-10%

Carthy & Black Espresso Gin Cream Liqueur

179,00 DKK 199,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Carthy & Black Espresso Gin Cream Liqueur

Til dig der gerne vil prøve noget andet end Baileys, så er chancen virkelig her

Lækker creamlikør der er lavet på rigtig gin, men får den lækre sødme og fedme en god creamlikør har - uden at være syntetisk. 

Prøv i en cocktail i en cocktail : The White Englishman ( Four Jiggers Ginlime & Carthy & Black Espresso Gin Cream Liqueur )

Det allerbedste af hvad Yorkshire kan byde på, men med et lille uventet twist. Carthy & Black bruger den fineste Yorkshire creme og selvfølgelig Harrogates helt egen Slingsby Gin.

Carthy & Black ønsker at skabe noget ud over det normale for at give kræsne forbruger en smag af, hvad deres glorværdige hjemland kan tilbyde. ”Yorkshire og Dales er hjemstedet for nogle af verdens mest spektakulære landskaber,” siger Marcus Black, medstifter og administrerende direktør.

”Den rige og mangfoldige jord giver de interessante og usædvanlige ingredienser. Inspireret af succesen med Spirit of Harrogates Slingsby Gin, ønskede vi at skabe et udvalg af drikkevarer, der fremviser alt, hvad Yorkshire har at tilbyde. Vi kan lide at skubbe grænserne med innovation og eksperimentere med nye måder at give den klassiske creme likør et uventet twist.” tilføjer Mick Carthy medstifter.

1 flaske indeholder 50 cl. - 17% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk