Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Her på siden finder du vores sortiment af hvidvine fra Sydafrika. I øjeblikket finder du udelukkende Kanoon, der har ry for en høj kvalitetsstandard til prisen. Kunne du tænke dig en hvidvin med en frisk eftersmag og med lidt sødme, så er denne lige sagen. Forkæl dig selv og dine gæster med en delikat flaske til en god pris. Har du spørgsmål i forbindelse med vinen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

VINEN SOM GIVER ÈN "GÅSEHUD" TOPANMELDT I GASTRO & VIN FOR BEGYNDERE.

Radford Dale - Renaissance - Chenin Blanc - Stellenbosh - Sydafrika

MUST TRY for Bourgogne-elskere

Sydafrikas mest ædle drue leverer her en udsædvanlig frisk, elegant og klingende ren Chenin Blanc, som fortolker terroiret på bedste vis. Renaissance Chenin Blanc byder på et indbydende spektrum af citrusfrugter og slutter af med en vidunderligt forfriskende saltholdig tone, som indbyder til endnu en læskende tår. Finesse og mineralitet går her hånd i hånd. En Chenin med karakter!

Radford Dale blev grundlagt i 1998 af Barossa Valleys Ben Radford og britisk fødte, og Bourgogne opvoksede, Alex Dale. Ideen med Radford Dale er at skabe nogle af Sydafrikas mest kompromisløse og terroirdrevne vine. Den Rhône baserede vitikulturist og ønolog, Edouard Labeye, er partner og vinmager, og har været med til at udsøge de bedste terroirs og opfylde visionen om at producere nogle af Sydafrikas bedste vine.
Har man druer i topkvalitet er vinmagerens fornemste rolle at holde fingrene væk og lade naturen gøre arbejdet. Edouard Labeye forstår kunsten, men overvåger samtidig den mindste detalje fra arbejdet i vinmarken og til aftapningen af den færdige vin med perfektionistens vågne øje.
De krogede, gamle "bushvines", der leverer druerne til denne karakterfulde Chenin Blanc er plantet på en lille parcel med den reneste granit jord for foden af det storslåede Helderberg Mountain. Vinstokkene dyrkes uden kunstvanding, hvilket tvinger vinstokkenes rødder flere meter ned i granit undergrunden for at finde det vand, de behøver. Højden, de stejle sydøst-vendte skråninger og nærheden til False Bay med de gunstige kølende briser, giver perfekte betingelser til Chenin Blanc druen. Udbyttet fra de krogede vinstokke er på blot 35 hl/ha og giver små klaser med en vidunderlig koncentreret frugt. De hele klaser presses let, og mosten gærer igangsat af vildgæren i små, brugte egetræsfade under kølige forhold i 8 - 10 uger. Kulden forhindrer den malolaktiske gæring. Vinen lagrer i ca. 9 måneder på bærmene, omstikkes og hviler en måned, før den flaskes.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12,5% alkohol.

 

179,00 DKK 279,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Radford Dale - Chardonnay - Stellenbosch - Sydafrika 2019

Dette må være blandt de bedste Chardonnays i Sydafrika - og i den nye verden i det hele taget. Til prisen er den et scoop. Den fortjener de fineste spiser som f.eks. pighvar, laks, hummer eller lignende. Nyd den de næste par år - af store glas ved ca. 12 grader.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13% alkohol.

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Diemersdal - Cape Town - Sauvignon Blanc 2019

Produceret på 100 % Sauvignon Blanc. Flot lime- og citronfarve i glasset. Dugfrisk duft af tropiske frugter, modne figner og stikkelsbær og citrongræs. Det er de rene og helt mineralske noter, der stiller sig forrest i smagspaletten.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,3% alkohol.

99,00 DKK

Vinum - Stellenbosch - Chardonnay - Sydafrika 2021

Efter vores køb af en økologisk vingård i Elgin, har vi omdirigeret disse Stellenbosch-steder fra vores Terroir-niveau og til Vinum. Vi er store fans af granit Chardonnay, og her i Polkadraai er jorden god til at bærer varme, mens havbrisen holder vinstokkene i skak over jorden. Det giver den kystnære Stellenbosch Chardonnay en unik karakter – en afslørende lugt af mineralitet og ægte spænding fra underliggende, naturligt afledt surhed, let gul i farven med et levende grønt skær. Citronblomst og mandarin noter kombineres på næsen, mens et strejf af brioche antyder fadgæring. Livlig syre og citronskal behager ganen, hvorefter hvid fersken fører til en generøst rund smag. Finishen er stram og sprød og efterlader en ren, mineralsk løft.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12,5% alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler