Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

In Bianco Sangiovese - Italien

In Bianco Sangiovese er en unik vin, idet den er lavet på rødvinsdruen Sangiovese, men vinificeret som en hvidvin. Da farven og tanninerne i en rødvin kommer fra skallerne, opnår man ved at fjerne skallerne straks efter presning af druerne en most, som er stort set farveløs. Resultatet er en klar vin med en nærmest strålende strågul farve. Lavet som hvidvin forbedrer Sangiovese sin aromatiske kompleksitet med antydninger af friske og endnu ikke modne kirsebær, appelsinblomst samt noter af kvæde.

Om Barbanera

I det skønne betagende område i Toscana ligger Barbanera, et familie vinhus der så dagens lys i 1938, den dag i dag er det familien der driver dette vinhus.

Det startede i 1938, hvor vinen blev solgt ved at familien tog rundt til de lokale markeder og solgte deres vin, helt anderledes er det blevet i dag, hvor vine bliver solgt over hele verden.

Familien har bibeholdt de stolte tradition ved håndværket der er omkring vinfremstillingen, fortællinger og traditioner er gået fra generation til generation, det er med stolthed de har givet deres viden videre, i dag er det 3 generation der står bag vinen, der er igennem tiden blevet investeret i moderne teknologi til vinfremstillingen.
Familiens føler sig selv forpligtet, til at at blive ved med at skrive en god historie over deres vinhus, og syntes selv de er de eneste der kan, så de prøver at gøre deres bedste og lave vine man nyder med glæde.

1 kolli indeholder 6 flasker - 12,5% alkohol99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Banfi - La Pettegola - Vermentino - Toscana - Italien 2021

"Sommerfuglevin fra Banfi"

Flot og gul sommervin på Vermentina

"Syrlig næse med limefrugt. Sprød og intens i smagen med masser af citrus, stenfrugt og blomsternoter. Velbalanceret og indbydende."
- Thomas Rydberg (DinVinguide)

  • Ren og frisk
  • Klassisk italiener
  • God til fisk og skaldyr

Den italienske vingård, Castello Banfi, der er beliggende nær Montalcino i Toscana, råder i alt over ca. 3.000 hektar. Vingården blev grundlagt i 1978, og der er i dag beplantet ca. 1.000 hektar med vin. Derudover råder vingården over et af Europas mest avancerede wineries samt en fæstning fra det 11. århundrede, som er indrettet som luksusrestaurant.

Vingården er i dag særdeles velkendt for at producere gode vine af meget høj kvalitet. Dette har Castello Banfi tydeligt bevist ved vinde flere anerkendte konkurrencer og også 12 gange løbet med den flotte titel som “Bedste italienske vineri” ved Vinitaly.

 Vinen er produceret af Vermentino-druer, der er dyrket på vinmarker i Montalcino i Toscana.

Den har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en elegant hvidvin med flot lys gul farve og en delikat og frugtig duft med noter af abrikos, grapefrugt, blomster og krydderier. Fyldig, frisk og velafbalanceret frugtsmag samt en behagelig eftersmag.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13% Alkohol.

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler