-29%
udsolgt-label

Viña Gravonio - Crianza blanco - R López de Hezedia Viña Tondonia - Haro - Rioja - Spanien

499,00 DKK 699,00 DKK (spar 200,00 DKK)

Viña Gravonio - Crianza blanco - R López de Hezedia Viña Tondonia - Haro - Rioja - Spanien 2013

Viña Gravonia kan drikkes straks eller opbevares ved en god temperatur og luftfugtighed i op til 10 år. Viña Gravonia er en helt speciel hvidvin. Det virker som en rød vin med sin krop og rigdom, men bevarer al friskheden af ​​en hvid. Noter af tørret æble, citronskal, valnød, praline, tørret kaprifolier og nelliker på næsen. Balancerer de rige, voksagtige lag af tørret frugt og krydderier. Saltholdige undertoner. Lidt nougat og yoghurt også. Lang.

Viña Gravonia Crianza blanco er en hvidvin fremstillet på Bodega R. Lopez Heredia Viña Tondonia, en af ​​de historiske vingårde i DO Rioja. La Bodega Viña Tondonia ligger i Barrio de la Estación i Haro, et historisk område. Et af de områder i verden med den højeste koncentration af vingårde per kvadratmeter. Viña Gravonia er lavet på 100 % Viura.

Druerne kommer fra Viña Zaconia ejendom, en ejendom ejet af vingården, beliggende ved bredden af ​​floden Ebro med 50 år gamle vinmarker. De er plantet i en højde af 200 meter over havets overflade med jord, der indeholder en masse sten. Høsten sker manuelt, idet man tager sig af hver klase, så druen ikke går i stykker og starter for tidlig gæring. Druerne overføres til vingården i omkring 100 kilos beholdere af poppeltræ lavet i bødkeriet i vingården. Druerne knækkes for at frigive mosten, denne gæres uden skaller i store egetræskar. Viña Gravonia Crianza blanco gennemgår fire års lagring på egetræsfade og udsættes for to omstikninger hvert år. Når lagringen er færdig, klares den med friske æggehvider og aftappes uden at blive filtreret.

1 kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 12,5 alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk