-23%

Segura Viudas - Brut - Reserva - Cava - Spanien

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Segura Viudas - Brut - Reserva - Cava - Spanien

92 point i Wine & Spirits: "The best Cava we tasted, regardless of price."

5 glas - Politiken: "Klasse Cava"

I glasset en fremragende Cava med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. 

★★★★★★ i Ekstra Bladet: "Vinkup! Til prisen er det her en aldeles fremragende mousserende og tør Cava i bedste champagne-stil. Spanierne er virkelig stærke i denne disciplin og derfor ofte gæster på mit middagsbord med fisk og skaldyr. Som velkomst til gæster er denne Cava desuden perfekt."

Din VinGuide: ”Intens i duften af stenfrugt. Masser af pow på smagen, frugtig med krydrede noter. Pæn mousse og en lang afslutning. Vellykket cava.”

I glasset er en fremragende Cava med en lys strågul farve og en raffineret og delikat duft. Smagen er fyldig, tør og med masser af karakter og en fin blød mousse. Perfekt som aperitif, receptionsvin, som gennemgående vin til frokosten eller middagen. Server i høje slanke flûtes ved 7-8 grader. Brut Reserva fremstilles af 50% Macabeo, 30% Xarel-lo og 20% Parellada og lagres min. 15 måneder inden frigivelsen.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk