udsolgt-label

Cyeces Gladiator - Chardonnay - Californien

99,00 DKK

Cycles Gladiator - Chardonnay - Californien 2018

De Californiske Chardonnayer spænder meget fra de voldsomt fyldige og bredskuldrede typer, til vine der kommer særdeles tæt på Chablis. Denne vin ligger et sted midt i mellem, hvor afstemt fylde parret, med god friskhed giver en lækker behagelig smagsoplevelse.

Dette er ikke en cremet power vin, men en vin i mere kølig stil, hvor fokus er på friskhed i frugten. Men dog stadig med en blid og afrundet finish. Druerne kommer hovedsageligt fra Monterey, hvor havets svalende briser er med til at give vinene en god naturlig syreindhold i druerne.

Stilen er uhøjtidelig, som Californierne selv er det, men tag ikke fejl af denne vin! vinen er lavet efter alle kunstens regler på et topmoderne vineri, hvor ny teknologi går hånd i hånd med statens rige vin traditioner.

Vinen er gæret køligt på rustfrit stål, hvorefter vinen er lagret på rustfrit stål, samt egefade af varierende alder. De nye fade afgiver mest aroma, mens ældre fade er mere neutrale, men giver vinen en gunstig, kontrolleret mikrooxidation. Vinfikationen har bevaret frugtaromaerne og tilføjet vinen et cremet touch.

Duft og smag har elementer af lidt fersken, melon og citrus og med undertoner af ananas og cremet egefad. Eftersmagen har pæn længde og god friskhed.

Nyd denne hvidvin til en cremet pastaret, til fed fisk, stegt eller ovnbagt fisk, eller en let kyllingeret.

Server vinen ved 8 – 10 grader

En kasse indeholder 6 flasker af 75 cl. - 14 % Alkohol

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk