Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Segura Viudas - Brut - Cava - Spanien

92 point i Wine & Spirits: "The best Cava we tasted, regardless of price."

5 glas - Politiken: "Klasse Cava"

I glasset en fremragende Cava med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. 

★★★★★★ i Ekstra Bladet: "Vinkup! Til prisen er det her en aldeles fremragende mousserende og tør Cava i bedste champagne-stil. Spanierne er virkelig stærke i denne disciplin og derfor ofte gæster på mit middagsbord med fisk og skaldyr. Som velkomst til gæster er denne Cava desuden perfekt."

Din VinGuide: ”Intens i duften af stenfrugt. Masser af pow på smagen, frugtig med krydrede noter. Pæn mousse og en lang afslutning. Vellykket cava.”

I glasset er en fremragende Cava med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. Perfekt som aperitif, receptionsvin, som gennemgående vin til frokosten eller middagen. Server i høje slanke flûtes ved 7-8 grader. Brut Reserva fremstilles af 50% Macabeo, 30% Xarel-lo og 20% Parellada og lagres min. 15 måneder inden frigivelsen.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12% alkohol.

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Vilarnau - Cava - Brut - Reserva - Spanien

Bemærk denne cava er økologisk og vegansk.

Dette er økologisk kvalitets-cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. Det er den første vingård i Penedès der har modtaget prisen WINERY FOR CLIMATE PROTECTION.

Druerne er de klassiske cava-druer, nemlig macabeo (50%), parellada (35%) og xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres min. 18 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder for basis DO-kravet, men den tålmodige belønnes med ekstra kompleksitet og finere bobler. Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoia’s højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Samme modenhed gør også, at vinen ikke fornemmes støvende, men blot behagelig tør!

Vilarnau Cava Brut er via en lang lagring drikkeklar ved frigivelse, hvor den ikke blot er selvskreven som det oplagte valg til velkomstdrink, men faktisk også er den bredest anvendelige madledsager, man kan forestille sig. Prøv den ikke blot til fisk og skaldyr, men også som ostevin, til cremede supper, til et væld af retter med svin og fjerkræ og ikke mindst som den perfekte partner til tapas.

Dosage: 10 gram/liter.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 11,5% alkohol

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau - Cava - Rosado - Reserva - Spanien

Bemærk denne Cava er økologisk og vegansk.

Dette er økologisk kvalitets-cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen.

Druerne bad vinen er garnacha (85%) og pinot noir (15%) , der efter vinifikationen lagres min. 18 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder for basis DO-kravet, men den tålmodige belønnes med ekstra kompleksitet, finere bobler samt reserva-betegnelsen.

Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurni d’Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer. Vinene udviser balanceret modenhed i druematerialet og vinmagerens dybe forståelse for druernes indbyrdes kvaliteter.

Vinens smukke farve opnås via 26 timers maceration på drueskallerne, hvorefter mosten gærer køligt for at fange de frugtige og blomstrede elementer i mosten. Et restsukkerindhold på 10 g/liter giver en flot balanceret vin, der fornemmes tør uden at støve.

Aromamæssigt er vi i det røde bær-segment med læskende hindbær og jordbær, der har let cremet fylde og særdeles højt ’charme-tal’!

Vilarnau Cava Brut Rosé er ikke blot en glimrende aperitif, men faktisk også en effen madledsager. Nyd den eksempelkvis til en krafig fiskeret, til en fiske– eller skaldyrssuppe med middelhavstemperament eller til en mad med røget laks.

Nydes af ikke for små glas ved en temperatur på 5-10°.

Vilarnau er den første vingård i Penedès der har modtaget prisen  WINERY FOR CLIMATE PROTECTION

90 points Decanter

Dosage: 8 gram/liter

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 12% alkohol

 

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Vilarnau - Cava - Semi-Seco - Reserva

Bemærk denne Cava er økologisk & vegansk

Dette er økologisk (og vegansk) kvalitets-cava fra den lille producent, Castell de Vilarnau, der skabtes i 1948 men siden 1982 har været en del af González Byass-gruppen. 
Druerne er de klassiske cavadruer, nemlig macabeo (50%), parellada (35%) og xarel.lo (15%), der efter vinifikationen lagres 18 måneder før frigivelse; en fordyrende foranstaltning i forhold til minimumskravet på 9 måneder, der dog belønner den tålmodige med ekstra kompleksitet og finere bobler. 
 
Med udgangspunkt i 15 hektar af Sant Sadurní de Anoias højest beliggende marker og et nyt vineri, Finca Can Petit med de ubetaleligt smukke Montserrat-bjerge som baggrundskulisse, skaber den erfarne chef-ønolog, Damià Deàs Gual, en imponerende serie af cavaer.
 
Denne demi-sec/semi-seco ligger i den ikke så søde ende af genren og har med sin friske syre et balanceret udtryk. Modsat sædvanen er den alene fremstillet af det første pres, hvilket forklarer vinens renhed, helt uden de bitre elementer, der ofte er i netop demi-sec/semi-seco cava.
 
Duft og smag bærer præg af de to hovedelementer, nemlig macabeo-druen, der giver den elegante frugtighed med sin aroma af grønne æbler, mens vinifikations- og lagringsaromaer er den anden grundpille i vinen. I både duft og smag fornemmes den kødfulde modenhed fra druerne, der balanceres af en god syreprofil og en konstant strøm af fine bobler. Sødmen er behersket og støtter blot vinens fylde yderligere.
 
Nyd denne cava ved 8-10° - som aperitif, når det ikke skal være i den helt tørre ende, eller prøv den til en stærk omgang ”fjernøstlig mad”, hvor vanlige vine kan have svært ved at kapere chili, ingefær eller galanga.
 

Første vingård i Penedés der har modtaget prisen: 

WINERY FOR CLIMATE PROTECTION.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 11,5% alkohol

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler