Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Lieutenant de Sigalas - Sauternes - Frankrig 2009

Dette er 2. vinen til Château Sigalas Rabaud, her bruger man de tidligst modnede druer, der har et højere syreindhold, end de sidst modnede. Dette giver en god friskhed til vinen, sammen med sukkeret.

Vinen er lavet på 85 % semillon og 15 % sauvignon blanc, fra vinstokke der er 45 år gamle. De gamle vinstokke giver frugt med mere smagsintensitet. Hele herligheden tilbringer efter gæringen 12 måneder på egefade.

Mørk og flot farve for en Sauternes. Duften indeholder tydelige noter af Abrikos, citronsorbet og mandler, sammensat med et hint af hvide blomster. Disse noter går igen i smagen, sammen med en god portion tropisk frugt. Vinen har en god smagsintensitet og en imponerende eftersmag”

Serveres ved ca. 7-10 grader, vinen vil være rigtig dejlig til lyse desserter (f.eks. Is, eller citron tærte), foie gras, blå ost, eller cremede oste

Denne årgang 2009 er klar til at blive drukket nu, men bliver kun bedre med alderen, således er sauternes en af de vine der kan blive ældst, 20 år for denne vin er ikke noget problem.

Processen omkring fremstilling er vanskelig og omkostelig, samtidigt med at det kræver helt specielle klimatiske betingelser.

De bedste sauterner har, Sammen med sødmen, en afbalanceret syre der gør at vinen ikke bliver for tung, eller sød.

Det er denne vin et skoleeksempel på.

På slottet foregår høsten med håndkraft, og man går gennem rækkerne flere gange, hvor kun de overmodne druer, der er ramt af Botrytis, plukkes og anvendes i frembringelsen af de fantastiske dråber. Druerne er Muscadelle, Sauvignon og  Sémillon fra vinstokke, der er mere end 50 år gamle.

Flasken indeholder 37,5 cl.

119,00 DKK 149,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Banyuls - Traditionnel - 3 års - Vin Doux Naturel - Frankrig

Farven er gyldent rødbrunt og næsen er forførende med mindelser om både portvin og Madeira. Her er den gode rige sødme, spændende bundet op med krydderier, nødder, klementin, karamel og kaffe. Det hele hænger flot sammen. Denne Banyuls Traditionnel 3ans d’age giver meget kompleksitet til prisen.
Serveres kølig, men ikke kold. Vi anbefaler ca. 13-14 grader. Bemærk at vinen sagtens kan holde sig i et par uger efter åbning. Opbevar den blot i køleskab.

Appellationen Banyuls strækker sig over byerne og landsbyerne Collioure, Port-Vendres, Banyuls og Cerbère. Midt imellem havet og begyndelsen af den imponerende Pyrenæer bjergkæde trives de lave, krogede gamle vinstokke på stejle vinmarker på smalle terrasser med den genstridige dybe brune skifer.
Stokkene kæmper og trives i området med 300 solskinsdage om året og med de meget sjældne, men heftige nedbørsdage. Det nærliggende Middelhav sikrer de livgivende kølige briser aften og nat.
Vignerons Catalan er en gruppe af passionerede vinbønder, der ser det som deres mission at udvikle og sikre anerkendelsen og kendskabet til de bedste vine fra sydfranske Roussillon. De dækker tilsammen hele 15 appellationer, heriblandt Banyuls Traditionnel 3 ans d’age.

Til denne traditionelle Banyuls er der brugt 50 % Grenache Noir, 45 % andre Grenache druer, samt 5 % Carignan. Udbytterne er meget små, ofte kun 20 hl. pr. hektar. Både grundet de gamle vinstokke og den meget lille mængde nedbør.
Druerne afstilkes og mosten presses hvorefter den gæres i 4 – 5 dage. Gæringen stoppes med neutral vinalkohol som ved andre Vins doux Natural. Efter gæringen er stoppet, ligger den søde vin på fade der rummer ca. 600 liter i godt tre år under åben himmel.
Efter aftapning er vinen klar til brug og nydelse. Banyuls er afgjort blandt Frankrig’s og dermed verdens allermest spændende dessertvine.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.

 

139,00 DKK 159,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Pineau des Charentes Vieux - Vallein Tercinier - Frankrig

Denne Pineau des Charentes Vieux er lavet på hvide druer og blandet med Grande Champagne cognac. Herefter lagret 10 år på egetræsfade.

Duften er elegant med kandiseret appelsin, nødder, lime, mango og abrikos.
Smagen er frisk, kompleks og sofistikeret med pære, hasselnød og melon.

En rigtig god ledsager til desserter og ost eller bare som meditationsvin.

Udmærket i Selection Guide Hachette des Vins 2015

Vallein Tercinier er en familie, der har været i Cognac området i mere end 500 år. Nærmere bestemt kom den første fra familien til området i 1480. Selve vinproduktionen startede dog først i 1791 med købet af Domaine des Forges i byen Chermignac, der ligger ca. 30 km vest for Cognac by. Godset, Domaine des Forges, er den dag i dag, stadig hovedsæde og destilleri for Cognac Vallein Tercinier.

I 1850 oprettede George Vallein handelsselskabet under familienavnet og begyndte her produktionen af cognac. Fra starten blev der ansat en professionel kældermester, og i dag er det 5. generation af kældermestre fra samme fra familie, der har været med fra starten. Der har siden 1950 været produceret på 8 pot stills og Vallein Tercinier leverer cognac til både Asien og flere lande i Europa. I 1992 begyndte Vallein Tercinier også som distributør for modehuset Pierre Balmain, hvilket har gjort, at Vallein Tercinier har et effektivt distributionsnet.

I dag er det Louis Tercinier der står for produktionen af cognacen, mens søsteren Catherine står for den kommercielle del af firmaet. Begge er 5 generation af familien Tercinier, der producerer cognac og Pineau fra Domaine des Forges.


Smagsnoter:

Denne Pineau des Charentes Vieux er lavet på hvide druer og blandet med Grande Champagne cognac. Herefter lagret 10 år på egetræsfade.

Duften er elegant med kandiseret appelsin, nødder, lime, mango og abrikos.
Smagen er frisk, kompleks og sofistikeret med pære, hasselnød og melon.

En rigtig god ledsager til desserter og ost eller bare som meditationsvin.

Udmærket i Selection Guide Hachette des Vins 2015

1 flaske indeholder 75 cl. / 17 % alkohol

269,00 DKK 299,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Maxime Trijol Cognac, Pineau des Charentes, Blanc

En fantastisk lækker Pineau fra huset Maxime Trijol.

En meget blød frugtig og velsmagende hedvin afsluttende med en lang vedholdende eftersmag. En vin, der er meget anvendelig som aperitif, som en ledsager til desserten eller til næsten en hver slags ost, selv de mest kraftige blåskimmeloste.

Vinen er produceret på en kombination af druerne Ugni Blanc og Colombard.

Pineau produceres ved at tilsætte Cognac ( ved høj styrke ) til den ikke færdiggærede most.

Herefter lagres vine 2 - 3 år

Severingstemperatur : Den kan serveres ved forskellig temperatur afhængig af anledning og mad

Ved 5-8 grader , som aperitif

Ved 10 - 12 grader til melon og skinke

Ved 15 - 17 grader til blåskimmeloste

1 flaske indeholder 75 cl. - 17% alkohol

 

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Rivesaltes Ambre 6 år - Terrassous

90 point Robert Parker

Dens gyldne farve indkapsler perfekt de søde honningnoter i denne Rivesaltes med dens aromaer af gule blomster, meget modne figner og dejligt friske afslutning.
Nyd den som en aperitif sammen med blå oste såsom Roquefort, asiatisk køkken, chokoladekage eller som en eftermiddagsdrink. 
Server kølet ved cirka 12° til 14° C. Kan nydes med det samme og da vinen allerede er oxideret ændrer den sig ikke efter åbning.
Den  kan holde i månedsvis ved kølig opbevaring
Har lagret i minimum 6 år på brugte egetræsfade

Om Terrassous
I dag dyrker 70 vinavlere de 800 hektar af vores område ved hjælp af en kombination af gammelkendt know-how og moderne vingårdsdrifts- og vinfremstillingsmetoder. Med over 90% af vores vinstokke klassificeret som Appellation Origine Protégée (beskyttet oprindelse) - A.O.P. Côtes du Roussillon – Les Aspres, A.O.P. Côtes du Roussillon, A.O.P. Muscat de Rivesaltes, A.O.P. Rivesaltes - producerer vi årligt omkring 30.000hl (svarende til 4 millioner flasker). Vores vine er karakteristiske for deres rigdom af aromaer og finesse af tanninerne. Uanset om du vælger en frugtagtig vin eller en, der er lagret på egetræ, kan du være sikker på, at det altid vil være en fornøjelse. Prøv også vores fantastiske Rivesaltes søde vine - nogle af dem er lagret op til 40 år på egetræsfade.

Legenden siger, at for længe siden i det sydlige Frankrig, i dagene hvor Barcelona ikke var mere end et stykke jord, eksisterede en by ved navn Mirmanda på bredden af floden Canterane. Mirmanda siges at have været hjemsted for feer ("les Encantades") før den blev skyllet væk af en pludselig oversvømmelse stigende fra Middelhavet. Usynlig for almindelige dødelige, var byen kun blevet set af nogle få hyrder værdsat af feerne, og nogle af dem blev senere meget velhavende. Ingen kender oprindelsen af denne legende, som illustrerer den rige frugtbarhed af den catalanske fantasi. Den ældste registrerede omtale af landsbyen Terrats, der dengang var kendt som "Terrenum", går tilbage til den 30. juli i år 844. På den dag solgte Argila, søn af greven af Barcelona, to godser til sin søn Berà. Den ene blev kaldt Furchas (i dag landsbyen Fourques) og den anden var Terrenum. Et århundrede senere, i 960, var navnet blevet ændret til Terradas, og kort tid efter var det kendt definitivt som Terrats.

På disse stenede og skiferbakker mellem 150 og 250 meters højde har vi siden 1952 dyrket typiske middelhavs druesorter: Grenache (sort, grå eller hvid), Syrah, Mourvèdre, Carignan, Macabeu, småbærret Muscat og Alexandrian Muscat. Soltimerne, højden, nærheden af havet og fodene af Canigou-bjerget, som kulminerer ved 2800m, forener sig alle for at skabe et uforligneligt klima; dette er regionen kendt som "Aspres". Af respekt for dette enestående terroir praktiserer vores avlere fornuftig vinavl for at minimere deres indvirkning på miljøet og bidrage til beskyttelsen af mennesker og natur. Vores Vinmarkskommission bestående af teknikere og vinavlere udvælger parceller og fastsætter derefter specifikationer for hver enkelt med det formål at producere de bedst mulige druer tilpasset hver enkelt vinstil.

1 flaske indeholder 75 cl. - 19,5% alkohol

199,00 DKK 239,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Rivesaltes Ambre 12 år - Terrassous

93 Point af Robert Parker

Lysende gylden med subtile aromaer af honning, hvide blomster, antydninger af citron og kandiseret appelsinskal.
Nyd den som en aperitif, asiatisk køkken, chokoladekage eller som en eftermiddagsdrink. 
Server kølet ved cirka 12° til 14° C. Kan nydes med det samme og da vinen allerede er oxideret ændrer den sig ikke efter åbning.
Den  kan holde i månedsvis ved kølig opbevaring
Har lagret i minimum 12 år på brugte egetræsfade.

Om Terrassous
I dag dyrker 70 vinavlere de 800 hektar af vores område ved hjælp af en kombination af gammelkendt know-how og moderne vingårdsdrifts- og vinfremstillingsmetoder. Med over 90% af vores vinstokke klassificeret som Appellation Origine Protégée (beskyttet oprindelse) - A.O.P. Côtes du Roussillon – Les Aspres, A.O.P. Côtes du Roussillon, A.O.P. Muscat de Rivesaltes, A.O.P. Rivesaltes - producerer vi årligt omkring 30.000hl (svarende til 4 millioner flasker). Vores vine er karakteristiske for deres rigdom af aromaer og finesse af tanninerne. Uanset om du vælger en frugtagtig vin eller en, der er lagret på egetræ, kan du være sikker på, at det altid vil være en fornøjelse. Prøv også vores fantastiske Rivesaltes søde vine - nogle af dem er lagret op til 40 år på egetræsfade.

Legenden siger, at for længe siden i det sydlige Frankrig, i dagene hvor Barcelona ikke var mere end et stykke jord, eksisterede en by ved navn Mirmanda på bredden af floden Canterane. Mirmanda siges at have været hjemsted for feer ("les Encantades") før den blev skyllet væk af en pludselig oversvømmelse stigende fra Middelhavet. Usynlig for almindelige dødelige, var byen kun blevet set af nogle få hyrder værdsat af feerne, og nogle af dem blev senere meget velhavende. Ingen kender oprindelsen af denne legende, som illustrerer den rige frugtbarhed af den catalanske fantasi. Den ældste registrerede omtale af landsbyen Terrats, der dengang var kendt som "Terrenum", går tilbage til den 30. juli i år 844. På den dag solgte Argila, søn af greven af Barcelona, to godser til sin søn Berà. Den ene blev kaldt Furchas (i dag landsbyen Fourques) og den anden var Terrenum. Et århundrede senere, i 960, var navnet blevet ændret til Terradas, og kort tid efter var det kendt definitivt som Terrats.

På disse stenede og skiferbakker mellem 150 og 250 meters højde har vi siden 1952 dyrket typiske middelhavs druesorter: Grenache (sort, grå eller hvid), Syrah, Mourvèdre, Carignan, Macabeu, småbærret Muscat og Alexandrian Muscat. Soltimerne, højden, nærheden af havet og fodene af Canigou-bjerget, som kulminerer ved 2800m, forener sig alle for at skabe et uforligneligt klima; dette er regionen kendt som "Aspres". Af respekt for dette enestående terroir praktiserer vores avlere fornuftig vinavl for at minimere deres indvirkning på miljøet og bidrage til beskyttelsen af mennesker og natur. Vores Vinmarkskommission bestående af teknikere og vinavlere udvælger parceller og fastsætter derefter specifikationer for hver enkelt med det formål at producere de bedst mulige druer tilpasset hver enkelt vinstil.

1 flaske indeholder 75 cl. – 20% alkohol

249,00 DKK 279,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rivesaltes Ambre 18 år – Terrassous

95 point af Robert Parker

En vin for kenderne eller for dem, der er klar til at blive oplyst! Opdag dens luksuriøse aromaer af krystalliserede figner, honning og kandiseret citronskal.
Nyd den som en aperitif, asiatisk køkken, chokoladekage eller som en eftermiddagsdrink. 
Server kølet ved cirka 12° til 14° C. Kan nydes med det samme og da vinen allerede er oxideret ændrer den sig ikke efter åbning.
Den  kan holde i månedsvis ved kølig opbevaring
Har lagret i minimum 18 år på brugte egetræsfade.


Om Terrassous
I dag dyrker 70 vinavlere de 800 hektar af vores område ved hjælp af en kombination af gammelkendt know-how og moderne vingårdsdrifts- og vinfremstillingsmetoder. Med over 90% af vores vinstokke klassificeret som Appellation Origine Protégée (beskyttet oprindelse) - A.O.P. Côtes du Roussillon – Les Aspres, A.O.P. Côtes du Roussillon, A.O.P. Muscat de Rivesaltes, A.O.P. Rivesaltes - producerer vi årligt omkring 30.000hl (svarende til 4 millioner flasker). Vores vine er karakteristiske for deres rigdom af aromaer og finesse af tanninerne. Uanset om du vælger en frugtagtig vin eller en, der er lagret på egetræ, kan du være sikker på, at det altid vil være en fornøjelse. Prøv også vores fantastiske Rivesaltes søde vine - nogle af dem er lagret op til 40 år på egetræsfade.

Legenden siger, at for længe siden i det sydlige Frankrig, i dagene hvor Barcelona ikke var mere end et stykke jord, eksisterede en by ved navn Mirmanda på bredden af floden Canterane. Mirmanda siges at have været hjemsted for feer ("les Encantades") før den blev skyllet væk af en pludselig oversvømmelse stigende fra Middelhavet. Usynlig for almindelige dødelige, var byen kun blevet set af nogle få hyrder værdsat af feerne, og nogle af dem blev senere meget velhavende. Ingen kender oprindelsen af denne legende, som illustrerer den rige frugtbarhed af den catalanske fantasi. Den ældste registrerede omtale af landsbyen Terrats, der dengang var kendt som "Terrenum", går tilbage til den 30. juli i år 844. På den dag solgte Argila, søn af greven af Barcelona, to godser til sin søn Berà. Den ene blev kaldt Furchas (i dag landsbyen Fourques) og den anden var Terrenum. Et århundrede senere, i 960, var navnet blevet ændret til Terradas, og kort tid efter var det kendt definitivt som Terrats.

På disse stenede og skiferbakker mellem 150 og 250 meters højde har vi siden 1952 dyrket typiske middelhavs druesorter: Grenache (sort, grå eller hvid), Syrah, Mourvèdre, Carignan, Macabeu, småbærret Muscat og Alexandrian Muscat. Soltimerne, højden, nærheden af havet og fodene af Canigou-bjerget, som kulminerer ved 2800m, forener sig alle for at skabe et uforligneligt klima; dette er regionen kendt som "Aspres". Af respekt for dette enestående terroir praktiserer vores avlere fornuftig vinavl for at minimere deres indvirkning på miljøet og bidrage til beskyttelsen af mennesker og natur. Vores Vinmarkskommission bestående af teknikere og vinavlere udvælger parceller og fastsætter derefter specifikationer for hver enkelt med det formål at producere de bedst mulige druer tilpasset hver enkelt vinstil.

1 flaske indeholder 75 cl. – 20% alkohol

 

349,00 DKK 379,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rivesaltes Vintage 1992 – Terrassous

Dyb gylden med kobberglimt. En næse med stor intensitet af tørrede frugter, banan og abrikos samt let ristede noter. Fuldt og friskt i munden, parfumeret med kandiseret skræl og med en ekstraordinær længde.
Du kan spørge dig selv, om det virkelig er nødvendigt at ledsage en sådan nektar med mad. Måske ville en foie-gras eller lidt kaviar gøre den retfærdighed.
Server kølet ved cirka 12° til 14° C. Kan nydes med det samme og da vinen allerede er oxideret ændrer den sig ikke efter åbning.
Den  kan holde i månedsvis ved kølig opbevaring
Lagret i 21 år på egetræsfade. I løbet af denne periode fordamper en vis mængde, hvilket er kendt som 'Englenes Andel'.
Fade, der er over 20 år gamle, er nogle gange kun halvt fyldte.

Om Terrassous
I dag dyrker 70 vinavlere de 800 hektar af vores område ved hjælp af en kombination af gammelkendt know-how og moderne vingårdsdrifts- og vinfremstillingsmetoder. Med over 90% af vores vinstokke klassificeret som Appellation Origine Protégée (beskyttet oprindelse) - A.O.P. Côtes du Roussillon – Les Aspres, A.O.P. Côtes du Roussillon, A.O.P. Muscat de Rivesaltes, A.O.P. Rivesaltes - producerer vi årligt omkring 30.000hl (svarende til 4 millioner flasker). Vores vine er karakteristiske for deres rigdom af aromaer og finesse af tanninerne. Uanset om du vælger en frugtagtig vin eller en, der er lagret på egetræ, kan du være sikker på, at det altid vil være en fornøjelse. Prøv også vores fantastiske Rivesaltes søde vine - nogle af dem er lagret op til 40 år på egetræsfade.

Legenden siger, at for længe siden i det sydlige Frankrig, i dagene hvor Barcelona ikke var mere end et stykke jord, eksisterede en by ved navn Mirmanda på bredden af floden Canterane. Mirmanda siges at have været hjemsted for feer ("les Encantades") før den blev skyllet væk af en pludselig oversvømmelse stigende fra Middelhavet. Usynlig for almindelige dødelige, var byen kun blevet set af nogle få hyrder værdsat af feerne, og nogle af dem blev senere meget velhavende. Ingen kender oprindelsen af denne legende, som illustrerer den rige frugtbarhed af den catalanske fantasi. Den ældste registrerede omtale af landsbyen Terrats, der dengang var kendt som "Terrenum", går tilbage til den 30. juli i år 844. På den dag solgte Argila, søn af greven af Barcelona, to godser til sin søn Berà. Den ene blev kaldt Furchas (i dag landsbyen Fourques) og den anden var Terrenum. Et århundrede senere, i 960, var navnet blevet ændret til Terradas, og kort tid efter var det kendt definitivt som Terrats.

På disse stenede og skiferbakker mellem 150 og 250 meters højde har vi siden 1952 dyrket typiske middelhavs druesorter: Grenache (sort, grå eller hvid), Syrah, Mourvèdre, Carignan, Macabeu, småbærret Muscat og Alexandrian Muscat. Soltimerne, højden, nærheden af havet og fodene af Canigou-bjerget, som kulminerer ved 2800m, forener sig alle for at skabe et uforligneligt klima; dette er regionen kendt som "Aspres". Af respekt for dette enestående terroir praktiserer vores avlere fornuftig vinavl for at minimere deres indvirkning på miljøet og bidrage til beskyttelsen af mennesker og natur. Vores Vinmarkskommission bestående af teknikere og vinavlere udvælger parceller og fastsætter derefter specifikationer for hver enkelt med det formål at producere de bedst mulige druer tilpasset hver enkelt vinstil.

1 flaske indeholder 75 cl. – 20% alkohol

549,00 DKK 599,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Rivesaltes Vintage 1974 – Terrassous

94 Point af Jeb Dunnuck i Wine Advocate “A gorgeous vintage Rivesaltes, the 1974 Rivesaltes Ambre Vintage offers fabulous aromas of sweet wood spice, fig, cigar and toffee to go with a full-bodied, perfectly balanced profile on the palate.

Dyb gylden med kobberfarvede højdepunkter. Intense og komplekse aromaer af tørrede figner, kaffe, valnød og nuancer af bløde krydderier.
Søde honningnoter og kandiseret appelsin på ganen med et strejf af eg og en langvarig eftersmag.
Fremragende med foie-gras, en række oste, chokoladekage eller som en eftermiddagsdrink sammen med din cigar.
Server kølet ved cirka 12° til 14° C. Kan nydes med det samme og da vinen allerede er oxideret ændrer den sig ikke efter åbning.
Den  kan holde i månedsvis ved kølig opbevaring
Lagret i 39 år på store åbne egetræsfade. I løbet af denne periode fordamper en vis mængde, hvilket er kendt som 'Englenes Andel'.
Fade, der er over 20 år gamle, er nogle gange kun halvt fyldte.

Om Terrassous

I dag dyrker 70 vinavlere de 800 hektar af vores område ved hjælp af en kombination af gammelkendt know-how og moderne vingårdsdrifts- og vinfremstillingsmetoder. Med over 90% af vores vinstokke klassificeret som Appellation Origine Protégée (beskyttet oprindelse) - A.O.P. Côtes du Roussillon – Les Aspres, A.O.P. Côtes du Roussillon, A.O.P. Muscat de Rivesaltes, A.O.P. Rivesaltes - producerer vi årligt omkring 30.000hl (svarende til 4 millioner flasker). Vores vine er karakteristiske for deres rigdom af aromaer og finesse af tanninerne. Uanset om du vælger en frugtagtig vin eller en, der er lagret på egetræ, kan du være sikker på, at det altid vil være en fornøjelse. Prøv også vores fantastiske Rivesaltes søde vine - nogle af dem er lagret op til 40 år på egetræsfade.

Legenden siger, at for længe siden i det sydlige Frankrig, i dagene hvor Barcelona ikke var mere end et stykke jord, eksisterede en by ved navn Mirmanda på bredden af floden Canterane. Mirmanda siges at have været hjemsted for feer ("les Encantades") før den blev skyllet væk af en pludselig oversvømmelse stigende fra Middelhavet. Usynlig for almindelige dødelige, var byen kun blevet set af nogle få hyrder værdsat af feerne, og nogle af dem blev senere meget velhavende. Ingen kender oprindelsen af denne legende, som illustrerer den rige frugtbarhed af den catalanske fantasi. Den ældste registrerede omtale af landsbyen Terrats, der dengang var kendt som "Terrenum", går tilbage til den 30. juli i år 844. På den dag solgte Argila, søn af greven af Barcelona, to godser til sin søn Berà. Den ene blev kaldt Furchas (i dag landsbyen Fourques) og den anden var Terrenum. Et århundrede senere, i 960, var navnet blevet ændret til Terradas, og kort tid efter var det kendt definitivt som Terrats.

På disse stenede og skiferbakker mellem 150 og 250 meters højde har vi siden 1952 dyrket typiske middelhavs druesorter: Grenache (sort, grå eller hvid), Syrah, Mourvèdre, Carignan, Macabeu, småbærret Muscat og Alexandrian Muscat. Soltimerne, højden, nærheden af havet og fodene af Canigou-bjerget, som kulminerer ved 2800m, forener sig alle for at skabe et uforligneligt klima; dette er regionen kendt som "Aspres". Af respekt for dette enestående terroir praktiserer vores avlere fornuftig vinavl for at minimere deres indvirkning på miljøet og bidrage til beskyttelsen af mennesker og natur. Vores Vinmarkskommission bestående af teknikere og vinavlere udvælger parceller og fastsætter derefter specifikationer for hver enkelt med det formål at producere de bedst mulige druer tilpasset hver enkelt vinstil.

1 flaske indeholder 75 cl. – 20% alkohol

875,00 DKK 999,00 DKK (spar 124,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler