserøde peberkorn, citrongræs og congorosa. Hér får du således en gin med fuld power på smagen. Alle ingredienser høstes lokalt og er økologiske.

1 flaske indeholder 70 cl. - 47% alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sincere Barrel-Aged - Edition - Sydamerikansk - Gin

Prøv noget helt nyt på ginfronten! Gin lagret på amerikanske whisky fade! Ud over at du får du således en gin med fuld power på smagen får du også et strejf af whisky i smagen. Sincere Barrel Aged er en økologisk, Sydamerikansk gin med et twist af whisky. Citrus, lime, appelsiner og enebær er kraftige grundelementer. Derudover tilsættes i 24 timer en ’gin basket’ i destillatet med lokale ingredienser som angelikarod, stjerneanis, orrisrod, nelliker, kanel, lyserøde peberkorn, citrongræs og congorosa. Alle ingredienser høstes lokalt og er økologiske. Til sidst lagres ginnen i 45 dage på bourbonfade som giver ginnen den karakteristiske gyldne farve og whiskynoter.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 47% alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sincere Bougainvillea - Edition - Sydamerikansk - Gin

Med Sincere Bougainvillea får du en økologisk, farverig, Sydamerikansk gin med noter af eksotiske blomster. De florale noter bringer dig til det solfyldte Sydamerika og med fuld power på smagen oplever du Sydamerika på flaske! Citrus, lime, appelsiner og enebær er kraftige grundelementer. Derudover tilsættes i 24 timer en ’gin basket’ i destillatet med lokale ingredienser som angelikarod, stjerne anis, Orris rod, nelliker, kanel, lyserøde peberkorn, citrongræs og congorosa. Til sidst tilsættes de håndhøstede bougainvilleablomster, som giver ginnen den smukke røde farve, florale noter og let bitterhed. Alle ingredienser høstes lokalt og er økologiske.

 

1 flaske indeholder 70 cl. - 47% alkohol.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler