udsolgt-label

YARDEN Golan Heights Winery Cabernet Sauvignon

249,00 DKK

Yarden Cabernet Sauvignon2018, kommer fra Golan Heights Winer, som lægger i det israelske bosate område, i den lille by Katzrin højt oppe i Golanhøjderne, som blev grundlagt i 1983. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man stor succes med at producere de fineste medaljevindende vine af meget høj og stabil kvalitet. Golan Heights Winerys succes og stabilitet har for alvor sat Golanhøjderne på det internationale vinkort.

Denne enestående vin er produceret af Cabernet Sauvignon druer, der er dyrket på nogle af Golan Heights Winerys fineste Cabernet Sauvignon vinmarker i Golanhøjderne i Galilæa området.

Vinen har været lagret 18 måneder på franske egetræsfade, heraf 40 % nye. Det er en utrolig elegant vin med flot klar farve, kompleks duft af modne bær og blommer, fyldig, let krydret frugtsmag med et strejf af egetræ, tobak og friske krydderurter samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til rødt kød, lam, krydrede madretter samt diverse lidt stærkere oste. Det er en fantastisk vin, som kan drikkes med velbehag nu, men som samtidig har et flot henlægningspotentiale.

Cabernet Sauvignon er en af de to grundpiller i vin fra Bordeaux. Men i dag er den ikke blot grundpille i Bordeaux, den er også plantet alle andre steder på kloden, hvor solen skinner (Israel, Californien, Chile, Australien). Cabernet Sauvignon er ikke specielt krævende hvad angår klima og jordbund. Det betyder dog langt fra, at vinene smager ens uanset hvor de kommer fra.

1 kolli indeholder 6 flasker á 75 cl. - 14,5% alkohol

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk