Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Gin og tonic eller gin og lemon?

Valget kan selvfølgelig træffes med blik for ginnens smagsstoffer og aromaer, men i sidste ende er det op til den enkelte, hvilken mikser man foretrækker.

Hos Næstved Vinkompagni finder du både gin og tonic af den bedste kvalitet. For at give dig den bedste mikser til din gin, har vi et fint udvalg af spændende tonic, hvor flere af dem siges at være blandt verdens bedste. Derudover fører vi også sodas og lemonader, både med klassisk limesmag og varianter, som kan give din gin et nyt og anderledes twist.

Hvis du sætter pris på en god gin, vil du også værdsætte en god mikser. Bestil online her på hjemmesiden, eller kom ind i vores store butik i Næstved, hvor vores personale står klar til at hjælpe dig med finde ingredienserne til en helt perfekt drink.

Sorter resultater:

1724 Tonic vand 20 cl. SEVENTEEN * kvalitets Tonic, der går i spænd med mange Gin. Den klassiske drik: Gin & Tonic består af to tredjedele Tonic, derfor har det stor betydning, hvilken Tonic man vælger. En af de bedste Tonic, der findes på markedet, er 1724 Tonic. Den fremstilles i Spanien, men har sin oprindelse i Andesbjergene i Sydamerika. Navnet 1724 stammer fra den kinin, der anvendes i vandet og som er plukket fra Inka-sporet i Andesbjergene i Peru i præcis 1724 meters højde. Den unikke Tonic oplevelse kommer af det rigtige strejf af elegance kombineret med den perfekte balance mellem den søde citrussmag og den milde bitterhed fra kininen, som er med til at give vandet en afbalanceret personlighed.

En kasse indeholder 24 flasker - 20 cl.
Prisen er incl. pant.

25,00 DKK

Fingers Crossed - Tonic Water - Økologisk - Dansk - 200 ml.

En klassisk tonic lavet på naturligt kininudtræk og en lille smule humle.

Kombineret med citrinjuice giver det en simpel og lækker tonic, der er skarp og bitter, men samtidig forfriskende og frugtig.

1 flaske indeholder 20 cl.

20,00 DKK

Three Cent's - Pink Grapefrugt Soda - 20 cl.

Denne tonic er skabt på indbegrebet af den unikke aroma og smag af frisk, rød grapefrugt, i denne lækre mixer. Ved udelukkende at bruge friske frugter, har Three Cents skabt en soda i topklasse, som med sin intense og komplekse aroma er perfekt til cocktails og long drinks. Three Cents Pink Grapefruit Soda er oprindeligt skabt til at bruge til long drinken Paloma, Mexico’s nationaldrink.

1 flaske indeholder 20 cl.

20,00 DKK

Goslings - Ginger Beer - 330 ml.

Gosling´s Ginger Beer er en soda, som er specielt velegnet til cocktails. Den bruges bl.a. i opskriften til en Dark and Stormy, hvor man blot mixer Goslings Black Seal rom med Goslings Ginger Beer og pynter med limefrugt.

Pakke med 6 dåser af 330 ml.

20,00 DKK

Galvanina - Tonic - Mediteriane - Økologisk

Mediterranean er en økologisk tonic vand fra Galvanina, med en frisk og naturlig smag af økologiske citrusfrugter og urter fra middelhavsområdet. Smagen er velafbalanceret og stærk men ikke påtrængende og kan nydes med en gin, som har en botanisk eller citrus profil.

1 flaske indeholder 20 cl.

20,00 DKK

Galvanina - Tonic - Økologisk - 35,5 cl.

Denne tonic er et synonym med kvalitet. Derfor er alle deres produkter økologiske og på allerhøjeste niveau. Denne tonicvand er ikke en undtagelse. Forkæl dig selv med den bedste tonic til din drink.
Organic Tonic er en klar og bitter tonicvand. Bitterheden og aromaen kommer fra den kinin, man har tilsat vandet. Historien om kininvandets popularitet begynder i kolonitiden, hvor kinin blev anvendt til behandling af malaria. Den bitre smag fik angiveligt de engelske kolonister til at blande Kininvand med gin, og på denne måde blev Gin & Tonic opfundet.

Kininen der er blevet anvendt til Organic Tonic, er udvundet af kinabark fra kinatræet. På denne måde sikrer man en autentisk og velsmagende tonic, der er den bedste på markedet.

1 flaske indeholder 35 cl.

27,50 DKK

Galvanina - Limonata - Økologisk - Tonic - 35,5 cl.

Galvanina er et synonym med kvalitet. Derfor er alle deres produkter økologiske og på allerhøjeste niveau. Lemonata er en fremragende økologisk sodavand, der er lavet med særligt udvalgte sicilianske citroner. Citronerne er håndplukket og koldpresset, for at tilføje den reneste og mest naturlige smag.

Drikken er mousserende og frisk med frugtkød. En verdensklasse økologisk sodavand.

1 flaske indeholder 35,5 cl. - alkohol 0%

27,50 DKK

Galvanina - Tonic - Bitter lemon - Økologisk

Galvanina Bitter Lemon er skabt af sicilianske citroner. Drikken afgiver en intens citrusduft og en smag, der sætter gang i hele smagsapparatet. Det hele bliver opløftet af dens vedholdende brusende fremtoning.

Bitter Lemon har en let bitter eftersmag, som gør den til en perfekt mixer. Men med sine læskende kvaliteter kan den også nydes for sig selv.

Som mixer er den ideel til gin og vodka. Her er det specielt London Dry gins med stærke botaniske noter. Bitter Lemon er også fremragende som en twist til traditionelle cocktails.   

1 flaske indeholder 20 cl.

20,00 DKK

Galvanina - Tonic - Classic - Økologisk

Med denne klassiske økologiske tonic fra Galvanina får du et genkendeligt produkt af højeste kvalitet. Denne tonic er skabt efter de klassiske principper med kinin udvundet fra kinatræets bark.  Galvanina har blandet kininen med ekstrakt af appelsin, bergamotappelsin og rørsukker for at sikre sig en perfekt balance.

Med sin balance af det syrlige og bitre er denne tonic en tørstslukkende mixer eller en potentiel nydelse i sig selv.

1 flaske indeholder 20 cl.

20,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler