Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Zeni - Amarone - Classico - FZ GENERAZIONE - DOCG - Italien

Vinen står flot og dyb rubinrød i glasset med en frugtdrevet næse, der byder på såvel røde som mørke frugter samt krydderier. Smagen er fløjlsagtig og perfekt afrundet. Vi anbefaler at servere vinen ved 16-18 grader og sammen med kraftige retter, så som vildt, grillet oksebøffer, lam, samt fede kraftige oste.

Vinen er fremstillet på druesorterne: 60% Corvina, 30% Rondinella og 10% Molinara fra hjertet af Valpolicella i det bakkede område nord for Verona. Efter den lange tørring af druerne og den efterfølgende gæring har vinen fået yderligere 3-4 ugers maceration og 2 års lagring på store 5000 liter egetræsfade.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. 15% Alkohol

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Amarone Brunelli Campo Inferi Classico DOC Riserva 

Årgang 2017/18

Denne særlige vin fremstilles udelukkende i de bedste årgange og produktionen er yderst begrænset. Kun de sundeste druer anvendes. Druerne kommer fra vinmarker som ’Campo Inferi’, hvorfra navnet på vinen stammer, og håndplukkes fra begyndelsen af oktober. Derefter anbringes klaserne på fade og lægges til tørre i 4 måneder i lokaler med kontrolleret temperatur og fugtighedsgrad. I løbet af januar året efter foretages en yderligere frasortering, hvorefter de tilbageblevne druer presses. Druerne har nu tabt ca. 40% af deres oprindelige vægt.

Gæringen, som foregår meget langsomt på grund af de lave temperaturer, varer i ca. 30 dage. Vinen lagres derefter på 18 hl egetræsfade i 24 måneder. Til slut kommes Amarone Classico ’Campo Inferi’ på flaske, hvor den modnes i endnu mindst 6 måneder før den sendes på markedet.

   GOLD MEDAL 2020 | ASIA WINE TROPHY 2020
   96 PUNTI | JAMES SUCKLING TASTING SESSION 2019/2020
   CORONA 2020 | Guida Vini Buoni d'Italia 2020
   94 POINTS | James Suckling (Nov. 2016)
   5 GRAPPOLI | Bibenda 2014, 2016, 2017, 2020
   GRAND GOLD MEDAL | Concours International des Vins à Lyon
   Corona 2017 | Vini Buoni D'Italia
   94 POINTS | Wine Enthusiast
 

TYPE

Tør D.O.C.G. rødvin fremstillet udelukkende i de bedste årgange.

DRUESORTER

Corvina Veronese 70%, Rondinella 25%, Corvinone 5%, double selection.

PRODUKTIONSOMRÅDE

San Pietro In Cariano. Vinmarken har givet navn til vinen. Jordtype: Rød kalkholdig lerjord (gammel morænejord). Guyot-metoden. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 35 år. Produktion 1.500 kg/ha.

ALKOHOL

17% VOL.

DUFT/SMAG

Vinen har en kraftig rubinrød farve med et let ravgult strejf. Den raffinerede og meget elegante bouquet er præget af sød kakao og ristet kaffe. Smagen er varm og rund og minder om smeltet chokolade samtidig med at den er fuld og silkeagtig som syltede kirsebær i brandy. Eftersmagen er meget tilfredsstillende, rig og vedvarende.

SERVERINGSFORSLAG

Specielt egnet til stegt eller braiseret oksekød, vildtretter, perlehøne med trøffelfyld samt lagrede oste. Serveringstemperatur: 18°C. Flasken åbnes et par timer i forvejen.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 17% alkohol



For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

549,00 DKK

Amarone Brunelli "Campo del Titari" Classico Riserva DOCG 2018

Denne særlige vin fremstilles udelukkende i de bedste årgange og produktionen er yderst begrænset. Kun de allerbedste og sundeste druer anvendes. Druerne håndplukkes fra slutningen af september til begyndelsen af oktober. Derefter anbringes klaserne på fade og lægges til tørre i lokaler med kontrolleret temperatur og fugtighedsgrad. Efter lang opbevaring, hvor druerne taber ca. 40% af deres oprindelige vægt, presses de og gæringen begynder. Denne proces foregår meget langsomt på grund af de lave temperaturer, og varer i ca. 40 dage. Vinen lagres derefter på nye Allier fade i 36 måneder. Til slut kommes vinen på flaske, hvor den modnes i endnu 8 måneder før den sendes på markedet.

Latest Awards:

   GOLD MEDAL 2020 | ASIA WINE TROPHY 2020
   95 PUNTI | JAMES SUCKLING TASTING SESSION 2019/2020 (annata 2015)

   95 POINTS | JAMES SUCKLING TASTING SESSION 2018/2019 (vintage 2013)
   GOLD MEDAL | Mundus Vini 2018
   The "4 viti" (highest award) - Sommelier Association Guide "Vitae" 2019

   95 POINTS in Winter 2016 & 95 POINTS again in Winter 2017 | James Suckling
   
"BEST RED WINE OF THE YEAR WORLDWIDE" | Challenge International du Vin 2017
   GOLD MEDAL | Frankfurt International Trophy 2017
   GOLD MEDAL | Mundus Vini 2016

   GOLD MEDAL | Gilbert & Gaillard 2016
   SUPER TRE STELLE | I Vini di Veronelli 2017, 2018 & 2019
   5 GRAPPOLI | Bibenda 2015
   GOLD MEDAL | Challenge International du Vin

TYPE

Tør D.O.C.G. rødvin fremstillet udelukkende i de bedste årgange.

DRUESORTER

Corvina Veronese e Corvinone 75%, Rondinella 15%, Oseleta 10%, double selection.

PRODUKTIONSOMRÅDE

San Pietro In Cariano. Vinmarken har givet navn til vinen. Jorden er kalkholdig og med mange sten. Pergola Trentina. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 35 år. Produktion 1.500 kg/ha.

ALKOHOL

17% VOL.

DUFT/SMAG

Vinen har en kraftig mørk rubinrød farve. Duftene er intense og rige og minder om kirsebær, hindbær og rød ribs der smelter sammen med lette strejf af vanilje. Smagen er kraftig og robust med en elegant surhed. Eftersmagen er meget vedvarende og gengiver duftindtrykkene.

SERVERINGSFORSLAG

Ideel til hovedretter med stegt oksekød, vildtretter, ragouter samt lagrede oste. Serveringstemperatur: 18°C. Flasken åbnes et par timer i forvejen.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 17% alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

569,00 DKK 599,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Brunelli Amarone della Valpolicella - Italien

Forrygende Amarone - Must Try - 4,3 på Vivino

Kun de allerbedste og mest modne vindrueklaser anvendes. Druerne håndplukkes fra slutningen af september til begyndelsen af oktober. Derefter anbringes klaserne nænsomt på fade og lægges til tørre i lokaler med kontrolleret temperatur og fugtighedsgrad. Tørringen varer til januar næste år. I denne periode taber druerne ca. 40% af deres væske og sukkerindholdet koncentreres betydeligt.
Derefter foretages et yderligere udvalg af de sundeste klaser, hvorefter druerne presses.
Gæringen, som foregår meget langsomt på grund af de lave temperaturer, varer i ca. 40 dage, og når denne vigtige proces er afsluttet, lagres vinen i to år på fade og tønder. Til slut kommes vinen på flaske, hvor den modnes i endnu mindst 6 måneder før den sendes på markedet.

   94 PUNTI | JAMES SUCKLING TASTING SESSION 2019/2020
   95 POINTS | JAMES SUCKLING TASTING SESSION 2018/2019
   GOLD MEDAL | Challenge International du Vin 2019
   GOLD MEDAL | Challenge International du Vin 2018

   GOLD MEDAL | Mundus Vini 2015 and 2017
   GRAND GOLD MEDAL | Concours International des Vins à Lyon

TYPE

Tør D.O.C.G. rødvin.

DRUESORTER

Corvina Veronese 65%, Rondinella 25%, Corvinone 10%.

PRODUKTIONSOMRÅDE

Vinstokke ved San Pietro In Cariano og Pedemonte di Valpolicella. Jordtype: Hovedsageligt kalkholdig jord med mange sten. Pergola Trentina. Vinstokkene har en gennemsnitsalder på 35 år. Produktion 3.300 Kg/ha.

ALKOHOL

15% VOL.

DUFT/SMAG

Vinen har en kraftig rubinrød farve og duften kendetegnes af søde frugter såsom ribs, blåbær og kirsebær samt af den karakteristiske vaniljeduft, som kommer fra lagringen på egetræsfade. Smagen er imponerende, varme og bløde strejf spiller sammen med en god surhedsgrad og garvesyrer af høj kvalitet, som giver en god balance. En elegant vin med en bemærkelsesværdig og kraftig fyldighed.

SERVERINGSFORSLAG

Specielt egnet til stegt oksekød, gullasch og vildtretter samt lagrede oste. Serveringstemperatur: 18°C. Flasken åbnes et par timer i forvejen.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 15% alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

299,00 DKK 349,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler