-11%
udsolgt-label

Warre´s Warrior Finest Reserve Port

169,00 DKK 189,00 DKK (spar 20,00 DKK)

Warre´s Warrior Finest Reserve Port

Douro

Den portugisiske vinregion Douro følger, som navnet antyder, Dourofloden, der skærer sig igennem det nordlige Portugal. Den er præget af verdens måske mest stejle vinterrasser, anlagt for flere hundrede år siden. Skifer og granit præger jordbunden, og mellem vinmarkerne står pittoreske appelsintræer, oliven, fyr og korkeg. Douro-regionen står for nogle af de absolut bedste og mest komplekse portugisiske bordvine, men det er naturligvis først og fremmest for portvinene, at området er kendt.

Warre's

Warre’s blev grundlagt i 1670 som den første britiske portvinsproducent og siden da, har firmaet været pioner og markedsleder indenfor portvin. Man etablerede som de første egne vinkældre i Villa Nova de Gaia, som et tydeligt bevis for, at Warre-familien tidligt erkendte lagringens betydning for kvaliteten af god portvin. Warre’s ejes i dag af Symington-familien, der har beskæftiget sig med portvinshandel uafbrudt gennem 13 generationer. Den daglige ledelse fra Winemaker til øverste direktør varetages af familien, og ingen anden familie ejer så mange ”Premium”-vinmarker i Douro-dalen. Warre’s er eneste portvinshus, der kan skrive ”Kongelig Hofleverandør” på etiketten.

Vinen

Warrior Finest Vintage Character er det ældste portvins mærke der findes afskibet siden 1750! Warrior ligger på fad "pipes" ca. 5 år før den frigives. Dyb rød farve med duft af modne bær og lidt krydderi. Varm kraftig smag, "fed" struktur med lang kompleks aroma og finish. Smagenoter: Dyb rød farve med duft af modne bær og lidt krydderi. Varm kraftig smag, "fed" struktur med lang kompleks aroma og finish.

1 kolli indeholder 6 flasker – 20% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk