Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her finder du vores sortiment af eksklusive mousserede vine fra det sydlige England.

Camel Valley producerer utrolig flotte mousserende vine i Cornwall i det sydvestlige England. Vinene produceres af ægteparret Annie og Bob Lindo, der i 1989 plantede deres første 8.000 vinstokke. Siden er det blevet en overvældende succes på blot få årtier. Besøg os i vores store butik i Næstved, eller bestil her og få dine varer leveret direkte til døren. Har du nogen spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon - vi er altid glade for at høre fra dig.

Sorter resultater:

Camel Valley Cornwall, Sparkling Wine Brut  - England

De gode englændere kan i dén grad godt finde ud af at producere bobler af enormt høj kvalitet!

* Prøv at smide den ind i en Champagne-smagning. Gætter folk mon, at det ikke er Champagne...?

Camel Valley Brut er produceret af 40% Chardonnay, 30% Seyval Blanc og 30% Pinot Noir fra Cornwall i det sydvestlige England. Vinen er tør med fine små bobler, der giver en særdeles elegant mousserende vin. Den har en delikat duft og en frisk, frugtig smag med noter af citrus og et strejf af honning.

Server vinen behørigt afkølet og den er særdeles velegnet som aperitif samt til fiskeretter, skaldyr, fjerkræ og lyst kød.

Tidligere anmeldelser:
• Guld - Sommelier Wine Awards 2016
• Sølv - International Wine Challenge 2015
• Sølv - Decanter World Wine Awards 2015

Da ægteparret Annie og Bob Lindo i 1989 plantede deres første 8.000 vinstokke i Cornwall i det sydvestlige hjørne af England, havde de aldrig forestillet sig den overvældende succes, Camel Valley skulle få efter blot et par årtier. Ægteparret havde gennem nogle år hver sommer set græsset blive brunt på Camel Valleys meget solvarme skråninger og tænkt, at sådan et sted ville vinstokke sikkert trives godt. De gik derfor i gang med at lære alt om vin og levede praktisk talt i vinmarkerne de første år. De elskede det og blev ved med at stræbe efter perfektion i både vinmarkerne og vineriet, som de byggede og udstyrede med det bedste udstyr, de havde råd til.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 12,5% Alkohol.

399,00 DKK 439,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler