Nic Rager - Pinot Noir - Frankrig

99,00 DKK

Nic Rager - Pinot Noir - Frankrig 2021

En virkelig god " indgang " til Pinot Noir

De mest berømte vine på Pinot noir kommer fra Bourgogne i Nordfrankrig. Men i Languedoc i Sydfrankrig, producere man også meget flotte vine på druen, uden at de dog koster en formue. Denne vin er et  fremragende eksempel, på netop dette. 
Noter af lyse røde bær som kirsebær og jordbær i smagen, flot understøttet af lyse krydderier og sommerblomst i duften. Middel syre/tannin niveau. En lækker saftig og blød vin, der slutter af med en dejlig lang og behagelig eftersmag.

Nicolas Rager er uddannet i Bourgogne, der må betragtes som Pinot Noir druens højborg. Efterfølgende rejste han en del rundt i Europa, for at lære nye teknikker i de forskellige områder. Han "så lyset" da han landede i Langudoc, her er der et kæmpe potentiale for at lave saftige og fyldige vine. Han overtog to marker med gamle Pinot Noir vinstokke, som han laver denne dejlig vin a fra. 

Han har en helt speciel forkærlighed for Pinot Noir, og med denne vin rammer han en meget lækker og frugtrig stil, hvor lagringen på eg også slår igennem med skønne vaniljeagtige toner.

Kasse med 6 flasker af 75 cl. - 13,5% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk