Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hvis du har købt en god gin, vodka eller rom, er det selvfølgelig en mulighed at drikke den rent og nyde smagsnuancerne i en kvalitetsspiritus.

Men nogle gange er det også lækkert med en drink eller cocktail, og hos Næstved Vinkompagni har vi et bredt udvalg af kvalitetsmiksere til din drinksaften. Når du mikser din gin og tonic, er det ikke ligegyldigt, hvilken tonic, du putter i, da én type gin kan smage bedst sammen med en tonic med toner af agurk, mens en anden gin bliver ekstra god med en tonic præget af citrussmag.

Hvis du har lyst til lidt mere avancerede eller farvestrålende cocktails, så fører vi også et udvalg af sirup, sour blanding, cordials og limonade. Kig ind i vores butik i Næstved og få hjælp af vores dygtige medarbejdere til at finde gode miksere og nye drinkskombinationer til din næste fest.

Sorter resultater:

1724 Tonic vand 20 cl. SEVENTEEN * kvalitets Tonic, der går i spænd med mange Gin. Den klassiske drik: Gin & Tonic består af to tredjedele Tonic, derfor har det stor betydning, hvilken Tonic man vælger. En af de bedste Tonic, der findes på markedet, er 1724 Tonic. Den fremstilles i Spanien, men har sin oprindelse i Andesbjergene i Sydamerika. Navnet 1724 stammer fra den kinin, der anvendes i vandet og som er plukket fra Inka-sporet i Andesbjergene i Peru i præcis 1724 meters højde. Den unikke Tonic oplevelse kommer af det rigtige strejf af elegance kombineret med den perfekte balance mellem den søde citrussmag og den milde bitterhed fra kininen, som er med til at give vandet en afbalanceret personlighed.

En kasse indeholder 24 flasker - 20 cl.
Prisen er incl. pant.

25,00 DKK

Giffard - Sirup - Lime - Frankrig

Giffard Lime Syrup (Sirop Citron vert) er en limesirup, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den kan bl.a. anvendes i cocktails, mocktails, lemonader, fizzy drinks og meget mere. Med andre ord, du kan bruge denne sirup til ALT.

Giffards sortiment er efterhånden fast inventar på barer verden over, og det er der en god grund til – de er utroligt dygtige i deres fag.

Én af Giffard Lime Syrups store plusser er dens alsidighed. Den kan blandes i mange forskellige drinks for at give et lækkert twist, der vil tilføre en hvis kompleksitet.

Derudover er basen så koncentreret, at literprisen for lemonaden er super fordelagtig.

1 flaske indeholder 100 cl. 

99,00 DKK

Giffard - Rør sukker - Sirup - Frankrig

Giffard White Sugar Cane Syrup (Sirop Sucre de Canne Blanc) er en sukkerrørssirup, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den kan bl.a. anvendes i cocktails, mocktails, lemonader, fizzy drinks og meget mere. Med andre ord, du kan bruge denne sirup til ALT.

Giffards sortiment er efterhånden fast inventar på barer verden over, og det er der en god grund til – de er utroligt dygtige i deres fag.

1 flaske indeholder 100 cl. 

99,00 DKK

Marie Brizard - Mangue sirup - Frankrig

Denne sirup har en blød og frisk mangosmag, som især er god i eksotiske drikke.

Brandet, Marie Brizard, blev lanceret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof. Alle sirupper er baseret på 100% rørsukker og naturlige råvarer, som er udvalgt fra de bedste plantager verden over. De fleste sirupper er endvidere lavet uden konserveringsmiddel. Derfor er Marie Brizard sirupper og likører det naturlige valg for professionelle i barverdenen.

1 flaske indeholder 70 cl.

89,00 DKK

Almuegaarden - Sirup - Smagfuld.

SMAGFULD by Almuegaarden er vores forsøg på at forfine den søde smagsoplevelse. Her stræber vi efter, via godt håndværk og brugen af nøje udvalgte naturlige ingredienser, at skabe overraskende smagsoplevelser. Udgangspunktet er en serie af fyldte gourmet bolcher, som nu også fås i flydende form som sirup.

Tilfør en unik smag til kaffen, teen, isen, kagen, cocktailen eller sågar morgenmaden – Kun fantasien sætter grænser.

Varianter:

Salted Caramel Liqueur

Salty Liquorice Liqueur

Sour Passion Liqueur

Sour Rhubarb Liqueur

Sweet Liquorice Liqueur

 

1 flaske indeholder 100ml.

49,00 DKK

Sorter resultater:

Vi anbefaler
Update cookies preferences