Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Hos som noget nyt finder du nu Bryghuset Møn i vores spændende øl sortiment.

Bryghuset Møn blev etableret i 2005 og er beliggende med smuk udsigt over Stege Nor, i Klintekongens land. De brygger øl efter gode bryggertraditioner, og der er hver dag en livlig aktivitet for at brygge de ædle gyldne dråber. Malten er grundstenen i enhver øl, og de dygtige bryggere fra Bryghuset Møn udfører med stor respekt deres håndværk, så kornet, sammen med god humle, forvandles til godt øl til glæde for alle øldrikkere. Hele processen fra korn til færdigt produkt sker i bryggeriet på Møn, og alt er brygget og tappet lokalt med hjælp fra gode lokale medarbejdere.

Vandet til produkterne bliver hentet i den skønne natur ude imellem Møns Klint og Liselund. Møn Vandet siver langsomt igennem tykke lag af kridt, der i millioner af år er aflejret og fungerer som naturens vandfilter. Det gør vandet dejlig blødt og behageligt.

Søger du brug vejledning til at vælge den rette øl til dig selv eller en gave, så kig ind i vores store butik i Køge

Sorter resultater:

Bryghuset Møn - Dronning Fanes - Brown Ale - Økologisk

Mørk engelsk inspireret ale, med bløde noter af nødder, frugt og malt. Flot tæt nøddebrunt skum. Special god til stege- og simreretter.

Hun gav navn til den berømte kirke på Vestmøn, og allerede for flere tusind år siden bryggede hendes hof herligt øl. Måske bragte dronning Fanes efterkommere ølkunsten med sig, da de krydsede Nordsøen. Så briternes nøddebrune øl stammer måske fra Møn?
For at bevare det frugtfriske – har vi ladet denne øl være ufiltreret og upasteuriseret. Det kan give lidt uskadeligt bundfald.

1flaske indeholder 33 cl. - 5,3% alkohol.

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Bryghuset Møn - Sommerspirets Lakrids Stout

En dybsort øl, med toner af røg, chokolade og sød smag af ægte lakrids. Enhver lakridselskeres favorit.

Special god til desserter og blåskimmel ost.

Opkaldt efter sommerspiret på Møns Klint – den tårnhøje kridtformation, der styrtede i havet i 1988. Som kontrast til det hvide kridt er denne øl sort - dybsort. Men smagen er let, og man aner en tone af chokolade sammen med den ægte lakrids.

1 flaske indeholder 33 cl. - 5,1% alkohol.

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Bryghuset Møn - Klintekongens Klassik

Fra sin hule i Møns Klint regerede klintekongen, og der findes et væld af klassiske myter om ham. Klintekongen har inspireret til denne lagerøl – i vore dage kaldet Classic. Man aner nuancer af karamel og citrus og der er en elegant balance mellem sødme og humle. For at bevare de fine smagsmønstre har brygmesteren valgt at lade denne øl være ufiltreret og upasteuriseret, hvorved der kan forekomme en smule uskadeligt bundfald.

En kasse indeholder 15 flasker af 33 cl. 5,0% Alkohol

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Bryghuset Møn - Grønjægers Pilsner -33 cl.

En let bitter tone, sprød og frisk. Fantastisk øl til alle lejligheder, der med sin gyldne farve henleder tankerne på de høstklare marker.

Special god til fisk, lyst kød og frokost

Den lokale sagnhelt "Grønjæger" var ligeværdig modstander til "Klintekongen" i de gamle historier fra Møn. Grønjæger blev dog aldrig berømt, eller anderkendt i samme omfang som sin konkurrent, derfor er Grønjægers pilsner lavet i en let bitter stil som bidrager med lidt ekstra friskhed.

Den er ufiltreret og upasteuriseret, for at bevare så meget smag som muligt. Dette kan du skabe en smule uskadeligt bundfald.

Flasken indeholder 33 cl. - 4,5% alkohol.

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Bryghuset Møn - Liselund India Pale Ale

På Møn ligger en fantastisk lystslot i en overdådig park, med smukke vandløb og nyklippede plæner. Alt dette blev skabt i 1700-tallet af de berømte familie de la Calmette. Deres søn Charles døde ung og efterlod sin kone Martha med en kæmpe gæld. Marthas bitterhed var naturlig. Denne bitterhed er blevet videreført i denne IPA.

For at beholde mest muligt smag, er denne IPA upasteuriseret og ufiltreret. så der kan forkomme en smule harmløst bundfald.

1 kasse indeholder 15 flasker af 33 cl. 5,2% Alkohol

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Nordfeld Gods, opført i 1774, og siden genopbygget efter brand, stammer fra tiden efter krongodssalget. Den prægtige allé markerer herregården, der ligger smukt op til skovbrynet. Afvandet sømose, engområder og Østersøen omkranser Nordfeld, hvis historie går helt tilbage til den tidlige guldalder.
Vi synes derfor det er naturligt vores guldøl er opkaldt herefter.

 

Traditionel guldøl opkaldt efter det majestætiske Nordfeld gods som er opført i 1774, og siden restaureret totalt.
En Guld øl når den er bedst. Korngylden, blød og behagelig med en god humleprofil. - Special god til smørrebrød og lyst kød

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

En bitter og velafbalanceret IPA, hvor smag og aroma fra citrus humle byder på en dejlig frisk oplevelse. Special god til fisk, lyst kød og frokost.

For at beholde de fine smagsnoter, er det blevet besluttet at brygge denne øl uden at pasteurisere og filtrere den. Dette kan give en smule bundfald, som er ganske harmløst.

29,95 DKK 34,95 DKK (spar 5,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler