Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Sancerre - Sauvignon Blanc - Vignoble Dauny Terres Blanches - Loire - Frankrig 2019 er en sprød og tør hvidvin, med blomstret og flintet aroma, en tydelig duft af hyld, grapefrugt og stikkelsbær. Frisk og rank med en befriende syre, markeret mineralitet, medium fyldig krop og en lang eftersmag.

Denne økologiske vin kommer fra kalkstens plateauet kaldet "Terres blanches". der på fineste vis demonstrerer, hvorfor Sancerre er så højt respekteret for Sauvignon Blanc. Familien Dauny har lavet vin her siden 1683 (økologisk siden 1964) og deres held, forspring og styrke er, at deres 16 ha ligger syd-østvendt på den yderst eftertragtede skråning, Champtin.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på ca. 8 grader til fisk, skaldyr, lyst kød og ost (især gedeost).

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13% Alkohol.

149,00 DKK 169,00 DKK (spar 20,00 DKK)

THE HOLY SNAIL - Sauvignon Blanc - Loire - Frankrig 2020

Frisk og dejlig hvidvin på 100% Sauvignon Blanc, fremstillet af Thierry Delaunay i hans vineri i Touraine dybt inde i Loire-dalen.

Vinen har et befriende usnoppet, nutidigt udtryk med masser af citrus, stikkelsbær, mango og fersken aromaer uden nogen som helst fadpåvirkning og så har den Sauvignon Blancs friske, livgivende syre. Vinen går fantastisk godt til skaldyrs og fiske retter, lyst kød, krydrede retter, kylling, gedeost eller blot til ren, uspoleret hygge. Vi anbefaler at servere den ved ca. 8 grader.

En kasse indeholder 6 flasker cl. 75cl.- 12,5% Alkohol.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Ceptembre - Thierry Delaunay - Loire - Frankrig 2018 give meget value for money.

Winemaker Thierry Delaunay står bag denne dejlige Sauvignon Blanc med indbydende aromaer af hvide blomster, citrus/lime, stikkelsbær, kiwi og mineraler. I munden finder man citrus, stikkelsbær, kiwi og et mineralsk touch. Vinen er ren og frisk, drevet af en fin syre.

* GODT KØB:

En dejlig, let drikkelig Sauvignon Blanc, der - serveret ved ca. 8 grader - passer til de fleste fisk og skaldyr, salater med friske krydderurter, hvide asparges, paté, lyst fjerkræ - og som et glas "bare for hyggen".

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. -  12% Alkohol.

69,95 DKK 109,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Sancerre - Domaine Roger & Didier - Raimbault - Loire 2021

Vinen har en lækker intens bouquet med citrus og grønne stikkelsbær, hyldeblomst og nyslået græs. Dette er Sauvignon Blanc præcision med fremragende renhed, sprød syre og aromatisk overskud uden voldsom fylde eller fedme.

Bør nydes i store hvidvinsglas ved 8-10 grader

Nyd den gerne i selskab med lyst kød, mager fisk, pateer, hummersuppe, ikke for lagret gedeost, til sushi eller skaldyr.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5 % Alkohol

En virkelig håndlavet Sancerre fra en familieproducent, der mod en beskeden merpris, hæver sig betragteligt over volumenproducenternes kvaliteter.

Sancerre er en hyggelig by, der ligger ved Loire-flodens bred, og byen har samtidig givet navn til Loires mest kendte hvidvin. Her laves nogle af de mest saftige og sprøde hvidvine på Sauvignon Blanc.

Hos Domaine Roger et Didier Raimbault i Sancerre har vindyrkning været en del af familien i 400 år. Som resultat af en fader/søn-fusion i 1996 udgør domænet nu 17,5 hektar i kommunerne Verdigny, Sury og Vaux.

Denne cuvée er sammensat af marker fra tre forskellige terrois bestående af hhv. ler/kalk, småsten og flint. Ler/kalk bidrager med fedme og kraft, småsten og flint med mineralitet.

 

189,00 DKK 199,00 DKK (spar 10,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler