Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Domaine Du Bosc - Viognier - Sydfrankrig 2017

Familien Bessinet fremstillet en rigtig dejlig Viognier, som på én gang er frisk og fedmefuld samt pakket med smag. Frisk, blomstret og spækket med abrikos og ananas, honning og krydrede noter. Et lækkert glas hvidvin, der anbefales til grillede grøntsager, fisk og skaldyr (ikke mindst kammuslinger) eller blot til ren hygge. 

Viognier er oprindeligt fra Rhône dalen i Sydfrankrig, hvor den er kendt for at give aromatiske, fedmefulde vine med moderat syre.

* GODT KØB!

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  13,5% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 99,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Domaine du Bosc - Chardonnay - Frankrig 2019

Vinen er en lækker frisk og frugtig Chardonnay med modne, gule æbler, hvid fersken og en anelse melon. Vinen er frisk med en let cremet tekstur.

Vinen vil være en fremragende ledsager til f.eks. røget eller grillet laks, en Salade Nicoise, til fiskeretter eller til lyst fjerkræ med cremede saucer eller bare til ren nydelse.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14% Alkohol.

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

69,95 DKK 89,95 DKK (spar 20,00 DKK)

Ferret - Côtes de Gascogne - Sauvignon Blanc - Frankrig 2020

Vinen er på 100% Sauvignon Blanc. Vinen er en herlig charmerende og aromatisk hvidvin, hvor der kendetegner dejlige toner af lime, hyldeblomst, eksotisk frugt i både duft og smag.

Vinen er medium tør, og har masser af friske toner.

Server denne Sauvignon Blanc til let fjerkræ, buffet, salater, sushi, fisk og skaldyr eller som et glas i utide.

Serveres bedst ved 5-6 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  - 12,5% Alkohol

Vignoble Ferret vingården, der ligger i hjertet af Gascogne på kalket lerjord, og har i flere generationer produceret årgange med høj kvalitet, der rigtig kan deles og nydes med vennerne.

 

89,95 DKK 119,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Les Argelières - Grand Cuvèe - Chardonnay - Frankrig 2020

Vinen er en intens og særdeles velskabt Chardonnay med ekspressiv citrusfrugt og fersken med toastede noter fra lagringen, der holdes i skak af en livgivende syrefriskhed. Les Argelières Chardonnay leverer en suveræn kombination af koncentration og finesse, der normalt er reserveret langt dyrere vine.

Nyd vinen, ved en serveringstemperatur på ca. 10-13°, til fyldige fiskeretter, til stegt fjerkræ, til mættende salater eller som en fyldig aperitifvin. 2019

Vinen smager fremragende nu, så det er ikke vinen, man typisk lægger i kælderen, om end den dog nok skal holde et par år.

Druerne hentes fra forskellige områder med den fællesnævner, at de dyrkes højt i terrænet, hvilket resulterer i god syrefriskhed i druematerialet samt sikrer en lang vækstsæson, der giver god kompleksitet i den færdige vin. Vinifikationen er foregået ved en kølig maceration og sidenhen med temperaturkontrolleret gæring i den kølige ende af skalaen med efterfølgende kort tids lagring på eg.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5% alkohol.

79,00 DKK

Belle Mayance - Chardonnay - Sydfrankrig

Rivieraens svar på Bourgogne

Belle Mayance, som kan oversættes til ”smukke græsgange” og det referer til en tid, hvor vinbønderne havde almindeligt landbrug og dyrehold ved siden af vindyrkningen. Husdyrene opholdt sig i for- og efteråret på ”Mayance”. Belle Mayance er en charmerende økologisk Chardonnay fra den varme Languedoc-Roussillon. Her er varmt og solrigt, men havets briser sikrer den nødvendige nedkøling af vinmarkerne. De veldrænende kalkholdige jorde ligger tæt på Canal de Midi, hvilket sikrer vinstokkene den nødvendige adgang til vand, som Chardonnay kræver for at producere sunde og modne druer. For at bevare mest mulig frisk frugt, så plukkes druerne udelukkende om natten. Efter en forsigtig presning, køles mosten ned, inden gæringen sættes i gang i de rustfrie ståltanke. Her kan temperaturen reguleres og holdes nede på 16 grader under gæringen, så hvidvinen bevarer sine friske aromaprofil. Samtidig undgås den malolaktiske gæring, hvilket også bevarer vinens naturlige friskhed. Vinen ligger derefter på bærmen i ståltanke i 5 måneder inden aftapning.

Belle Mayance er en ståltankslagret Chardonnay. Det vil sige, at vinen ikke lagrer på træfade. Vinhuset ønsker at bevare den ultrafriske og umiddelbare karakter af druen, med masser af modne frugter som pære, fersken, hvide blomster og et strejf af ananas. De gule frugter understøttes af toner af revet citrusskal, som giver vinen en dejlig friskhed. Farven er strågul med et lille grønt skær i kanten af vinen. Vinen er tør og elegant, og i eftersmagen finder du også citrusnoter, som gør vinen særdeles velegnet til mad. Belle Mayance Chardonnay befinder sig i godt selskab med både cremede oste og fed fisk, samt de lyse kødretter med kylling eller gris. Den vil også fungere godt til krydrede vegetarretter eller tapas. For den bedste oplevelse, så anbefales det at servere vinen ved 8-10 grader.

1 flaske indeholder 75cl. - 13,5% alkohol.

99,00 DKK 125,00 DKK (spar 26,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler