Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Fra den super populære Vina Cecilia Moscato rosé med masser af sødme til Vilarnau's tørre, frugtige Cava Brut. Hos Næstved Vinkompagni finder du altid delikate, mousserede vine fra Spanien.

Find dine foretrukne bobler fra Spanien nedenfor, og kunne du tænke dig at høre mere om specifikke produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

Viña Cecilia - Moscato - Rosé - Mousserende - Spanien

Med Fernando Tarins vinmager hos Viña Cecilia, hjælp har de verdensberømte Muscat druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørst slukker.

I næsen dominerer søde, røde bærfrugter, lime, hvide blomster og en antydning af krydderi. Smagen er fantastisk afbalanceret med en forfriskende sødme.

Delikat frisk og med lækker Moscato sødme! En sand "Damernes favorit..."

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd uden videre denne Moscato Rose, der er en moderne, frugtagtig, perlevin fra solbeskinnede Valencia. Nyd den forsigtigt afkølet - alene, med grillede rejer eller fx en sommer bær-frugtsalat.

Tidligere anmeldelser:

* Silver Medal Mundus Vini 2018
* Gold Medal - Frankfurt International Trophy 2020

* Super mousserende sommerrosé!

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 5% Alkohol.

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Segura Viudas - Brut - Reserva - Cava - Spanien

92 point i Wine & Spirits: "The best Cava we tasted, regardless of price."

5 glas - Politiken: "Klasse Cava"

I glasset en fremragende Cava med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. 

★★★★★★ i Ekstra Bladet: "Vinkup! Til prisen er det her en aldeles fremragende mousserende og tør Cava i bedste champagne-stil. Spanierne er virkelig stærke i denne disciplin og derfor ofte gæster på mit middagsbord med fisk og skaldyr. Som velkomst til gæster er denne Cava desuden perfekt."

Din VinGuide: ”Intens i duften af stenfrugt. Masser af pow på smagen, frugtig med krydrede noter. Pæn mousse og en lang afslutning. Vellykket cava.”

I glasset er en fremragende Cava med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. Perfekt som aperitif, receptionsvin, som gennemgående vin til frokosten eller middagen. Server i høje slanke flûtes ved 7-8 grader. Brut Reserva fremstilles af 50% Macabeo, 30% Xarel-lo og 20% Parellada og lagres min. 15 måneder inden frigivelsen.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12% alkohol.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Vilarnau - Cava - Brut - Reserva - Spanien

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 7-10° som aperitif - eller til fisk og skaldyr, ost, cremede supper, et væld af retter med svin og fjerkræ og SELVFØLGELIG til tapas.

Hér får Du en kvalitets Cava, lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

1 kassse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 11,5% alkohol.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af Cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

 

 

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Viña Cecilia Moscato Blanco Mousserende

* En sand "Damernes favorit..."

Med Master vinmager Fernando Tarins hjælp har de verdensberømte Moscato druer udviklet sig til denne delikate vin med en meget frisk, lækker frugtsødme og et naturligt lavt alkohol. Man kan udmærket forestille sig, hvordan varmen i den spanske sommer kunne drive en vinproducent til at skabe denne ultimative tørstslukker.

Moscato Vina Cecilia Blanco er så sprød og frisk som var druen nys plukket fra vinstokken og med en perlende kilden på tungen. Næsen byder på sødmefulde bærfrugter, lime og en antydning af krydderi. Sødmen er i smagen balanceret af en friskhed i udtrykket.

Citat oversat fra Oz Clarke:
Oz Clarke beklager med rette, at Muscat druen "behandles med afslappet foragt af de fleste vindrikkere". Og alligevel er den lige så gammel som selve vinen og så alsidig, at den kan gøre fremragende vin sød, medium, tør, mousserende eller befæstet. De indviede elsker den for dens fantastiske, eksotiske parfume og det faktum, at det måske er den eneste vin, der faktisk smager af friske druer. Så nyd denne Moscato Blanco fra det solbeskinnede Valencia - og nyd den afkølet.

Prøv den til velkomst, barbecue, let krydrede kyllingeretter, til frugtbaserede desserter eller måske en chokoladekage - eller bare et glas i solen...

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 5% Alkohol.

 

39,95 DKK 69,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau - Cava - Rosado - Reserva - Spanien

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der er tør uden at støve. Aromamæssigt er vi i det røde bærsegment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt "charme-tal".

Vilarnau Cava Rosado er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en rigtig god madledsager. Nyd den eksempelvis til en kraftig fiskeret, til en fiske eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 6-8 grader.

Virkelig kvalitets Cava, på et blend af den lokale Trepat og den knapt så lokale Pinot Noir, der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.
En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12% alkohol.

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Vilarnau - Cava - Semi-Seco - Reserva

Denne semi-seco ligger ikke i den rigtig søde ende af genren og får en fint balanceret udtryk med sin friske syre. Modsat sædvanen er denne semi-seco kun fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop semi-seco Cava. Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig Macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og understøtter blot vinens fylde yderligere.

Nyd denne Cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang "fjernøstlig mad", hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.

Dette er kvalitets Cava lavet af klassiske Cava-druer, nemlig Macabeo (50%), Parellada (35%) og Xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres ca. 14 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, hvilket dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler.

Cava Vilarnau er økologisk og vegansk.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 11,5% Alkohol.

99,95 DKK 119,00 DKK (spar 19,05 DKK)

Ponte Vecchio - Moscato - Frizzante - rosé - Spanien

Denne Pink Moscato har en fin, lys farve med sarte, delikate bobler. I næsen dufter den skønt af anis, jasmin, kaprifolier, og appelsinblomst. Smagen er meget forfriskende med intens frugtsmag og en super fin balance mellem sødme og syre.

Ponte Vecchio er produceret på Moscato og en anelse Tempranillo. Frizzante er en let mousserende vin med et moderat tryk på ca. 2,5 bar, hvilket er knapt halvdelen af f.eks. Champagne.

Vi anbefaler at servere Ponte Vecchio afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til for eksempel pasta, kylling, til krydrede retter, herunder sur/søde asiatiske retter, eller til velkomst.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 9% Alkohol.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

L'Encert Vino Espumoso Brut

Dejlig, forfriskende mousserende vin med en ganske let sødme. Vinen er fremstillet på 70% Malvasia og 30% Macabeo druer og produceret efter Método Charmat (tankmetoden). Vinen fremtræder flot lys gul med fine bobler.

L'Encert er velegnet som aperitif, men vil også være dejlig til fisk og skaldyr og nydes bedst godt afkølet ved 5-7 grader.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 11,5% Alkohol.

 

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Ponte Vecchio - Moscato - Frizzante - Spanien

Ponte Vecchio Moscato Frizzante er en sødmefuld lækker og forfriskende mousserende vin med elegante, små bobler og intens duft af blomster og citron. En moderne og sjov vinstil, der trender verden over.

Frizzante er en let mousserende vin med et tryk på cirka 2,5 bar, hvilket er knapt halvdelen af f.eks. Champagne.

Vi anbefaler at servere Ponte Vecchio ung og afkølet ved en temperatur på 5-7 grader til for eksempel pasta, kylling, til krydrede retter, herunder sur/søde asiatiske retter, eller til velkomst.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 9% Alkohol.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Segura Viudas - Brut - Reserva - Cava - Heredad - Spanien

★★★★★ i Fyens Stiftstidende; "Aromatisk, lokkende duft af abrikos, rosenbusk, pære, citrus og flinterøg. I begyndelsen sødmefuld og sukkerfedtet i munden med, men de sprøde bobler og æblesyrligheden vinder til sidst og tager fat i kinderne. Her er et orange element, lidt a la kattetunger. En fyldig og megahyggelig sofavin - og næppe et hit, hvis man kun er til stram, mineralsk champagne. Den her øser gavmildt ud af sine goder - derfor ender vi trods prisen på fem stjerner."

93 point og Guldmedalje - Sommeliers Choice Awards 

91 point - Din Vinguide

Segura Viudas Cava Brut Reserva Brut Reserva fremstilles af 50% Macabeo, 35% Parellada og 15% Xarel-lo og lagres mellem to og tre år inden frigivelsen. I glasset en fremragende CAVA med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. Perfekt som aperitif, receptionsvin, som gennemgående vin til frokosten eller middagen. Server i høje slanke flûtes ved 7-8 grader.

Reserva Heredad er flagskibet fra Segura Viudas. Her anvendes de bedste druer fra de allerbedste parceller. Druesammensætningen er 33 % Macabeo, 67 % Parellada. Reserva Heredad tappes på en eksklusiv flaske og nyder godt af en særdeles lang lagring på bundfaldet i flasken, inden den degorgeres og frigives til salg. Resultatet er en CAVA, der tåler sammenligning med to - tre gange så dyre Champagner. Duften er dyb og kompleks. Smagen oser af klasse og imponerer med en på en gang med en fyldig og finessrig stil. Perfekt til de festligste anledninger, og de bedste fiskeretter såvel som det fineste lyse fjerkræ. Spaniens fornemme mousserende vin Betegnelsen CAVA blev indført i 1970 og dækker over Spaniens fornemme mousserende vine, fremstillet efter champagnemetoden. Oprindeligt blev disse vine solgt under betegnelsen Champaña, der imidlertid var i konflikt med den franske Champagne.

Langt de fleste CAVA vine produceres i Catalonien, med Penedès som vigtigste område. For at benytte betegnelsen CAVA skal vinene lagres minimum 9 måneder på bundfaldet, ligesom trykket før degorgering skal være minimum 4 atmosfærer. Segura Viudas - en af de bedste Segura Viudas ligger i Spaniens Penedès-område med hovedsæde i en storslået bygning fra det 11. århundrede. De oprindelige bygninger tjente som en udsigtspost, hvor der kunne holdes et vågent øje mod fjendtlige tropper. Gennem årene blev bygningerne modificeret og udbygget og blev med tiden transformeret til et stateligt landsted i romersk – gotisk stil. I 1954 blev ejendommen købt af Segura Viudas familien.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12% alkohol.

 

249,00 DKK 269,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler