Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Med vores sortiment af hvidvine fra USA behøver du absolut ikke at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos Køge Vinkompagni er vi glade for at kunne tilbyde et varieret sortiment af fantastiske amerikanske hvidvine fra f.eks.: Kendall-Jackson og 14 Hands, Seghesio & Sandpoint ,der alle er garant for høj kvalitet i glasset. Californien, Washington, Oregon... Du finder det hos Køge Vinkompagni.

Sorter resultater:

Kendall-Jackson - Vintner's - Reserve - Chardonnay - Californien 

Fragtfrit v/6 fl.

USA´s bedst sælgende premium Chardonnay

Vinen er en harmonisk og frisk hvidvin med en flot medium gul farve og en intens duft af mango, papaya og ananas, citron og lime og så et røget strejf. Vinen er fyldig med en cremet tekstur. Aromaerne går igen i smagen, som nok er tør men med udtalt frugtighed og et strejf af vanilje og smørkaramel i den lange eftersmag.

Vinen er særdeles velegnet til fede fisk, til hummer eller hummerbisque, til fjerkræ samt til kalv. Vi anbefaler at nyde denne vin, mens den er forholdsvis ung og stadig i besiddelse af sin friske karakter.

Vinen er produceret af 100 % Chardonnay druer fra forskellige steder i Californien: Mendocino, Monterey, Santa Barbara og Sonoma. For at bevare optimal friskhed i frugten presser man hele klaser og afstilker således ikke druerne. Vinen har været ligget ”sur lie” på fransk og amerikansk eg, hvoraf kun en beskeden del er nye fade.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5% Alkohol.


Kendall-Jackson Vintner’s Reserve serien repræsenterer Kendall-Jacksons engagement og dedikation til Jackson Estate vinene. Disse vine produceres af druer, der er håndplukkede på Jackson Estates egne vinmarker, der er hjertet i hele Kendall-Jacksons vinproduktion. Hver enkelt drue, der er brugt til Vintner’s Reserve serien, er dyrket på vinmarker i de kølige kystområder i Californien. De er alle under kontrol af Kendall-Jacksons dygtige vindyrkningsteam. Det giver winemakerne de bedste betingelser, når de færdige blends skal laves i vineriet. Som Kendall-Jacksons afdøde grundlægger, Jess Jackson, sagde om Vintner’s Reserve serien: ”Vores mål er at lave vine, som du vil nyde første gang, du smager dem - og mange år fremover.”

149,00 DKK 229,00 DKK (spar 80,00 DKK)

Darkny Riesling - AVA Columbia Valley, Washington State

VALUE FOR MONEY VIN 

***** 5 stjerner på Vinavisen.dk ( årg 2019 )

"En ekstraordinært lækker hvidvin, der dufter af honning og sommerblomster og har en forførende smag med flere noter af honning og modne grønne druer. En halvtør vin med en velafstemt sød frugtighed. En fornøjelse både som enkeltstående og ledsagende lette asiatiske retter. Dens pris på 6 flasker er bemærkelseværdigt attraktiv, disse flasker vil ikke samle støv."

Vinen fremstår med en smuk og klar gul farve med grønne refleksioner.

I bouqueten mødes man blandt andet af nuancer af friske grønne æbler, citrusfrugter, med moden citron og grapefrugt i højsædet samt noter af melon.

Førstehåndsindtrykket i smagen byder på en læskende sødme men mødes hurtigt af en frisk naturlig syre som til sammen giver vinen en lækker harmoni af moden sødlig eksotisk frugt og en rensende sprød syre.

Darkny Riesling er et perfekt valg til aperitif, fisk og skaldyr, krydrede madretter fra det asiatiske køkken og Sushi.

1 kolli indeholder 6 flasker - 12,5% alkohol

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Darkny Riesling - Washington State USA - KASSEKØB 6 fl.

VALUE FOR MONEY VIN 

5 stjerner på Vinavisen.dk ( årg 2019 )

"En ekstraordinært lækker hvidvin, der dufter af honning og sommerblomster og har en forførende smag med flere noter af honning og modne grønne druer. En halvtør vin med en velafstemt sød frugtighed. En fornøjelse både som enkeltstående og ledsagende lette asiatiske retter. Dens pris på 6 flasker er bemærkelseværdigt attraktiv, disse flasker vil ikke samle støv."

Vinen fremstår med en smuk og klar gul farve med grønne refleksioner.

I bouqueten mødes man blandt andet af nuancer af friske grønne æbler, citrusfrugter, med moden citron og grapefrugt i højsædet samt noter af melon.

Førstehåndsindtrykket i smagen byder på en læskende sødme men mødes hurtigt af en frisk naturlig syre som til sammen giver vinen en lækker harmoni af moden sødlig eksotisk frugt og en rensende sprød syre.

Darkny Riesling er et perfekt valg til aperitif, fisk og skaldyr, krydrede madretter fra det asiatiske køkken og Sushi.

1 kolli indeholder 6 flasker - 12,5% alkohol

 

359,00 DKK 594,00 DKK (spar 235,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery - Chardonnay - Diamond Collection - USA 2017 er produceret på druer fra to forskellige områder i Monterrey, der hver især bidrager og i fællesskab skaber en hvidvin i super flot balance. Chardonnay fra de sandede jorder i Gabilan bjergkæden bidrager med en federe struktur til vinen, mens Chardonnay fra Arroyo Seco's kølighed giver vinen en sprød karakter.

Vinen har fået dens cremede struktur fra den delvise lagring på franske fade med efterfølgende malolaktisk gæring. Den malolaktiske gæring blødgør vinen og reducerer fornemmelsen af syre. Den resterende del har lagret på ståltanke og bevarer derved sin friskhed. Kombinationen giver en en vin i balance med flot struktur og kompleksitet. 

Vinen har en flot gul farve, med duft af mango, moden melon og ristede noter fra fadet. I smagen kommer flere frugtige nuancer som ananas og appelsin til. 

Nyd denne vin til fede fisk - gerne skindstegt - lyst kød eller fuglevildt, ligesom den vil være glimrende til oste som Brie de Meaux. Vinen bør serveres ved ca. 10 grader.

En kasse indeholder 12 flasker  af 75 cl. - 13,5% Alkohol.

159,00 DKK 199,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Hahn Winery - Chardonnay - Monterey - USA 2019

Til denne vin kommer druerne langt overvejende fra Monterey County, hvor 'bourgogne-druen' Chardonnay synes at passe fremragende til regionens maritime klima. Hahn's Chardonnay er ikke smørfed vin som har fuldt blus på aromaerne, men en vin, der med sin elegante frugt og præcise syre spiller på facetter snarere end muskler.

Vinmager Paul Clifton går meget op i, at der skal være balance mellem frugt, syre og brugen af eg og han har valgt kun at bruge 20% ny eg til denne vin - og udelukkende fransk eg (fra 3 forskellige bødkere!), da amerikansk eg efter Clifton's mening ville være for aromatisk dominerende. Vinen har fået knapt 12 måneder på fad.
 
Vinen er drikkeklar nu og vil over de næste 3-5 år antage nøddeagtige aromaer, mens frugten vil blive mindre fremtrædende. I duft og smag dominerer frisk citrusfrugt med undertoner af tropefrugt, især mango og ananas. Vinen er medium til medium(+) fyldig og med dejlig friskhed og en lang, ren finish.
 
Vi anbefaler Hahn Winery Chardonnay som tilbehør til en rustik kyllingeret, gerne á la crème, til maskuline fiskeretter eller til de lyse kødretter med ditto saucer og servér den meget gerne ved i omegnen af 9-13°
 
1 kasse indeholder 12 flasker af 75 cl. 14,5% Alkohol
149,00 DKK 175,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Kendall-Jackson - Estates Collecttion - Camelot Highlands - Santa Maria Valley - Chardonnay - Californien 2019

Camelot Highlands Chardonnay springer ud af glasset med livlig citrontærte, moden grapefrugt og friske ananas dufte med antydninger af antændt tændstik, lime kordial, kaprifolium og crème brûlée. Vinen bør serveres ved en temperatur på 10° C og kan parres med reje- og hvidløgspasta, fisk og skaldyr med smør såvel som saucer af brun smør, karry-kyllingesalat og grillet med sennep og estragon kylling.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

Kendall-Jacksons ejendomsvinmarker ligger i Californiens kølige kystregioner og er placeret på bjerge, højderygge og benchlands. Fra disse betagende smukke steder uddrager Kendall-Jacksons vinmagere en rig palette af aromaer og smage til at håndfremstille vine af exceptionel dybde og kompleksitet. Det er vanskeligt at dyrke druer i så højt placerede vinmarker, men samtidig producerer de uden tvivl den rigeste, mest intense karakter og smag. Specifikt Kendall-Jackson Estate Camelot Highlands Chardonnay fremstilles af Camelot Highlands Chardonnay-vinmarken. Premium-blokkene af Camelot Highlands Chardonnay-vinmarken dyrkes på bjergskråningen over The Santa Maria Bench i Santa Barbara og er dedikeret til Jackson Estate kollektionen.

Vinen ældes i 8 måneder i 100% fransk eg hvoraf, at 45% er nyt.

Historien om Kendall-Jackson er den om familie, kvalitet og forvaltning. I 1974 købte Jess Jackson en 80-acre pære- og valnødplantage i Lake County (nord for Napa Valley), som han genplantede med Chardonnay-vinstokke. I 1982 satte familien sig for at lave en premium, dog overkommelig, californisk vin; Vintner's Reserve Chardonnay. Kun et år senere solgte Jess sin første kasse af Vintner's Reserve Chardonnay nogensinde på Oyster Bar, som er beliggende på Grand Central Station i New York. Samme år vandt denne indledende årgang af Vintner's Reserve Chardonnay den første nogensinde Platinum Award for en amerikansk chardonnay ved The American Wine Competition. Kendall-Jackson var dermed officielt etableret i vinverdenen. Ligeledes i 1983 ankom KJ til Washington, da Reagan-familien insistererede på at servere Californiske vine i det hvide hus og Nancy elskede smagen af Vintner's Reserve Chardonnay. San Fransisco Chronicle's Pulitzer-prisvindende kolumnist såvel som byikon Herb Caen fik færten af historien og skrev en klumme om vinen hvori, at han henviste til den som Nancys vin. Kendall-Jacksons popularitet tog dermed hurtig fart og virksomheden havde en utrolig succesfuld opstart! Dog opdagede Jess at kvaliteten af de franske egetræstønder, som han benyttede til aldringen af sin vin, var inkonsistent. Han investerede derfor i 1991 i en stavfabrik i det nordøstlige Frankrig og på dette tidspunkt var Kendall-Jackson det eneste amerikanske vineri, som delte ejerskab i en fransk stavfabrik. K-J-virksomhedens forpligtelse til ældning og fermentering i franske egetræstønder har hjulpet dem med at levere Amerikas yndlings Chardonnay siden 1982. Ganske rigtig blev Kendall-Jackson Vintner’s Reserve Chardonnay i 1992 den bedst sælgende Chardonnay i Amerika og er det fortsat i dag. Få år senere i 1995 købte Jess Jackson den 500-acre Gauer Ranch, som er beliggende langs Mayacamas-bjergene i Alexander Valley. Han omdøbte den Alexander Mountain Estate (AME) og insisterede på, at de eftertragtede druer på dette bjerg blev dyrket med ekstra omhu (Jackson Estate Collection afhenter Cabernet Sauvignon fra nogle af AME's prisvindende bjergtop-vinmarksblokke). En yderligere begivenhed af stor relevans fandt sted i marts 1997, da Randy Ollum blev udnævnt til Winemaster for Kendall Jackson Winery - en stilling han fortsat besidder i dag. Denne usædvanlige titel som "Winemaster" afspejler hans intime involvering i kompleksiteten af Kendall-Jacksons vinavls- og vinfremstillingsprogrammer.

Ti succesfulde år senere blev Jess Jackson i 2007 tildelt "Lifetime Achievement Award" af Wine Enthusiast Magazine. Redaktørerne for Wine Enthusiast beærer hvert år de individer og virksomheder, som har opnået fremragende præstationer inden for vin- og drikkevareverdenen. Blandt Jess Jacksons vigtige præstationer er, at han var en af de første og største vinproducenter, som introducerede Amerika til sort-specifik vin. Dette øgede ikke kun offentlighedens forståelse og påskønnelse af vin, men gjorde også vin til at betale. Desværre gik Jess Jackson bort den 21. april 2011; han var et sjældent individ, hvis vision, udholdenhed og arbejdsmoral forvandlede en hel industri. En ægte selvskabt mand hvis arv vil vare ved og inspirere alle dem, som ligeledes mener, at det at være succesfuld i forretningsverdenen ikke betyder, at man skal gå på kompromis med disse grundlæggende værdier: familie, hårdt arbejde, integritet og forvaltning af landet. Dog positivt ved året 2011 var, at Wine & Spirits udvalgte Kendall-Jackson som et af årets top 100 vinerier, hvilket markerer den tiende gang, at K-J vinder denne pris. Ydermere blev Kendall-Jackson i 2013 tildelt titlen "Green Company of the Year" af The Drinks Business, Europas førende drinks-handelspublikation. Prisen blev givet på baggrund af K-J's implementering af miljøfølsom praksis i alle aspekter af deres operationer og for den overordnede indvirkning på energibesparelser, affaldsreduktion og konservering. Ligeledes i 2013 blev Barbara Banke, som var Jess Jacksons hustru og medstifter af K-J, den første kvinde til at modtage følgende pris: Wine Enthusiast Magazine's Wine Personality of The Year. Hun er en af vindindustriens inspirerende ledere såvel som innovatører og har drevet Kendall-Jackson de sidste to årtier. Blot et år senere i 2014 blev den fremragende Jackson Estate Collection lanceret; en eksklusiv og begrænset kollektion bestående af dybe såvel som komplekse Chardonnays, Pinot Noirs samt Cabernets fra Anderson, Alexander- og Santa Maria Valley. Velfortjent blev Kendall-Jackson så sent som i 2017 kåret som "American Winery of the Year" af Wine Enthusiast Magazine.

369,00 DKK

Cycles Gladiator - Chardonnay - Californien 2018

De Californiske Chardonnayer spænder meget fra de voldsomt fyldige og bredskuldrede typer, til vine der kommer særdeles tæt på Chablis. Denne vin ligger et sted midt i mellem, hvor afstemt fylde parret, med god friskhed giver en lækker behagelig smagsoplevelse.

Dette er ikke en cremet power vin, men en vin i mere kølig stil, hvor fokus er på friskhed i frugten. Men dog stadig med en blid og afrundet finish. Druerne kommer hovedsageligt fra Monterey, hvor havets svalende briser er med til at give vinene en god naturlig syreindhold i druerne.

Stilen er uhøjtidelig, som Californierne selv er det, men tag ikke fejl af denne vin! vinen er lavet efter alle kunstens regler på et topmoderne vineri, hvor ny teknologi går hånd i hånd med statens rige vin traditioner.

Vinen er gæret køligt på rustfrit stål, hvorefter vinen er lagret på rustfrit stål, samt egefade af varierende alder. De nye fade afgiver mest aroma, mens ældre fade er mere neutrale, men giver vinen en gunstig, kontrolleret mikrooxidation. Vinfikationen har bevaret frugtaromaerne og tilføjet vinen et cremet touch.

Duft og smag har elementer af lidt fersken, melon og citrus og med undertoner af ananas og cremet egefad. Eftersmagen har pæn længde og god friskhed.

Nyd denne hvidvin til en cremet pastaret, til fed fisk, stegt eller ovnbagt fisk, eller en let kyllingeret.

Server vinen ved 8 – 10 grader

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

99,00 DKK

Château Ste. Michelle - Chardonnay - Limited Edition - Washington State - USA 2021

Chardonnay Limited Edition besidder den helt særlige karakter, som Chardonnay-vinene fra Washington State er så berømte for: sprød, delikat med friske æbler og med et let blødt strejf af vanilje. Druerne til vinen kommer fra forskellige af husets marker – nogle varme og andre mere kølige for at få både friskhed, kompleksitet og dybe frugtnoter frem i den færdige vin.

Med Chardonnay Limited Edition får du en hvidvin med utrolig velintegreret frugt, blød mundfylde i en dejlig, frisk stil. Den silkebløde karakter får vinen fra fadlagringen, hvor 57% af druerne har lagret "sur lie", dvs. med gærresterne, på egefade i seks måneder. De resterende 43% har gæret på rustfri ståltanke for at bevare vinens elegance og friske karakter. Herefter gennemgår vinen en anden gæring kaldet malolaktisk gæring. Her omdannes den skarpe frugtsyre til en blød mælkesyre, hvilket giver vinen sin flotte balance og bløde dybde.

Resultatet er en utrolig delikat Chardonnay med æbler og krydrede pærer som de dominerende smagsindtryk og en flot finish med flotte florale noter, der bliver hængende længe i munden.

Washington State er med sin eminente placering i USA’s nordvestlige hjørne, en af verdens førende vinadresser og er kendt for sine kvalitetsvine fra Columbia Valley. Chateau Ste. Michelle har pioneret vinproduktionen i Washington State og er i dag ikke blot det ældste og største vineri i Washington State, men også statens ubestridte pioner inden for vinfremstilling.

Chardonnay Limited Edition er en charmerende og cremet smagsoplevelse, der går lige så godt til fed fisk, skaldyr og retter med lyst fjerkræ, som til at nyde som aperitif i venners lag.

1 flaske indeholder 75 cl. - 13,5% alkohol.

129,00 DKK

Château Ste. Michelle - Dr. Loosen - Eroica - Riesling - Washington State - USA 2020

Eroica Gold udtrykker og sammenfatter det bedste af de to vinverdener: "New World" og "Classic Philosophy". Eroica er dedikation og kærlighed til Riesling-druen og en videreudvikling af den oprindelige Eroica-Riesling. Eroica Gold kombinerer Washington State’s varemærke som i Riesling er klokkeklar og stringent syre med Tysklands fine og lange tradition for botrytiserede Riesling-vine. Resultatet er Riesling med fantastisk koncentration, moden frugt, sødme, frodighed, raffineret orangemarmelade-noter og sprød finish.

1 flaske indeholder 75 cl. - 12% alkohol.

189,00 DKK

Sand Point Chardonnay LangeTwins Family Winery - Californien, USA

Sand Point, familie ejet og dobbelt bæredygtigt

Familien Lange kom til Lodi i Californien allerede i 1870, og etablerede deres første vinmarker i 1912. det store løft i kvalitet kom dog først i 1973, da Brag og Randall Lange overtog The River Ranch. Siden da har Lange familien været pionerer, både ved etableringen af the Lodi Winegrape Commission og siden ved gennemførelsen af de strenge Lodi Rules for Sustainable Winegrowing, efter selv at have været førende i bæredygtig vindyrkning i mange år. Vinejendommen og alle 73 vinmarker er stadig i Lange familiens eje og alle druerne til Sand Point serien kommer fra disse egne vinmarker fordelt over AVA’erne Clarksburg, Clements Hills, Alta Mesa, Mokelumne River & Jahant, som alle er dobbelt certificeret bæredygtigt. Både California Certified Sustainable og Lodi Rules Certified Green, Sustainable Winegrowing.

Sand Point – Californisk velsmag og value-for-money

 Lange familiens flagskib er samtidig deres value-for-money serie. Det hedder Sand Point, og vinene er produceret kernesunde, appetitlige og tilgængelige, og er så oveni dette nogle af de allerbedste køb i Californisk vin. Brad og Randall har i dag overladt ledelsen til deres tilsammen 5 ”børn” Marissa, Kendra, Joe, Philip og Aaron. Sand Point er også et kystnært område ved Mokelumne River og familien Lange bruger en god del af indtægten fra salget af Sand Point vinene til for eksempel at plante oprindelige træer, sætte bistader og fuglekasser op, etablere stryg i floden. Alt medvirkende til at øge biodiversiteten til alles glæde. Vinmager er Karen Birmingham, der er uddannet i Mondavi gruppen, og været hos familien Lange siden 2008.

Sand Point Chardonnay

Druerne til denne charmerende californiske Chardonnay kommer fra de mest kystnære og veldrænede af familiens vinmarker. Vinen får kun 10-15 % lagring på egetræ (brugt 1-3 gange) og det giver dig en frisk og balanceret Chardonnay med en passende syre. Næsen er indsmigrende med et hint honningmelon og vanilje. Det hele samler sig harmonisk i smagen med god kompleksitet med spicy toner af pære og guava. Til sidst slutter vinen med et forfriskende strejf citron. Helt klart langt den bedste Californiske Chardonnay vi har, og har haft, i denne prisklasse.

1 kolli indeholder 12 flasker á 75 cl. – 14,5% alkohol

 

119,00 DKK 139,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery,Diamond Collection - Appellation Series,Sauvignon Blanc, Sonoma County

Francis Ford Coppola Winery

Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film stårlegendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.

Californien

Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay.

Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og

Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian RiverValley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

Vinen

Coppolas Sauvignon Blanc fra Sonoma er en rigtig sprød og aromatisk sag, hvor den ene slurk tager den næste. Stilen er præget af Sonomas mange solskinstimer, der skaber en charmerende Sauvignon Blanc med udsøgt balancemellem læskende tropisk frugt og opfriskende citrus-præg.

Appellation Series er de eksklusive vine fra Diamond Collection serien, skabt på druer fra udvalgte AVAs (vindistrikter) i Californien. Appellation Series er skabt ud fra den filosofi, at forskellige druesorter udtrykker sig bedst i specifikke terroirs. I hver flaske kan du forvente en kvalitetsvin, der udviser druesortens karakteristiske dyder i et unikt terroir-tro udtryk.

Denne Sauvignon Blanc kommer fra Sonoma County, hvis geografi spænder fra dale til bjerge, kystområder til indlandsbænke. Højdedragene, samt de kølige vinde fra Stillehavet skaber optimale betingelser for Sauvignon Blanc vine med god frugtdybde.

Vinen åbner sig i glasset med forfriskende dufte af nyklippet græs, limeskal og abrikos. Smagen byder på en sprød og livlig kombination af saftig limefrugt og frisk ingefær, med subtile noter af stenfrugter.

Vinen er perfekt til at nyde på terrassen eller som en forfriskende ledsager til sushi, sprøde salater eller asparges. Serveres godt afkølet ved en temperatur på ca. 8 grader.

1 kolli indeholder 12 flasker á 75 cl. - 13,5% alkohol

199,00 DKK 259,00 DKK (spar 60,00 DKK)

Francis Ford Coppola Winery,Rosso & Bianco, Chardonnay

Rosso & Bianco Chardonnay byder på en dejlig let og frisk hvidvin, der udstråler uforstyrret og charmerende Chardonnay karakter. Ved at gærer vinen i rustfrit stål i stedet for eg, udfoldes Chardonnay sine naturlige smagskvaliteter, uden kryddernoter, som fadet kan skabe. Denne teknik giver vinen en lettere tekstur, der gør den let-drikkelig og sprød. Tilmed høstes druerne om natten for at bevare så meget friskhed som muligt. Rosso & Bianco vinen er en hyldest til vinhusets italienske arv og inspireret af familiens egen kærlighed for den ukomplicerede og gode vin. Rosso & Bianco serien er skabt ud fra den filosofi, at god vin skabes via dygtigt håndværk og fokus på at druens naturlige egenskaber skinner igennem. Rosso & Bianco byder på imponerende værdi for pengene.

Vinen brillerer med en lys strågul farve, der glinser i glasset. Duften er indbydende med noter af abrikos, ananas, melon. Smagen imponerer med nuancer af æble, tørret abrikos og en finish af citronskal, der efterlader en frisk og mundrensende eftersmag.
Med sin lette og forfriskende karakter er vinen oplagt som aperitif, eller som ledsager til friske skaldyr, grillet lyst fjerkræ eller cremede supper. Servér gerne vinen godt afkølet ved 6-8°.

 

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler