Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

American Wings - Pinot Noir - Californien 2020

Det her en en toplækker Pinot, som vil vække begejstring hos de fleste. Den er perfekt som hverdagsvin, men den går også godt til alt slags grillmad, kylling og lette kødretter.

 Dejlig, let drikkelig Pinot Noir fra Californien med masser af modne røde bær som jordbær og kirsebær med en rigtig fin balance mellem frugtigheden og vinens strukturelle komponenter (en forfriskende syre og meget milde tanniner). Nyd et glas af American Wings Pinot Noir til f.eks. Charcuterie, fjerkræ eller krydrede retter på f.eks. svin og and - eller prøv den til din pizza.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13,5% Alkohol

 

59,00 DKK 109,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Aiosa Rosso - Primitivo/Negroamaro - Puglia

4,2 på Vivino

Vinen har stor intensitet og koncentration, Fantastisk fuldblods italiensk rødvin fra Puglia lavet på 70% Primotivo og 30% Negroamaro. En frugtbombe på hele 16,5% alkohol. Vinen har fuld balance i smagen, og der er knald på dybden, farven, duften og smagen. Mørk flot, dybrød farve og viser aromaer af tørret frugt, eksotiske krydderier, hvid peber, mørk chokolade, sandeltræ og figner. På ganen er vinen fyldig og intens, men alligevel rund, rig, varm og ekstremt velafbalanceret. Den byder på komplekse lag af bløde, elegante tanniner med antydninger af vanilje, svesker, rosiner, kaffe og honning. Finishen er meget lang, vedholdende og fyldig med et strejf af sødme fra fadlagringen. Druerne er manuelt sent høstet og kommer fra vinmarker i Maruggio og Manduria, ikke langt fra den joniske kyst. 50% af blandingen lagres på amerikansk eg i 10 måneder. Nydes ved 15-16 grader. Serveres til slagterens grillet oksekød, vildt samt kraftige oste.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 16,5% alkohol.

 

 

99,00 DKK 179,00 DKK (spar 80,00 DKK)

VIEJO FEO - Reserva - Chardonnay - Maule Valley, Vina Tinajas - Chile 2023 er en frisk og dejlig Chardonnay vin,til en super attraktiv pris.

Det kræver ikke et magisk spejl for at vide, at det er Viejo Feos friske karakter, der gør den så attraktiv. Medium grøngul i glasset med både grønne æbler og citrus samt tropiske aromaer såsom ag bananer og ananas. Vinen frisk og intens uden fadpræg, med mineralske noter samt et moderat syreniveau.

Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører - at det er skønheden indeni der tæller. Hvis du spørger spejlet "Hvem er den skønneste af alle?" så skal du ikke blive overrasket, hvis spejlet viser dig VIEJO FEO - den grimme gamle mand.

Viejo Feo er en perfekt ledsager til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ (f.eks. en Ceasar salad) og oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% alkohol. 

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Château Chanteloup - Cuvée du Moulin - Bordeaux - Kassekøb - Frankrig

I ORIGINAL TRÆKASSE DIREKTE FRA SLOTTET

Château Chanteloup produceres af én af Bordeaux´s helt store og mest respekterede winemakere, ingen ringere end Stéphane Derenoncourt. Vinen er produceret på 100% Merlot fra helt op til 100 år gamle vinstokke, og vinen har hele 15% alkohol. Et muskelbundt af rang…!

Château Chanteloup Slottet, som ligger i landsbyen Haux, er ejet af familien Pion, der har generationers tradition for vinproduktion.

Slottet har hele 170 hektar vinmarker, og producerer både hvidevine og rødevine af god stabil kvalitet.
Imidlertid havde familien en ambition om at gøre tingene endnu bedre, og skabe en vin der i højere grad udtrykker markernes terroir. Derfor hyrede familien den berømte winemaker Stéhane Derenoncourt til at producere en vin på druer fra en lille speciel udvalgt parcel.

Kasse med 6 flasker af 75 cl. - 15% Alkohol.

 

300,00 DKK 894,00 DKK (spar 594,00 DKK)

THE UNDERCOVER FULL BLOODED FIFTEEN 2020 - 15% Alkohol - 6 flasker

Vores mest solgte, fyldige lækker frugtbombe fra Down Under. Med fyldig og lidt sødlig toner.

The Undercover tilbyder dig en stor vin med, masser af ren og moden spændstig frugt, der vises i en intens bouquet, og efterfølges af fantastiske smags nuancer i munden, blandt andet solbær, skovbær og brombær og frisk sødme - lækre toner af krydderier, samt en blød fadstil.

Vinen har en mørk dyb farve, og trods sine 15 % alkohol, smager den meget elegant.

Nyd denne intense, fyldige vin til fjerkræ, kalvekød, lam, grillet oksekød, saftige steaks, gryderetter samt buffet.

Vinen er produceret med et blend som passer til danskernes smag. "The Undercover" kommer fra en en større producent i Australien, som ikke vil have sit navn i focus, da han laver high end vine, men vi har fået mixet vores Undercover vin hos ham. Drueblend er derfor "hemmeligt" (The Undercover), men den er lavet på 3 druetyper. Procent i blend er hemmelig, men er Cabernet Sauvignon, Ruby Cabernet samt Petit Verdot.

Server "The Undercover" ved en temperatur på 16 - 17 grader.

Denne kasse indeholder 6 flasker - 75 cl. 15 % Alkohol.

 

Vinen kommer fra down under sydvestaustralien, hvor druerne bliver hentet i forskellige regioner.

299,00 DKK 659,70 DKK (spar 360,70 DKK)

Villa Molino 1898 - Pinot Noir I.G.T. - Italien 

Det er vingården Sartori, der står bag denne Pinot Noir. Sartori blev grundlagt i 1898 af Pietro Sartori, der på daværende tidspunkt ejede et hotel, hvor forbruget blev så højt, at det krævede sin egen vinmark samt lille kælder. Denne handling fra Pietro skabte hele starten på Sartori. Nu er det over 100 år siden og i dag er det 4. generation af familien, der leder og driver firmaet. 

Denne vin er lavet på 100 % Pinot Noir, som er dyrket i Pavia området i Veneto. Vinen er lagret 12 måneder på fade, samt en kortere periode på flasken inden frigivelse. Vinen har en flot rødlig farve med et violet skær. Duften bærer præg af sorte kirsebær, chokolade, krydderier og vanilje. Smagen er elegant og rund i sin stil. God syrer og en lang blød eftersmag. 

Servere denne vin til fjerkræ, laks eller pastaretter, og skal nydes ved 14 grader. 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13% alkohol.

59,00 DKK 99,00 DKK (spar 40,00 DKK)

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon fra Vina Tinajas i Maule Valley er et rigtig behageligt glas vin fra Villa Alegre ved Andesbjergene, hvor den mærkbare temperaturforskel mellem nat og dag giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer. 

Da etiketten viser en grim mand, "Viejo Feo", der står ved siden af et spejl, der afslører, at det - ganske rigtigt - er skønheden indeni, der tæller. Viejo Feo Cabernet Sauvignon er intens rubinrød med aromaer af blommer brombær, solbær, vanilje og sort peber. Vinen opleves silkeblød med meget blide tannin. Vinens struktur bidrager til en frugtig, vedholdende finish. En vin, der er let at drikke og let at holde af og som derfor kan nydes både alene eller sammen med både lettere kødretter som svinekød og kødbaserede pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13,5% alkohol.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

2018 TAGETO Donna Olimpia 1898 - Costa Toscana

91 point - Jyllands-Posten: "Velskabt crowdpleaser, der oser af sødmefuld cab-domineret frugt... Men stadig masser af mørke bær, potpourri, lakridspibe og vældig raffineret indflydelse fra fadet. Smagen har renhed og koncentration samt en vis kølig og herligt urtet karakter. Overraskende læskende og frisk i munden, uden at den mister grebet. Moden syre, masser af blomme og kirsebær, mentol, rød peber i eftersmagen."

92 point - James Suckling: "Lots of ripe fruit and round tannins with some hints of vanilla. It’s full-bodied with a round texture. Fruity and juicy at the finish."

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 13,5% alkohol

65,00 DKK 159,00 DKK (spar 94,00 DKK)

Radford Dale Renaissance Chenin Blanc Radford Dale - Stellenbosch 2019, Sydafrika 

95 point  & "One of The Wines of the Year" - Tim Atkin, MW: "Alex Dale refers to Chenin Blanc as "South Africa's noblest grape" and it's hard to disagree when you taste a wine like this. Elegant and subtly wooded, this is all about balance and freshness with fennel and lemongrass aromas, lemon and green apple flavours and the concentration and extract to age."

94 point - Platter Wine Guide: "Lean & nervy 2019. Shows restrained peach and pear fruit with fragrant spiced apple-cake tang from barrel ferment, 10 % new. Crisp, poised acidity & clean salty notes from 9 months on lees run through to satisfying finish."

René Langdahl - Gastro i september 2022: "Jeg smagte en stor del af Radford Dales aktuelle sortiment og blev blæst bagover. Det er dog Renaissance Chenin Blanc 2019, der starter min gåsehud. Den handler om chenin blanc fra én bestemt stejl skrænt med ler i bunden, granit i midten og kvarts i toppen, som Alex Dale holder hemmelig for alle. Det forstår jeg godt. Han har opdaget, at bærmen, de døde gærceller, som langt de fleste vinproducenter i dag kender værdien af, indeholder saft, der kan bruges. Når aftapningen fra fadene er overstået, kasserer alle bærmen, men Alex Dale sender den gennem vinpressen og driver magiske umami-dråber, nærmest en slags vinøs garum eller fishsauce, som bygger fuldstændig vild dybde på Renaissance. Den er æblefrisk, men olieret, berusende og rystende dyb og svæver alligevel som en luftig sky og animerer til tæt på druk."

Sydafrikas mest ædle drue leverer her en udsædvanlig frisk, elegant og klingende ren Chenin Blanc, som fortolker Helderberg Mountain's granit på bedste vis. Renaissance Chenin Blanc byder på et indbydende spektrum af citrusfrugter og slutter af med en vidunderligt forfriskende saltholdig tone, som indbyder til endnu en læskende tår. Finesse og mineralitet går her hånd i hånd. En Chenin med karakter!

 

 

 

 

Radford Dale - blandt Sydafrikas bedste vine

Radford Dale blev grundlagt i 1998 af Barossa Valleys Ben Radford og britisk fødte, og Bourgogne opvoksede, Alex Dale. Ideen med Radford Dale er at skabe nogle af Sydafrikas mest kompromisløse og terroirdrevne vine. Den Rhône baserede vitikulturist og ønolog, Edouard Labeye, er partner og vinmager, og har været med til at udsøge de bedste terroirs og opfylde visionen om at producere nogle af Sydafrikas bedste vine.

Med et minimum af intervention

Har man druer i topkvalitet er vinmagerens fornemste rolle at holde fingrene væk og lade naturen gøre arbejdet. Edouard Labeye forstår kunsten, men overvåger samtidig den mindste detalje fra arbejdet i vinmarken og til aftapningen af den færdige vin med perfektionistens vågne øje.

 

Radford Dale - The Renaissance of Chenin Blanc

De krogede, gamle "bushvines", der leverer druerne til denne karakterfulde Chenin Blanc er plantet på en lille parcel med den reneste granit jord for foden af det storslåede Helderberg Mountain. Vinstokkene dyrkes uden kunstvanding, hvilket tvinger vinstokkenes rødder flere meter ned i granit undergrunden for at finde det vand, de behøver. Højden, de stejle sydøst-vendte skråninger og nærheden til False Bay med de gunstige kølende briser, giver perfekte betingelser til Chenin Blanc druen. Udbyttet fra de krogede vinstokke er på blot 35 hl/ha og giver små klaser med en vidunderlig koncentreret frugt. De hele klaser presses let, og mosten gærer igangsat af vildgæren i små, brugte egetræsfade under kølige forhold i 8 - 10 uger. Kulden forhindrer den malolaktiske gæring. Vinen lagrer i ca. 9 måneder på bærmene, omstikkes og hviler en måned, før den flaskes. Sydafrikas mest ædle drue leverer her en udsædvanlig frisk, elegant og klingende ren Chenin Blanc, som fortolker terroiret på bedste vis. Renaissance Chenin Blanc byder på et indbydende spektrum af citrusfrugter og slutter af med en vidunderligt forfriskende saltholdig tone, som indbyder til endnu en læskende tår. Finesse og mineralitet går her hånd i hånd. En Chenin med karakter!

1 kolli indeholder 6 flasker - 11,5% alkohol

139,00 DKK 279,00 DKK (spar 140,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler