-10%
udsolgt-label

Diplomatico - Seleccion de Familia - Don Juancho - Rom

449,00 DKK 499,00 DKK (spar 50,00 DKK)

Diplomatico - Seleccion de Familia - Don Juancho - Rom

Diplomático Rom Seleccion de Familia er en god mørk rom, som er fadlagret op til 12 år på nøje udvalgte fade. Hvis du kender den klassiske Diplomático Reserva Exclusiva vil du synes, at denne rom er lidt mere tør, kompleks og krydret. Den befinder sig dog stadig i den bløde og afrundede stil, som Diplomático mestrer.

Diplomático Rom Seleccion de Familia er primært destilleret I kobber ”pot stills”, som giver en god kompleksitet. Dette blendes med de ca. 10% af rommen, som er destilleret på ”batch kettle” og kolonnedestilleret, hvilket giver en lethed til rommen. Lagring er herefter foregået i op til 12 år på forskellige udvalgte fade for at give en god mangfoldighed i smagen.

Diplomático har eksisteret siden 1959 og produceres på DUSA-destilleriet ved foden af andesbjergene i Venezuela. Selve inspirationen til Diplomático kom fra Don Juancho, som i dag er manden på etiketterne. Han var eftersigende en eventyrlysten aristokrat. Han var karismatisk og inspirerede for folk han kendte, især med hans ivrige passion for især rom.

1 flaske indeholder 70 cl. - 43% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk