Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Rosévin bliver ofte foretrukket til de lune sommeraftener på terrassen, men den kan sagtens drikkes året rundt, og i de seneste år har danskerne fået smag for rosé.

Rosé kan fremstilles på flere forskellige måder, hvoraf én er kun at lade drueskallerne fra de blå druer gære kortvarigt sammen med mosten, hvorefter de tages fra. Herved dannes den lyserøde farve og lette smag, som vi kender fra rosévinen.

Italien er et kæmpe vinland, og her bliver produceret utrolig mange spændende vine. Dette gælder også rosé, og hos Næstved Vinkompagni har vi fundet nogle rigtig interessante.

Køb din næste italienske rosé hos Næstved Vinkompagni – online eller i vores flotte butik på Merkurvej i Næstved.

Sorter resultater:

VITO - Rosato Salento - Bag in Box 3 Ltr. - Italien

Den frugtige  og friske Vito Rosato tager sit udgangspunkt i den lokale Negroamaro drue. Den kvindelige, franskfødte winemaker, Gaetane Carron, har tilstræbt at beholde så meget elegance og friskhed som muligt i den færdige vin, som da også er en imødekommende, frisk rosévin med en flot laksefarvet farve og duft af jordbær og hindbær. Smagen er medium fyldig, frugtig og med god balance imellem frugt og syre.

Vi anbefaler at nyde VITO Rosato ved ca. 8-10 grader som aperitif, til fisk, skaldyrsbaseret pasta, lyst fjerkræ eller bare udendørs i sommersolen.

En kolli indeholder 4 boxe á 300 cl - Bemærk: 3 liter svarer til 4 flasker vin. - 12% Alkohol.

149,00 DKK 179,00 DKK (spar 30,00 DKK)

ZENI - FZ - Rosé - Bardolino - Chiaretto - Classico - DOC - Italien 2019

Frugtig og super dejlig rosé, som er fremstillet af 50% Corvina, 10% Molinara, 40% Rondinella. Duft og smag byder på friskplukkede ferskner, blommer, lidt roser og med et strejf af hindbær i eftersmagen. Vinen har en lækker friskhed og udtalt finesse i smagen, som giver den et næsten sofistikeret udtryk.

Serveret ved 8-10 grader er FZ Rosé perfekt som et lille glas i utide, til frokosten, fisk og skaldyr, til lyst fjerkræ eller kalv, til risotto og ikke for heftige pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12% Alkohol.

69,95 DKK 109,95 DKK (spar 40,00 DKK)

Miralý - Tenuta Montecchiesi - Toscana - Rosé - Italien 2021 

Vinen er en frisk og elegant rosévin. Med en sprød og fantastisk smag der er vedhængende og mineralsk.

I glasset står vinen flot lyserød, hvor den i næsen kommer med vilde jordbær og solbær. I smagen fornemmes der massere af citus- og grapefrugt noter. Et rigtigt godt glas vin, som er fyldig og sprød og god balance mellem syre og minieralitet. 

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12,5% alkohol.

129,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler