Villa Donoratico - Bolgheri . Tenuta Argentiera - Italien

299,00 DKK

Villa Donoratico - Bolgheri . Tenuta Argentiera - Italien 2019

93 point J. Suckling - 92 point R. Parker

Denne vin fra Toscana har en tæt karmosinrød farve i vinglasset. Når vinglasset drejes, afslører denne røde vin en høj tæthed og overflod. Duften viser denne Tenuta Argentiera rødvin alle former for morbær, brombær, blåbær og solbær. Som om dette ikke allerede var imponerende, tilsættes yderligere aromaer som vanilje, orientalske krydderier og kakaobønner på grund af lagring i en lille trætønde.

Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt kraftfulde Cuvée Villa Donoratico Bolgheri fra Tenuta Argentiera er Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Merlot druer. Naturligvis er Villa Donoratico Bolgheri også bestemt af klimatiske og stilistiske faktorer Bolgheri DOC. I ordets bedste forstand kan denne italiener beskrives som vin fra den gamle verden, som præsenterer sig meget imponerende. Efter høst når druerne vingården på den hurtigste måde. Her vil du blive udvalgt og omhyggeligt brudt op. Dette efterfølges af gæring i små træsorter ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af lagring i 12 måneder på franske egetræsfade.

Nyd denne røde vin fra Italien ved en temperatur på 15-18 °C som en ledsagende vin med forårsruller fyldt med hakket kød, fennikelsalat med røde linser eller krydret kastanjesuppe.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14,5% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk