Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Sancerre - Sauvignon Blanc - Vignoble Dauny Terres Blanches - Loire - Frankrig 2022 er en sprød og tør hvidvin, med blomstret og flintet aroma, en tydelig duft af hyld, grapefrugt og stikkelsbær. Frisk og rank med en befriende syre, markeret mineralitet, medium fyldig krop og en lang eftersmag.

Denne økologiske vin kommer fra kalkstens plateauet kaldet "Terres blanches". der på fineste vis demonstrerer, hvorfor Sancerre er så højt respekteret for Sauvignon Blanc. Familien Dauny har lavet vin her siden 1683 (økologisk siden 1964) og deres held, forspring og styrke er, at deres 16 ha ligger syd-østvendt på den yderst eftertragtede skråning, Champtin.

Vi anbefaler at servere vinen ved en temperatur på ca. 8 grader til fisk, skaldyr, lyst kød og ost (især gedeost).

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13% Alkohol.

169,00 DKK 189,00 DKK (spar 20,00 DKK)

THE HOLY SNAIL - Sauvignon Blanc - Loire - Frankrig 2023

3,8 på Vivino

THE HOLY SNAIL Sauvignon Blanc fra Thierry Delaunay. En virkelig frisk hvidvin i topklasse produceret på 100 % Sauvignon Blanc og af Delaunay! Vinen har friske græsagtige, urtearomaer efterfulgt af mørke frugter, grapefrugt og hvide blomstertoner i ganen. Den er frisk og med en god balance, delikat frugtsmag og dejlig dybde.

En lækker Sauvignon Blanc der går godt til fisk og skaldyrs retter, især gravad/røget laks, gedeost i enhver form – men det er også en perfekt hvidvin til lyst kød, krydrede retter, kylling, buffet eller blot et glas til ren hygge.

Ved fremstilling af denne Sauvignon presses druerne forsigtigt i en pneumatisk presse og gærer derefter vinen i rustfrit stål, hvor den efterlades i sin gær i tre måneder for at udvikle rigdom og smag.

Server denne Sauvignon ved 6 - 8 grader.

Vinen er fremstillet af Thierry Delaunay, der er den femte generation af ejere af Domaine Joël Delaunay. Den er lavet på Sauvignon Blanc dyrket i Touraine regionen i Loire og en IGP og byder på stor værdi. Thierry Delaunay har studeret i Bordeaux og har studieret vinfremstilling over hele kloden med henblik på at opnå den vinøse perfektion. I 1998 vendte han tilbage til sin fars ejendom for at overtage rollen som kældermester.

 

En kasse indeholder 6 flasker cl. 75cl.- 12% Alkohol.

89,95 DKK 129,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Ceptembre - Thierry Delaunay - Loire - Frankrig 2018 give meget value for money.

Winemaker Thierry Delaunay står bag denne dejlige Sauvignon Blanc med indbydende aromaer af hvide blomster, citrus/lime, stikkelsbær, kiwi og mineraler. I munden finder man citrus, stikkelsbær, kiwi og et mineralsk touch. Vinen er ren og frisk, drevet af en fin syre.

* GODT KØB:

En dejlig, let drikkelig Sauvignon Blanc, der - serveret ved ca. 8 grader - passer til de fleste fisk og skaldyr, salater med friske krydderurter, hvide asparges, paté, lyst fjerkræ - og som et glas "bare for hyggen".

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. -  12% Alkohol.

69,95 DKK 109,00 DKK (spar 39,05 DKK)

Sancerre - Domaine Roger & Didier - Raimbault - Loire 2022

Vinen har en lækker intens bouquet med citrus og grønne stikkelsbær, hyldeblomst og nyslået græs. Dette er Sauvignon Blanc præcision med fremragende renhed, sprød syre og aromatisk overskud uden voldsom fylde eller fedme.

Bør nydes i store hvidvinsglas ved 8-10 grader

Nyd den gerne i selskab med lyst kød, mager fisk, pateer, hummersuppe, ikke for lagret gedeost, til sushi eller skaldyr.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5 % Alkohol

En virkelig håndlavet Sancerre fra en familieproducent, der mod en beskeden merpris, hæver sig betragteligt over volumenproducenternes kvaliteter.

Sancerre er en hyggelig by, der ligger ved Loire-flodens bred, og byen har samtidig givet navn til Loires mest kendte hvidvin. Her laves nogle af de mest saftige og sprøde hvidvine på Sauvignon Blanc.

Hos Domaine Roger et Didier Raimbault i Sancerre har vindyrkning været en del af familien i 400 år. Som resultat af en fader/søn-fusion i 1996 udgør domænet nu 17,5 hektar i kommunerne Verdigny, Sury og Vaux.

Denne cuvée er sammensat af marker fra tre forskellige terrois bestående af hhv. ler/kalk, småsten og flint. Ler/kalk bidrager med fedme og kraft, småsten og flint med mineralitet.

 

189,00 DKK 219,00 DKK (spar 30,00 DKK)

CLÉMENT & FLORIAN BERTHIER , POUILLY FUMÉ A.O.P. - LOIRE - FRANKRIG

Historien bag Vignobles Berthier er en familiehistorie. Familien Berthier har holdt til i den centrale Loire-region i adskillige generationer. Efter at have rejst rundt i verden er den nuværende generation vendt tilbage til familiens jorde og familieforetagendet Vignobles Berthier.
Clément, som har arbejdet som kældermester i USA, er nu ansvarlig for domainets vinifikation og salg, mens Florian, som drager nytte af sine erfaringer fra Bourgogne og New Zealand, nu er ansvarlig for arbejdet i vinmarkerne.

Berthiers vinmarker strækker sig fra den ene ende af Loires flodbred til den anden - fra Sancerre til Coteaux du Giennois, hvor der dyrkes Sauvignon Blanc til hvidvinene samt Pinot Noir og Gamay til rosé- og rødvinene. Berthiers vinmarker er bæredygtigt dyrket - og det har de været gennem mange år. Baseret på familiens store kærlighed for jordene og vinmarkerne overvejer og forbedrer Berthier-familien konstant sin måde at arbejde på i vinmarkerne. Denne fremgangsmåde bliver helt naturligt ført videre til vineriet, hvor hvert jordlod vinificeres enkeltvis. For Berthier er kunsten ved vinproduktion defineret ved den dybeste respekt for jordens beskaffenhed og råmaterialerne. Det er en ære for Berthier at blande sig så lidt som muligt i vinproduktionen for at lade hver vin udtrykke sit fulde potentiale. Baseret på en kombination af historie, intuition og følelser har vinene fra Berthier et eneste formål; nemlig at give forbrugeren en oplevelse af endeløs nydelse.

Denne vin er produceret af 100% Sauvignon Blanc-druer, der er dyrket i Loire i Frankrig.
Det er en utrolig flot hvidvin med klar lysegul farve samt delikat duft af hvide blomster med noter af grøntsager og citrus. Vinen er livlig og blød med masser af saft, kraft og finesse. Smagen er utrolig lækker med elegante frugtnoter, friskhed og delikat mineralitet efterfulgt af en blid og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet til stegte og grillede fiskeretter, skaldyr, lyst kød og fjerkræ. Men den er også helt fantastisk uden mad - f.eks. udendørs en varm sommerdag.

Det er en vin, der skal serveres afkølet, og den bør drikkes, mens den er forholdsvis ung og frisk.

1 kolli indeholder 6 flasker - 13% alkohol

229,00 DKK 259,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler