-8%

Kilkerran Heavily Peated Batch 9 -Single Malt - 59,2%

550,00 DKK 595,00 DKK (spar 45,00 DKK)

Kilkerran Heavily Peated Batch 9 -Single Malt - 59,2%

Nyeste skud på stammen fra Kilkerran

Kilkerran Heavily Peated Batch 9 med en styrke på 59,2%, repræsenterer den røgede udgave fra destilleriet Glengyle.

Denne flaske markerer den seneste udgave af den enestående Single Malt fra Campbeltown, der konsekvent aftappes ved fuld fadstyrke. Denne gang består blandingen af 90% Bourbonfade og 10% Sherryfade, hvilket skaber en udsøgt smagsoplevelse kendetegnet ved intens røg.

En bemærkelsesværdig ændring denne gang er etiketten på Heavily Peated. Produktet er ikke længere betragtet som eksperimentelt, men er nu en fast bestanddel af Kilkerrans Core Range. Dette understreger tydeligt den anerkendelse, som Heavily Peated har opnået inden for destilleriets sortiment.

For at imødekomme efterspørgslen vil der nu blive frigivet to versioner af Heavily Peated om året. Batchnumrene vil fortsat være tydeligt angivet på bagetiketten, hvilket giver samlere og whiskyentusiaster mulighed for at følge udviklingen af denne spændende serie. Dette vidner om destilleriets engagement i at levere en varieret og kvalitetsfyldt oplevelse for whiskyelskere.

Om destilleriet:

Glengyle er et uafhængigt familie drevet destilleri med base i Campbeltown, verdens historiske whisky hovedstad.

Det originale Glengyle Distillery producerede whisky mellem 1872-1925. I 2004 efter 79 ikke-producerende år, blev destilleriet genindført af Mitchell’s Glengyle Ltd. Dette sikrede Campbeltowns status som whisky region.

Navnet Kilkerran er afledt af det gæliske, “Ceann Loch Cille Chiarain”, som er navnet på den oprindelige bosættelse. Hvor Saint Kieran havde sin religiøse celle og Campbeltown nu ligger. Glengyle producerer nu en række Kilkerran Single Malt whiskyer, alle naturlige i farven og ikke-kølefiltreret. Alt deres whisky kendetegner typiske Campbeltown-drams, der er rig, kompleks og perfekt i afbalanceret.

1 flaske indeholder 70 cl. - 59,2% alkohol

 

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk