Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Kunne du tænke dig lidt lækkert til aftenkaffen, eller leder du efter en delikat gave til en du holder af, kan vi hos Slagelse Vinkompagni varmt anbefale et kig på udvalget her.

Med Aalborg Chokoladen er der hverken sparet på lækre råvarer eller på flot design. Den elegante indpakning gemmer på en bred vifte af uforglemmelige smagsoplevelser, i form af lækker chokolade baseret på egne opskrifter. Med en historie der går helt tilbage til 1930’erne, har det anerkendte mærke igennem årene perfektioneret deres håndværk og resultatet er ikke til at tage fejl af. Deres lækkerier går storartet sammen med vores vine, men kan også sagtens stå på egne ben, når man får lyst til en delikat godbid. Se nærmere på vores sortiment her på siden og forkæl dig selv med de fineste smagsoplevelser. Kunne du tænke dig at høre mere om de enkelte produkter, eller har du spørgsmål angående vores mærker, er vi altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

Tom's kæmpe Guldbarre

Hyggetid er guld værd og Toms kæmpe guldbarrer er derfor altid et godt udgangspunkt for en god omgang hygge og nærvær.

Du får her de velsmagende Toms Guld Barrer i en XL-æske med hele 40 stk. lækre chokoladebarer i 7 forskellige varianter: Mælkechokolade, mørk chokolade, mælkechokolade med hasselnødder, mælkechokolade med karamelknas, mælkechokolade med orangeknas, mælkechokolade med stykker af Toms Dronning Mandler og mælkechokolade med Toms Skildpadde romcreme og karamel.

Den store æske har derfor et spændende udvalg af Toms klassikere fra deres serie af guldbarrer, lige fra den traditionelle mælkevariant til den udsøgte dronningemandel over til den legende variant med smag af de velkendte skildpadder, som alle smelter på tungen. Æsken indeholder derfor noget for enhver smag og er velegnet til at have stående på kontoret eller som et sjovt og velsmagende indslag til festen.

 

Savner du en anderledes og spændende gave eller måske en gevinst, så er denne bestemt et godt bud. Toms Guld Barre så første gang dagens lys i 1933, da kakaoprisen var tårnhøj, og man på Toms sagde, at de lige så godt kunne laves af guld. De har siden været en fast bestanddel af dansk hygge. Den klassiske Guld Barre er med tiden blevet både større og fyldigere, og familien består i dag af mange forskellige smagsvarianter og størrelser. Guld Barre er med deres gode smag og høje kvalitet en nydelse for rigtige chokoladeelskere.

Guldbarren har ikke ændret design, men indholdet er justeret med nye spændende varianter, så den nu indeholder følgende: mælk, dronningemandel, chokofant, skildpade og vanilje frø.

  • Indhold: 30 stk. a 45 g
  • 7 forskellige varianter
  • Samlet vægt: 1,35 kg
  • Mål: ca. 77x22x5,5 cm.

 

Ingredienser:

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, sødmælks‐/helmelkpulver, glukosesirup, ristede mandler, glukosefrugtsirup, kondenseret mælk, vegetabilsk fedt, alkohol, emulgator, hvedemel, modificeret majs- og kartoffelstivelse, fugtighedsbevarende middel, kakaopulver, salt, sirup, fortykningsmiddel, aromaer, vanilje, konserveringsmiddel, spiritus, Mindst 33% kakaotørstof og mindst 23% mælk i mælkechokoladen. Mindst 46% kakaotørstof i den mærkechokolade.

Næringsindhold 100 Gram;
Energi 2298 Kilojoule, 537 Kilokalorier
Fedt 34 Gram
Heraf mættede fedtsyrer 20 Gram
Kulhydrater 52 Gram
Sukkerarter 50 Gram
Protein 7,0 Gram
Salt 0,33 Gram

375,00 DKK

Belgiske - Chokolader - Vanilje

Disse delikate sprøde chokolade stykker, indeholder uimodståelige smage som karamel, tranebær, appelsin og vanilje. Præsenteret i en stilfuld pose, disse små godbidder er svære at modstå.

1 pose indeholder 110g.

 

 

39,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler