Topscorer
Vi anbefaler
Nyheder

Sorter resultater:

Gonzalez Byass Pedro Ximenez NECTAR 37,5 cl.

 Verdensklasse fed og lækker Sherry. Ligner motorolie!
 * BEDSTE KØB i EB

Nødder, kaffe, brændte frugter og julekrydderier pakket ind i en yderst elegant PX. Flot og lang eftersmag, skal bare nydes..
Lagret på amerikansk eg i ca. 9 år, hvor man har fulgt solera og criadera systemet. Tydelig aroma af rosiner, tørrede figner og dadler. Smagen har en lang og livlig finish.
Server den lækre sherry som aperitif, kraftige mørke desserter "figner/blomme" eller til en tung nøddekage, vanille is samt risalamande.

Gonzalez Byass er et familiefirma grundlagt i Jerez i 1835 og internationalt berømt som producent af sherry og brandy fra Jerez. I 175 år har firmaet været stolt af kvaliteten og varianterne i deres portefølje.

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle

Et kolli indeholder 6 flasker - 37,5 cl. 15 % Alkohol.

99,95 DKK 129,00 DKK (spar 29,05 DKK)

Del Duque Amontillado 30 år - Gonzalez Byass Sherry

Amontillado har fået 94 Point af Robert Parker. Den er produceret på Palomini druen efter Solera metoden og lagret i mindst 30 år. Farven er flot mørk gylden lige som mørk rav, og sherryen har en meget kraftig duft af gammelt træ, kandiserede frugter og valnødder. Den er tør og livlig i ganen med en meget lang, aromatisk og godt struktureret finish. En meget koncentreret og kompleks Sherry, der passer perfekt sammen med parmesan og andre modne oste. Anbefales at servere ved rumtemperatur.

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet. 

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen. 

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl. 21,5 % Alkohol.

 

 

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Matusalem Sweet Oloroso 30 års - Gonzalez Byass Sherry

Matusalem har fået 93 Point af Robert Parker. Den bliver normalt solgt som en Oloroso Dulce, men denne kategori er ikke mere at betragte som en appellation og er teknisk set en Cream. Den er produceret på 75 % Palomino og 25 % Pedro Ximenez druer og har en flot, intens mahogni farve. Dybe aromaer af tørrede frugter, dadler, rosiner, krydderier og gammelt træ. 

Smagen er meget sød med en Oloroso karakter, der slås med ikke at blive domineret af de typiske dufte af Pedro Ximenez, tørrede figner og kaffe samt meget lidt syre og meget fyldig. Den føles glat og sød i munden med en lang fløjlsagtig finish. En elegant, kompleks og koncentreret Sherry, der anbefales sammen med bløde kage, oste og desserter.

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl. 21,5% Alkohol.
 

 



195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

NOE Pedro Ximenez 30 års - Gonzalez Byass Sherry

Noe Pedro Ximenez har fået 91 Point af Robert Parker. Den er udelukkende produceret på Pedro Ximenez druer og efter Solera metoden. Noe har en endelig lagringsalder på mere end 30 år. Sukkerindholdet er mere end 400 gram pr. liter , og den har en anderledes karakter og profil, mere som en vin sammenlignet med andre PX’er.

Sherryen har en flot dyb, tyk ibenholt farve og varme aromaer af rosiner med noter af urter, balsamico, ristede kaffebønner og krydderier blandet med træ og tjære. Smagen er meget intens, blød, rund og med en pragtfuld sødme. En perfekt dessertvin til at drikke på egen hånd eller sammen desserter som fx. vanilleis eller sammen med mørk chokolade. Sherryen bør drikkes i årene 2013-2019.

Gonzalez Byass Sherry:

Gonzalez Byass er en gammel vin familie. Helt tilbage i 1835 gik en ung mand ved navn Manuel María González Ángel (grundlæggeren af Gonzalez Byass) lange ture gennem det gamle centrum af bydelen Jerez i selskab med sin onkel José Angel y Vargas. Det var de dage, hvor man stadig kunne høre hestehove langs gaderne. Manuels "Tio Pepe" - Onkel Joe - var hans største tilhænger, da han startede med den fascinerende produktion af sherry, og det var allerede omkring dette tidspunkt, at José Angel - Tio Pepe – begyndte personligt at udvælge fade i et forsøg på at finde den perfekte vin. Mange år senere døbte Manuel María denne solera "Solera del Tio Pepe" - Uncle Joes Solera - en inskription, der stadig kan læses på en af tønderne i vinkælderen. Således begyndte legenden om den mest berømte Fino sherry i verden.

Kort efter, opmuntret af en kontinuerlig stigning i eksporten, startede Manuel María sin karriere i vinbranchen ved at eksportere et antal fade til United Kingdom. Som hans virksomhed blev mere og mere vellykket, blev han kendt som "Don" Manuel María González. Han besluttede at gå ind i et partnerskab med hans agent i England, Robert Blake Byass. I et brev til Byass i 1836, nævnte Robert, at han ville sælge en usædvanlig bleg hvidvin, han havde fremstillet. González Byass blev kendt ikke kun for denne verdensberømte vin, men også for "Brandy de Jerez" såsom ”Lepanto”, der først blev solgt i 1850'erne.

I 1863 blev det gamle selskab omdøbt til González Byass. I 1988 gik familien Byass på pension og stoppede med at være en del af virksomheden, og lige siden har vingården tilhørt direkte efterkommere af Manuel María González. I dag er det stadig en familieejet vingård, i øjeblikket i hænderne på den femte generation af González familien. Et fælles træk for alle familiemedlemmerne er deres passion for vinens verden, deres store kærlighed til naturen, og deres stærke følelser omkring miljøet.

Hans søn Manuel María González Gordon, ”Marquess of Bonanza”, var forfatter til den vigtigste bog, der er skrevet om Sherry, "Jerez, Xerez, Scheris". Næsten 80 år efter bogen første gang blev offentliggjort, er den stadig kendt verden over som Sherry "biblen". González familiens passion for vin har ført dem til ikke blot at sprede Sherry kulturen over hele verden, men også til at blive en ægte "familie" af vingårde, der trofast repræsenterer mangfoldigheden i Spaniens vinfremstilling. For mere end 30 år siden, begyndte González Byass at indarbejde vingårde fra de ikoniske vinfremstillingsregioner i Spanien, såsom Bodegas Beronia, i Ollauri, La Rioja, Cavas Vilarnau, i Sant Sadurni d'Anoia, Barcelona - Finca Constancia, i Otero, Toledo - Finca Moncloa, i Arcos de la Frontera, Cádiz - og Viñas del Vero, i Barbastro, i Somontano regionen.

 

En kasse indeholder 6 flasker 37,5 cl. 15,5 % Alkohol.

 

 

195,00 DKK 249,00 DKK (spar 54,00 DKK)

Sorter resultater:

Vi anbefaler