Populær
-23%
udsolgt-label

Rivesaltes - Ambre Soltus - Hors d´Age - 50 cl. - 16 % Alk. - Frankrig

99,00 DKK 129,00 DKK (spar 30,00 DKK)

Rivesaltes - Ambre Soltus - Hors d´Age - 50 cl. - 16 % Alk. - Frankrig

Rivesaltes har en smuk gyldebrun farve samt en fantastisk blød og cremet eftersmag. Der er en bunke af aromaer i glasset: tørrede frugter, nødder, ristede mandler, lyse rosiner, brændt karamel, honning, smeltet smør, kaffe og appelsinskal. De kommer også igen i smagen som silkeblød og cremet stil giver en lang eftersmag som ikke er for sød.
Hvad spiser man til Rivesaltes Ambré? Ris a la mande – En af de få dessertvine som virkelig passer til Danskernes juleaften-dessert.  Rivesaltes Ambré er en fortræffelig vin til at byde sine gæster velkommen med. Vinen passer også godt til oste af fåremælk som f.eks. Pecorino, en gedeost, eller en comté. Frugten i en ung Rivesaltes Ambré gør den til fortræffelig ledsager til en mild cantal eller en manchego. Vil du nyde disse vine sammen med en dessert, skal denne være af mild chokolade eller med tørrede frugter og nødder, eller med appelsin, karamel, honning, marcipan eller nougat.

Rivesaltes Ambré er den traditionelle og mest udbredte type af Rivesaltes, og er fremstillet udelukkende af de to hvide druesorter Grenache og Maccabeu.
Den vinificeres som hvidvin med presning af druerne, hvorefter druespritten tilsættes den klarede most. Vinen er lagret 5 år i gamle egetræsfade, hvilket giver den færdige Rivesaltes en smuk gyldebrun farve.
En kasse indeholder 12 flasker af 50 cl. - 16% Alkohol.

Anbefalet
Andre købte også
Tilbehør

Køge Vinkompagni

Vestergade 20H, 4600 Køge

tlf: 53 87 02 25, mail@koegevinkompagni.dk

koegevinkompagni.dk