Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Cognac bliver – som navnet antyder – fremstillet i Cognac-distriktet i Frankrig og er en et druedestillat lagret på egefade.

Smagen af cognac præges af lagringstiden og typen af egefade brugt i processen, og en god cognac bliver kun bedre af at ligge. Den gyldne drik kan nydes efter maden, f.eks. til en kop kaffe og et stykke lækkert chokolade.

Cognac skal ikke køles ned, men nydes bedst ved stuetemperatur – man kan evt. varme den lidt med hånden, når man sidder med den i glasset. Herved får man glæden af aromaen og de mange smagsindtryk, som en kvalitetscognac giver.

På denne side kan du se vores udvalg af cognac, og hvis det er nyt for dig at købe og drikke cognac – eller du bare har svært ved at vælge – står vi selvfølgelig klar med råd og vejledning, så du kan få den helt rigtige flaske med hjem.

Sorter resultater:

Pierre Ferrand - Ambre -1er Cru - 10 år - Grande Champagne - Cognac

En fantastisk blød, fyldig og cremet cognac, som er lagret i minimum 10 år, hvilket giver Ambre den lange eftersmag.
Farven er gylden, med en let og delikat næse. Aromaer af blomster, orange og et pikant strejf af vanilje runder denne cognac perfekt af.

En kasse indeholder 6 flasker af 70 cl.  40% Alkohol.

Pierre Ferrand Cognac fra hjertet af Grand Champagne regionen er destilleret ved den traditionelle gamle metode. Lageret i små Limousin træ fade og lagt i kølige mørke kældre. Her mestrer Pierre Ferrands kældermester finessen og elegancen af den prisvindende cognac.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

395,00 DKK 449,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Pierre Ferrand - Reserve - 1er Cru - Grande Champagne - 20 år - Cognac

Reserve 20 års gammel Grande Champagne, en meget unik og krydret cognac fra hjertet i Cognac.
En flot farve som gammelt funklende guld. En herlig duft af vaniljestænger, tørrede rosenblade og engelsk abrikos marmelade. Efter lidt tid fornemmes mørke krydderier, kanel, valnødder og lakrids. Smagen er fyldig, intens og kraftig. De mørke krydrede toner er i perfekt balance med den lyse frugt.

En kasse indeholder 6 flasker af 70 cl. 40% Alkohol.

Pierre Ferrand Cognac fra hjertet af Grand Champagne regionen er destilleret ved den traditionelle gamle metode. Lageret i små Limousin træ fade og lagt i kølige mørke kældre. Her mestre Pierre Ferrands kældermester finessen og elegancen af den prisvindende cognac.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

599,00 DKK 649,00 DKK (spar 50,00 DKK)

En helt igennem unik cognacoplevelse. Med Maxime -Trijol - V.S.O.P. - Grande Champagne - Cognac i glasset får du en lækker aroma i næsen med toner af vanilje, krydderier og tørrede mørke frugter. Der er dybde i både aroma og eftersmagen, som også indeholder toner af egetræ. En fantastisk cognac. Det er helt forståligt, at denne cognac har mange fans blandt cognacelskere, og at den har fået så mange internationale udmærkelser som den har, bl.a. "Highest distinction” ved The Spirit Business.

Der er 6 flasker pr. kasse af 70 cl. - 40% alkohol

369,00 DKK 425,00 DKK (spar 56,00 DKK)

Drouet - Ulysse - XO - Cognac

Drouet XO består af cognac som er mellem 16-24 år gammel. Drouet XO er fremstillet på druer udelukkende fra Drouets egne marker i hjertet af Cognac. Med Rancio noter, chokolade, rosiner, ingefær og figner er der tale om en kompleks og luksuriøs XO Cognac, hvilket den flotte karaffel også udstråler.

Drouet Cognac er en lille familie ejet producent som har eget vinmarker og drevet landbrug i Cognac siden 1848. Drouet henter således druerne til deres Cognac fra egne vinmarker de fleste placeret i hjertet af Cognac i Grande Champagne. Drouet Cognac bliver drevet efter gamle traditioner med respekt for naturen og landbruget.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

749,00 DKK

Drouet - VSOP - Grand Champagne - Cognac

Drouet VSOP Cognac har en duft af figner og svesker. Smagen er elegant og krydret med vanilie og peberkage samt noter af ananas, mango og fersken. En fantastisk VSOP med stor kompleksitet og charme. En fantastik cognac i VSOP-kategorien!

Drouet et Fils er et familieejet gods, som avler druer i et af de bedst vækstområder i Cognac-distriktet. De anvender kun egne druer, som er rigt intensitive aromatiserede druer, til denne spændende cognac.

Pirrer næsen med figner og svesker og fuld af sødme.

Saftig og elegant krydret. Vanilje og dejligt sprød, tør-men-frugtagtig med tørret annanas, mango, prosciutto, peberkage, paprika og ferskenskind, samt en snert af fad.

God og lang. Dejligt samspil mellem krydderier, ristet sesamfrø og sødmen fra druerne.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40%.

399,00 DKK 449,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Patridom - Xo - Cash Finish - Cognac

Patridom XO Limited Edition er baseret på Patridom XO, som er en premium rom fremstillet af frisk sukkerrørsaft og melasse. Patridom XO er lagret i tropisk klima i amerikanske og franske egetræsfade i den Dominikanske Republik. Denne Limited Edition udgave med Cognac Cask Finish har derudover gennemgået en ekstra lagring i ex-Cognacfade, hvilket tilføjer rommen en frugtagtig note. 

Patridom XO Cognac Cask Finish er blevet aftappet i august 2022 med et resultat på 1373 flasker.

Duft: Behagelige noter af pære, gul blomme og æble med strejf af fløde og vanilje.
Smag: Rund og frugtig, som i duften med aromaer af æblekompot, mandler og honning. Mild afslutning.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

699,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler