Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

M&H Elemets Sherry Cask Single Malt - Best Single Malt in the World 2023

 

Destilleriet blev kåret til Craft Producer og Distiller of the Year sidste måned i selv samme konkurrence!

En  single malt whisky, hvoraf en stor del har været lagret på Oloroso og Pedro Ximenez sherryfade. Resultatet er en frugtig, krydret og ganske indbydende whisky.

Duft

Noter af røde frugter, samt mild eg, karamel og frisk citron.

Smag

Medium fyldighed - Let frugtig sherrysødme, rige frugter, mørk chokolade og milde egenoter

Eftersmag

Langvarig – noter af mørk chokolade, tobak og eg.

 

Om Produktet

For at lave denne whisky måtte det israelske destilleri M&H drage helt til Jerez i Spanien for at indsamle specialskabte Oloroso og Pedro Ximenez sherryfade. Denne single malt whisky, der er tappet ved 46% ABV efter flere års lagring i det varme israelske klima, er derudover bemærkelsesværdig i at den er verdens første (og hidtil eneste) whisky lagret på kosher Sherryfade.

Whiskyen i denne udgivelse har været lagret på forskellige fade: 40% har været på sherryfade, 55% på bourbonfade, og 5% på STR rødvinsfade.

Smagsnoter

På næsen mødes man af righoldige noter af røde frugter, indhyllet af mild eg, duft af karamel og frisk citron. Konsistensen er middelfyldig, med en dominerende - om end mild - frugtig sherrysødme, rige frugter og mørk chokolade, som efterfølges af milde egenoter. Disse går over i en langvarig eftersmag, hvor mørke chokoladenoter forbliver på ganen et stykke tid, hvorefter de afløses af noter af tobak og egefad.

 

529,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences