-12%

A.H. Riise - La Galante - Non Plus Ultra + GRATIS Caramel Cream Sea Salt Liqueur

899,00 DKK 1.019,00 DKK (spar 120,00 DKK)

A.H. Riise - La Galante - Non Plus Ultra + GRATIS Caramel Cream Sea Salt Liqueur

Sidste nye skud på stammen i prisvindende Non Plus Ultra serie fra  A.H. Riise Spirits. Non Plus Ultra La Galante er opkaldt efter Columbus' skib Santa Maria La Galante, som han førte, da han opdagede Vestindien og den frodige St. Croix, som havde ideele forhold for dyrkning af sukkerrør. Flasken er samtidig en hyldest til et af A.H. Riises første varemærker ”Old St. Croix”, som blev brugt på A.H. Riises flasker sammen med hans signatur for 150 år siden. Af den årsag er "Old St. Croix" at finde på La Galante karaflens top.

Det eksklusive Limited Edition-blend er lavet af vores master distillere af kun de bedste dråber fra Vestindien og Mellemamerika. Hvert egetræsfad er nøje udvalgt for at skabe et blend, der indfanger essensen af ​​Vestindien og øernes flora. De mahogni-farvede dråber præsenteres smukt i en facetslebet karaffel, der indbyder til en enestående smagsoplevelse.

”Hver udgave af La Galante limited edition er skabt af meget små partier på mindre end 2000 pr. batch. Hvert fad er nummereret, og hver flaske ligeså. For samlere er dette en unik mulighed for at erhverve sig en karaffel ud over de sædvanlige. Antallet af karafler varierer fra batch til batch. Kun det bedste er godt nok, og vi sigter altid efter at kunne præsentere hvert blend så tæt som muligt på det forrige, men hvert batch vil have sin egen sjæl”

1 flaske indeholder 70 cl. - 43,4% alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk

spacer