-31%

Sartori Marani - " Den hvide Amarone " - Italien 2022- FRAGTFRIT v/6 fl.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

Sartori Marani - " Den hvide Amarone " - Italien 2022- FRAGTFRIT v/6 fl.

Rolf Madsen (vinexpressen.dk) om årgang 2022: "Sartori har her skruet en top lækker vin sammen på garganega-druen, hvor man fornemmer masser tropesaft og frisk fad. Dejlig cremet i munden med masser af poleret syre og en støddæmpende frugtsødme. Enorm længde på smagen. Bravo! Ugens vinhit…"

Flaskehalsen om 2021 årgangen: "faktisk skal man helt hen til eftersmagen for at mærke den ekstra dybde og bund, for det hele starter med en charmerende friskhed."

  • Guld (2021)Mundus Vini
  • Guld (2020)Mundus Vini
  • 91 Point (2021)Flaskehalsen
  • Lavet på appassimento-metoden - hvorfor den er kendt som "Den Hvide Amarone"
  • Vinen er lagret både på stål og egetræsfade – hvilket giver en fantastisk harmonisk smag
  • En vaskeægte helårs vin der egner sig til terassen - og som hyggevin når det er mørkt og koldt
  • Når du smager vinen skal du lægge mærke til

Smagen i denne vin karakteriseres af den helt unikke appassimento metode, der også bruges når man laver Amarone. Her ligger druerne til udtørring efter høsten. Dette koncentrerer sukker og smag i vinen, så slutproduktet bliver en bombe af modne frugtsmage, honning og blomster. Men vinen er faktisk ikke decideret sød, hvilket gør at man kan drikke flere glas uden problemer! Vi er officielle importører af Sartori, og vinen har i mange år været en af de mest populære vine på markedet. Alle vores kunder der smager den, bliver helt vilde med Den Hvide "Amarone". Sartori laver konstant bittesmå forbedringer, så vinen bliver renere, friskere og mere smagfuld, år efter år.  

Vinen er produceret på 100% Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne marker i Veneto området. Druerne er håndplukket og omhyggeligt udvalgt.
Druerne tørres derefter i 40 dage - samme metode som man anvender til Amarone (bare kortere tid) og netop derfor kaldes Marani "Den hvide Amarone".

Satori Bianco Veronese er elegant, harmonisk vin i flot balance med en intens gylden gul farve, delikat bouquet af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samt en behagelig lang eftersmag.

Vinen er specielt velegnet til smagfulde pasta- og fiskeretter samt lagrede oste.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl - 13,5% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk