Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Ricossa Barolo DOCG 2019

Virkelig " Value for money " Barolo - 4,1 Vivino

Barolo er ikke en udpræget “pleaser”, men derimod vin man skal give tid – og give sig tid til. Nebbiolodruen kan give vin med stor kompleksitet, men også med et garvesyreindhold, der tilfører vinens struktur noget ekstra bid, hvilket gør den til en af de ypperste røde madvine.

Ricossa Barolo er blevet til på håndhøstede druer fra forskellige zoner; Barolo, Castiglione Falletto, Serralunga og la Morra. Vinen er lagret 24 måneder på store egetræsfade med efterfølgende lagring på tank og flaske. Farven er forholdsvis let rubinrød – nebbiolo giver som regel ikke dybtfarvede vine - men tager til gengæld siden hen revanche på aromasiden.

Duften har komplekst parfumerede aromaer af kirsebær og røde roser, et lille strejf af eg fra fadlagringen samt æteriske aromaer af bolværk og efterårsskovbund. Smagen har en dejlig blanding af fylde og fasthed, der grundet syren holder alle proportioner på plads og forhindrer, at vinen bliver tung.

Dette er uovertruffen madvin, som er skabt til svamperisotto, rustikke gryde- og stegeretter med sul og kraft, hvor vinens fasthed får mulighed for at tæmme maden. Nydes af rummelige glas ved ca. 17˚.

Vi anbefaler, at man ikke hælder sin barolo på en karaffel, men at man 12-24 timer før vinen skal fortæres i stedet hiver proppen op, hælder et halvt glas fra (et testglas til optrækkeren som tak for arbejdet med at åbne vinen) og sætter proppen i igen. Hæld ved servering generøst op i pokalerne, og følg vinens udvikling i glasset. Vinens udtryk vil ændre sig over 1-2 timer, hvis man har tålmodighed og koncentration til denne øvelse.

Alternativt glemmer man ovenstående, nyder livet, lægger nakken bagover og drikker vinen til sin braisere-ret uden yderligere dikkedarer.

Sværere behøves det ikke være, omend om man til tider bør prøve den komplicerede model.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. – 13,5% alkohol

159,00 DKK

Podere Ruggeri Corsini LANGHE NEBBIOLO 2018

Denne vin er produceret af 100% druen Nebbiolo, som Piemonte skylder sit velfortjente og meget høje renommé. Her er tale om en kvalitetsvin udover det sædvanlige af en af områdets topproducenter. En frugtig smag og aroma du med sikkerhed kan servere sammen med kødfulde retter som dine gæster vil nyde.

Vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til grillet svinekød, oksekød og fjerkræ, lettere vildt, krydret mad, italienske pastaretter med svampe, modne oste eller et godt glas vin i utide. 

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  14,5 % Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Køge VinKompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

149,95 DKK 199,95 DKK (spar 50,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini BAROLO BRICCO SAN PIETRO 2015

* Barolo fra den fremragende 2015 årgang

Medium dyb rubinrød med granatrøde kanter. Intens duft med med roser og violer, kirsebær orangeskal, tørrede urter samt tobak, lakrids, chokolade, ristede hasselnødder kanel og vanilje.

Vinen er fadlagret 30 måneder på slovenske fade og man bemærker, hvordan andelen af både små fade og nye fade er markant mindre end i Corsini's Bussia, hvorfor fadpræget er noget mindre i Bricco San Pietro.

En elegant Bussia fra en super årgang, som vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til oksekød og vildt, braiserede kødretter, polenta, Risotto Milanese eller risotto tilberedt med svampe eller med godt med trøfler høvlet over eller til hårde oste som Parmiggiano-Reggiano.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  14% Alkohol.

 

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Køge Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

299,00 DKK 369,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini BAROLO BUSSIA 2016

* Barolo fra den fremragende 2016 årgang

Medium dyb rubinrød med granatrøde kanter. Intens duft med skøn friskhed af bitre kirsebær og hindbær, som understøtter varmere aromaer af kandiserede jordbær, kirsebær og blommer. Såvel smag som duft har også noter af chokolade, hasselnødder, lakrids, kanel og urter. 

En elegant Bussia fra en super årgang, som vi anbefaler at servere vinen ved 15-16 grader til oksekød og vildt, braiserede kødretter, risotto, Risotto Milanese eller tilberedt med svampe eller med godt med trøfler høvlet over eller til hårde oste som Parmiggiano-Reggiano.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  14,5% Alkohol.

Ruggeri Corsini-vingården blev grundlagt i 1995 af Loredana Addari og Nicola Argamante - på baggrund af en passion for landskabet og en kærlighed til gode vine. Loredana og Nicola har begge en uddannelse indenfor landbrug med speciale i vinavl og ønologi.

De besluttede at ændre deres liv, forlod deres arbejdspladser og købte en lille ejendom, der kun producerede druer, i provinsen Cuneo, i Monforte d'Alba i hjertet af Langhe.

Ruggeri Corsini vingården er familiedrevet og drives og håndteres af familien selv også Loredanas bror Lorenzo er med foretagendet. Navnet "Corsini" stammer fra den lille landsby Monforte d'Alba, hvor man kan beundre de gamle stenhuse. Mens navnet "Ruggeri" er Nicolas moders efternavn - hun troede på dem og hjalp dem med at opnå deres drøm og det var også hende, der finansierede lanceringen af ​​ejendommen.

I begyndelsen omfattede produktionen kun de klassiske Langhe vine som Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Barolo, der i løbet af årene er udvidet til også at omfatte andre Langhe vine, nye rødvine, en rose og en hvidvin. I 1996 producerede de 6000 flasker, hovedsagelig solgt i udlandet. Eksporten til USA begyndte i 1997, senere spredt til forskellige andre nationer. I dag er det muligt at finde vinene i USA (hovedmarkedet), i Tyskland, Schweiz, Østrig, Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Holland, Japan, Australien og selvfølgelig Italien – og altså her i Køge Vinkompagni.

Ruggeri Corsini ejendommen er ret lille, vinmarkerne dækker et område på 10 hektar og produktionen varierer afhængigt af året fra 65.000 til 75.000 flasker. Der lægges desuden særlig vægt på mad og vin elskende turister, der kan komme og smage vinene i deres vinsmagningslokale.

349,00 DKK 449,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Podere Ruggeri Corsini Barbera d´Alba DOC 2017 er en fremragende Barbera og årgang 2017 illustrerer fint, hvordan Barbera tolererer endog meget varme årgange uden at tabe sin friske syre. Vinen er smukt rubinrød. En frugtig, syredrevet vin med smagstoner af hindbær, modne sorte kirsebær og blåbær, et strejf af urter, tørrede blade og et lille lakridsbid.

Vi anbefaler, at du dekantere vinen før servering, så den får mulighed for at åbne sig, og nyder den ved 15-16 grader til lyst fjerkræ, svinekød, kødbaserede pastaretter eller en burger - og så er Barbera nok den ultimative vin til en rigtig god, hjemmelavet lasagne.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl.  14,5% Alkohol.

119,00 DKK 189,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Tenuta Garetto - Rosina - Barbera D'Asti - Italien kommer fra de lidt yngre vinmarker på godset. Efter gæring lagres vinen i neutrale beholdere og tappes et par måneder før markedsføring.

En kasse indeholde 6 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

99,00 DKK

Ricossa - Barbera - Appassimento - Piemonte - Italien 2020

Her er virkelig en Appasimento, der er noget andet.

Vinen er dyb rød. I duften møder man noter af mørke kirsebør og violer.

Smagen følger trop med stor mundfylde med er svagt touch af let frugt sødme.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14% alkohol.

79,00 DKK 99,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Tenuta Garetto - Nizza - Favà - Barbera - Italien 2019

Denne Favà Nizza DOCG er udtryk for de ældste Barbera-vinstokke fra Tenuta Garetto. Disse planter er halvfems år gamle og giver en rig, fløjlsagtig og kompleks kalk. Den kan værdsættes i sin ungdom, men også bevares i mange år i kælderen.

Kan anbefales til rødt kød og vildt, krydrede oste

Levetid: 15 år fra høst.

1 trækasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

219,00 DKK

Réva - Barbera d'Alba Superiore - Piemonte - Italien

Denne vin er fremstillet af Barbara-druer fra sydøst vendte marker, ca. 360-380 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 15.000 flasker af denne vin årligt.

I Langhe, Piemonte laver wine maker Giana Luca Colombo fantastisk, neoklassiskpiemontanske-naturvin hos vinhuset Réva. Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemontanske-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

Generelt om Réva - Piemonte

I området Langhe, Piemonte i den nordvestlige del af Italien finder man Réva – en lille og dygtig naturvinsproducent som råder over 35 hektar vinmarker, hvoraf nogen af disse findes i nogle af de mest prestigefyldte marker i regionen. Réva producerer neoklassisk Piemonte-vin, da Réva via moderne produktionsprincipper alligevel rammer områdets klassiske smagsprofil. Producenten har en økologisk vision som tilgodeser biodiversiteten i markerne, hvilket højner kvaliteten af vindruerne og i sidste ende selve vinen. Brugen af store og gamle egetræsfade i vineriet er derudover også med til at fremhæve druernes kvalitet og frugt, frem for at skjule denne bag stor egetræsintensitet. Så selvom Réva arbejder med druer fra den gamle del af området er vinene samtidig ’nye’ i stilen.

Bag Réva står den unge wine maker-komet Gianluca Colombo. Han har bl.a. høstet priser som ‘wine maker of the year’ i 2014 ved festivalen Vinitaly for italienske vinmagere under 35 år. Han vandt desuden ’best red wine’ og ’best italian wine’ for sin enkeltmarks-Barolo ’Réva Barolo Ravera’ på Vinitaly i 2016.

Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 15% alkohol.

189,95 DKK 199,00 DKK (spar 9,05 DKK)

Réva - Nebbiolo d'Alba - Piemonte - Italien

Vinen er fremstillet af Nebbiolo-druer fra sydvendte marker, ca. 360 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 10.000 flasker af denne vin årligt.

I området Langhe, Piemonte i den nordvestlige del af Italien finder man Réva – en lille og dygtig naturvinsproducent som råder over 35 hektar vinmarker, hvoraf nogen af disse findes i nogle af de mest prestigefyldte marker i regionen. Réva producerer neoklassisk Piemonte-vin, da Réva via moderne produktionsprincipper alligevel rammer områdets klassiske smagsprofil. Producenten har en økologisk vision som tilgodeser biodiversiteten i markerne, hvilket højner kvaliteten af vindruerne og i sidste ende selve vinen. Brugen af store og gamle egetræsfade i vineriet er derudover også med til at fremhæve druernes kvalitet og frugt, frem for at skjule denne bag stor egetræsintensitet. Så selvom Réva arbejder med druer fra den gamle del af området er vinene samtidig ’nye’ i stilen.

Bag Réva står den unge wine maker-komet Gianluca Colombo. Han har bl.a. høstet priser som ‘wine maker of the year’ i 2014 ved festivalen Vinitaly for italienske vinmagere under 35 år. Han vandt desuden ’best red wine’ og ’best italian wine’ for sin enkeltmarks-Barolo ’Réva Barolo Ravera’ på Vinitaly i 2016.

Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14% alkohol.

189,95 DKK 219,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Réva - Barolo - DOCG - Piemonte - Italien 2017

Denne Barolo er fremstillet af Nebbiolo-druer fra syd- og sydvestvendte marker, ca. 260-360 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

I området Langhe, Piemonte i den nordvestlige del af Italien finder man Réva – en lille og dygtig naturvinsproducent som råder over 35 hektar vinmarker, hvoraf nogen af disse findes i nogle af de mest prestigefyldte marker i regionen. Réva producerer neoklassisk Piemonte-vin, da Réva via moderne produktionsprincipper alligevel rammer områdets klassiske smagsprofil. Producenten har en økologisk vision som tilgodeser biodiversiteten i markerne, hvilket højner kvaliteten af vindruerne og i sidste ende selve vinen. Brugen af store og gamle egetræsfade i vineriet er derudover også med til at fremhæve druernes kvalitet og frugt, frem for at skjule denne bag stor egetræsintensitet. Så selvom Réva arbejder med druer fra den gamle del af området er vinene samtidig ’nye’ i stilen.

Bag Réva står den unge wine maker-komet Gianluca Colombo. Han har bl.a. høstet priser som ‘wine maker of the year’ i 2014 ved festivalen Vinitaly for italienske vinmagere under 35 år. Han vandt desuden ’best red wine’ og ’best italian wine’ for sin enkeltmarks-Barolo ’Réva Barolo Ravera’ på Vinitaly i 2016.

Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Réva - Barolo - DOCG - Piemonte - Italien 2018

Denne Barolo er fremstillet af Nebbiolo-druer fra syd- og sydvestvendte marker, ca. 260-360 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

I området Langhe, Piemonte i den nordvestlige del af Italien finder man Réva – en lille og dygtig naturvinsproducent som råder over 35 hektar vinmarker, hvoraf nogen af disse findes i nogle af de mest prestigefyldte marker i regionen. Réva producerer neoklassisk Piemonte-vin, da Réva via moderne produktionsprincipper alligevel rammer områdets klassiske smagsprofil. Producenten har en økologisk vision som tilgodeser biodiversiteten i markerne, hvilket højner kvaliteten af vindruerne og i sidste ende selve vinen. Brugen af store og gamle egetræsfade i vineriet er derudover også med til at fremhæve druernes kvalitet og frugt, frem for at skjule denne bag stor egetræsintensitet. Så selvom Réva arbejder med druer fra den gamle del af området er vinene samtidig ’nye’ i stilen.

Bag Réva står den unge wine maker-komet Gianluca Colombo. Han har bl.a. høstet priser som ‘wine maker of the year’ i 2014 ved festivalen Vinitaly for italienske vinmagere under 35 år. Han vandt desuden ’best red wine’ og ’best italian wine’ for sin enkeltmarks-Barolo ’Réva Barolo Ravera’ på Vinitaly i 2016.

Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

399,00 DKK 499,00 DKK (spar 100,00 DKK)

Réva - Barolo - DOCG - Piemonte - Italien 2015

Denne Barolo er fremstillet af Nebbiolo-druer fra syd- og sydvestvendte marker, ca. 260-360 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

I området Langhe, Piemonte i den nordvestlige del af Italien finder man Réva – en lille og dygtig naturvinsproducent som råder over 35 hektar vinmarker, hvoraf nogen af disse findes i nogle af de mest prestigefyldte marker i regionen. Réva producerer neoklassisk Piemonte-vin, da Réva via moderne produktionsprincipper alligevel rammer områdets klassiske smagsprofil. Producenten har en økologisk vision som tilgodeser biodiversiteten i markerne, hvilket højner kvaliteten af vindruerne og i sidste ende selve vinen. Brugen af store og gamle egetræsfade i vineriet er derudover også med til at fremhæve druernes kvalitet og frugt, frem for at skjule denne bag stor egetræsintensitet. Så selvom Réva arbejder med druer fra den gamle del af området er vinene samtidig ’nye’ i stilen.

Bag Réva står den unge wine maker-komet Gianluca Colombo. Han har bl.a. høstet priser som ‘wine maker of the year’ i 2014 ved festivalen Vinitaly for italienske vinmagere under 35 år. Han vandt desuden ’best red wine’ og ’best italian wine’ for sin enkeltmarks-Barolo ’Réva Barolo Ravera’ på Vinitaly i 2016.

Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

429,00 DKK 499,00 DKK (spar 70,00 DKK)

Réva - Barolo - DOCG - Piemonte - Italien 2019

Réva Barolo er lavet med Nebbiolo-druer fra syd- og sydvestvendte marker, der ligger ca. 260-360 meter over havoverfladen i Monforte d'Alba, Novello, Serralunga d'Alba og Grinzane Cavour. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

Spontan fermentering med 30-35 dages maceration fulgt af 24 måneder i brugte egetønder.

Næsen byder på aromaer af cedertræ og kamfer, som møder et strejf af tørrede urter. I mnden støder man på tranebær, stjerneanis, tørret salvie og blodappelsin. Flot struktur med rank syre og ganske tilgængelige tanniner.

Det er ganske oplagt madvin og gerne til langtidsbraiseret kød som f.eks. osso buco eller brasato al barolo.

 Genrelt om Réva Piemonte :

I området Langhe, Piemonte i den nordvestlige del af Italien finder man Réva – en lille og dygtig naturvinsproducent som råder over 35 hektar vinmarker, hvoraf nogen af disse findes i nogle af de mest prestigefyldte marker i regionen. Réva producerer neoklassisk Piemonte-vin, da Réva via moderne produktionsprincipper alligevel rammer områdets klassiske smagsprofil. Producenten har en økologisk vision som tilgodeser biodiversiteten i markerne, hvilket højner kvaliteten af vindruerne og i sidste ende selve vinen. Brugen af store og gamle egetræsfade i vineriet er derudover også med til at fremhæve druernes kvalitet og frugt, frem for at skjule denne bag stor egetræsintensitet. Så selvom Réva arbejder med druer fra den gamle del af området er vinene samtidig ’nye’ i stilen.

Bag Réva står den unge wine maker-komet Gianluca Colombo. Han har bl.a. høstet priser som ‘wine maker of the year’ i 2014 ved festivalen Vinitaly for italienske vinmagere under 35 år. Han vandt desuden ’best red wine’ og ’best italian wine’ for sin enkeltmarks-Barolo ’Réva Barolo Ravera’ på Vinitaly i 2016.

Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne Piemonte-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.

1 kolli indeholder 6 flasker – 14 % alkohol

399,00 DKK 450,00 DKK (spar 51,00 DKK)

Réva - Barolo – RAVERA - DOCG 2018 - Piemonte - Italien

4,2 på Vivino

I Langhe, Piemonte laver wine maker Giana Luca Colombo fantastisk, neoklassiskpiemontansk-naturvin hos vinhuset Réva. Réva producerer syv forskellige vine herunder tre Barolo-vine, en Barbera, en Nebbiolo d’Alba, en Dolcetto samt en Langhe-hvidvin. Ens for dem alle er, at vinene er dyrket efter økologiske principper og har gennemgået en naturlig fermentering. Réva står altså for en moderne piemontansk-vinstil med fokus på druernes naturlige frugt, frem for fad.  

Réva Barolo Ravera er lavet med Nebbiolo-druer fra den øst- og sydøstvendte mark Ravera i Novello, ca. 380 meter over havoverfladen. Høsten foregår manuelt og der laves kun 4.500 flasker af denne vin årligt.

VINDATA:

Årgang: 2018
Område/mark:
 Ravera, Novello MGA
Druesort: Nebbiolo (klon: Michet)
Fermentering: Spontan fermentering med skinkontakt i egetræs-vats i 30-35 dage - efterfølgende malolaktisk fermentering i beholdere af stål
Modning: 24 måneder i brugte egetræstønder
Serveringstemperatur: 18 grader

Réva Barolo Ravera er lige så kompleks som den er balanceret og elegant. Den har en krydret næse med noter af blomster, røde og sorte bær og tobak. Det er en vin med god syre samt stor tanninkoncentration, men som samtidig er fløjlsblød i munden.

1 kolli indeholder 3 fl. – 14,5% alkohol

1.249,00 DKK 1.499,00 DKK (spar 250,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler