Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Eau de vie er oprindeligt fransk, betyder ordret ”livets vand” og kan betegnes som frugtbrandy.

Hvor grappa er lavet på vindruer, er eau de vie lavet på andre typer frugt – du kan finde begge dele i Næstved Vinkompagni.

Selvom eau de vie er et fransk udtryk, så produceres frugtdrikken også i mange andre lande under andre navne som absint og den danske version - brændevinen. Hos Næstved Vinkompagni sælger vi dansk brændevin med f.eks. vanilje, figen eller abrikos fra Bornholm!

Kontakt os eller kig ind i butikken i Næstved for yderligere vejledning af vores professionelle personale om dit næste eau de vie-køb.

Sorter resultater:

Trentina - Grappa - Italien

Denne Grappa har en Intens og direkte duft, med betydelige friske fornemmelser og en Tør, fuld af karakter smag som er typisk for sin hjemstavn.

Produceret i Italien af Marzadro et familieejet destilleri, som startede i 1949. På Marzadro er det nu 3. Generation der driver virksomheden.

Grappa er en brændevin, som bliver produceret af resterne fra vinproduktionen, druekvas eller “vinaccia”, som det hedder på italiensk.

En grappa med sine rødder fast i det område, som giver den sit bedste: den typiske vinstok i regionen, temperaturændringer, som giver den deraf følgende parfumer, oplevelsen af århundreders fortid. En grappa der virkeligt formår at vise elegancen i Trentino (grappa) traditionen.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

299,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler