-10%
udsolgt-label

Cape Saint Blaize - Gin - Classic - Syd Afrika

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Cape Saint Blaize - Gin - Classic - Syd Afrika

 Det er ikke en sød og heller ikke en traditionel tør bitter gin, der er en vidunderlig gylden mellemvej her. Den stikker helt vildt pikant på tungen og i kinderne, virkeligt lækkert og så har den en lidt underfundig eftersmag af mynte – virkeligt frisk.

Det er en lang eftersmag som driver lidt gæk med dig og åbner sig op som den bliver i munden.

Der er ikke noget at sige til at vi har en stor stor kærlighed til Sydafrikansk Gin, de kan simpelthen noget med deres botanicals,  som ikke er muligt andre steder i verden.

Denne her gin er selvskrevet til en klassisk Gin Tonic, med en lidt tør Indian Tonic, lidt citrus og et par enebær.

Et destilleri der laver alt i hånden, lige fra plukning af botaniclas, til destillering, tapning, påsætning af etiketter og ikke mindst støbningen af deres unikke keramiske flasker.

Cape Saint Blaize Gin er at betragte som et destilleri med en kunstnerisk tilgang til det at producerer unikke velsmagende og utroligt flotte gin. 

Der destilleres i deres historiske bygninger Okkerladen i Mossel Bay i Sydafrika. De sætter en dyd i at benytte velafprøvede og gamle traditioner. alt dette for at sikre at du får en unik og velbalanceret gin – hver gang.

De håndlavede keramiske flasker bygger på ældgamle traditioner fra området og det er tydeligt at der bliver lagt energi og hjerte i, igennem hele produktionen af denne gin.

1 flaske indeholder 70 Cl. - 43% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer