QUINTA DA PACHECA TAWNY RESERVE PORT

199,00 DKK

QUINTA DA PACHECA TAWNY RESERVE PORT

Quinta da Pacheca er en af de mest prestigefyldte og anerkendte portvinsejendomme i Douro-regionen. Historien om Quinta da Pacheca-vingården går tilbage til 1700-tallet, hvor portvinsgodset første gang blev nævnt i et dokument som dateres tilbage til april 1738. Quinta da Pacheca’s har i dag mange forskellige portvine i sortiment, som strækker sig fra de helt unge ruby og white ports og op til både 30, 40 og 50 år gamle tawny-portvine.

Tawny Reserve portvin fra Quinta da Pacheca er en lækker og luksuriøs, som er modnet i egetræ og som giver en vin med smag af nødder og tørret røde frugter. Vinen er sammensat af to forskellige vinkomponenter, herunder en tawny-port modnet 5-6 år og en tawny-port modnet 8-9 år. Den yngre vin giver mere friskhed hvorimod den ældre vin giver modne og komplekse noter. Kombinationen giver alt i alt en vin med stor drikkevenlighed og udsøgte smagselementer.

Denne relativt unge tawney-portvin præsenterer en mørk, dyb, orange farve, moden frugt i næsen, appelsinskal og aroma af krydderier og rosiner. Tanninerne og kompleksiteten som føles i munden, kommer fra tilføjelsen af de ældre vine, med en ren og lang finish.

Vinen indeholder 19,5 % alkohol og serveres optimalt ved 14-16 grader.

1 flaske indeholder 75 cl.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk