Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

VIEJO FEO - Reserva - Chardonnay - Maule Valley, Vina Tinajas - Chile 2023 er en frisk og dejlig Chardonnay vin,til en super attraktiv pris.

Det kræver ikke et magisk spejl for at vide, at det er Viejo Feos friske karakter, der gør den så attraktiv. Medium grøngul i glasset med både grønne æbler og citrus samt tropiske aromaer såsom ag bananer og ananas. Vinen frisk og intens uden fadpræg, med mineralske noter samt et moderat syreniveau.

Etiketten viser en grim mand, der står ved siden af et spejl, der afslører - at det er skønheden indeni der tæller. Hvis du spørger spejlet "Hvem er den skønneste af alle?" så skal du ikke blive overrasket, hvis spejlet viser dig VIEJO FEO - den grimme gamle mand.

Viejo Feo er en perfekt ledsager til fisk, skaldyr, lyst fjerkræ (f.eks. en Ceasar salad) og oste. 

En kasse indeholder 6 flasker - 75 cl.  13,5% alkohol. 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

VIEJO FEO Cabernet Sauvignon fra Vina Tinajas i Maule Valley er et rigtig behageligt glas vin fra Villa Alegre ved Andesbjergene, hvor den mærkbare temperaturforskel mellem nat og dag giver dem mulighed for at udvikle vine med dyb farve og intense aromaer. 

Da etiketten viser en grim mand, "Viejo Feo", der står ved siden af et spejl, der afslører, at det - ganske rigtigt - er skønheden indeni, der tæller. Viejo Feo Cabernet Sauvignon er intens rubinrød med aromaer af blommer brombær, solbær, vanilje og sort peber. Vinen opleves silkeblød med meget blide tannin. Vinens struktur bidrager til en frugtig, vedholdende finish. En vin, der er let at drikke og let at holde af og som derfor kan nydes både alene eller sammen med både lettere kødretter som svinekød og kødbaserede pastaretter.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 13,5% alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

59,95 DKK 89,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler