Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Sartori Marani - " Den hvide Amarone " - Italien 2022- FRAGTFRIT v/6 fl.

Rolf Madsen (vinexpressen.dk) om årgang 2022: "Sartori har her skruet en top lækker vin sammen på garganega-druen, hvor man fornemmer masser tropesaft og frisk fad. Dejlig cremet i munden med masser af poleret syre og en støddæmpende frugtsødme. Enorm længde på smagen. Bravo! Ugens vinhit…"

Flaskehalsen om 2021 årgangen: "faktisk skal man helt hen til eftersmagen for at mærke den ekstra dybde og bund, for det hele starter med en charmerende friskhed."

  • Guld (2021)Mundus Vini
  • Guld (2020)Mundus Vini
  • 91 Point (2021)Flaskehalsen
  • Lavet på appassimento-metoden - hvorfor den er kendt som "Den Hvide Amarone"
  • Vinen er lagret både på stål og egetræsfade – hvilket giver en fantastisk harmonisk smag
  • En vaskeægte helårs vin der egner sig til terassen - og som hyggevin når det er mørkt og koldt
  • Når du smager vinen skal du lægge mærke til

Smagen i denne vin karakteriseres af den helt unikke appassimento metode, der også bruges når man laver Amarone. Her ligger druerne til udtørring efter høsten. Dette koncentrerer sukker og smag i vinen, så slutproduktet bliver en bombe af modne frugtsmage, honning og blomster. Men vinen er faktisk ikke decideret sød, hvilket gør at man kan drikke flere glas uden problemer! Vi er officielle importører af Sartori, og vinen har i mange år været en af de mest populære vine på markedet. Alle vores kunder der smager den, bliver helt vilde med Den Hvide "Amarone". Sartori laver konstant bittesmå forbedringer, så vinen bliver renere, friskere og mere smagfuld, år efter år.  

Vinen er produceret på 100% Garganega druer, der er dyrket på Sartoris egne marker i Veneto området. Druerne er håndplukket og omhyggeligt udvalgt.
Druerne tørres derefter i 40 dage - samme metode som man anvender til Amarone (bare kortere tid) og netop derfor kaldes Marani "Den hvide Amarone".

Satori Bianco Veronese er elegant, harmonisk vin i flot balance med en intens gylden gul farve, delikat bouquet af modne frugter og honning, tør, blød og frisk smag samt en behagelig lang eftersmag.

Vinen er specielt velegnet til smagfulde pasta- og fiskeretter samt lagrede oste.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl - 13,5% alkohol.

89,00 DKK 129,00 DKK (spar 40,00 DKK)

ILatium - Morini - Campo Le Calle - Soave 2021

Vinen er dejlig blomstrende frisk duft af grønne eksotiske frugter, fulgt op af sprød, saftig og fyldig smag.

Vinen behøver ikke dekantering, men man vil dog opleve af den udvikler sig i glasset. Nyd gerne vinen i store glas ved 10-12 grader.

Passer perfekt til fyldige retter med fisk (eksempelvis laks) og lyst kød, til risotto - eller prøv den til paella, tapas samt ikke alt for stærke oste.

Druerne til denne Latium kommer fra husets egen vinmark, Campo Le Calle, i Illasi, der er beliggende i ca. 200 meters højde, hvor jorden er meget kridt og lerholdig.

Druerne håndplukkes nænsomt i midten af oktober måned. Herefter tørres druerne let i bakker i ventilerede rum i 15 – 20 dage, inden de afstilkes og presses blidt. Mosten gæres derefter under temperaturkontrol ved 15 grader i ståltank i 20-25 dage. Vinen stabiliseres og lagres nu, inden den tappes på flaske og lagres endnu nogle måneder, inden den frigives.

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 13,5% Alkohol.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

129,00 DKK 159,00 DKK (spar 30,00 DKK)

ZENI Soave Classico FZ Generazione DOC 2020 er en rigtig dejlig hvidvin fra hjertet af Soave i Veneto.

Hoveddruen i Soave hedder Garganega og den udgør i Zeni's Soave 90%, mens de sidste 10% er Trebbiano.

Vinen er smukt strågul med aromaer af hvide blomster, melon og mandel. Smagen er betagende frugtig og frisk med noter af hvide blomster, grapefrugt, melon, pære og mandler. Nyd Zeni Soave  ved en temperatur på 8-10 grader til fisk og skaldyr - f.eks. i en risotto, til salater, kylling, cremede oste samt et glas i utide.

En kasse indeholder 6 flasker – 12,5% Alkohol.

69,95 DKK 99,95 DKK (spar 30,00 DKK)

Pinot Grigio Zeni Delle Venezie DOC - Italien

Denne Zeni Pinot Grigio er en top lækker vin med en aromatisk og forfriskende bouquet. Smagen er delikat, frugtrig med pæn fylde og god længde. Besidder alle druesortens klassiske karakteristika.

En strågul farve med grønne reflekser, en aromatisk og forfriskende bouquet, og en delikat frugtrig smag, med frisk pæn fylde af smagen grape, citrus og grønne æbler, samt slutter af med en god friskhed samt let sødme.

Nyd denne vin som aperitif, men som ellers vil være en passende ledsager til laks, fjerkræ, lyst kød, tapas, salater, samt buffet.

Pinot Grigio er en hvidvinsdruesort, hvis bærskal er rødlig til rød i farven. I 1711 siges den at være fundet i en gammel vingård i Speyer af købmanden Johann Seger Ruland, efter at den blev bragt til Tyskland fra Frankrig. Da Ruland anerkendte sortens værdi, sørgede han for distributionen. Pinot Grigio producerer hvidvine med lavt indhold af syre, men fulde af fylde og ekstrakt, med et ret højt alkoholindhold og en kraftig gyldengul farve. Hvis kvaliteten er meget god, kan du også opfatte lysebrune toner.

ZENI:

Historien om Zeni-vingården begynder i 1800, da Bartolomeo Zeni, en vognmand, transporterede mad fra regionen til de talrige landsbyer på den nordøstlige bred af Gardasøen så langt som til Lombardiet. Udover at transportere vin begyndte Bartolomeo at markedsføre vin. Familien begyndte at dyrke vin i Bardolino på morænebakkerne omkring 1870 og har i generationer forarbejdet håndplukkede druer fra selvejende vinmarker og forpagtede arealer.

Serveres ved 8 -10 grader

Nyd denne friske vin og være ledsager til salater, lyst kød, laks, fed fisk, tapas, buffet eller ren nydelse..

En kasse indeholder 6 flasker –á 75 cl. - 12,5 % Alkohol

79,95 DKK 109,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler