Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Chile ligger i Sydamerika og grænser op til Argentina, Bolivia og Peru. Det er det 8. største vinland i verden. For mange er det primært de billige hverdagsvine, de kender fra Chile. Vinene er bløde og fyldige med smag af moden frugt. Chile er dog langt mere end billige og modne vine, og generelt får man da også en god vinoplevelse med Chilenske vine. Mange europæiske vinmagere har hjulpet med at fremstille vine, der falder i Europæeres smag. De mest udbredte hvidvins druer i Chile er: Chardonnay, Sauvignon Blanc og Gewürtztraminer.

Vores populære Chilenske vinhus Morandé blev adskillige gange blevet udnævnt til ”Winery of the Year” af det prestigefyldte Amerikanske Magasin – Wine & Spirits. 

Sorter resultater:

VIEJO FEO - Reserva - Chardonnay - Maule Valley, Vina Tinajas - Chile 2023 er en frisk og dejlig Chardonnay vin,til en super attraktiv pris.

Det kræver ikke et magisk spejl for at vide, at det er Viejo Feos friske karakter, der gør den så attraktiv. Medium grøngul i glasset med både grønne æbler og citrus samt tropiske aromaer såsom ag bananer og ananas. Vinen frisk og intens uden fadpræg, med mineralske noter samt et moderat syreniveau.

Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører - at det er skønheden indeni der tæller. Hvis du spørger spejlet "Hvem er den skønneste af alle?" så skal du ikke blive overrasket, hvis spejlet viser dig VIEJO FEO - den grimme gamle mand.

Viejo Feo er en perfekt ledsager til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ (f.eks. en Ceasar salad) og oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% alkohol. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Morandé Estate Reserve Chardonnay 2019 - Casablanca Valley er en dejlig Chardonnay med et flot integreret fadpræg.

Medium gul med en betagende duft, der byder på tropiske frugter som mango, passionsfrugt og ananas med en fin parfumering af vanilje og ristede hasselnødder og kastanjer fra fadlagringen. Vinen har en god krop og fylde, velafbalanceret med smag af melon, frugt og brændt eg. Den er kraftig med en lang frisk og vedholdende eftersmag.

Vinen egner sig perfekt til skindstegte fisk, røget laks, grillet tun, til lyst fjerkræ og lyst kød. Vinen bør serveres køligt ved ca. 10 grader.

Tidligere anmeldelser:

* Bronzemedalje ved Decanter World Wine Awards 2014 (Asia) - årgang 2013
* Guldmedalje ved Concours Mondial de Bruxelles 2013 (Chile) - årgang 2011
* 89 Point ved La CAV 2015 (Chile) - årgang 2011
* Sølvmedalje ved Global Chardonnay Masters 2013 (UK) - årgang 2011
* 5 stjerner ud af 5 mulige - Vinavisen uge 35 - 2010.

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

79,95 DKK 109,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler