-17%

A.H. RIISE BLACK BARREL PREMIUM NAVY SPICED RUM

299,00 DKK 359,00 DKK (spar 60,00 DKK)

A.H. RIISE BLACK BARREL PREMIUM NAVY SPICED RUM

Krydret efter en urgammel og hemmeligholdt opskrift – Black Barrel’s smagsprofil og farve lever absolut op til dens navn. En super spiritus både til at drikke rent og til at putte i drinks!

Duft

Mokka, valnødder og brændte figner, såvel som let brændte egetræsnoter.

Smag

Julekrydderier og mørk chokolade forenes i en dyb, fed smag.

Eftersmag

Mokkasmagen vender tilbage og toner langsomt ud.

Smager fortrinligt sammen med Franklin & Sons Ginger Beer i en "Mørk og Stormfuld", sammen med et par skiver lime og masser af isterninger

Om Produktet

A.H. Riise Black Barrel Spiced blev skabt til ære for det danske søværns lange og begivenhedsrige historie. Verdens ældste flådevæsens historie kombineret med de traditionelle fadbrændingsmetoder som har aner helt tilbage i det 15. århundrede resulterer i den sorte tønde. Ved at brænde fadene som denne spiced rum lagres på, har A.H. Riise skabt en mørk blanding med komplekse smagsnoter.

Disse smagsnoter kommer ikke fra den forkullede del træ, men fra træet bagved, hvis smagsnoter er blevet åbnet af varmen, og som afgiver den modnede spiritus med trænoter, samtidigt med at den fjerner den eventuelle skarpe smag af garvesyre, som ofte findes i egetræ.

Smagsnoter

I duften mødes man af en aroma af mokka, valnødder, brændte figner og let brændte egetræsnoter. I smagen er der julekrydderi og mørk chokolade, som til sammen skaber en dyb, fed smag, der i eftersmagen toner ud i en note af mokkakaffe.

Om A. H. Riise Rom

Albert Heinrich Riise (1810-1882) kom oprindeligt fra Ærøskøbing, og uddannede sig til cand. pharm. i København. Hvor han senere blev ansat på Det kgl. Militær- og Waisenhusapotek.

Riise var meget opsat på at åbne sit eget apotek, og da lejligheden bød sig, rejste han i 1838 til øen Sankt Thomas i det daværende Dansk Vestindien, hvor han af lidt snørklede veje til sidst åbner St. Thomas Apothecary Hall A.H. Riise.

Her fandt han hurtigt ud af, at der var gode penge i at handle med andet end apotekervarer, så han solgte også husholdningsartikler, kosmetik, konserves, chokolade og meget andet. Alberts engroshandel solgte til hele det Caribiske øhav.

 A.H. Riise-brandet bliver født

1 flaske indeholder 70 cl. - 40% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer Update cookies preferences