Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Er du til bitter i særklasse så er du kommet til det rette sted. På denne side har vi samlet et bredt udvalg af bitre lækkerier og vi har næsten med garanti lige det, du er ude efter.

Kunne du tænke dig at høre mere om specifikke produkter eller har du spørgsmål vedrørende udvalget, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sorter resultater:

A. H. Riise - 1838 Bitter

A.H. Riise Pharmacy 1838 Bitter til minde om A.H. Riise Apothecary Hall, der blev grundlagt på Skt. Thomas. A.H. Riise Pharmacy 1838 Bitter indeholder planteekstrakter, krydderier og krydderurter, som giver bitteren en raffineret duft og smag – og varmen i kroppen på en kold dag.

A.H. Riise Pharmacy 1838 Bitter er skabt for at ære historien om A.H. Riise Apothecary Hall, der blev grundlagt på Skt. Thomas i 1838. Bittere var dengang en naturlig del af almen medicin og produkterne blev udviklet af de gamle apotekere for at værne imod mave- og hovedpine samt dårlig fordøjelse. A.H. Riise Pharmacy 1838 Bitter indeholder botaniske ekstrakter, krydderier og krydderurter, som giver en raffineret duft og smag. Der er bl.a. tale om galangalrod, ingefær, bitter appelsin, curacaoskal og kardemomme. A.H. Riise Pharmacy 1838 Bitter er skøn som morgenbitter eller efter en udendørs aktivitet.

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol.

219,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler